2015 Şubat Anneleri

Ben devit kullanmiyorum.ilk kizimin bingildagi kapali dogmustu. Biraz kullandik biraktirdilar.simdiki kizima hic vermedim.masallah boynunu tutuyor.dusurmuyorda. yanda donuyor. ben onunla alakali oldugunu dusunmuyorum. Devit bingildagi cabuk kapatiyor.cabuk kapanincada beyin gelisimini etkiliyor. Buyuk kizim beyin mr i cekildi. Tomografi hepsi... Sirf kapali dogdugu icin...

Kıyamam sana cnm bnm :))) cerrahlari genelde yakışıklılar arasından secerler..ben öğrenciyken de en yakışıklı asistanlar cerrahideydi..bi fikret vardı ki tüm okul hastaydi :))) millet röntgen cektirip dua ederdi inşallah gömülü dişim vardır da fikrete cektiririm diye :)))))

Şimdi kullanmıyor musun yani? Dr ne diyor?

Şimdi kullanmıyor musun yani? Dr ne diyor?
Simdi kullanmiyorum.ilk kizimda cok korkmustum. Kafatasinindaki ic suturlarda kapali ciksaydi bingildak ameliyati olacakti. Ve bu bingildak ameliyatinin riskli oldugunu soyledi profoser. Kafatasini cilartip tekrar bi yerde sekil veriyoruz dedi. Bunu bize dddiginde 2.5 aylikti kizim.Allah asukurler olsun ic suturlari acikmis..bu stresten sonra devit vermek istemedim.beyzanin bingildagi 3×3 dogdu.havalarda gunesli.antalyadayim bol bol gunese cikariz.
Pantolon almasaydın keşke. Zayıflayınca giyemezsin birdaha
giyecek hic pantolon kalmamisti.zayiflayinca eskileri giyerim :)))

hsonu geziyoruz da hici hep evdeyiz biz de
neyse haftaya annem geliyor babam Çine gidiyormuş annem ben de yanına geleyim dedi 3 kuşak gezeriz artık :))
Süpermiş annen kaç yaşında? Benim annem dizinden ameliyat oldu pek gezemiyıruz ama gelirse gider biryerde açık havada otururuz üç Kuşak

Aynen yeme bozukluğu,diğer bağımlılıklarında temelinde aynı şeyler var sanki. Benim çocukluk arap saçı gibi inince çıkılmaz.
Benim de çok psikolog deneyimim var.
Biri görünce dediki senin gözlerinde ne kadar derin bir hüzün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…