2015 Şubat Anneleri

Valla keci kızım surekli bagdas kuruyordu kac kere gittim biheves ogreniriz diye ihh göstermedi zili bunda o kadar surmez inşallah catlatmasinlar bizi

evet canım çok inatçıymış senin kızcen :) ama oluyo böle geç öğrenen inş bunda çabucak öğrenirsin canım

Yaa inşallah işe yarar o zaman ben sirkeli suyada başlayayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başla canım sirkede iyidir bakteriler için ben abdest alırken soğuk su kullanıyordum sonra farkettim ki soğuk sudan oluyor şimdi ılık su kullanıyorum uzun zamandır hiç olmadı inşş olmazda tekrar geçmiş olsun canım

Anam bu bebeler daha içerde :)

hiç bişeycik olmaz canım bebişlerimizin hassas ciltleri için üretilmiş zaten ona bakarsan karın bölgesine çatlaklar oluşmasın diyede krem sürüyolar diyeceksinki onlar da özel üretilmiş ama biz içinde ne olduğunu bilmiyoruz ki ??? sadece bir tavsiye kuzum kendi kremini kullan belkide hemen geçicek tekrar geçömiş olsun zordur o kaşıntı bilirim

Valla keci kızım surekli bagdas kuruyordu kac kere gittim biheves ogreniriz diye ihh göstermedi zili bunda o kadar surmez inşallah catlatmasinlar bizi

benımde cuma kontrolum var, 13. haftamda olucam ıns bellı olur catlıyorum resmen :) ama en onemlısı saglıklı olması tabıkı. ben en son 1 ay once gıtmıstım doktora o yuzden hep bı korku var ıcımde ya kotu bısey olduysa ve ben anlamadıysam dıye . bebege daır hıc bı hıssıyat yok suan. karnım buyudu ve bulantılar devam. ama soyle bı hareketlerını hıssetsek ınsan rahatlar dıye dusunuyorum.

Vajinayi cok fazla yikamakda iyi degilmis ph dengesini bozuyormus nem ayarini bizunca da mantar uruyor sanırım gebelikte mantar yatkinkigi oluyor onun da tek icimlik bi hapi var hatta esler de içiyor iliski ile tekrar bulaşma olmasin diye bazen fitil de verebiliyo drlar

canım ısı nıye bırakamıyosun?

borcumuz var çünkü
en azından doğuma kadar çalışmam gerek

çalışırken unutuluyor ama ilk haftalar zor geçiyor
mesela ben sabahtan beri uyukluyorum
ne yesem çıkarıyorum
yemekhaneden limon getirdiler
2 ye kesmişler onu kokluyorum sabahtan beri
evde olsam yatar uyurdum çünkü gözlerim açılmıyor
yalnız olmasam gidip revirde yatacağım ama yalnızımda
çok zor geçiyor bir an önce atlatsakta rahatlasak birazcık

zaten 2 aydır onlarla besleniyorum tek yiyebildiğim onlar
doktor kedi yavrusu gibi çocuk doğurursun sonra sen üzülürsün dedi
bende ben zaten şimdiden üzülüyorum dedim
Allahım bugünler geçsede doktor yeter artık diyet yap kilo almaman lazım diyeceği günler gelse

Kizlar dun iliskiden sonra 1 2 damla kanamam olmustu smdide kahverengi akintim basladi dr aradim gelmen gerek dedi agrimda var biraz nolur dua edin bana

Cnm sana tavsiyem kesinlikle günlük ped kullanmaman normal bir kadın için bile çok sağlıksız ki hamileler için hiç uygun değil çünkü günlük ped orayı devamlı nemli tutuyor bakteri ve mantarlarda nemi ve ıslak ortamı seviyor bütün doktorlar da aynı şeyi savunuyor. Bi sabah bi dd akşam iç çamaşırını değiştirmen yeterli vd çok daha sağlıklı ☺️

Bisey yoktur iyidir kuzucun icini ferah tut hareketler baslayinca da rahatlamiyon ki oynadı oynamadi diye kafayi oynatmak da var ona gire

Selam kizlar. Benim kilolarla basim dertte. Ama kilo alimi degil kilo veriyorum ben. Ben kilolu biriyim. Hamilelikten once 82-83 kiloydum. Bu sabah ac karnina olctum 77,3 olmusum. Sok oldum resmen. Insulin direncim vardi ne yaparsam yapayim kilo veremiyodum. Hamilelikte yukseldi insulin ignesi kullaniyorum. Benim oyle cok midemde bulanmiyor ara ara. Sadece sekerim yukselmesin diye tatli ve fazla kalarili seylerden uzak duruyorum genelde herseyi yerim. Gunde 5 ogun yiyorum. Oncekine gore az elbette. Onceden cok abur cubur yiyordum. Hic olmadigi kadar saglikli besleniyorum ama anlamadim.bir problem olur diye korkmaya basladim. 5 kilo civari verdim ya. Bisey olur mu bilemiyorum . Napcam ben :S

canım canını boşuna sıkıyosun gerçekten bak ben kızımda çok bulantım kusmam oldu toplasan bir öğün oda bi çocuk kadar bile yiyemiyordum hemde doğurana kadar iştahsızdım ne bi folik asit ne bir vitamin bir sn bile durmuyodu midemde ama sonuç kızım sağlklı çok şükür geçicek canım birazcık sabır bebeğinde senden alıyor korkma sakın

ben kızımda yaklaşık 10 kg almıştım, basket topu yutmuş gibi bir karnım vardı :) hatta bu yüzden herkes bu bebek erkek muhabbeti yapıyordu. kilo vermek de kolay oldu açıkçası, hiç uğraşmadım. şimdi tartılmadım, henüz pek kilo almamışımdır ama karnım çabuk büyüdü bu kez. çatlaklara gelince ben lierac phytolastil jel kullanmıştım, çatlağım yok gibi ama anladığım kadarıyla genetik. bazıları ne kullansa da oluyor çatlaklar. insan yine de tedbirli davranmak istiyor :) kızımın adı Zeynep Mina, bi kızım daha olursa Elif Ada düşünüyorum, değişebilir de tabi, erkek ismimiz yok henüz :) hayırlısı bakalım

Canim sikinti yapma sekerini takip ediyorsundur zaten bahaneyle kg gidiyor de sevin benm de normalde kg vermem sikintili ama gebelikte bunye değişiyor mu ne kizimda hem vermis hem de cok az kg ile bitirmistim bunda da smdilik almıyorum şükür ki normalde hızlı alan biriyim gebelik bunyeyi şaşırtıyor galiba

doktorunun seni neden bu kadar kastığını, strese soktuğunu anlamadım açıkçası. tamam beslenme çok önemli, ama ilk haftalarda bizden besleniyorlar, genceciksin, daha önce doğum da yapmamışsın senin depolar bebişine yeter inşallah :) ilerleyen süreçte de bulantıların geçer, düzenli yersin. yemek zorundayım duygusu daha çok zorlar gibi seni. bence oluruna bırak gitsin, elbet bu ilk haftalar geçecek ve yiyeceksin. stres daha zararlı şimdi o miniğe. naçizane fikrim...

Çatlak konusu ilginc genetik diyorlar annemin hic catlagi yok ama ben catlamistim kgm da cok yoktu hatta gobegim son aya dek yok gibiydi doguma 20 gun kala birden çatladim göbekte o da bebeyagi suruyordum ara ara lierac iyi geliyor diyorlar ama nasilsa catladik bikere diye sallamiyom pek

Kizlar dun iliskiden sonra 1 2 damla kanamam olmustu smdide kahverengi akintim basladi dr aradim gelmen gerek dedi agrimda var biraz nolur dua edin bana

çok geçmiş olsun inş önemli, bişey değildir canım daha önce kanaman lekelenmen olmuşmuydu kaç haftalıksın bu arada?
biz haftada bir ilşki yaşıyoruz dr öyle olsun demişti şimdi korktum bak birde dr um 6. ve 9. haftalarda ilişkiniz olmasın demişti o haftalar çok önemliymiş nedenini sormadım açıkçası çok geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…