Kizlar sükürler olsun melegimin biseyi yokmus kalp atislarini duyduk gene canim yavrum cok korkuttu anneyi.dr normal dedi kilcal damarlarin zedelenmesiyle olusan kanama hicbir problem yok iliskiye devam edebilirsiniz dedi.kan ilaci yazdi. 2 hafta sonra ikili test icin cagirdi ama biz istemiyoruz yaptirmicaz.butun annislere saglikli gunler diliyorum.rabbim bizi ve bebislerimizi korusun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öyküm çok geçmiş olsun ayrıca gözün aydin. Allah esirgesin bebeklerimizi.
Cok sagol amin amin canim benim hep dua ediyorum sizin icin bebislerimiz icin ve olmayanlarin icin.rabbime hamd olsun
Gözüm aydın canım :) çok sevindim
Kızlarrr yoğurt mayalama konusu açılmışta bende hep evde mayalıyorum ve tüketiyorum ama geçen eşim internette okumuş hamileler sütü ve yoğurdu pastörize tüketmeliymiş diye. Ben ev yoğurdu tüketiyorum ama acaba yüksek ısıl işlem gördüğü için pastörize yoğurt daha mı sağlıklıdır ki ? 😐
Kızlarrr yoğurt mayalama konusu açılmışta bende hep evde mayalıyorum ve tüketiyorum ama geçen eşim internette okumuş hamileler sütü ve yoğurdu pastörize tüketmeliymiş diye. Ben ev yoğurdu tüketiyorum ama acaba yüksek ısıl işlem gördüğü için pastörize yoğurt daha mı sağlıklıdır ki ? 😐
benim diğer gebeliklerimi ele alırsak kanamam olduğunda alttan bakıyordu doktor çatala yatırıyordu rahimde açılma varmı yokmu diye. birde bir alet sokuyor böyle kanı aletin içine alan ne kadar kanaman var diye bakıyorlar. ama tabi benim her zaman düşük kanamasıydı. ama şöylede bir şey var ilk gebeliğimde hep kanamam vardı 6. haftama kadar. bir gece acile gittim çok aşırı olduğu için ultrasona soktu ilk baş bebek iyi kalp atışları iyi dedi eve yolladı tabi sonradan aşırı kanama ile gittim düşük başlamıştı. yani aslında doktorlar onu kese yapısından kese yerinden düşük olup olmayacağını anlıyorlar canım. sıkıntı yapma kendine. ayrıca kanama dediğim bildiğin adet kanaması gibi bir kanama aşırı ve yoğun yani o lekelenmeler dinlenince ilaçları düzenli kullanınca geçiyor.
Ve size ne dicem.
Ben rahat geçiriyordum ara ara ağrılarım olsada mide bulantısı bakımından hiç sıkıntı çekmedim ama 2-3gündür ölüyorum resmen. Dün akşam yemek yaptım. Çok aç olmama rağmen bi iki kaşık aldım ama baktım olmuyor bıraktım. Gece yarısı açlıktan uyuyamayınca peynir ekmek yedim ama onunda her parçası kokuyor gibi geldi bana. Sürekli midem ağzımda. Bide bende kusma fobisi var sarhoş olmadan kusmam mümkün değil. Öğür öğür bi hal oldum.
Bizim bi tanıdıkta 5 aylık hamileydi. Çok mide bulantısı istifra başlayınca doktora gitmişler bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmişler. Bunları duydukçada ödüm kopuyor ama ne gelir elden takdiri ilahi diyorum yinede off fena oldum yine
S.A. arkadaslar en son gittigimde 6 haftalikti suanda 10 haftaligiz sadece tansiyonuma ve idrarima baktilar yine tabiki alttan ultrasonla baktilar maasallah bebegim kipir kipir ellerini yuzune götürüyordu bayag büyümüs kalbide gümbür gümbür atiyordu yani anlayacaginiz biz gayet iyiyiz bir ay sonraya randevu verdi ve gebelik kursundan bahsetti bakalim arastiracagiz belki giderim
Bende bir kasikla 5 kilo mayaliyorum. Ama bebekler için hemen mi mayaliyor acaba bu aletler. Annem ben doğduğumda almus hic kullanmamis tavsiye etmiyor ama bilmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar ben de 12+1 günlük hamileyim. Dün randevum vardı 2 li tarama testi yapıldı sonuç perşembe belli olacak.bu benim 2. GebeliğiM 26 aylık bir kızım var.ilkinde de tarama testlerini yaptirmistim.2 li test aralarında en güvenilir olanı % 90 gibi bir doğruluk oranı var.4 lu testin % 80 ,3 lu testin de % 60 civarında
doğruluk payı var(mis).Dr istediğiniz bir cinsiyet var mı dedi kız istedigimizi söyledik. % 80 ihtimalle kız dedi.Çok sevindik :)
Kizlar sükürler olsun melegimin biseyi yokmus kalp atislarini duyduk gene canim yavrum cok korkuttu anneyi.dr normal dedi kilcal damarlarin zedelenmesiyle olusan kanama hicbir problem yok iliskiye devam edebilirsiniz dedi.kan ilaci yazdi. 2 hafta sonra ikili test icin cagirdi ama biz istemiyoruz yaptirmicaz.butun annislere saglikli gunler diliyorum.rabbim bizi ve bebislerimizi korusun.
Pişmemiş sütler sakıncalı,sen sonuçta kaynatıyorsun sütünü değil mi canım?Ama eğer için rahat etmiyorsa pastörize sütten de yapabilirsin yoğurdunu.
Midesi bulanip bisey yiyemeyenler domatesli tel sehriye corbasi bana iyi geldi birkac damla limonla terbiyesine katiyorum hem tok tutuyor hem rahatsz etmiyor bunu da bi deneyin derim aklinizda olsun
Günlerdir bu çorbayı içiyorum canım bende:) bol limonlu iyi geliyor.
Devlete mi gidiyorsun canim neden alttan bakiyor ki maşallah kuzuna
Ben Almanyada Yasiyorum özel bir klinige gidiyorum. Suan 9+4 üm usttenmi bakilmasi gerekirdi.
Evet hep gormek istiyo insan. Bende gecen persembe gordum. Cok guzel bi duygu. Simdi nasil beklicem 18 agustosa kadar bilmiyorum. Benim bir de kese cevresinde kanama vardi. Cok merak ediyorum ne oldu diye. Ilac kullandim insallah gecmistir. Sende umarim cinsiyeti gorursun. Guzel haberler alirsin.
yok canım,o işin şakası,elbette istifa etmem =)) yarım gün çalışıyorum zaten nankörlük etmenin alemi yok..kayınvalidem var zaten,dünden razı bakmaya..hiç olmadı dediğin gibi kreş,bakıcı falan hallolur..yeter ki bebişlerimiz iyi olsunlar
Bende evde kendim.mayaliyorum. ne sulu ne eksi oldu simdiye kadar. Oyle maya kasik ayarim yok dolaptan kavonozu cikariyorum dibi bile olsa kasik kasik tutuyor 3 saate. Yalniz benim kavonoz buz gibi olacak sirrim orda :) 2 saate.bile.mayalaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?