- 29 Haziran 2012
- 55
- 11
- 98
şimdilik hiç birşey ama en kısa sürede bepanthola başlıyacağım
Ayy bilmem mi ya üst üste iki üç kere kusunca artık boğaz moğaz kalmıyor zorla yemek yiyorum tekrar kusmayım diye birde olayı çözdüm her sabah kusuyorum safra çıkarıyorum birşey yemezsem en azından kahvaltı hazırlayana kadar meyve yiyorum safrayı çıkarmak çok kötü çünkü zehir gibi oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım prosedürleri öyle demekki. zaten benim doktorumda doğumhane katında mecburen tüp bebek önünden geçiyoruz aşırı yoğun oluyor orası. insanlar sıraya girmişti kapıdan dışarıya doğru. allah hepsine tattırsın bu duyguları en kısa sürede de bu sıkıntıları çekmezler :)
selam kızlar nasılsınız
ben bugün minik fasulyemi görmeye gittim
rabbim herkese bu mucizeyi nasip etsin inşallah
elleriyle oynuyordu
ultrasonla dokununca bize döndü
doktor annesiyle babasına selam veriyor dedi
fır fır döndü etrafında
zafer işareti yapıyor bak ben iyiyim diyor dedi
ağlamamak için zor tuttum kendimi
9+2 çıktı
halbuki 9+4 olması gerekiyordu
pek önemsemedim
arayı kapatmaya başlamış önceki gittiğimde 1 hafta gerideydi
fakat moralim bozuldu
500 gram dahi alamamışım
doktor 2 hafta sonra ikili test için çağırdı
ve lütfen o güne kadar en azından 1 kilo almaya bak dedi
günde 10 öğün yememi ve bol su içmemi önerdi
yiyemiyorum demeyeceksin zorlayacaksın kendini dedi
yiyemediğin anda al ultrason kağıdını karşına vicdanın sızlamıyorsa bırak yemeği dedi
kızlar bana yardım edin bu 2 haftada ben nasıl kilo alabilirim
bol meyve aldım bugün pazardan
hergün bal süt yumurta yoğurt yiyeceğim
başka neler yemeliyim kilo almak için
şimdiden vicdanım sızlıyor
nasıl bebeğimi aç bırakırımki
gulcum tabii herkeste aynı etkiyi yaratacak diye birşey yok ama uzun vadeli kullanımda renk değişimi oluyor.Hele karnın şişken ve büyükken o kadar fark etmiyor insan ama doğumdan sonra karnın pörsümüş bir sünger gibi kalınca renk farkı acayip belli oluyorBen oğluma hamileyken çok kullandım karnıma çatlak olmasın diye tabii bu çatlaklar biraz da genetik benim annemde olmamış mesela bende de sağolsun bacaklarımda oldu karnımda olmadı ikinci hamileliğimde de önlem almadım biraz daha çatlak eklendi üstüne.Ne yapıyım valla krem vb şeyler sürmeyi hiç sevmiyorum vıcık vıcık geliyor mesela tam elime krem sürerim şöyle ya çocuklar filan meyve isterler soymam için yada ne bileyim farklı birşey olur tiksiniyorum öyle olunca da kışın ellerim çok kurur bir ara gece yatarken vazelin sürerdim ellerime yumuşacık yapıyor bilginize
papatis canım kirpiklere sürünce gözlere de kaçıyor mutlaka batma yapıyor ben badem yağı bile kullandım hatta bir ara ama kirpiklere sürünce iş bozuluyor benden söylemesi.
Aynen canim hangi doktor bakiyor sana
evet ben de kalkar kalkmaz cubuk kraker yiyorum :)) hatta bi ara basucumda duruyordu :)) daha yataktan cıkmadan 1-2 tane yiyordum :)) bgn 2 ay önce dogum yapan bi arkadasımla konustum da o 9 ay boyunca kusmustu..her kustugumda seni anıyorum dedim :)) hepsi gecip gidiyor unutuluyor bebişi kucagına aldıgında dedi :))) biz de unutup gidicez bu gunleri :)))
Ya herkes mi kusuyor? Kusmayanların iştahı açılmadı mı neden kimse kilo almıyo.senin? Kimse sigarayı bırakmadı mı? Kimse kilo almıyosa bu 25-30 kilo alarak doğum yaptım diyenlerde mi sorunlu.? Zaten altı ay kaldı her ay bir kilo alsanız 6 kilo almış olacaksınız
Ya herkes mi kusuyor? Kusmayanların iştahı açılmadı mı neden kimse kilo almıyo.senin? Kimse sigarayı bırakmadı mı? Kimse kilo almıyosa bu 25-30 kilo alarak doğum yaptım diyenlerde mi sorunlu.? Zaten altı ay kaldı her ay bir kilo alsanız 6 kilo almış olacaksınız
Kizlar iliski sonrasi kanama oldu wc ye gttim 1 2 damla pembe kan geldi. Bu zamana kadr hic olmamisti boyle bisey.yasayan varmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlar
dünden beri felaket oldum
içtiğim ilaçları bile çıkarıyorum
yemek yiyemiyorum
kendi yaptıklarımı yiyemiyorum sanırım
akşam yemeğinde 2 kaşık yemek zor aldım
eşim nedenn yemiyosun dedi sen gelmeden yemiştim dedim
halbuki kusmaktan yemek falan yiyememiştim
bütün gece tuz yaladım durdum
gece uyurken eşim gelmiş bileklerime belime bakıyor
iyice zayıflamışsın neden yemek yemiyosun bebeğide öldüreceksin dedi
ay çok kötü oldum ama almıyo midem yaaa
sabah çeyrek dilim ekmeği zor yedim
neden birden böyle oldum anlamadımki
Günaydınnnnnnnnnn herkese 200 günden düştük çok şükür inşallah yarın gorucem bebislerimi kimligim hala ortada yok ama hastane sorun yok dedi çok mutlu oldum inşallah iyilerdiraşklarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?