Niye makina alıyorsun ki ben evde 3kaşık mayayla 3 kilo yoğurt yapıyorum hemde 5saat sürüyor mayalanması hiç uğraşma öyle şeylerle bence mutfağında yer kaplar boşuna :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim sikinti yapma sekerini takip ediyorsundur zaten bahaneyle kg gidiyor de sevin benm de normalde kg vermem sikintili ama gebelikte bunye değişiyor mu ne kizimda hem vermis hem de cok az kg ile bitirmistim bunda da smdilik almıyorum şükür ki normalde hızlı alan biriyim gebelik bunyeyi şaşırtıyor galiba
Kızlar benim sivilceler çenemin altından kulağıma dogru bu ne ya, güzellik çirkinlik konusunda bişey diyemeyeceğim
Merhaba arkadaşlar ben de 12+1 günlük hamileyim. Dün randevum vardı 2 li tarama testi yapıldı sonuç perşembe belli olacak.bu benim 2. GebeliğiM 26 aylık bir kızım var.ilkinde de tarama testlerini yaptirmistim.2 li test aralarında en güvenilir olanı % 90 gibi bir doğruluk oranı var.4 lu testin % 80 ,3 lu testin de % 60 civarında
doğruluk payı var(mis).Dr istediğiniz bir cinsiyet var mı dedi kız istedigimizi söyledik. % 80 ihtimalle kız dedi.Çok sevindik :)
Merhaba arkadaşlar ben de 12+1 günlük hamileyim. Dün randevum vardı 2 li tarama testi yapıldı sonuç perşembe belli olacak.bu benim 2. GebeliğiM 26 aylık bir kızım var.ilkinde de tarama testlerini yaptirmistim.2 li test aralarında en güvenilir olanı % 90 gibi bir doğruluk oranı var.4 lu testin % 80 ,3 lu testin de % 60 civarında
doğruluk payı var(mis).Dr istediğiniz bir cinsiyet var mı dedi kız istedigimizi söyledik. % 80 ihtimalle kız dedi.Çok sevindik :)
Teşekkürler Titaa ve özlem su. Biz de kızıma arkadaş olsun niyetiyle bu kadar yakın zamanda bebek istedik o yüzden de hep kız olur inşallah diye düşünüyorduk. Ben de Ankara dayım. Ilk hamileliğim de akropol hast.ne gidiyordum bu hamileliğim de koru hastanesine gidiyorum.sen hangi hastaneye gidiyorsun?[/QU
aynen bende kızıma arkadas yoldas olamıs umıdıyle kız ıstıyorum ama ınsallah hayırlı saglıklı evlatlar olsunlarda onemlı deıl... ben suana kadar cag da erol hoca var ona gıttım evıme cok yakın oldugu ıcın ama koruyu bende ıstıyorum. tasınacaklarmıs galıba yenı yerlerıne deılmı nerdeymıs tam olarak yenı bına gıt gel sıkıntı olur dıye bekledım oraya baslamadım daha... bıde sıgortamı yaptırdın sen?
Kızlarrr yoğurttan söz açılmışken ben yoğurt mayalama makinesi almak istiyorum bir süredir aklımdaydı kullananınız varmı aramızda???
benım doktorum ıkılı test yapmıyormus canım uclu yapıyormus. o yuzden olcmez gıbı gelıyor. zaten ben en son randevumda ıkılı testın hangı hafta yapılacagını bılmıyordum . sonradan aklıma geldı hemsıresını aradım. o soyledı ıkılı test yapmıyoruz direk uclu yapıyorlarmıs. nasıl olucak bende bılmıyorum acıkcası cuma sorucam detaylı olarak. 1 ay oldu bebegımı gormeyelı ınsan ne kadar ozluyormus ya :) cuma gelmıyor resmen. bu hafta gecmez bana :) bı yandanda cınsıyetı gorur muyum dıye merak ıcındeyım :) endişe merak hıc gecmeyecek galıba :)
Ben yiyemiyorum yesemde tat alamıyorum
Ağzımda acı gibi bir tat var hep
Çok sinir bozucu o bende de var. Yemek yediğim halde yine o tat gitmiyo gotmiyo
öğretmenlikten istifa etmek mi? . senın yerınde olmak ısteyen kac mılyon kısı var bılıyomusun. kesınlıkle ıstıfa etme. kullanabıldıgın kadar kullan ıznını. zaten bebegın kres cagına gelıcek hıc bakıcak bırını bulamazsan krese verırsın. zaten ogretmelerın calısma saatlerıde bızım gıbı degıl. eger ıstıfa edersen omrun boyunca calısamazsın bıdaha. o rahatlıktan cıkıp ozel sektorde uc kurus ıcın sabah 8 aksam 6 dıdınemezseın
Canım tuvalet kağıdını kesinlikle koyma derim. İçinde çok fazla seliloz var ve bu daha çok kaşıntı yapıyor. Anneme dr söylemişti.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sana tavsiyem ozon yağı kullanmancilt sorunlaına birebir. ben de akıntım için kullanmıştım dr tavsiyesiyle sonra neten araştırdım mantar dahil tüm cilt rahatsizlılarında kullanılabilir diyo ağız için yaralarında bile bi düşün istersen doğal yöntemleri ben de çok severim hatta şimdi ozon yağını yüzüme kullanıyorum :)
Kizlar sükürler olsun melegimin biseyi yokmus kalp atislarini duyduk gene canim yavrum cok korkuttu anneyi.dr normal dedi kilcal damarlarin zedelenmesiyle olusan kanama hicbir problem yok iliskiye devam edebilirsiniz dedi.kan ilaci yazdi. 2 hafta sonra ikili test icin cagirdi ama biz istemiyoruz yaptirmicaz.butun annislere saglikli gunler diliyorum.rabbim bizi ve bebislerimizi korusun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende evde kendim.mayaliyorum. ne sulu ne eksi oldu simdiye kadar. Oyle maya kasik ayarim yok dolaptan kavonozu cikariyorum dibi bile olsa kasik kasik tutuyor 3 saate. Yalniz benim kavonoz buz gibi olacak sirrim orda :) 2 saate.bile.mayalaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?