2015 Şubat Anneleri

canım her zaman tutmuyor sonra ziyan oluyor arkadaşlarım çok memnunlar ondan sizede danışayım kullanan varmı diye onuda battaniyeler sar şöle yap böle yap çocuk merak edip açıyor bide :) hıhh bide tutmadımı delleniyorum iyice yinede sağol

İki senedir kullaniyorum vrstel tavsiye ederim bi krrekte alti kavanoz ve birbucuk litre sutbmayaliyor total uç litre.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

totalde 3 lt ise süper hemen bakim ben çok sağol canım benim

Ins canim buyume agrisi diye dusundum. Bir de kendi evimde degilim bsey yapmasm da oturuyorum. Ayaklari uzatmak lazim.

Ben buyume agrisi oldugunu biliyorum.aslinda ama ah bu korkular.

Aci da sisiriyor insani su tutuyor vucut. Ama canin istiyorsa yapcak bisey yok :)
Ben normalde aci hic yemem hamileligin son 3 ayi cok yemistim oglumda.

Evet benim de yogurtkarm degisiyodu bazen kalip gibi bazen sulu sulu tutmuyo rdu. Simdi bi komsumun gorumcesi mayalayip ona gideriyor cok gzl rica ettik bana da yapiyor.

Bunu bende merak ediyorum bnde tavuktan tiksiniyorum ve cok severdim merak ediyorum hep boylemi olacak tavuk bu çünkü simdilik bzm evde ve annemlerde pismiyo ama sonra nasıl olacak bilmiyorum

Ben pek mide bulantısı yaşamadım ama bende tavuk çok severdim şimdi adı bile beni rahatsız ediyor hiç yemedim ama kırmızı et delisiyim.

Valla kizlar hakkinizi helal edin madem yogurt dediniz uzun zamandir koyun yigurdu istiyirum ama yok yaa (

Normal yogurtdu suzup eksimesini bilen varmi

Aynen kirmizi etin her turlusunuu seviyorum :) aslinda bu ara cnm acayip salam istiyor ve cig olduğu icin yiyemiyorum doğumdan sonra hmn onu yicem heralde

Aynen kirmizi etin her turlusunuu seviyorum :) aslinda bu ara cnm acayip salam istiyor ve cig olduğu icin yiyemiyorum doğumdan sonra hmn onu yicem heralde

neyse ki onu sevmiyorum ama benim bir arkadaşım normalde de çiğ yemiyor tavada çok az yağla çeviriyor öyle yiyor.

Ekşi mi demek istedin

Evet, yogurt ektiyse onu bi beze döker asarlardı suyu süzülsün diye oda harika oluyor, ama benim yoğurdum hi çekişmez ama deneyeceğim :) dışarda sıcaktan ekşirr nasıl olsa

Orman çiftliği derken Atatürk orman çiftliği ürünlerinden mi bahsediyorsun canım?

Yok ya ben resmen kocasızlığa aşeriyorum :) adamdan nasıl soğudum tövbe yarabbim her şeyi batıyor nolcak böyle psikolojim çok fena sinir küpüyüm hayret bişey ya.

Yok ya ben resmen kocasızlığa aşeriyorum :) adamdan nasıl soğudum tövbe yarabbim her şeyi batıyor nolcak böyle psikolojim çok fena sinir küpüyüm hayret bişey ya.

Kocan sana bir höyt desin de bakayım o zaman göreyim seni

Gorimcem de elini bile tutamaxdi iki senede anca toparladi bu durumu. Bende Dr a Daniş cnm gerekirse psiko danismana git yoksa biraz sikintili oluyor. Damat anlayisliydi ama herkes anlayisli olmayabiliyor bu durumda.

Kocan sana bir höyt desin de bakayım o zaman göreyim seni

:) camdan atabilir her an. Diyo aslında gidiyodu dün nerdeyse bıktı artık. Cidden ben adet öncesi böyle olurdum sinir küpü gibi mutlaka 1-2 kişiyi kırardın şimdi de aynen öyleyim. Öf.

Evet oda doğru ama sulu da olsa yeniyor yinede eşimde bende sofraya yoğurtsuz oturmuyoruz çünkü

Evet, yogurt ektiyse onu bi beze döker asarlardı suyu süzülsün diye oda harika oluyor, ama benim yoğurdum hi çekişmez ama deneyeceğim :) dışarda sıcaktan ekşirr nasıl olsa

Evde yapınca ekşiyor benimki

O aşamayı da hiç test etmedim elini tutamıycam belki ben de :) çok gerginim ne dese dünyanın en kötüsü gibi geliyor sinirlenince de uçsuz bucaksız laf söylüyorum. Ben bir psikologa danışayım haklısın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…