Gizli cnmBen yeni kurdum feblight bir bakar mısın profilim gizli mi
O da iyiymis:)Yokum canım facebook da kullanmiyorum boyle de bilgisayarci mi olurmuş
Vay Süpersin. Bugün sabahtan beri ağlıyor selin. Benim sıkıntımdan mı etkilendi bilmiyorum.Sonunda bebeği tek başıma yıkadım. Biraz zorlandım kafada ama ağlamadan çıkardım.
Şarkı türkü söyleye söyleye yıkadım.
Koca bekleyeceğime yıkadım rahatladım.
İyiki bir işe yaradı.
Resim yok mu ben mi görmüyorum.Sangria mısın
Resim koymaya çalışıyorum Android telefon yeni onunla resim çekmemiştim iPhone dan maille yolluyorum. Seni ekledim sanırım da bakmadım bakayımResim yok mu ben mi görmüyorum.
Sen beni görüyor Musun?
Etkileniyorlar gerçekten. Aman bazen benimki huysuz oluyorda diyorum Allahım sağlığı yerinde olsunda başka bir şey önrmli değilVay Süpersin. Bugün sabahtan beri ağlıyor selin. Benim sıkıntımdan mı etkilendi bilmiyorum.
Resimleri paylaşmam mı gerekiyor nasıl Görülüyor resimler? Senin birsürü resim Açılıyor bende yok mu iki tane olması lazımResim yok mu ben mi görmüyorum.
Sen beni görüyor Musun?
Kaynanam ANCA süslensin gezsin krediyi yüksek ödüyoruz çünkü hem benim kredim var hem eşimin ihtiyaç kredisi hemde araba kredisi evi bitiremedi mütahit kira var bu paranın içinde bide seneye rahatlıcaz bitiyor hepsi bi sene idare edemedi bizi babam ben hamileyken ameliyat oldu gırtlak kanseri vardı kalkamadı sonra babam hasta sonuçta tüm gün çocukla aynı odada duramaz annemin evi klimalı başka oda soğuk bone ofis çalışmam için sessiz çalışmam Lazım benim evde klimalı başka odaya bebeği koyamam bide telefonla Konuşurken ağlarsa durduramam ses kaydına girmemesi lazım sesinin yani tüm yollar çıkmazda
Masallah yavruna..cumartesi 2.ay kontrolune gittik dra.benim oglan da 5i bulamamis hala, 4850..ama bu yeni drumuz,kilodan cok bas cevresi ile ilgilendi,saglikli gelisimin olcusuymus.boy kilo cok degisir kisiden kisiye dedi.dedigin gibi saglikli olmasi kafi ama gene de biraz takiyorum sanirim
ayy kizlar subat bebekleri cirozz galiba... Yine sukur 5 kilo civarilar.bizimdd dogum kilomuz 3300 gr. Yan komsununda oglu var oda 4100 gram. 2 aylik o da. O napsin dimiBen de takiliyorum biz de iki ayligiyiz 3300 gr ciktik hastaneden simdi 5 kg, dr sinirda kilo alimi dedi, reflu de var gaviscon i fant verdi kusmasi azalirsa belki alir
Nasil sinirda olur ki ya bizde 3100 dogduk bugun 5 kilo geldik gayet iyi dedi .Ben de takiliyorum biz de iki ayligiyiz 3300 gr ciktik hastaneden simdi 5 kg, dr sinirda kilo alimi dedi, reflu de var gaviscon i fant verdi kusmasi azalirsa belki alir
Senin isim ne ig deResimleri paylaşmam mı gerekiyor nasıl Görülüyor resimler? Senin birsürü resim Açılıyor bende yok mu iki tane olması lazım
FeblightSenin isim ne ig de
benim kiz da 3050 dogdu 5150 şu anda ??? bence iyiNasil sinirda olur ki ya bizde 3100 dogduk bugun 5 kilo geldik gayet iyi dedi .
Evet ama bir iki kez emziklerde su damlası izi kaldı gibi bakacaktım kitapçığına bakamadımMemnun musun cnm benim
M-uras-li ben:)uma yaziyo onun profildede.aysenur tomruk elbereth jushova cherish digerlerini bende merak ediyorun
Mühendis canım. Onyedi Şubat'ta verdi hem doğum gunü hediyesi hem doğum hediyesiymişGüle güle kullan tatlım kendi kendine düşünmesi bunu zaten basli başına bi jest bence ama hediyesi de gayet güzelmiş. Senin esin ne is yapıyordu ? Borç kimin yok canım beniminş biter çabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?