2015 Şubat Anneleri

Canım o zaman da hep ıslak oluyor. Benim akıntım çok fazla rahim ağzında yara olduğu için. Bu kez daha fena oluyor hep nemli. Böyle sık sık değiştiriyorum. Napıcam bilmiyorum valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

lamda
kesinlikle genetik canım benim 3. gebeliğim ve çok şükür ki yok ablamdada yok topikten arkadaşlarım çok pahalı kremler kullandı tedbir amaçlı ama yinede çatlayanlar oldu maalesef demek ki olunca oluyor

Yaa inşallah işe yarar o zaman ben sirkeli suyada başlayayım

ay hiç uğraşma başka birşeyle ben neler neler denedim zamanında sirke hap krem onlar fayda etmedi hatta bi ara kanattım o derece kaşıntım vardı doktor artık benden bıkmıştı vücudun zayıf bünyen zayıflayınca nüksediyor tedavisi yok demişti. bende girdim nete araştırdım. ve bil bakalım ne geçirdi günde 3 defa evde mayaladığımız yoğurttan sürdüm. veya dışarıdan aldığında olur önemli değil o ama sanada tavsiye ederim hem zararsız hemde geçiriyor :)

Ben yiyemiyorum yesemde tat alamıyorum
Ağzımda acı gibi bir tat var hep

Kanamasi olup muayene olan arkadaşlar doktorunuz rutin muayene yapip sadece karindan mi bakti? Yoksa alttan muayene ile rahim agzini kontrol etti mi . Bizimki sadece karindan bakip bebek iyi kalp atsi iyi dedi o kadar. Plesanta ile ilgili sikinti olsa karin usg ile de gorur diymi.acikcasi buranin dr ve kosullarindan hep isgillendigim icin kafama takildi benim

Canim 9+2.hic yasamadim bgune kadar sukurler olsun.dr iliskinin hicbir sakincasi yok demesine ragmen bizde 8 gun olmustu dun yaptik ilk defa ins bisey yoktur esimi bekliyorum hast gdicez dua edin bana anneler

Aa süper kendimde mayalıyordum zaten başlayayım gene mayalamaya vallahi iyi oldu söylediğin sağol canım

Camasirinin ustune bir parca Tuvalet kagidi koysan hem akintiyi emer hem sik değişebilirsin sanki

hiç korkma inşş hiçbişeyciğin yoktur canım dualrım seninle şeydende oluyor bazen vajina ağzında azcık içerde biz farketmeden minik yaralar oluyomuş ondanda olabiliyor içini rahat tut sen ve hayırlı haberlerle gel inşşş

Güzel haberler ile geliceksin inşallah canım

Kızlarrr yoğurttan söz açılmışken ben yoğurt mayalama makinesi almak istiyorum bir süredir aklımdaydı kullananınız varmı aramızda???

Kizim icin arzumunkini almistim bisyredir mayalamiyorum acikcasi ama genel olarak iyiydi uygun fiyatli dq

arzum iyi markadır ayyy sütte var burda mis gibi canım kaç lt mayalıyor seninki ben almışken büyüğünü alıyım bari bizde yeriz doğal doğal

Her sey yolundadir canim merak etme. Ense kalinligini mi olcecekler? Bende 13. Haftam bititiginde gidecegim. Belki cinsiyetinide ogrenirim diyorum. Sende ogrenirsin belki.

Kizlar dun iliskiden sonra 1 2 damla kanamam olmustu smdide kahverengi akintim basladi dr aradim gelmen gerek dedi agrimda var biraz nolur dua edin bana

Cok gecmis olsun canim. Insallah her sey yolundadir. Hayirli haberler alirsin umarim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Camasirinin ustune bir parca Tuvalet kagidi koysan hem akintiyi emer hem sik değişebilirsin sanki

Ped gibi olacak aynı ama bide onu deneyeyim bakalım. Tam da yaz günü olunca zaten bide çok terliyorum üzerine bu geldi. İşyerim çok sıcak bazen sırtımdan su gibi süzülüyor. Olmadı rapor alıcam ya çok da yoruldum çalışmaktan

Kizlar dun iliskiden sonra 1 2 damla kanamam olmustu smdide kahverengi akintim basladi dr aradim gelmen gerek dedi agrimda var biraz nolur dua edin bana

Canim benim hayirli haberlerle gel inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim hepinizden razi olsun cvp verdiniz icimi bi nebze olsun rahatlattiniz hepinize, bebislere saglik sihat versin rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.

Kızlarrr yoğurttan söz açılmışken ben yoğurt mayalama makinesi almak istiyorum bir süredir aklımdaydı kullananınız varmı aramızda???

Ben kendim mayalıyorum canım ama arzumu duymuştum

Rabbim hepinizden razi olsun cvp verdiniz icimi bi nebze olsun rahatlattiniz hepinize, bebislere saglik sihat versin rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.

Canım içini ferah tut hem zararlı olacak olsa doktorlar yasaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…