- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
canım canını boşuna sıkıyosun gerçekten bak ben kızımda çok bulantım kusmam oldu toplasan bir öğün oda bi çocuk kadar bile yiyemiyordum hemde doğurana kadar iştahsızdım ne bi folik asit ne bir vitamin bir sn bile durmuyodu midemde ama sonuç kızım sağlklı çok şükür geçicek canım birazcık sabır bebeğinde senden alıyor korkma sakın
doktorunun seni neden bu kadar kastığını, strese soktuğunu anlamadım açıkçası. tamam beslenme çok önemli, ama ilk haftalarda bizden besleniyorlar, genceciksin, daha önce doğum da yapmamışsın senin depolar bebişine yeter inşallah :) ilerleyen süreçte de bulantıların geçer, düzenli yersin. yemek zorundayım duygusu daha çok zorlar gibi seni. bence oluruna bırak gitsin, elbet bu ilk haftalar geçecek ve yiyeceksin. stres daha zararlı şimdi o miniğe. naçizane fikrim...
Bisey yoktur iyidir kuzucun icini ferah tut hareketler baslayinca da rahatlamiyon ki oynadı oynamadi diye kafayi oynatmak da var ona gire
arzum iyi markadır ayyy sütte var burda mis gibi canım kaç lt mayalıyor seninki ben almışken büyüğünü alıyım bari bizde yeriz doğal doğal
Ped gibi olacak aynı ama bide onu deneyeyim bakalım. Tam da yaz günü olunca zaten bide çok terliyorum üzerine bu geldi. İşyerim çok sıcak bazen sırtımdan su gibi süzülüyor. Olmadı rapor alıcam ya çok da yoruldum çalışmaktan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim hepinizden razi olsun cvp verdiniz icimi bi nebze olsun rahatlattiniz hepinize, bebislere saglik sihat versin rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.
birini duymuştum 42 kilo ile hamile kalmış 45 ile doğum yapmış
bebek 3 kilo doğmuş doğumdan sonra kadın yine 42 kilo çıkmış hastaneden
sanırım bende öyle olacağım
çünkü bende depo da yok
sıfır yağ
kansızlık başladı
halsizlik arttı
doktorum eski halimide bildiği için zaten hep hamile kalmadan kilo almaya bak derdi
ama olmadı işte
evet oda dogru bı gun oynamasa ne oldu dıye kahrolur ınsan. dogurana kadar rahat yok dıcem ama ondan sonrada yokkkı
Her sey yolundadir canim merak etme. Ense kalinligini mi olcecekler? Bende 13. Haftam bititiginde gidecegim. Belki cinsiyetinide ogrenirim diyorum. Sende ogrenirsin belki.
benım doktorum ıkılı test yapmıyormus canım uclu yapıyormus. o yuzden olcmez gıbı gelıyor. zaten ben en son randevumda ıkılı testın hangı hafta yapılacagını bılmıyordum . sonradan aklıma geldı hemsıresını aradım. o soyledı ıkılı test yapmıyoruz direk uclu yapıyorlarmıs. nasıl olucak bende bılmıyorum acıkcası cuma sorucam detaylı olarak. 1 ay oldu bebegımı gormeyelı ınsan ne kadar ozluyormus ya :) cuma gelmıyor resmen. bu hafta gecmez bana :) bı yandanda cınsıyetı gorur muyum dıye merak ıcındeyım :) endişe merak hıc gecmeyecek galıba :)
Her sey yolundadir canim merak etme. Ense kalinligini mi olcecekler? Bende 13. Haftam bititiginde gidecegim. Belki cinsiyetinide ogrenirim diyorum. Sende ogrenirsin belki.
Cok gecmis olsun canim. Insallah her sey yolundadir. Hayirli haberler alirsin umarim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ince ya rahatsiz etmiyor hava aliyor biraz daha sik sik degisirsin hem izin sansin varsa dene tabi aslinda denize girme imkanin varsa deniz suyu da iyi gelebilir
Cumlemize inşallah
Canim biyerden sonra duzelecek uzuntu stres daha zararli sana şu an biraz oluruna birakmayi dene
Onu da cok yasadim ben illet etti beni cimcime hic oynamazdi gece bir iki defa o kadar surekli elim karnimda hareket var mi yok mu dinleme calismasiyla stres yasiyordum bir dogdu hareketim alasini gösterdi saolsun hic durmaz yerinde
Inşallah canım benim Sağol
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 24-02-2015
Hamileliğimin 9. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 217 gün kaldı.
Üç gün içinde bebeğinizin kolları biraz uzayacak ve dirseklerinden bükülmeye başlayacak. Bebeğinizin baş ve diğer parmakları artık ortaya çıktı. Henüz kısalar ve aralarındaki perde hala kıvrımlı bir halde duruyor. Bu noktada bebeğinizin kolları 1 bu bir yazısı büyüklüğünde. Bebeğinizin kalp atışlarını duymak isteseniz bugünden sonra doppler ile bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 4 gr. - Yaklaşık boyu : 16 mm. (Baştan Popoya)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
benım doktorum ıkılı test yapmıyormus canım uclu yapıyormus. o yuzden olcmez gıbı gelıyor. zaten ben en son randevumda ıkılı testın hangı hafta yapılacagını bılmıyordum . sonradan aklıma geldı hemsıresını aradım. o soyledı ıkılı test yapmıyoruz direk uclu yapıyorlarmıs. nasıl olucak bende bılmıyorum acıkcası cuma sorucam detaylı olarak. 1 ay oldu bebegımı gormeyelı ınsan ne kadar ozluyormus ya :) cuma gelmıyor resmen. bu hafta gecmez bana :) bı yandanda cınsıyetı gorur muyum dıye merak ıcındeyım :) endişe merak hıc gecmeyecek galıba :)
Kanamasi olup muayene olan arkadaşlar doktorunuz rutin muayene yapip sadece karindan mi bakti? Yoksa alttan muayene ile rahim agzini kontrol etti mi . Bizimki sadece karindan bakip bebek iyi kalp atsi iyi dedi o kadar. Plesanta ile ilgili sikinti olsa karin usg ile de gorur diymi.acikcasi buranin dr ve kosullarindan hep isgillendigim icin kafama takildi benim
lamda
kesinlikle genetik canım benim 3. gebeliğim ve çok şükür ki yokablamdada yok topikten arkadaşlarım çok pahalı kremler kullandı tedbir amaçlı ama yinede çatlayanlar oldu maalesef demek ki olunca oluyor
mrb bunu nasıl yaptınız banada anlatır mısınız
yukarda test yapılmış orda ikili test yaptıracak olanlar çogunlukta ama nedense herkes ben yaptırmıycam dıyor.
yukarda test yapılmış orda ikili test yaptıracak olanlar çogunlukta ama nedense herkes ben yaptırmıycam dıyor.
benim bu perşembe yapılacak. taa 1 temmuzda gitmiştim en son. rabbim bu mubarek günlerde bundanda alnımızın akıyla çıkarmayı nasip etsin
ben orayada yaptırmayacgım dıye ısaretledım. dıgerlerını bılmem :) yaptırmamak benım secımım degıl zaten kafamda karıstı bu konuda. bakalım hayırlısı
ben orayada yaptırmayacgım dıye ısaretledım. dıgerlerını bılmem :) yaptırmamak benım secımım degıl zaten kafamda karıstı bu konuda. bakalım hayırlısı
İlaçlada mı geçmedi canımhuf geçsin ya insan korkuyor hem bebeğe zarar hem kaşıntıdan durulmuyor
benim bu perşembe yapılacak. taa 1 temmuzda gitmiştim en son. rabbim bu mubarek günlerde bundanda alnımızın akıyla çıkarmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?