benim bu perşembe yapılacak. taa 1 temmuzda gitmiştim en son. rabbim bu mubarek günlerde bundanda alnımızın akıyla çıkarmayı nasip etsin
Öyküm çok geçmiş olsun ayrıca gözün aydin. Allah esirgesin bebeklerimizi.
Zamansiz nazil mayaladigini anlatir misin ? Ben gece mayaliyorum ertesi sabah mayalanmis oluyor. 3 saat iyiymis merak ettim doğrusu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ya su işi sırayla bı anlatsana ben daha hıc yogurt mayalamadım. ama cok ıstıyorum ogrenmeyı :)
canım ya su işi sırayla bı anlatsana ben daha hıc yogurt mayalamadım. ama cok ıstıyorum ogrenmeyı :)
Takvimi diyosun sanırım bak bizim takvimlerin altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyo ordan son adet tarihinle muhtemel doğum tarihini hesaplıyorsunuz sonra kullanıcı kontrol panelinde profilini duzenleye tıkla orda bebeğimin muhtemel doğum tarihi gibi bişey yazıyo tarihi oraya yazıyorsun kaydediyorsunmrb bunu nasıl yaptınız banada anlatır mısınız
Yemek yok yapicak adam yok kizim olmasa umursamiycam da cocuk oldu mu olmuyor iste napsam bilemedim ah bu yalnizlik ne uyuz böyle zamanda
Bugün uzun süredir tiksindiğim kırmızı etten yedim 😳 şaşkınlık içindeyim adı geçince bile tuhaf oluyordum ayyyy yemek yesek bi dert yemesek bi dert şimdi de niye birden geçti tiksinmem diyorum sizde de böyle rahatlayan yiyemediği şeylerden yemeye başlayan var mı? 😒
Selam kizlar nasilsiniz.
Benim sol kasigim agridi bugun surekli. Uzandim ama korktum da. Benim rahmim hafif saga donuk sirt ustu yatinca elime yuvarlak bi doluluk geliyor ama sagda. Bu yuzden sol kasigim agrir hamileyken rahim buyudukce ama bugun araliksiz agridi. Her sey yolundadir ins.
Bir de kv koye goturdu koy kokulari mahvetti kuru ogurtu berbat. Gidelim diyor esim o baska bir is daha buluyor
Bugün uzun süredir tiksindiğim kırmızı etten yedim 😳 şaşkınlık içindeyim adı geçince bile tuhaf oluyordum ayyyy yemek yesek bi dert yemesek bi dert şimdi de niye birden geçti tiksinmem diyorum sizde de böyle rahatlayan yiyemediği şeylerden yemeye başlayan var mı? 😒
Selam kizlar nasilsiniz.
Benim sol kasigim agridi bugun surekli. Uzandim ama korktum da. Benim rahmim hafif saga donuk sirt ustu yatinca elime yuvarlak bi doluluk geliyor ama sagda. Bu yuzden sol kasigim agrir hamileyken rahim buyudukce ama bugun araliksiz agridi. Her sey yolundadir ins.
Bir de kv koye goturdu koy kokulari mahvetti kuru ogurtu berbat. Gidelim diyor esim o baska bir is daha buluyor
Ben tatlı yiyemiyordum dün nedense yemekten sonra tatlı istedi canım beni eti hep sevdim hep severim et olsun löp löp olsun
Hacmi kucuk malesef 1 lt oluyor. Taze sut bulma imkanin mi var ne guzel
hiç merak etme canım ben gecen hsonu panikleyip acile bile gitmiştim bulantılarım kesilince bu hafta artarak geri döndü bulantılarım :))))Bugün uzun süredir tiksindiğim kırmızı etten yedim 😳 şaşkınlık içindeyim adı geçince bile tuhaf oluyordum ayyyy yemek yesek bi dert yemesek bi dert şimdi de niye birden geçti tiksinmem diyorum sizde de böyle rahatlayan yiyemediği şeylerden yemeye başlayan var mı?
😒
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?