2015 Şubat Anneleri

çok teşekkür ederim canım yapısı ben artık yiice anladım ağız tadı yok çocuğun hiçbişey beğenmiyor
annemin bende neler çektiğini anlıyorum

valla hamile kaldığımdan beri rapor derdimiz bitmiyor işyeri insafsız malesef ama torpillilerine iyiler
ben otelde çalışıyorum canım resepsiyonistim

Sen ne is yapıyorsun canım başka bi yere girme şansın yok mu? Peki izin verselerdi ise basladigin zaman bebeği kime bırakmayı dusunuyordun?
Bi kadın vardı ona bırakacaktım konuşmuştuk kadın bana sormadan başka bebek almış onada bakayım diyor iki bebeğe nasıl bakar bilemedim o bebek 4 aylık kaynanam ben bakmam diyor kendi annem bakamaz babam hasta evde yatıyor annem ona BAKIYOR anlayacağın mecbur kaldık evden çalışacaktım halkla ilişkiler yapıyorum ama sürekli telefondayım bebek ağlarsa müşteriyle Konuşurken iyi olmaz hesap yapıyoruz sonuçta kafamız karıştı yani ne yapacağımızı şaşırdık o krediler bel büküyo adam 5 bin kazanıyor 4 bin kredi ödüyo zor yani

Bende biberonla rezene veriyodum onu biraktim. Degisik pozisyinlarda veriyorum sindi. Sag gogsu futbol topu tutusuyla solu yatarak veriyodum simdi solu aliyor artik. Bir de dun disari ciktik hic sıkınti tapnadan uslu uslu emdi. Bugunde hastaneye gitmeden emdi. Bazen şaşırtıyor beni.

Bebek uyuyor oglumun yemegini yedirdim. Hava guzel disari ciksak ama esim gec geliyor tek basima cesaret edemiyorum daha. bebek arabasi evde degil yakindski parka giderdik.
Bebek arabasını bebekle nasıl indirebilirim aşağı diye düşünüyorum bende.. Yapabilir miyim acaba,hava düzelince çıkardım ya boğuldum evde..

Bebek arabasını bebekle nasıl indirebilirim aşağı diye düşünüyorum bende.. Yapabilir miyim acaba,hava düzelince çıkardım ya boğuldum evde..

uyurken iki dakika çıkar kapıya çantanı da koy içine sonra çık kızını al kucağına tersten arabayı indir apartmandan oh mis , 1 kere yaptın mı devamı gelir...

Merdivenliyse kemerini bagla bebisin sen one gec.ayakkabin rahat olsn elinde baska bise olmasin.bence olur

Kayinvaliden neden bakmıyor anlamadim azıcık sıksaydi dişini ne olurdu sanki? Eşinin kazancı iyiymis ama krediyi yuksek oduyormussunuz cidden bebeğe uzak bi odada çalışabilirsin aslında home office çalışma imkânın varsa.iki bebeğe bakmak olmaz zaten anlaşılan kadının paraya ihtiyacı var ama o şekilde olmaz yani bebegin küçük sonuçta daha çok ilgiye ihtiyacı var.gerçi o bebek de kucukmus iki küçük bebeğe ayni anda bakmak olmaz.annen için zor olur ama aslında annene bıraksan bebeği ne bileyim arada temizlik için filan kadın Alsan annene isini hafifletsen yine de mi bakamaz? Babanın rahatsızlığı ne bu arada geçmiş olsun canım.

Hava guzel olunca oyle oldum ben hayati kaciriyomusum gibi geldi. Seninki neden

Bilmiyorum ki tatlım geçen adet oldum sandım kahverengi akintim geldi adet sonunda olur ya hani migrenim tuttu aşırı tatlı yeme isteği geldi filan aha dedim adet oldum demek.2 gün sonra kesildi kahverengi lekelenme şimdi biseyim yok.ama acayip sinir vardı bi de aynı adet olcakmisim gibi zaten dun de eşimle kavga ettim hala konusmuyotuz.bu sıkıntı kavgadan da önce vardı ama bazen hayatımı çok boşa geciriyormusum gibime geliyor bilmiyorum dengesizim.

Kizlar iki gündür iç sıkıntısı yaşıyorum size De oluyor mu?
olmaz mı iki gündür sütüm az ve çocuğum aç kalıyor sanıyorum, bugün tarhana bulgur pilavı rezene çayı vs.. dopink yapacağım.. bakalım gece dolacak mı gögüslerim. yarın psikolog dan randevu aldım, çocukluğumdan başlayıp bugüne kadar anlatmayı hedefliyorum. heyecanla yarını bekliyorum. 45 dk 200 tl pöff çok ama ne yapayım ben tam psikologluk oldum.

Bu arada adem güneş in kitaplarını aldım okuyorum, anladığım kadarıyla ben bebeğimle bağlanma sorunu yaşıyorum.

Biz gecen yaz degistirdik ikinci cocugun sigmasi imkansizdi oncekine. Ford c max aldik 5 kisilik memnunuz. 7 kisilik cok kaba geliyor bana. En kucuk 10 yasina fln gelince alinsa yetmez mi. Dogrusu ne kadar genis olsa da tepelerim ben yetmez bana :))

Sıfır mu aldınız ikinci el mi? O kadar zaman bekleyemem tatlım ya zor sigiyoruz arabaya punto evo var bizde.eşim boyle arabayı begenmemezlik yapıyor ama onun is arabası ayrı bu arabayı ben kullanicam sadece ama beni Dinlemiyor ki.alnisken büyük Bisey olsun rahat edelim dedim esasında ben transporter istiyordum

45dkya sigdirabilecen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…