Gidip elmas kolye küpe almış bilmem kaç karat. Birsürü para vermiş. Güzel bir hediye ama zaten birsürü borcumuz var bir de ücretsiz izin alırsam diye bana fazla geldi bilmiyorum. Alışkın da değilim zaten.Neden almasın ki.o günü temsilen alınması gerekir bence.adet gibi değil ama içinden gelerek alsa güzel olur.mesela eşim oğlumun doğumunda tektaş almıştı taşı da küçüktü biraz parası ona yetmiş ben de simdi gelinim için sakliyorum onu.yani bi gerdanlik bi set alacak hali yok ama o güzel günün hatırına bence olması gerekir.kızlarda da bilezik hediye etmişti mesela onları da kizlarim için sakliyorum
Nedir yani hic gücü yoksa bile bi gümüş kolye 30 lira,ne bileyim yüzükler de 40-50 lira filan,onu da mi düşünüp almasın.
Canım benim yaainşallah verir aile hekimi. Benim de raporumu yarın istiyorlar süt izni istemeye gittim sadece iki gün kafa izni verdi başkan Çarşamba rapor getir dedi bakalım yarın kadın doğum Dr uma gidicem. Senin kadın doğum dr un vermiyor mu?
İyi de arkadaşım günde 2 kere mama veriyordu dr demiş o zaman verme yüzde 5 ini anca karşılar yüzde 95 yine senin sütünü almış oluyor bu durumda demiş.Süt varsa yeter gibi düşünüyorum da yine de sen annesin daha iyi bilirsin.
Ig kullananlar ben sizin için yükledim bunu habire Facebook'tan insanlar takip ediyor. Onları eklemeden göremezler di mi?
Baskalarına toplu süt izni 71 gün veriyorlar Cumartesi pazar hariç. Bana iki gün verdiler işte.kendi doktoruma gitmek hiç aklıma gelmedi valla tam eve geldik o zaman aklıma geldi bilmem rica etsem verirdi belki
ne güzel kafa izni vermişler beni dünden beri arıyorlar geleceksin değilmi diye sormaya
ya benim sütüm var arkadaşlar ama sorunum sütüm yağlı değil
çocuk sadece suyunu içiyor
bende istemem süt varken mama vermek ama ne yapabilirim çok özeniyorum sütü yağlı olup sadece emzirenlere
arkadaşım 2 yaşına girdi kızı emzirmeyi bıraktıramıyor ne biberon kullandı ne mama
sadece sütüyle besledi kızını 14 kilo
çok özeniyorum onlara ama yapabileceğim bişey yok
içim yanıyor benimde bu kadar süt varken kızımı besleyememekten
ama inanın fotoğraflarda daha kilolu çıkıyor aslında o kadar değil
Resim falan görebiliyor musunuz bende?sen eklemeden görmezler canım ayarlarından profilini gizli yap
ben ekliyorum seni şimdi isim malum :)
doğruya senin cumartesi pazarın da varBaskalarına toplu süt izni 71 gün veriyorlar Cumartesi pazar hariç. Bana iki gün verdiler işte.
Resim falan görebiliyor musunuz bende?
Kızlar ya ben sterilizatör almaya karar verdim biberon temizlenmiyor içime sinmiuorlar siz ne önerirsiniz weewel fiyatı uygun geldi bana
O arada kopartmaya calisacam bisilerNereye kadar ama tutmaz bence o yöntem
sütünün kalitesi yiyip ictiginle alakali değil mi ? proteinden zengin besleniyor musun?başını ve boyunuda ölçtüler ama sormayı unuttum ben
işe gideceğim için mama biraz kurtarıcı olacak sanırım
sabah 8 de emzireceğim ve 2 saat aralıklarla emzirmeye geleceğim 4 de zaten iş çıkışı
arada acıkırsa mama takviyesi yaparım yaparız yada
sağacağım ben mutlaka
gece emdikten sonra sağarım zaten mamayı günde 1 defa vereceğiz
duruma göre 2 defa verirsin dedi doktor şimdi vermek istemiyorum zaten 2 aydır direniyorum bende mama vermemek için
ama şunu düşündüm ve doktorada söyledim
2 ay daha yatmayacakki bu çocuk
artık yatmak istemiyor kıpır kıpır oldu
2-3 ay sonra oturmak isteyecek 6 aylık olduktan sonra emeklemek isteyecek
bundan sonra günden güne hareketlenmeye başlayacak
e zaten şimdi zayıf peki o zaman ne olacak
bunu doktora söylediğimde bana hak verdi
bu yüzden mama vermeye razı oldum
şimdiden 2-3 kilo alabilse en azından hareketlenmeye başlayınca kilo kaybetse bile zayıf düşmez
benim gibi her kilo verişinde sararırsa göz altları morarırsa o daha kötü
kilo alımı zaten 3 haftadır 4,400 en son geçen hafta tartılmıştı ona istinaden söyledim
emmesi çok iyi yapışınca bırakmıyor kolay kolay
ama yağlı değil sütüm emdiğini kaka olarak değil çiş olarak çıkarır posa yokki içinde ne çıkarsın dedi doktor
takipçilerin görür fotolarıni cnm profili gizli yapmazsan herkes gorurBen bu instagramı kurdum da her takip eden benim resimlerimi görebiliyor mu? Ekleyin beni feblight
Bende de ondan varKızlar ya ben sterilizatör almaya karar verdim biberon temizlenmiyor içime sinmiuorlar siz ne önerirsiniz weewel fiyatı uygun geldi bana
Ewt cnmCanim yanlis yerden alinti yaptim ama tuperware'in islak mendil kutusunu sen mi kullaniyodun...
ben de alcam da weewell mi avent mi karar veremedim genelde aventin ürünleri daha kaliteli oluyorKızlar ya ben sterilizatör almaya karar verdim biberon temizlenmiyor içime sinmiuorlar siz ne önerirsiniz weewel fiyatı uygun geldi bana
sütünün kalitesi yiyip ictiginle alakali değil mi ? proteinden zengin besleniyor musun?
ben de biberon fırçası kullanıyorum ama içime sinmiyor cokben almadım almayı düşünmüyorum şimdilik
bulaşık süngeriyle yıkıyorum içini
O zaman sıkma canını tatlım sonuçta yine anne sütü alacak hepten mama.vermiyorsun sen emziremedigin öğünlerde bile sağ ki azalmasin sutunonlar etkilemiyormuş malesef
bende etkiler sanıyordum ama bünyeyle alakalıymış
bence sütün bebegin neye ihtiyacı varsa öyledir. afrikadakilerinki de bizimki de aynı diye yazıyordu bi yerde.kendi doktoruma gitmek hiç aklıma gelmedi valla tam eve geldik o zaman aklıma geldi bilmem rica etsem verirdi belki
ne güzel kafa izni vermişler beni dünden beri arıyorlar geleceksin değilmi diye sormaya
ya benim sütüm var arkadaşlar ama sorunum sütüm yağlı değil
çocuk sadece suyunu içiyor
bende istemem süt varken mama vermek ama ne yapabilirim çok özeniyorum sütü yağlı olup sadece emzirenlere
arkadaşım 2 yaşına girdi kızı emzirmeyi bıraktıramıyor ne biberon kullandı ne mama
sadece sütüyle besledi kızını 14 kilo
çok özeniyorum onlara ama yapabileceğim bişey yok
içim yanıyor benimde bu kadar süt varken kızımı besleyememekten
ama inanın fotoğraflarda daha kilolu çıkıyor aslında o kadar değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?