Resmi sildim profili özel yapmaya çalıştım resmi tekrar koydum profilim özel oldu mu kisilmişsin görünmüyor bişey
aç kalsın biraz sonra alır belki
ama 3 saat oldu emeli hala almıyor
Ay canım yaaa gecmis olsunKofte yemistim
olmaz mı iki gündür sütüm az ve çocuğum aç kalıyor sanıyorum, bugün tarhana bulgur pilavı rezene çayı vs.. dopink yapacağım.. bakalım gece dolacak mı gögüslerim.yarın psikolog dan randevu aldım, çocukluğumdan başlayıp bugüne kadar anlatmayı hedefliyorum. heyecanla yarını bekliyorum. 45 dk 200 tl pöff çok ama ne yapayım ben tam psikologluk oldum.
Bu arada adem güneş in kitaplarını aldım okuyorum, anladığım kadarıyla ben bebeğimle bağlanma sorunu yaşıyorum.
Feblightİnstagrammm :) söyle bakayım hesabını
Mama alsa ne olur sanki.en azından ona mama veren sağlıklı bi annesi olur. Ama sen boyle kafayı takarsan herşeye sağlıklı da olamazsın.bu sefer hem çocuğun hem s cekersiniz.eşini hesaba katmiyorum bile.sen pompa alsana sagarsan artar sütun.suyu falan Hic demiyorum zaten biliyorsun.
45 dkda çoğu şey yarim kalmis olacak,bence en iyi ilaç da doktor da sensin, kendini oyalamaya çalış ben orgu oruyorim kitap okuyorum mesela,dizi izliyorum netten yabancı dizi yani,öyle boyle oyala kendini ve hiçbirşeyi kafama takma..akışına bırak.
Yasal olarak yasak degil mI? O da geceden sayilmiyi mu?doğruya senin cumartesi pazarın da var
benim o bile yok şaka gibi :)
ben c.tesiyi geçtim pazar günleride çalışıyorum
utanmadan birde 16-24 mesaisi yazacaklar bana
Seni ig adin neydi?Kızlar ya ben sterilizatör almaya karar verdim biberon temizlenmiyor içime sinmiuorlar siz ne önerirsiniz weewel fiyatı uygun geldi bana
2.kattayım,asansör var ama asansörden inince dış kapıya kadar,dış kapıdan bina önüne kadar,bina önünden yola çıkana kadar merdivenler var :))) zorlanırım gibi geliyo bana..Kacinci kattasin asansor yok mu
Sen ig de var misin?
Boş arabayla bebek varmış gibi bi deneme yapayım bakayım :)Merdivenliyse kemerini bagla bebisin sen one gec.ayakkabin rahat olsn elinde baska bise olmasin.bence olur
Kaynanam ANCA süslensin gezsin krediyi yüksek ödüyoruz çünkü hem benim kredim var hem eşimin ihtiyaç kredisi hemde araba kredisi evi bitiremedi mütahit kira var bu paranın içinde bide seneye rahatlıcaz bitiyor hepsi bi sene idare edemedi bizi babam ben hamileyken ameliyat oldu gırtlak kanseri vardı kalkamadı sonra babam hasta sonuçta tüm gün çocukla aynı odada duramaz annemin evi klimalı başka oda soğuk bone ofis çalışmam için sessiz çalışmam Lazım benim evde klimalı başka odaya bebeği koyamam bide telefonla Konuşurken ağlarsa durduramam ses kaydına girmemesi lazım sesinin yani tüm yollar çıkmazdaKayinvaliden neden bakmıyor anlamadim azıcık sıksaydi dişini ne olurdu sanki? Eşinin kazancı iyiymis ama krediyi yuksek oduyormussunuz cidden bebeğe uzak bi odada çalışabilirsin aslında home office çalışma imkânın varsa.iki bebeğe bakmak olmaz zaten anlaşılan kadının paraya ihtiyacı var ama o şekilde olmaz yani bebegin küçük sonuçta daha çok ilgiye ihtiyacı var.gerçi o bebek de kucukmus iki küçük bebeğe ayni anda bakmak olmaz.annen için zor olur ama aslında annene bıraksan bebeği ne bileyim arada temizlik için filan kadın Alsan annene isini hafifletsen yine de mi bakamaz? Babanın rahatsızlığı ne bu arada geçmiş olsun canım.
Weewell den memnun musun tatlımFeblight
Özel olmuş canım merak etme..Resmi sildim profili özel yapmaya çalıştım resmi tekrar koydum profilim özel oldu mu ki
benim yaptığım en büyük hata çoooook düşünüyorum. hiç bir iş yapmıyorum, bebeğim ve ben varım sanki bu hayatta, eşime kadınlık mı pehhh hiç yapmıyorum. eşim de sen iyi ol oğlumuz iyi olsun, ben kafama takmam dedi geçenlerde. o yüzden psikologluk oldum. mama denemedim hiç sütüm azalır gibi olduğunda hemen çoğaltma yoluna giriyorum, çoğalıyorda şükür, biraz yemeyle alakalı sanırsam, bende çok iştahsız biriyim. şu ayı bi atlatsam 4 aylık olunca ek gıda mama gibi şeylere de başlasam takmayacağım artık.
38,5 u geçerseBu aşıdan sonra Ateş'i kaç derece olursa calpol vermeliyim ?
Benim seanslar 1 saatti.. 45 dk yetmez ama zaten bi kerelik değil canım,ben 10 seans gitmiştim.. İnşallah faydasını görürsün..olmaz mı iki gündür sütüm az ve çocuğum aç kalıyor sanıyorum, bugün tarhana bulgur pilavı rezene çayı vs.. dopink yapacağım.. bakalım gece dolacak mı gögüslerim.yarın psikolog dan randevu aldım, çocukluğumdan başlayıp bugüne kadar anlatmayı hedefliyorum. heyecanla yarını bekliyorum. 45 dk 200 tl pöff çok ama ne yapayım ben tam psikologluk oldum.
Bu arada adem güneş in kitaplarını aldım okuyorum, anladığım kadarıyla ben bebeğimle bağlanma sorunu yaşıyorum.
37.8 den sonrası ateş dedi bizim doktorumuz.. O kadar olursa önce kıyafetlerini azaltırsın düşmezse verirsin calpol.. Biz de dün yaptırdık aşıları çok şükür olmadı ateş..Bu aşıdan sonra Ateş'i kaç derece olursa calpol vermeliyim ?
Ozel sen kabul etmedin henuz ben goremiuorm cnmBenim profilim özel oldu mu eklemeyenler bir bakabilir mi feblight
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?