2015 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun neyden zehirlendn

Ayarları bulamadım beni ekler misin
Ekledim canim.

Bak kendi sayfana girdiginda en ust sag kosede alt alta uc nokta var ona tikliyosun ayarlara giriyo. orda gizli hesap diye bi sey var onu aktif edersen hesabin herkese acik olmaz. seni takip etmek isteyen istek gonderir.

Geçmiş olsun cnm

aç kalsın biraz sonra alır belki
ama 3 saat oldu emeli hala almıyor
Canim kendini uzme kilo alimi cok dusuk degilse sorun degilmis. Boyu vs onemli. Ayrica bebek anne babaya benzer. Sen zayif oldugun icin o da oyle olucak muhtemelen. Onemli olan saglikli olmasi. Ben hamileyken kilosu az cikiyodu doktor korkma bu yapisal biseydir demisti. Ve gercekten ben de babasi da hele cocukken cubuk kraker bacakliydik resmen :)

mama vermek zorundasin diye de uzulme taboiki gonul ister sadece anne sutu alsin ama olmayinca olmuyor tatlim allah baska dert vermesin. Buyuyolar iste mama sut bi sekilde. Hasta olmasinlar ve cozumsuz dertleri olmasin yeterki.

Bi de senin rapor icin ne surundurduler seni yaaa.. halbuki zor degil doktor icin ne insafsiz insanlar var. Dogum doktorunu dene bi de bakalim rica et :/ is yerin de ne insafsizmis. Bu arada nerde calisiyosun meslegin neydi canim?

Cok gecmis olsun ailenin uzakta olmasinin zorlugunu bilirim. allah yardimcin olsun canim..

Hiç sorma bebeğe bakacak kimse yok güvenemedim bakıcılara izin istedim iş yerinden vermiyorlar çıkış vereceklermiş adam tek başına kaldı çok zor işimiz yani

Sen ne is yapıyorsun canım başka bi yere girme şansın yok mu? Peki izin verselerdi ise basladigin zaman bebeği kime bırakmayı dusunuyordun?

Güle güle kullan tatlım kendi kendine düşünmesi bunu zaten basli başına bi jest bence ama hediyesi de gayet güzelmiş. Senin esin ne is yapıyordu ? Borç kimin yok canım benim inş biter çabucak

Size station vagon Volvo yakışır

Esim Ford c maxlara bakıyordu ben de opel verso Toyota zafira filan bakmistim 7 kişilik ama bütün koltukları kapanabiliyor mesela arkadaki 2 koltuğu kapasan bagaj oluyor ha birileri de geldi mi acarsin oturur 7 kişi boyle kullanışlı Bisey olsun istedim eşim de 5 kişilik arabalara bakıyor habire ben istemiyorum küçük gelir diye.zaten çocukların kıvır zivirlarini bi valize koyuyorum bi yere giderken o bile acayip yer kaplıyor.e daha bebek arabası var kızların oto koltuğu var derken.. Dedim transporter tarzı Bisey alalım seni minibüs kullanırken düşünemiyorum diyor bana ama ne yapalım kullanışlı olmasına bakican o da onları istemiyor ah su sayısal lotodan filan para çıksa yeminle kimseye sormadan gidip alicam oh missss

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun Allah tez elden şifa versin.ne yedin de zehirlendin ki?

gecmis olsun. Haxir kofte miydi ki. Kimsesizlik zor inan

Kizlar iki gündür iç sıkıntısı yaşıyorum size De oluyor mu?

Biz gecen yaz degistirdik ikinci cocugun sigmasi imkansizdi oncekine. Ford c max aldik 5 kisilik memnunuz. 7 kisilik cok kaba geliyor bana. En kucuk 10 yasina fln gelince alinsa yetmez mi. Dogrusu ne kadar genis olsa da tepelerim ben yetmez bana :))

Bebek uyuyor oglumun yemegini yedirdim. Hava guzel disari ciksak ama esim gec geliyor tek basima cesaret edemiyorum daha. bebek arabasi evde degil yakindski parka giderdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…