Cnm sana tavsiyem kesinlikle günlük ped kullanmaman normal bir kadın için bile çok sağlıksız ki hamileler için hiç uygun değil çünkü günlük ped orayı devamlı nemli tutuyor bakteri ve mantarlarda nemi ve ıslak ortamı seviyor bütün doktorlar da aynı şeyi savunuyor. Bi sabah bi dd akşam iç çamaşırını değiştirmen yeterli vd çok daha sağlıklı ☺️
Çatlak konusu ilginc genetik diyorlar annemin hic catlagi yok ama ben catlamistim kgm da cok yoktu hatta gobegim son aya dek yok gibiydi doguma 20 gun kala birden çatladim göbekte o da bebeyagi suruyordum ara ara lierac iyi geliyor diyorlar ama nasilsa catladik bikere diye sallamiyom pek
Yaa inşallah işe yarar o zaman ben sirkeli suyada başlayayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok geçmiş olsun inş önemli, bişey değildir canım daha önce kanaman lekelenmen olmuşmuydu kaç haftalıksın bu arada?
biz haftada bir ilşki yaşıyoruz dr öyle olsun demişti şimdi korktum bak birde dr um 6. ve 9. haftalarda ilişkiniz olmasın demişti o haftalar çok önemliymiş nedenini sormadım açıkçası çok geçmiş olsun tekrar
ay hiç uğraşma başka birşeyle ben neler neler denedim zamanında sirke hap krem onlar fayda etmedi hatta bi ara kanattım o derece kaşıntım vardı doktor artık benden bıkmıştı vücudun zayıf bünyen zayıflayınca nüksediyor tedavisi yok demişti. bende girdim nete araştırdım. ve bil bakalım ne geçirdi günde 3 defa evde mayaladığımız yoğurttan sürdüm. veya dışarıdan aldığında olur önemli değil o ama sanada tavsiye ederim hem zararsız hemde geçiriyor :)
Canım o zaman da hep ıslak oluyor. Benim akıntım çok fazla rahim ağzında yara olduğu için. Bu kez daha fena oluyor hep nemli. Böyle sık sık değiştiriyorum. Napıcam bilmiyorum valla
Canim 9+2.hic yasamadim bgune kadar sukurler olsun.dr iliskinin hicbir sakincasi yok demesine ragmen bizde 8 gun olmustu dun yaptik ilk defa ins bisey yoktur esimi bekliyorum hast gdicez dua edin bana anneler
Canim 9+2.hic yasamadim bgune kadar sukurler olsun.dr iliskinin hicbir sakincasi yok demesine ragmen bizde 8 gun olmustu dun yaptik ilk defa ins bisey yoktur esimi bekliyorum hast gdicez dua edin bana anneler
Kızlarrr yoğurttan söz açılmışken ben yoğurt mayalama makinesi almak istiyorum bir süredir aklımdaydı kullananınız varmı aramızda???
Kizim icin arzumunkini almistim bisyredir mayalamiyorum acikcasi ama genel olarak iyiydi uygun fiyatli dq
benımde cuma kontrolum var, 13. haftamda olucam ıns bellı olur catlıyorum resmen :) ama en onemlısı saglıklı olması tabıkı. ben en son 1 ay once gıtmıstım doktora o yuzden hep bı korku var ıcımde ya kotu bısey olduysa ve ben anlamadıysam dıye. bebege daır hıc bı hıssıyat yok suan. karnım buyudu ve bulantılar devam. ama soyle bı hareketlerını hıssetsek ınsan rahatlar dıye dusunuyorum.
Kizlar dun iliskiden sonra 1 2 damla kanamam olmustu smdide kahverengi akintim basladi dr aradim gelmen gerek dedi agrimda var biraz nolur dua edin bana
Camasirinin ustune bir parca Tuvalet kagidi koysan hem akintiyi emer hem sik değişebilirsin sanki
Kizlar dun iliskiden sonra 1 2 damla kanamam olmustu smdide kahverengi akintim basladi dr aradim gelmen gerek dedi agrimda var biraz nolur dua edin bana
Kızlarrr yoğurttan söz açılmışken ben yoğurt mayalama makinesi almak istiyorum bir süredir aklımdaydı kullananınız varmı aramızda???
Rabbim hepinizden razi olsun cvp verdiniz icimi bi nebze olsun rahatlattiniz hepinize, bebislere saglik sihat versin rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?