2015 Şubat Anneleri

Vay Süpersin. Bugün sabahtan beri ağlıyor selin. Benim sıkıntımdan mı etkilendi bilmiyorum.

Vay Süpersin. Bugün sabahtan beri ağlıyor selin. Benim sıkıntımdan mı etkilendi bilmiyorum.
Etkileniyorlar gerçekten. Aman bazen benimki huysuz oluyorda diyorum Allahım sağlığı yerinde olsunda başka bir şey önrmli değil

Ya Allah Allah esin konuşsa annesiyle olmuyor mu? Sonuçta bir yıl ne olacak insanin etini cımbızla cekseler yine dayanır.bunu da yapmiyorsa torunum var demesin sevmeye de gelmesin.aile bu sonuçta yaaa ne için varız birbirimize destek olmicaksak ne anlamı var? Sanki sen de çok bayila bayila birakacaksin hayret Bisey ne insanlar var Allah içlerine sevgi doldursun.

Ben de takiliyorum biz de iki ayligiyiz 3300 gr ciktik hastaneden simdi 5 kg, dr sinirda kilo alimi dedi, reflu de var gaviscon i fant verdi kusmasi azalirsa belki alir
ayy kizlar subat bebekleri cirozz galiba... Yine sukur 5 kilo civarilar.bizimdd dogum kilomuz 3300 gr. Yan komsununda oglu var oda 4100 gram. 2 aylik o da. O napsin dimi

Ben de takiliyorum biz de iki ayligiyiz 3300 gr ciktik hastaneden simdi 5 kg, dr sinirda kilo alimi dedi, reflu de var gaviscon i fant verdi kusmasi azalirsa belki alir
Nasil sinirda olur ki ya bizde 3100 dogduk bugun 5 kilo geldik gayet iyi dedi .

M-uras-li ben:)uma yaziyo onun profildede.aysenur tomruk elbereth jushova cherish digerlerini bende merak ediyorun

Ahanda spoileri aldım hemen araştırdım elbereth ve cherishi gördümmm hic boyle hayal etmemistim degisik bi hayal gücüm var demek. Bi de obayla litchiyi goreydim

Güle güle kullan tatlım kendi kendine düşünmesi bunu zaten basli başına bi jest bence ama hediyesi de gayet güzelmiş. Senin esin ne is yapıyordu ? Borç kimin yok canım benim inş biter çabucak
Mühendis canım. Onyedi Şubat'ta verdi hem doğum gunü hediyesi hem doğum hediyesiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…