Çiçek aşısı mı? O sizde yoktur ki bende varben 80 lıyım ama senın dedıgın omuzda ıse benım dedıgım su kocaman ız olan kolun al kısımlrına doğru.
vallaha benim kizde öyle ama 3050 doğmuştu komşunun kide 4 kilo doğduolabılır belkı. benım kızım dogdugundan berı kafasını tutuyor. kılolu doğru belkı ondan.
Hadi yaw bilmiyorum kitelden yazılan mesaj sayısı gorunmuyordu . uzun zamandan berı ılk kez pc den gırdım işyerınde.
sen benden cok mesaj yazmıssınya. ne ara yazdın kız?
Asker de memur ya ondan yazdım.yok memur
Ben devit kullanmiyorum.ilk kizimin bingildagi kapali dogmustu. Biraz kullandik biraktirdilar.simdiki kizima hic vermedim.masallah boynunu tutuyor.dusurmuyorda. yanda donuyor. ben onunla alakali oldugunu dusunmuyorum. Devit bingildagi cabuk kapatiyor.cabuk kapanincada beyin gelisimini etkiliyor. Buyuk kizim beyin mr i cekildi. Tomografi hepsi... Sirf kapali dogdugu icin...benim kuzen çocuk doktorun yanıda calişiyor özel hastanede kesinlike ver ve unutma demişti ben farkını çok gördum dedi onu kullanan bebişler kafasini rahat tutıyor onu kullanmayan da dondermiyor bile ve gerçektende benim komşu ile 9 gün farkimiz var o kullanmiyordu kimse birşey demedi onun oğlu zor kaldırıyor kafayı
Kıyamam sana cnm bnm :))) cerrahlari genelde yakışıklılar arasından secerler..ben öğrenciyken de en yakışıklı asistanlar cerrahideydi..bi fikret vardı ki tüm okul hastaydi :))) millet röntgen cektirip dua ederdi inşallah gömülü dişim vardır da fikrete cektiririm diye :)))))çek hepsi sana feda olsun. :) bir keresınde dişimden ameliyat etmıslerdı Çapa'da .dikiş falan atılmıştı.
doktor cok yakışıklıydı hıc sesım çıkmadan onu ızlemıstım. o da başka doktorlarıda cagırmıstı gelın bakın cok degısık dıye göstermişti ama ıcerde ne vardı da ılgılerını cektı bılmıyorum. antibiyotik içip içip dişi çektirmemıstım bir şey oluşmuş içerde.
Şimdi kullanmıyor musun yani? Dr ne diyor?Ben devit kullanmiyorum.ilk kizimin bingildagi kapali dogmustu. Biraz kullandik biraktirdilar.simdiki kizima hic vermedim.masallah boynunu tutuyor.dusurmuyorda. yanda donuyor. ben onunla alakali oldugunu dusunmuyorum. Devit bingildagi cabuk kapatiyor.cabuk kapanincada beyin gelisimini etkiliyor. Buyuk kizim beyin mr i cekildi. Tomografi hepsi... Sirf kapali dogdugu icin...
bakıyor bnmki de :)kızlar benım bebek emzirirken gözüme bakmaya başladı sankı ıkı gundur.
şimdi bakar mı ben mı yanlış anladım acaba=
başka bakan var mı?
Pantolon almasaydın keşke. Zayıflayınca giyemezsin birdahaKendime bugun 3 pantolon 2 de bluz aldim. Pufff kilolar gitmio
Eşim de yeni farketti biz bakışıyoruz diyor :)bakıyor bnmki de :)
gittikçe vakit geçirmek güzellesiyor :)))Eşim de yeni farketti biz bakışıyoruz diyor :)
Evet bir de dışarı çıkıp gezebilsekgittikçe vakit geçirmek güzellesiyor :)))
hsonu geziyoruz da hici hep evdeyiz biz deEvet bir de dışarı çıkıp gezebilsek
Benimki de dikmis gozunu bakiyor cok sirin gorunuyorlar demi.kızlar benım bebek emzirirken gözüme bakmaya başladı sankı ıkı gundur.
şimdi bakar mı ben mı yanlış anladım acaba=
başka bakan var mı?
Simdi kullanmiyorum.ilk kizimda cok korkmustum. Kafatasinindaki ic suturlarda kapali ciksaydi bingildak ameliyati olacakti. Ve bu bingildak ameliyatinin riskli oldugunu soyledi profoser. Kafatasini cilartip tekrar bi yerde sekil veriyoruz dedi. Bunu bize dddiginde 2.5 aylikti kizim.Allah asukurler olsun ic suturlari acikmis..bu stresten sonra devit vermek istemedim.beyzanin bingildagi 3×3 dogdu.havalarda gunesli.antalyadayim bol bol gunese cikariz.Şimdi kullanmıyor musun yani? Dr ne diyor?
giyecek hic pantolon kalmamisti.zayiflayinca eskileri giyerim :)))Pantolon almasaydın keşke. Zayıflayınca giyemezsin birdaha
Neden öyle düşündün.5 te çıkıyor diye mi?Bence asker
Süpermiş annen kaç yaşında? Benim annem dizinden ameliyat oldu pek gezemiyıruz ama gelirse gider biryerde açık havada otururuz üç Kuşakhsonu geziyoruz da hici hep evdeyiz biz de
neyse haftaya annem geliyor babam Çine gidiyormuş annem ben de yanına geleyim dedi 3 kuşak gezeriz artık :))
Aynen yeme bozukluğu,diğer bağımlılıklarında temelinde aynı şeyler var sanki. Benim çocukluk arap saçı gibi inince çıkılmaz.çocukluğumuza inmek lazım bizim. oral dönemde bişey eksik mi olmuş nedir.
sigara da sürekli yemek de aynı şey. stresten iştahım kapanaydı keşke. zaten oyle yediğinden bir keyif de almıyorsun. boş yere kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?