2015 Şubat Anneleri

Gidip elmas kolye küpe almış bilmem kaç karat. Birsürü para vermiş. Güzel bir hediye ama zaten birsürü borcumuz var bir de ücretsiz izin alırsam diye bana fazla geldi bilmiyorum. Alışkın da değilim zaten.

kendi doktoruma gitmek hiç aklıma gelmedi valla tam eve geldik o zaman aklıma geldi bilmem rica etsem verirdi belki
ne güzel kafa izni vermişler beni dünden beri arıyorlar geleceksin değilmi diye sormaya

ya benim sütüm var arkadaşlar ama sorunum sütüm yağlı değil
çocuk sadece suyunu içiyor
bende istemem süt varken mama vermek ama ne yapabilirim çok özeniyorum sütü yağlı olup sadece emzirenlere
arkadaşım 2 yaşına girdi kızı emzirmeyi bıraktıramıyor ne biberon kullandı ne mama
sadece sütüyle besledi kızını 14 kilo
çok özeniyorum onlara ama yapabileceğim bişey yok
içim yanıyor benimde bu kadar süt varken kızımı besleyememekten
ama inanın fotoğraflarda daha kilolu çıkıyor aslında o kadar değil

Ig kullananlar ben sizin için yükledim bunu habire Facebook'tan insanlar takip ediyor. Onları eklemeden göremezler di mi?

sen eklemeden görmezler canım ayarlarından profilini gizli yap
ben ekliyorum seni şimdi isim malum :)

Baskalarına toplu süt izni 71 gün veriyorlar Cumartesi pazar hariç. Bana iki gün verdiler işte.

Baskalarına toplu süt izni 71 gün veriyorlar Cumartesi pazar hariç. Bana iki gün verdiler işte.
doğruya senin cumartesi pazarın da var
benim o bile yok şaka gibi :)
ben c.tesiyi geçtim pazar günleride çalışıyorum
utanmadan birde 16-24 mesaisi yazacaklar bana

Kızlar ya ben sterilizatör almaya karar verdim biberon temizlenmiyor içime sinmiuorlar siz ne önerirsiniz weewel fiyatı uygun geldi bana

Kızlar ya ben sterilizatör almaya karar verdim biberon temizlenmiyor içime sinmiuorlar siz ne önerirsiniz weewel fiyatı uygun geldi bana

ben almadım almayı düşünmüyorum şimdilik
bulaşık süngeriyle yıkıyorum içini

sütünün kalitesi yiyip ictiginle alakali değil mi ? proteinden zengin besleniyor musun?

ya benim kız biberon da almıyor artık
önceden emzik almıyordu şimdide biberon almıyor
daha doğrusu plastik olan hiçbişeyi ağzına sürmüyor yaa
avent biberonu almadı lansinohu arada alıyordu şimdi onuda bıraktı
çay kaşığı değdirdim ağzına hemen emmeye başladı
sağdığım sütü hazırladığım mamayı neyle vereceim ben bu kıza

bence sütün bebegin neye ihtiyacı varsa öyledir. afrikadakilerinki de bizimki de aynı diye yazıyordu bi yerde.
benim çocuklarım da kusuyor.
oğlum 6 ay kustu minicik diyordu gören. 6 aydan sonra kusması bitince kilo aldı. ek gıdayla kilo aldı. şimdi boyu uzadıkca zayıflamış diyor gören napalım şişmanlıktan iyidir.
çocuk dr.u reflü maması ve reflü ilacı önerdi. kullanmadım ikisini de. o dr.u da değiştirdim. biraz geç kilo alsın dedim.
kızım da kusuyor şimdi allahtan doğum kilosu fazlaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…