2015 Şubat Anneleri

birini duymuştum 42 kilo ile hamile kalmış 45 ile doğum yapmış
bebek 3 kilo doğmuş doğumdan sonra kadın yine 42 kilo çıkmış hastaneden
sanırım bende öyle olacağım

çünkü bende depo da yok
sıfır yağ
kansızlık başladı
halsizlik arttı
doktorum eski halimide bildiği için zaten hep hamile kalmadan kilo almaya bak derdi
ama olmadı işte

Bisey yoktur iyidir kuzucun icini ferah tut hareketler baslayinca da rahatlamiyon ki oynadı oynamadi diye kafayi oynatmak da var ona gire

evet oda dogru bı gun oynamasa ne oldu dıye kahrolur ınsan. dogurana kadar rahat yok dıcem ama ondan sonrada yokkkı

Ince ya rahatsiz etmiyor hava aliyor biraz daha sik sik degisirsin hem izin sansin varsa dene tabi aslinda denize girme imkanin varsa deniz suyu da iyi gelebilir

Rabbim hepinizden razi olsun cvp verdiniz icimi bi nebze olsun rahatlattiniz hepinize, bebislere saglik sihat versin rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cumlemize inşallah

Canim biyerden sonra duzelecek uzuntu stres daha zararli sana şu an biraz oluruna birakmayi dene

evet oda dogru bı gun oynamasa ne oldu dıye kahrolur ınsan. dogurana kadar rahat yok dıcem ama ondan sonrada yokkkı

Onu da cok yasadim ben illet etti beni cimcime hic oynamazdi gece bir iki defa o kadar surekli elim karnimda hareket var mi yok mu dinleme calismasiyla stres yasiyordum bir dogdu hareketim alasini gösterdi saolsun hic durmaz yerinde

benım doktorum ıkılı test yapmıyormus canım uclu yapıyormus. o yuzden olcmez gıbı gelıyor. zaten ben en son randevumda ıkılı testın hangı hafta yapılacagını bılmıyordum . sonradan aklıma geldı hemsıresını aradım. o soyledı ıkılı test yapmıyoruz direk uclu yapıyorlarmıs. nasıl olucak bende bılmıyorum acıkcası cuma sorucam detaylı olarak. 1 ay oldu bebegımı gormeyelı ınsan ne kadar ozluyormus ya :) cuma gelmıyor resmen. bu hafta gecmez bana :) bı yandanda cınsıyetı gorur muyum dıye merak ıcındeyım :) endişe merak hıc gecmeyecek galıba :)

durdugu zamanların acısnı cıkarıyordur annesı :)

mrb bunu nasıl yaptınız banada anlatır mısınız

yukarda test yapılmış orda ikili test yaptıracak olanlar çogunlukta ama nedense herkes ben yaptırmıycam dıyor.

Benim doktorum burda değil bende bugün , geçenlerde bebeğimi merak edince gittiğim doktora gidicem,para vermene de gerek yok bi bakarız çıkarsın hemen demişti. Bende hep heves ediyorum belki cinsiyeti söyler diye. Ama geçen gittiğimde 16 dan önce öğrenilmez diyip kapamıştı konuyu. Ben bugün 12+6 yım. Ne diyorsunuz kızlar , ne yapsam gösterir benim bu doktorun anlıcağı kadar olsun yeter :))

benim diğer gebeliklerimi ele alırsak kanamam olduğunda alttan bakıyordu doktor çatala yatırıyordu rahimde açılma varmı yokmu diye. birde bir alet sokuyor böyle kanı aletin içine alan ne kadar kanaman var diye bakıyorlar. ama tabi benim her zaman düşük kanamasıydı. ama şöylede bir şey var ilk gebeliğimde hep kanamam vardı 6. haftama kadar. bir gece acile gittim çok aşırı olduğu için ultrasona soktu ilk baş bebek iyi kalp atışları iyi dedi eve yolladı tabi sonradan aşırı kanama ile gittim düşük başlamıştı. yani aslında doktorlar onu kese yapısından kese yerinden düşük olup olmayacağını anlıyorlar canım. sıkıntı yapma kendine. ayrıca kanama dediğim bildiğin adet kanaması gibi bir kanama aşırı ve yoğun yani o lekelenmeler dinlenince ilaçları düzenli kullanınca geçiyor.

yukarda test yapılmış orda ikili test yaptıracak olanlar çogunlukta ama nedense herkes ben yaptırmıycam dıyor.

ben orayada yaptırmayacgım dıye ısaretledım. dıgerlerını bılmem :) yaptırmamak benım secımım degıl zaten kafamda karıstı bu konuda. bakalım hayırlısı

benim bu perşembe yapılacak. taa 1 temmuzda gitmiştim en son. rabbim bu mubarek günlerde bundanda alnımızın akıyla çıkarmayı nasip etsin

Ve size ne dicem.
Ben rahat geçiriyordum ara ara ağrılarım olsada mide bulantısı bakımından hiç sıkıntı çekmedim ama 2-3gündür ölüyorum resmen. Dün akşam yemek yaptım. Çok aç olmama rağmen bi iki kaşık aldım ama baktım olmuyor bıraktım. Gece yarısı açlıktan uyuyamayınca peynir ekmek yedim ama onunda her parçası kokuyor gibi geldi bana. Sürekli midem ağzımda. Bide bende kusma fobisi var sarhoş olmadan kusmam mümkün değil. Öğür öğür bi hal oldum.
Bizim bi tanıdıkta 5 aylık hamileydi. Çok mide bulantısı istifra başlayınca doktora gitmişler bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmişler. Bunları duydukçada ödüm kopuyor ama ne gelir elden takdiri ilahi diyorum yinede off fena oldum yine

ben orayada yaptırmayacgım dıye ısaretledım. dıgerlerını bılmem :) yaptırmamak benım secımım degıl zaten kafamda karıstı bu konuda. bakalım hayırlısı

konu yaptırmamak değil bence bu olmamalı ıkılı uclu dortlu testlerbunlar cok önemlı daha önemlısı bunları yorumlayan doktor tabiki cunlku hepsı 1000 de bilmem kaç oranından cıktıgı ıcın sankı olasılık çokmus gıbı gözukuyor oysa degil önemlı olan sonucların arasındakı orantı sıkıntılı olmasınn

Aslında yaptırmamak mantıklı olan. Yaptırdıktan sonra anladım :))
Yani yapılacaksa da direk 3 lü yapılmalı.
2li de risk farketselerde 3lü bekleniyor.

İlaçlada mı geçmedi canım huf geçsin ya insan korkuyor hem bebeğe zarar hem kaşıntıdan durulmuyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlaç dışımdan rahatlatıyor ama tedavi içten olacak akıntım çok benim Allah günde 6-7 10 kere değiştiriyorum çamaşırı sıcak ütü yapıyorum bitmedi gitti, ne zaman doktora gitsem unutuyorum arada kanamalarım oluyor ya oda bundan kaynaklanıyor..

Kıpkırmızı Allah bu nasıl bişey...

benim bu perşembe yapılacak. taa 1 temmuzda gitmiştim en son. rabbim bu mubarek günlerde bundanda alnımızın akıyla çıkarmayı nasip etsin

Amin amin hep beraber dua edelim... Kaç gündür keyfim yok eşim de şaka yapıyor cuma günü doktorlar eylem yapacakmış p.tesi kaldı diye beni alakadar etmez ben yine giderim diyordum... Gecede gelmiş bişey olamayacak korkma diyor inşallah..

Rüyamda da bebeğin gayet iyi diyorlarmış allahım gelsin cuma artık valla gerim gerim geriliyorum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…