2015 Şubat Anneleri

Gözüm aydın canım :) çok sevindim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onu bende okudum canım çok yazıda karşıma çıktı. Peynir içinde aynı şeyi diyorlar. Zaten yorgunluktan hamile kaldığımdan beri mayalayamıyorum

Doktoruma sordum canim evde mayalarsan daha iyi olur ama sut guvenilirse demişti. Benim sutcunun de şutu anadolu üniversitesinde test edilmiş sut alan bir bayan tarafından raporunu gördüm güvenerek kullanıyorum ama bebek olduğunda sanirim günlük sut alip mayalarim manaya gectigimde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende arar ara kendım mayalıyorum ama hazır sutle mayaladıgımda cok sulu oluyo ınek sutunude herzaman bulamıyorum sımdılık boyle ıdare ederımde bebık dogunca kızmdakı gıbı kucuk kucuk kavanolzlara kendım mayalarım gunluk...

Pişmemiş sütler sakıncalı,sen sonuçta kaynatıyorsun sütünü değil mi canım?Ama eğer için rahat etmiyorsa pastörize sütten de yapabilirsin yoğurdunu.

Cok saol aciklama icin canim icim rahatladi sukur o kadar yogun bir kanama yasamadim yasatmasin da hicbirimize mevlam

Iyi dusun iyi olsun elde degil evhamlar biliyorum ama herkes ayni kotu senaryoyu yasayacak diye birsey yok rabbime emanet

Devlete mi gidiyorsun canim neden alttan bakiyor ki maşallah kuzuna

Yok hemen olmuyor sureli yine de.ben beceremedim makinasiz mayalamayi burasi sicak ve nemli biyer oldugundan mi ne ayar tutturamadim hic oyle

Bir tahmin daha rabbim gönlüne göre versin canım

Oh hadi gozun aydin gecmis gitmis olsun maşallah bebegne de

Sutu ve yogurdu orman ciftliginden aliyorum guvenilir biyer günlük sut de oluyor organik peynirkeri de var dogal olduguna guvenip yiyoruz cabuk bozuluyor omru kisa katkisi yok diye.yogurt icin gebelikte gunluk sutu tercih etmede yarar var acik sutle bulasan hastaliklar riskli bebek icin

Midesi bulanip bisey yiyemeyenler domatesli tel sehriye corbasi bana iyi geldi birkac damla limonla terbiyesine katiyorum hem tok tutuyor hem rahatsz etmiyor bunu da bi deneyin derim aklinizda olsun

Pişmemiş sütler sakıncalı,sen sonuçta kaynatıyorsun sütünü değil mi canım?Ama eğer için rahat etmiyorsa pastörize sütten de yapabilirsin yoğurdunu.

Evet canım kaynatıyorum hatta dibi yapışana dek 😁 yinede insan emin olamıyor bende bundan sonra pastörize kullanayım güvenilir markalardan

Midesi bulanip bisey yiyemeyenler domatesli tel sehriye corbasi bana iyi geldi birkac damla limonla terbiyesine katiyorum hem tok tutuyor hem rahatsz etmiyor bunu da bi deneyin derim aklinizda olsun

Günlerdir bu çorbayı içiyorum canım bende:) bol limonlu iyi geliyor.

Devlete mi gidiyorsun canim neden alttan bakiyor ki maşallah kuzuna

Yok ben Özel bir klinige gidiyorum Almanyada yasiyorum üstten mi bakilmasi gerekirdi suanda 9+4 üm

ay insallah canım hepımız hayırlı haberlerle donerız doktordan. kese etrafındakı kanama ıcın bayramdan once gıt bence ıcın rahatlar. sahsen ben boyle durumlarda sabredemıyorum maalesef.

tabıkıde oyle. hem yarım gun işe iş mi dıyosun sen :) şaka şaka her işin emınım zorlugu vardır ama bence en zoruda ınsanın cocuklarından ayrı kalmasıdır. sen bızden sanslısın bu konuda.

hadi gozun aydın canım. Allah bı daha korkutmasın :)

canım ya su işi sırayla bı anlatsana ben daha hıc yogurt mayalamadım. ama cok ıstıyorum ogrenmeyı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…