2015 Şubat Anneleri

bende eski yogurttan mayalayip yapiyorum sabaha kadar harika oluyor hatta ilk baslarken normal market sütüyle basladim oleecee devam ediyor

Valla canim benim bunyem asiri sasti. Ben terse gidiyorum. Esimle hamile kalmadan once konusuyoedum. Kesin ben hamike kalsam kilo veririm diyordum. O da tabi tabi deyip guluyordu. Simdi gordunmu bak diyorum i da sairiyor. :) neyse saka bir yana gidince doktora sorayım bari

Son düzenleme:
Kızlar benim sivilceler çenemin altından kulağıma dogru bu ne ya, güzellik çirkinlik konusunda bişey diyemeyeceğim

benim de sivilcelerim çok arttı tam da dediğin noktalarda hatta cildiyeye gittim b12 iğnesi kullanıyorum o yapmıştır dedi. kullandığımız ilaçların da yan etkisi olabilir:s yavrularımızı güzel sağlıklı olsun da bizden geçti artık PP

Merhaba arkadaşlar ben de 12+1 günlük hamileyim. Dün randevum vardı 2 li tarama testi yapıldı sonuç perşembe belli olacak.bu benim 2. GebeliğiM 26 aylık bir kızım var.ilkinde de tarama testlerini yaptirmistim.2 li test aralarında en güvenilir olanı % 90 gibi bir doğruluk oranı var.4 lu testin % 80 ,3 lu testin de % 60 civarında
doğruluk payı var(mis).Dr istediğiniz bir cinsiyet var mı dedi kız istedigimizi söyledik. % 80 ihtimalle kız dedi.Çok sevindik :)

hayırlı olsun, kız kardeş başkadır, arkadaş olur, yoldaş olur kızınıza :) İkili test sonucunuz da iyi çıkar inşallah

hayırlı olsun benımde kızım var bızde kız ıstıyoruz kızım ve ben ama hayırlısı ınsallah... sendemı ankaradasın?

Teşekkürler Titaa ve özlem su. Biz de kızıma arkadaş olsun niyetiyle bu kadar yakın zamanda bebek istedik o yüzden de hep kız olur inşallah diye düşünüyorduk. Ben de Ankara dayım. Ilk hamileliğim de akropol hast.ne gidiyordum bu hamileliğim de koru hastanesine gidiyorum.sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Kızlarrr yoğurttan söz açılmışken ben yoğurt mayalama makinesi almak istiyorum bir süredir aklımdaydı kullananınız varmı aramızda???

İki senedir kullaniyorum vrstel tavsiye ederim bi krrekte alti kavanoz ve birbucuk litre sutbmayaliyor total uç litre.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet hep gormek istiyo insan. Bende gecen persembe gordum. Cok guzel bi duygu. Simdi nasil beklicem 18 agustosa kadar bilmiyorum. Benim bir de kese cevresinde kanama vardi. Cok merak ediyorum ne oldu diye. Ilac kullandim insallah gecmistir. Sende umarim cinsiyeti gorursun. Guzel haberler alirsin.

Çok sinir bozucu o bende de var. Yemek yediğim halde yine o tat gitmiyo gotmiyo

sizinki aci benimki tatli, sanki tatli yemisim agzima vurmuyirum resmen tiksindim iki haftadir boyle (((

yok canım,o işin şakası,elbette istifa etmem =)) yarım gün çalışıyorum zaten nankörlük etmenin alemi yok..kayınvalidem var zaten,dünden razı bakmaya..hiç olmadı dediğin gibi kreş,bakıcı falan hallolur..yeter ki bebişlerimiz iyi olsunlar

Kizlar sükürler olsun melegimin biseyi yokmus kalp atislarini duyduk gene canim yavrum cok korkuttu anneyi.dr normal dedi kilcal damarlarin zedelenmesiyle olusan kanama hicbir problem yok iliskiye devam edebilirsiniz dedi.kan ilaci yazdi. 2 hafta sonra ikili test icin cagirdi ama biz istemiyoruz yaptirmicaz.butun annislere saglikli gunler diliyorum.rabbim bizi ve bebislerimizi korusun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yoğurtçu hatunlar Bana kalırsa da makinasına gerek yok normal şartlarda yoğurt tutuyor zaten bir de makinasını alıp yer kaplatmaya gerek yok diye düşünenlerdenim ben de.Parası filan mühim değil ama dediğimg ibi fazlalık oluyor herşey bi yerden sonra..Maya için ne kadar fazla yoğurt koyarsanız yoğurdunuz o kadar ekşi oluyor ben 5 kg süte 2 büyük yemek kaşığı yoğurt koyuyorum çok da güzel oluyor.

Bende evde kendim.mayaliyorum. ne sulu ne eksi oldu simdiye kadar. Oyle maya kasik ayarim yok dolaptan kavonozu cikariyorum dibi bile olsa kasik kasik tutuyor 3 saate. Yalniz benim kavonoz buz gibi olacak sirrim orda :) 2 saate.bile.mayalaniyor.

Zaten parça parça olur durmaz canım baktım olacak gibi değil. Bide parça pinçik onunla uğraşamam bu sıcakta :)

Evde var aslında cyrene ozon yağım ama organik olan bile her şeyden çekiniyorum. Ters teper bişey olur. Bakalım kötüye giderse onu da denerim canım. Bende yüzüm için almıştım ama yağlı karma cildim. Sıcaklarda hiç kullanamıyorum

Kızlarrr yoğurt mayalama konusu açılmışta bende hep evde mayalıyorum ve tüketiyorum ama geçen eşim internette okumuş hamileler sütü ve yoğurdu pastörize tüketmeliymiş diye. Ben ev yoğurdu tüketiyorum ama acaba yüksek ısıl işlem gördüğü için pastörize yoğurt daha mı sağlıklıdır ki ? 😐

Öyküm çok geçmiş olsun ayrıca gözün aydin. Allah esirgesin bebeklerimizi.

Zamansiz nazil mayaladigini anlatir misin ? Ben gece mayaliyorum ertesi sabah mayalanmis oluyor. 3 saat iyiymis merak ettim doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…