- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Çok geçmiş olsun neyden zehirlendnDun gida zehirlenmesi oldu bende. Gece cok kustum ve ishal oldum. Hafif toparladim. Bu halimle bebege yalniz bakmak zorunda kaldim. Ailelerin ayri sehirde olmasi ne zormus. Esim bu saate kadar evdeydi ama ise gitmek zorunda kaldı simdi. Gece bayilmusim kusarken. Dua edin bebege bakcak halim olsun bu 3-4 saatte.
Kofte yemistimÇok geçmiş olsun neyden zehirlendn
Ekledim canim.Ayarları bulamadım beni ekler misin
Geçmiş olsun cnmDun gida zehirlenmesi oldu bende. Gece cok kustum ve ishal oldum. Hafif toparladim. Bu halimle bebege yalniz bakmak zorunda kaldim. Ailelerin ayri sehirde olmasi ne zormus. Esim bu saate kadar evdeydi ama ise gitmek zorunda kaldı simdi. Gece bayilmusim kusarken. Dua edin bebege bakcak halim olsun bu 3-4 saatte.
Canim kendini uzme kilo alimi cok dusuk degilse sorun degilmis. Boyu vs onemli. Ayrica bebek anne babaya benzer. Sen zayif oldugun icin o da oyle olucak muhtemelen. Onemli olan saglikli olmasi. Ben hamileyken kilosu az cikiyodu doktor korkma bu yapisal biseydir demisti. Ve gercekten ben de babasi da hele cocukken cubuk kraker bacakliydik resmen :)aç kalsın biraz sonra alır belki
ama 3 saat oldu emeli hala almıyor
Cok gecmis olsunDun gida zehirlenmesi oldu bende. Gece cok kustum ve ishal oldum. Hafif toparladim. Bu halimle bebege yalniz bakmak zorunda kaldim. Ailelerin ayri sehirde olmasi ne zormus. Esim bu saate kadar evdeydi ama ise gitmek zorunda kaldı simdi. Gece bayilmusim kusarken. Dua edin bebege bakcak halim olsun bu 3-4 saatte.
Yani normalde vermesi Lazım bakalım eşim gitcek konuşcakböyle durumlarda tazminat falan veriyorlar mi
Hiç sorma bebeğe bakacak kimse yok güvenemedim bakıcılara izin istedim iş yerinden vermiyorlar çıkış vereceklermiş adam tek başına kaldı çok zor işimiz yani
Gidip elmas kolye küpe almış bilmem kaç karat. Birsürü para vermiş. Güzel bir hediye ama zaten birsürü borcumuz var bir de ücretsiz izin alırsam diye bana fazla geldi bilmiyorum. Alışkın da değilim zaten.
Memnun musun cnm benimBende de ondan var
Size station vagon Volvo yakışır
İnstagrammm :) söyle bakayım hesabınıProfili nasıl gizli yapıcam herkes Görmeye başladı
Canım çok geçmiş olsun Allah tez elden şifa versin.ne yedin de zehirlendin ki?Dun gida zehirlenmesi oldu bende. Gece cok kustum ve ishal oldum. Hafif toparladim. Bu halimle bebege yalniz bakmak zorunda kaldim. Ailelerin ayri sehirde olmasi ne zormus. Esim bu saate kadar evdeydi ama ise gitmek zorunda kaldı simdi. Gece bayilmusim kusarken. Dua edin bebege bakcak halim olsun bu 3-4 saatte.
Conformilin de cesitlwri varmis esim oyle dedi hangisini aliyosunuz siz ustunde ne yaziyo
gecmis olsun. Haxir kofte miydi ki. Kimsesizlik zor inanDun gida zehirlenmesi oldu bende. Gece cok kustum ve ishal oldum. Hafif toparladim. Bu halimle bebege yalniz bakmak zorunda kaldim. Ailelerin ayri sehirde olmasi ne zormus. Esim bu saate kadar evdeydi ama ise gitmek zorunda kaldı simdi. Gece bayilmusim kusarken. Dua edin bebege bakcak halim olsun bu 3-4 saatte.
Biz gecen yaz degistirdik ikinci cocugun sigmasi imkansizdi oncekine. Ford c max aldik 5 kisilik memnunuz. 7 kisilik cok kaba geliyor bana. En kucuk 10 yasina fln gelince alinsa yetmez mi. Dogrusu ne kadar genis olsa da tepelerim ben yetmez bana :))Esim Ford c maxlara bakıyordu ben de opel verso Toyota zafira filan bakmistim 7 kişilik ama bütün koltukları kapanabiliyor mesela arkadaki 2 koltuğu kapasan bagaj oluyor ha birileri de geldi mi acarsin oturur 7 kişi boyle kullanışlı Bisey olsun istedim eşim de 5 kişilik arabalara bakıyor habire ben istemiyorum küçük gelir diye.zaten çocukların kıvır zivirlarini bi valize koyuyorum bi yere giderken o bile acayip yer kaplıyor.e daha bebek arabası var kızların oto koltuğu var derken.. Dedim transporter tarzı Bisey alalım seni minibüs kullanırken düşünemiyorum diyor bana ama ne yapalım kullanışlı olmasına bakican o da onları istemiyor ah su sayısal lotodan filan para çıksa yeminle kimseye sormadan gidip alicam oh missss
Kofte yedim. SaolasinCanım çok geçmiş olsun Allah tez elden şifa versin.ne yedin de zehirlendin ki?
Hazir deildi kendim yapmistim. Esim de yedi onda bise yok allahtangecmis olsun. Haxir kofte miydi ki. Kimsesizlik zor inan
Hava guzel olunca oyle oldum ben hayati kaciriyomusum gibi geldi. Seninki nedenKizlar iki gündür iç sıkıntısı yaşıyorum size De oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?