- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Niye makina alıyorsun ki ben evde 3kaşık mayayla 3 kilo yoğurt yapıyorum hemde 5saat sürüyor mayalanması hiç uğraşma öyle şeylerle bence mutfağında yer kaplar boşuna :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İki senedir kullaniyorum vrstel tavsiye ederim bi krrekte alti kavanoz ve birbucuk litre sutbmayaliyor total uç litre.
Ins canim buyume agrisi diye dusundum. Bir de kendi evimde degilim bsey yapmasm da oturuyorum. Ayaklari uzatmak lazim.Zaman zaman benimde saatlerce geçmeyen ağrılarım oluyor ama herşey yolundadır merak etme. Yorulmuşsundur, ki zaten bu ara yaşıcaz bunları rahmimiz büyüyor. Büyürken kiminde çok kiminde de az hissediliyor. Sıkıntı mı hissedin koy ayağının altına yastığı uzan . Kalkma . İstirahatle geçer. Geçmezse doktorunla irtibata geç.
Ben buyume agrisi oldugunu biliyorum.aslinda ama ah bu korkular.Benm bayaa 5. haftadan beridir sürekli o agrım var doktora söylediğimde düşük tehditi olabilir dite progestan vermişti sonra 1 hafta gecti lekelenmem oldu. Ama o lekelenme yerlesme lekelenmesiymiş. bebişte bişi yokmuş yani.. Sıkıntı etme bence sadece bol bol dinlen..
Aci da sisiriyor insani su tutuyor vucut. Ama canin istiyorsa yapcak bisey yok :)yaa ben normalde cok tuzlu ve bol acılı severim herseyi ama bana kesmem gerektiğini söylüyorlar zaten mide bulantısında 3 lokma bişi yiyorum onuda tuzsuz acısız yiyemiorum.. hatta acıyı coook cook abarttım yakında avuç avuç biber yersem sasırmıcam nası bırakcam bunları bilmiorum tuz heryerimi sisircek acıda bebişime zarar verecek die cook korkuyorum
canım her zaman tutmuyor sonra ziyan oluyor arkadaşlarım çok memnunlar ondan sizede danışayım kullanan varmı diye onuda battaniyeler sar şöle yap böle yap çocuk merak edip açıyor bide :) hıhh bide tutmadımı delleniyorum iyice yinede sağol
Bunu bende merak ediyorum bnde tavuktan tiksiniyorum ve cok severdim merak ediyorum hep boylemi olacak tavuk bu çünkü simdilik bzm evde ve annemlerde pismiyo ama sonra nasıl olacak bilmiyorum
Normal yogurtdu suzup eksimesini bilen varmi
Ben pek mide bulantısı yaşamadım ama bende tavuk çok severdim şimdi adı bile beni rahatsız ediyor hiç yemedim ama kırmızı et delisiyim.
Aynen kirmizi etin her turlusunuu seviyorum :) aslinda bu ara cnm acayip salam istiyor ve cig olduğu icin yiyemiyorum doğumdan sonra hmn onu yicem heralde
Ekşi mi demek istedin
Sutu ve yogurdu orman ciftliginden aliyorum guvenilir biyer günlük sut de oluyor organik peynirkeri de var dogal olduguna guvenip yiyoruz cabuk bozuluyor omru kisa katkisi yok diye.yogurt icin gebelikte gunluk sutu tercih etmede yarar var acik sutle bulasan hastaliklar riskli bebek icin
Yok ya ben resmen kocasızlığa aşeriyorum :) adamdan nasıl soğudum tövbe yarabbim her şeyi batıyor nolcak böyle psikolojim çok fena sinir küpüyüm hayret bişey ya.
Yok ya ben resmen kocasızlığa aşeriyorum :) adamdan nasıl soğudum tövbe yarabbim her şeyi batıyor nolcak böyle psikolojim çok fena sinir küpüyüm hayret bişey ya.
Kocan sana bir höyt desin de bakayım o zaman göreyim seni
canım her zaman tutmuyor sonra ziyan oluyor arkadaşlarım çok memnunlar ondan sizede danışayım kullanan varmı diye onuda battaniyeler sar şöle yap böle yap çocuk merak edip açıyor bide :) hıhh bide tutmadımı delleniyorum iyice yinede sağol
Evet, yogurt ektiyse onu bi beze döker asarlardı suyu süzülsün diye oda harika oluyor, ama benim yoğurdum hi çekişmez ama deneyeceğim :) dışarda sıcaktan ekşirr nasıl olsa
Gorimcem de elini bile tutamaxdi iki senede anca toparladi bu durumu. Bende Dr a Daniş cnm gerekirse psiko danismana git yoksa biraz sikintili oluyor. Damat anlayisliydi ama herkes anlayisli olmayabiliyor bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?