Ben ilaçta kullandım kremde kullandım fayda etmedi dediler teharet suyuna elma sirkesi koy onunla yıka olur mu öyle şey ya dedim ama mecburen yapmak zorunda kaldım ve benim artık yara olmuş kanıyordu sürekli elma sirkeli suyla temizledim birde sıcak ütü bastım iç çamaşırıma öyle giydim 3-4 güne birşeyim kalmadı çok şükür olacak gibi olursa direk yine uyguluyorum sirke çok şeye faydalı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimki de krem verdi faydasını gördün mü canım. Akşam olsun da alayım sabırsızlanıyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarr kaç kişinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu gerçi biraz erken hala ama erkekse çıkıyor genelde
benim 12. haftada kız olacak dediler kıza alıştık çokta 14. haftada erkek olduğu ortaya çıktı bi kaç arkadaşında öyle sakın acele edip cici bici almayın :)
Benim daha çokk var öğrenmeme :) ama bizim içimize erkek doğuyor :)
Mantar falan dwmeyin 1 haftadir anam agliyor ilac suruyorum disina doktora gidene kadar rahatlamiyacam kesin
selam kızlar nasılsınız
ben bugün minik fasulyemi görmeye gittim
rabbim herkese bu mucizeyi nasip etsin inşallah
elleriyle oynuyordu
ultrasonla dokununca bize döndü
doktor annesiyle babasına selam veriyor dedi
fır fır döndü etrafında
zafer işareti yapıyor bak ben iyiyim diyor dedi
ağlamamak için zor tuttum kendimi
9+2 çıktı
halbuki 9+4 olması gerekiyordu
pek önemsemedim
arayı kapatmaya başlamış önceki gittiğimde 1 hafta gerideydi
fakat moralim bozuldu
500 gram dahi alamamışım
doktor 2 hafta sonra ikili test için çağırdı
ve lütfen o güne kadar en azından 1 kilo almaya bak dedi
günde 10 öğün yememi ve bol su içmemi önerdi
yiyemiyorum demeyeceksin zorlayacaksın kendini dedi
yiyemediğin anda al ultrason kağıdını karşına vicdanın sızlamıyorsa bırak yemeği dedi
kızlar bana yardım edin bu 2 haftada ben nasıl kilo alabilirim
bol meyve aldım bugün pazardan
hergün bal süt yumurta yoğurt yiyeceğim
başka neler yemeliyim kilo almak için
şimdiden vicdanım sızlıyor
nasıl bebeğimi aç bırakırımki
Ya herkes mi kusuyor? Kusmayanların iştahı açılmadı mı neden kimse kilo almıyo.senin? Kimse sigarayı bırakmadı mı? Kimse kilo almıyosa bu 25-30 kilo alarak doğum yaptım diyenlerde mi sorunlu.? Zaten altı ay kaldı her ay bir kilo alsanız 6 kilo almış olacaksınız
Kizlar iliski sonrasi kanama oldu wc ye gttim 1 2 damla pembe kan geldi. Bu zamana kadr hic olmamisti boyle bisey.yasayan varmi
Hanımlar ben kızıma hamileyken toplamda 7 kg almıştım sadece. Doğum yaptıktan kardeşim "ne kadar zayıf görünüyosun" demişti. 3kg 50gr doğmuştu kızım. Ama hiçbirşetden kısmadım. Canımın her istediğini yemiştim. İlk 3 ay hariç. Demekki kilo almayasım varmış:) bakalım bu bebişte nasıl olacak.
Günaydınnnnnnnnnn herkese 200 günden düştük çok şükür inşallah yarın gorucem bebislerimi kimligim hala ortada yok ama hastane sorun yok dedi çok mutlu oldum inşallah iyilerdiraşklarım benim
gunaydın kızlar bugun cok sukur daha ıyıyımm... dun neydı oyle yahuu? halılarım geldı sıldık yerlestırdık evı bıtırdım cok sukur.. cumada yola cıkıyoruz bekle bızı antalya......
Kızlar bende de bulantı değil ama reflüm fena midem boş kaldığında gaz sıkıştırıyor gibi o zaman bulanıyor. Şükür hala 1,5 kg ile devam ediyorum.
Bu arada vajinal bölgede yanma kaşınma problemi yaşayan var mı. Bugün doktorumu aradım ilaç verdi 2 gündür ödüm patladı mantara çevirecek diye. Keşke doğal yolla bi çaresi olsa kaşıntı gidermenin
kızlarr kaç kişinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu gerçi biraz erken hala ama erkekse çıkıyor genelde
benim 12. haftada kız olacak dediler kıza alıştık çokta 14. haftada erkek olduğu ortaya çıktı bi kaç arkadaşında öyle sakın acele edip cici bici almayın :)
kızlar biz bu arad isimlerimize karar verdik
kızımız olursa berrasu
oğlumuz olursa rüzgar koycaz :)
Benimde 12. haftamda kontrolüm var ayy belli olur mu acaba. Benim de bi arkadaşıma erkek demişlerdi sonradan kız olduğu ortaya çıktı. Demekki kesin dese bile biraz beklemek lazım
Ayy ben ölüyorum kaşıntı dan ne ilacı verdi dr bende yarın isticem nette araştırdım sirkeli suyla yıkayın diyo günde 4 5 sefer
Canim bu kadar uzme kendini gitmiyorsa zorla olmuyor biyerde duzelcek elbet vicdan azabi yapma kendine gun icinde daha iyi hissettigin aralik hangisi mesela ben bitek aksam yemeginde iyi hissediyorum gibi hafiften bazi yemekleri yemeye basladim gunduz yok ama kraker muz o kadar. Ceviz denedin mi mideyi bastiriyor gibi bende peynir domates ekmek patates haslama ayran bunlar xok rahatsiz etmiyordu beni
Cok sukur kusmuyorum kg da almadim henus zaten var almayayim da her bunye farkli esobacim stres kg alimini tetikliyor sen smdi neden aliyorum dedikce daha hizli alırsın benm gebelik dışında metabolizmam facia cok zor kg verir cabucak alirim yemedigim halde aliyorum olayını iyi bilirim kafama cok taktgimda iki misli hızla alirim normalde oyle de uyuz bi bunyem var sen bi endokrine gorunsen gizli şeker hormanal bisey olablir belki bu kadar hizli kg alimini tetikleyen bisey cikmazsa da kafami rahatlat biraz unutmaya calis oyle dene
Gecmis olsun yine de bir muayene ol iliski sonrası olabliyor diye okumustum
Ben de kizimda 6 kg ile bitirdim ama lohusalikta sut olsun davasina geldi kilocuklar
Ayy gör artik su yavrulari beni heyecani sardi vallahi
Oh kafan rahat evin mis saglikla git gel tatiline
Canim elma sirkesi dok temiz bir beze duzenli kompres yap iyi geliyor
Simdi kafam karisti benim cinsiyetimiz belli olsu mu olmadi mi canim
Cok guzel ikisi de
Benimde 12. haftamda kontrolüm var ayy belli olur mu acaba. Benim de bi arkadaşıma erkek demişlerdi sonradan kız olduğu ortaya çıktı. Demekki kesin dese bile biraz beklemek lazım
Canım kremin adı travakort. Doğru mu yazdım emin değilim telefonda söyledi doktor
bende olmuştum önceki gebeliğimde krem vs fayda etmemişti kızın popolin kremi vardı o işe yaradı aklında olsun :)
canım sana çıkıntı var derse bilki erkektir çok nadir öle değişen vardır oda dr dan kaynaklıdır kızlardaki noktayı genelde erkek sanıyolar ama kız derse bilki değişebilir çünkü pipili olanlar sonra çıkabiliyor iyi bir dr sa kemik yapısındanda anlıyor kuzum
Zararı olmaz dimi bebeğe
En güzeli netlesince ogrenmek galiba kizim 20.haftada ogrenmstik o da cok gecti gerci
Ayy yerim onun pipisinisağlıkla gelsinler de kız erkek farketmez
En güzeli netlesince ogrenmek galiba kizim 20.haftada ogrenmstik o da cok gecti gerci
Cnm faydasini gordum ama sana onerim sik sik o bolgeni yika ben cok kullanmadim acikcasi suyla yikadim sanirim sicak terden dolayi kasinti yapiyor hatta basimda donuyorr ağrıyor bnm buz gibi suyla dus aldim bi kaç gun ikiside geçti :)))Benimki de krem verdi faydasını gördün mü canım. Akşam olsun da alayım sabırsızlanıyorum :)
neeee 20. hafta mı ayoll ben o zaman kadar evlendiririm kıııııı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?