Hazir deildi kendim yapmistim. Esim de yedi onda bise yok allahtan
aa seni niye etkilemis ki.Hazir deildi kendim yapmistim. Esim de yedi onda bise yok allahtan
Canim kendini uzme kilo alimi cok dusuk degilse sorun degilmis. Boyu vs onemli. Ayrica bebek anne babaya benzer. Sen zayif oldugun icin o da oyle olucak muhtemelen. Onemli olan saglikli olmasi. Ben hamileyken kilosu az cikiyodu doktor korkma bu yapisal biseydir demisti. Ve gercekten ben de babasi da hele cocukken cubuk kraker bacakliydik resmen :)
mama vermek zorundasin diye de uzulme taboiki gonul ister sadece anne sutu alsin ama olmayinca olmuyor tatlim allah baska dert vermesin. Buyuyolar iste mama sut bi sekilde. Hasta olmasinlar ve cozumsuz dertleri olmasin yeterki.
Bi de senin rapor icin ne surundurduler seni yaaa.. halbuki zor degil doktor icin ne insafsiz insanlar var. Dogum doktorunu dene bi de bakalim rica et :/ is yerin de ne insafsizmis. Bu arada nerde calisiyosun meslegin neydi canim?
Cok gecmis olsunailenin uzakta olmasinin zorlugunu bilirim. allah yardimcin olsun canim..
Bi kadın vardı ona bırakacaktım konuşmuştuk kadın bana sormadan başka bebek almış onada bakayım diyor iki bebeğe nasıl bakar bilemedim o bebek 4 aylık kaynanam ben bakmam diyor kendi annem bakamaz babam hasta evde yatıyor annem ona BAKIYOR anlayacağın mecbur kaldık evden çalışacaktım halkla ilişkiler yapıyorum ama sürekli telefondayım bebek ağlarsa müşteriyle Konuşurken iyi olmaz hesap yapıyoruz sonuçta kafamız karıştı yani ne yapacağımızı şaşırdık o krediler bel büküyo adam 5 bin kazanıyor 4 bin kredi ödüyo zor yaniSen ne is yapıyorsun canım başka bi yere girme şansın yok mu? Peki izin verselerdi ise basladigin zaman bebeği kime bırakmayı dusunuyordun?
Bende biberonla rezene veriyodum onu biraktim. Degisik pozisyinlarda veriyorum sindi. Sag gogsu futbol topu tutusuyla solu yatarak veriyodum simdi solu aliyor artik. Bir de dun disari ciktik hic sıkınti tapnadan uslu uslu emdi. Bugunde hastaneye gitmeden emdi. Bazen şaşırtıyor beni.ekim1310 naptın canım emzırmeye alıstırabıldın mı ?
ben bıberonu kaldırdım. zorla emzırmeye calısıyorum. ama dun gece çok ağladı 5 saat falan susturamadım bir türlü emmedi de. biberon mama verdim malesef onu içince uyudu. bazen inadı tutuo
Bebek arabasını bebekle nasıl indirebilirim aşağı diye düşünüyorum bende.. Yapabilir miyim acaba,hava düzelince çıkardım ya boğuldum evde..Bebek uyuyor oglumun yemegini yedirdim. Hava guzel disari ciksak ama esim gec geliyor tek basima cesaret edemiyorum daha. bebek arabasi evde degil yakindski parka giderdik.
Hu huuuuuuuuuu bacıııımmmm nerelerdesin,ne alemdesin,bi ses ver hele!!
Bebek arabasını bebekle nasıl indirebilirim aşağı diye düşünüyorum bende.. Yapabilir miyim acaba,hava düzelince çıkardım ya boğuldum evde..
Kacinci kattasin asansor yok muBebek arabasını bebekle nasıl indirebilirim aşağı diye düşünüyorum bende.. Yapabilir miyim acaba,hava düzelince çıkardım ya boğuldum evde..
Belki de baska biseydir bilmiyorum. Nryse ki dahs iyiyaa seni niye etkilemis ki.
Merdivenliyse kemerini bagla bebisin sen one gec.ayakkabin rahat olsn elinde baska bise olmasin.bence olurBebek arabasını bebekle nasıl indirebilirim aşağı diye düşünüyorum bende.. Yapabilir miyim acaba,hava düzelince çıkardım ya boğuldum evde..
Bi kadın vardı ona bırakacaktım konuşmuştuk kadın bana sormadan başka bebek almış onada bakayım diyor iki bebeğe nasıl bakar bilemedim o bebek 4 aylık kaynanam ben bakmam diyor kendi annem bakamaz babam hasta evde yatıyor annem ona BAKIYOR anlayacağın mecbur kaldık evden çalışacaktım halkla ilişkiler yapıyorum ama sürekli telefondayım bebek ağlarsa müşteriyle Konuşurken iyi olmaz hesap yapıyoruz sonuçta kafamız karıştı yani ne yapacağımızı şaşırdık o krediler bel büküyo adam 5 bin kazanıyor 4 bin kredi ödüyo zor yani
Hava guzel olunca oyle oldum ben hayati kaciriyomusum gibi geldi. Seninki neden
Kofte yedim. Saolasin
olmaz mı iki gündür sütüm az ve çocuğum aç kalıyor sanıyorum, bugün tarhana bulgur pilavı rezene çayı vs.. dopink yapacağım.. bakalım gece dolacak mı gögüslerim.Kizlar iki gündür iç sıkıntısı yaşıyorum size De oluyor mu?
Biz gecen yaz degistirdik ikinci cocugun sigmasi imkansizdi oncekine. Ford c max aldik 5 kisilik memnunuz. 7 kisilik cok kaba geliyor bana. En kucuk 10 yasina fln gelince alinsa yetmez mi. Dogrusu ne kadar genis olsa da tepelerim ben yetmez bana :))
45dkya sigdirabilecen mi?olmaz mı iki gündür sütüm az ve çocuğum aç kalıyor sanıyorum, bugün tarhana bulgur pilavı rezene çayı vs.. dopink yapacağım.. bakalım gece dolacak mı gögüslerim.yarın psikolog dan randevu aldım, çocukluğumdan başlayıp bugüne kadar anlatmayı hedefliyorum. heyecanla yarını bekliyorum. 45 dk 200 tl pöff çok ama ne yapayım ben tam psikologluk oldum.
Bu arada adem güneş in kitaplarını aldım okuyorum, anladığım kadarıyla ben bebeğimle bağlanma sorunu yaşıyorum.
özet geçmeyi düşünüyorum :)45dkya sigdirabilecen mi?
Sen ig de var misin?Aldirin hediyelerinizi kızlar alismasinlar oyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?