Evet nedense hep ÖĞRETMEN ve asker olarak düşünmüştüm onlarıNeden öyle düşündün.5 te çıkıyor diye mi?
Evet çiçekmiş işte 80 de kalkmış.Çiçek aşısı mı? O sizde yoktur ki bende var
Yemelik.Benimki de dikmis gozunu bakiyor cok sirin gorunuyorlar demi.
O hüznü bana da diyorlar. Ben de stresli olunca yiyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışmamın nedeni kendim değilim hasta olsam Bakanım yok o yüzden güçlü olmaya çalışıyorum.Aynen yeme bozukluğu,diğer bağımlılıklarında temelinde aynı şeyler var sanki. Benim çocukluk arap saçı gibi inince çıkılmaz.
Benim de çok psikolog deneyimim var.
Biri görünce dediki senin gözlerinde ne kadar derin bir hüzün var.
Zayiflicaz ins. Daha hic zayiflamadim. 11 kilo almistim. 6kilo dogumda gitti. Sonra gram zayiflamadimPantolon almasaydın keşke. Zayıflayınca giyemezsin birdaha
Aynen, uyanirsa sesini duyamam diye uyuyamiyorumben 1 aydır 3 numara kullanıyorum nerdeyse. bez küçük olursa ya da kıyafetinden dolayı bez tenine yapışırsa kızarıyor hemen. bezler çişi emiyor ama değerse o çiş yakıyor. büyük numara iyidir
aspirator sesinden beynim şey oldu
Hüzün değil o uykusuzluk yorgunlukO hüznü bana da diyorlar. Ben de stresli olunca yiyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışmamın nedeni kendim değilim hasta olsam Bakanım yok o yüzden güçlü olmaya çalışıyorum.
Burayi sevdi uyusun diye evin icinde yer ariyoruz, hanim azicik kaprisli de! allahtan ev totom kadarneden orda duruyorsunuz.
bende 12 kilo almistim.8 i dogumda gitti. 2 aydir tartiliyorum 1 gram bile vermemisim.66 kiloyum. 1.70 boy var. Basenler cok fazla.belim kalinlasti. Evlenmeden once 45 kiloydum.cali gibi.. Pehhhh safinaz gibi :))Zayiflicaz ins. Daha hic zayiflamadim. 11 kilo almistim. 6kilo dogumda gitti. Sonra gram zayiflamadim
Doguracam artik tecrubeli bir anneyim hahaha, not defterime yapilacaklar yapilmacaklar listesi yazıyorum, guc bende olacak ikincide hahahahaHemen soruyorum
Bida dogurcan mi ????
Bida
Evet ben 37+1 de dogum yaptim 27 ocakta.Yemelik.
Kız bu arada biz doğumları denk getirmiştik de mi?
kızlar benım bebek emzirirken gözüme bakmaya başladı sankı ıkı gundur.
şimdi bakar mı ben mı yanlış anladım acaba=
başka bakan var mı?
Emzirirken memeden baska bisi gormuyor, nasil saldiriyor cok guluyorum bi degisik hareketler memeyle kavgalar, ama otururken karsilikli bakisiyoruzkızlar benım bebek emzirirken gözüme bakmaya başladı sankı ıkı gundur.
şimdi bakar mı ben mı yanlış anladım acaba=
başka bakan var mı?
Ben 41. Haftada dogurdumEvet ben 37+1 de dogum yaptim 27 ocakta.
Haha süpermiş. Neden acaba ağza yakın diye mi acaba?Kıyamam sana cnm bnm :))) cerrahlari genelde yakışıklılar arasından secerler..ben öğrenciyken de en yakışıklı asistanlar cerrahideydi..bi fikret vardı ki tüm okul hastaydi :))) millet röntgen cektirip dua ederdi inşallah gömülü dişim vardır da fikrete cektiririm diye :)))))
Yorgunluk olduğu kesinHüzün değil o uykusuzluk yorgunluk
Nerde fikret kiz gidelim, evde otur otur sıkıldık gözümüz gönlümüz açılsın :))Kıyamam sana cnm bnm :))) cerrahlari genelde yakışıklılar arasından secerler..ben öğrenciyken de en yakışıklı asistanlar cerrahideydi..bi fikret vardı ki tüm okul hastaydi :))) millet röntgen cektirip dua ederdi inşallah gömülü dişim vardır da fikrete cektiririm diye :)))))
Kendime bugun 3 pantolon 2 de bluz aldim. Pufff kilolar gitmio
İyi yapmışsun.Kendime bugun 3 pantolon 2 de bluz aldim. Pufff kilolar gitmio
Allah tan yaptigi isi bilen doktorlarda var :)Tiroidlere bakılırken bakılmış bizim de gerek olmadıkça canı yanmasın diye kan tahlili yapmıyorlar. Sarılıkta bile sadece ciltten bakıyorlardı kanda bakmıyorlardı ilk seferden sonra ki canı yanmasın diye. Alt sınırın altındaydı hgb söyledim bebeklerde zaten düşüktür değer aralığı farklı dedi dr.
Ben bazen unutuyorum da dün de bilerek vermedim dışarı çıktık güneş vardı açtım arabanın tentesini de güneş gördü yavrucuk :))) almıştır güneşten dün gerekli olanı diye
Sen instegramda var mısın?Benimki de dikmis gozunu bakiyor cok sirin gorunuyorlar demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?