2015 Şubat Anneleri

Mama alsa ne olur sanki.en azından ona mama veren sağlıklı bi annesi olur. Ama sen boyle kafayı takarsan herşeye sağlıklı da olamazsın.bu sefer hem çocuğun hem s cekersiniz.eşini hesaba katmiyorum bile.sen pompa alsana sagarsan artar sütun.suyu falan Hic demiyorum zaten biliyorsun.
45 dkda çoğu şey yarim kalmis olacak,bence en iyi ilaç da doktor da sensin, kendini oyalamaya çalış ben orgu oruyorim kitap okuyorum mesela,dizi izliyorum netten yabancı dizi yani,öyle boyle oyala kendini ve hiçbirşeyi kafama takma..akışına bırak.

benim yaptığım en büyük hata çoooook düşünüyorum. hiç bir iş yapmıyorum, bebeğim ve ben varım sanki bu hayatta, eşime kadınlık mı pehhh hiç yapmıyorum. eşim de sen iyi ol oğlumuz iyi olsun, ben kafama takmam dedi geçenlerde. o yüzden psikologluk oldum. mama denemedim hiç sütüm azalır gibi olduğunda hemen çoğaltma yoluna giriyorum, çoğalıyorda şükür, biraz yemeyle alakalı sanırsam, bende çok iştahsız biriyim. şu ayı bi atlatsam 4 aylık olunca ek gıda mama gibi şeylere de başlasam takmayacağım artık.

Kaynanam ANCA süslensin gezsin krediyi yüksek ödüyoruz çünkü hem benim kredim var hem eşimin ihtiyaç kredisi hemde araba kredisi evi bitiremedi mütahit kira var bu paranın içinde bide seneye rahatlıcaz bitiyor hepsi bi sene idare edemedi bizi babam ben hamileyken ameliyat oldu gırtlak kanseri vardı kalkamadı sonra babam hasta sonuçta tüm gün çocukla aynı odada duramaz annemin evi klimalı başka oda soğuk bone ofis çalışmam için sessiz çalışmam Lazım benim evde klimalı başka odaya bebeği koyamam bide telefonla Konuşurken ağlarsa durduramam ses kaydına girmemesi lazım sesinin yani tüm yollar çıkmazda

Zayıfladığını filan da yazmıştım geçenlerde su an kaç kilosun.ben de istahsizim ama sıvı almaya çalışıyorum hic olmadı cay iciyorum ne yapalım yani hiçbir şey dünyanın sonu değil tatlım öyle boyle buyuyecekler iste.çocuk bu ağlıyor da yemiyor da huysuzluk da yapıyor her turlusunu göreceksin. Ona kalsa benim hepten kafayı siyirmam lazim üç çocukla herşeye yetişmeye çalışıyorum. Tamam herşey benim basıma kalmis da değil ama anne sonuçta farklı oluyor ise gidip calissam hic değilse is bitince vaktim olur ama annelik 7/24 devam ediyor hic bitmiyor ki.biz güçlü olcaz ki bebeklerimiz de sağlıkla buyusunler bu çok önemli.bak benim oglanda hep yazıyorum gerçi kaçıncı baskı oldu kusuruma bakmayın da,20 haftalık hamileyken preeklampsi şüphesi geçirdim sorunlu bi hamilelikti ister istemez stres oldum bebeğimi kaybedicem diye 28. Haftaya geldik bu sefer de plasenta kreclenmesi oldu ne diyeyim tatlım çok Yoruldum oğlan en sonunda 36 haftalıkken sağlıklı bi şekilde doğdu doğumdan sonra ben rahatdizlandim bu sefer oğlum 3 aylıkken filan zehir oldu herşey hiçbir şey anlayamadım huzursuz hamilelik huzursuz bebeklik derken oğlum huysuz bi çocuk oldu çıktı su an 5,5 yasında sinirlendiğinde masaları filan deviriyor kapıları çarpıyor babasını taklit ediyor tabii neyse çok uzattim 27 yaşındayım beyazlarim çıkmaya başladı ne vardı bu kadar kendime eziyet ettim.bari sen yapma.

Benim seanslar 1 saatti.. 45 dk yetmez ama zaten bi kerelik değil canım,ben 10 seans gitmiştim.. İnşallah faydasını görürsün..

Bu aşıdan sonra Ateş'i kaç derece olursa calpol vermeliyim ?
37.8 den sonrası ateş dedi bizim doktorumuz.. O kadar olursa önce kıyafetlerini azaltırsın düşmezse verirsin calpol.. Biz de dün yaptırdık aşıları çok şükür olmadı ateş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…