hahaha :))))))Nerde fikret kiz gidelim, evde otur otur sıkıldık gözümüz gönlümüz açılsın :))
Benimde 27 ocak. Hastanede olduğumuz gün eşim çay almaya gitti.Evet ben 37+1 de dogum yaptim 27 ocakta.
bak az olunca biliyorsun kaç oldugunuablamda oyle dıyor ama paradan degıl bence cunku babamda aynı param olmasa bıle aynı olurdum
ki şu anda 40 kuruşum falan var. :) ne acındırdım yav.
Genclik gidince ayri bir hüzün oluyor canim :)hahaha :))))))
bizde staja giderdik hastaneye
herkes benim ki seninki diye dr lari ayirirdi
tabi kiz çok dr az olunca kapi$ma oluyor biraz :)))))
ama en yakisiklisi benimkiydi gençtide
gecen facebokkda buldum yaslanmis yazik
Ooo süpersin.bakıyor hatta bakmıyorsam parmağımı tutup çekiyor :))
bir de 1 haftadır tartılmıyordum dün yağmur u tartayım diye tartıya çıktım ki 2 kg vermişim :)
cezerye ne kizzsen hanı spora dıyete başlıyordun. bende ıkı gundur canının çekecek ama yazmam gerek cezeryeye taktım.
bende sabah düşündüm bunlar bırde büyüyecek kedı kopek merakı olacak. miyav miyav dıye dolaşacaklar.
sonra kızıma telden kedı sesı açtım nasıl şaşırdı merakla dınledı.
yerrler bunları.özledım mı ne.
Sonra bdv ye kocan yazmasın eşim facebooktan doktoru aratmış diyehahaha :))))))
bizde staja giderdik hastaneye
herkes benim ki seninki diye dr lari ayirirdi
tabi kiz çok dr az olunca kapi$ma oluyor biraz :)))))
ama en yakisiklisi benimkiydi gençtide
gecen facebokkda buldum yaslanmis yazik
Ben dört kilo almıştım yedi kilo gitti daha onbeş kilo vericemZayiflicaz ins. Daha hic zayiflamadim. 11 kilo almistim. 6kilo dogumda gitti. Sonra gram zayiflamadim
Havuçluda yapılıyor mu onu bilmiyorum. Yani fabrikasyon bir şey sanki.cezerye ne kizz
canim isterse yaparim no problem :)
havuçlumuydu o
Bunları yazarken baklava yiyırum nasıl olucak bilmemBen dört kilo almıştım yedi kilo gitti daha onbeş kilo vericem
Benimde 27 ocak. Hastanede olduğumuz gün eşim çay almaya gitti.
Geldi diyor merdivenlerde biri kadınlar kulübündeen bahsediyordu.
Dedim olabilir valla bizim grup burda.
Konuşuyorlar ama bir Şubat Babaları diye topik açamadılareşimin taburunda biliniyormuşuz ya hem de kadınlar kulübü değil şubat anneleri olarak. geçen hafta arkadaşı geldi eşiyle kız da hamile konuşuyorduk da; konu açıldı şubat anneleri diyip duruyor biliyoruz dedi :)))
sizlerden örnek vere vere işlemişiz adamın beynine
Desene askeriye bile duydu adımızı.eşimin taburunda biliniyormuşuz ya hem de kadınlar kulübü değil şubat anneleri olarak. geçen hafta arkadaşı geldi eşiyle kız da hamile konuşuyorduk da; konu açıldı şubat anneleri diyip duruyor biliyoruz dedi :)))
sizlerden örnek vere vere işlemişiz adamın beynine
Ooo süpersin.
Özel bir şey mi yaptın.?
Kız seninki karadeniz uşağı her şeyi erken yapar valla
benimki bir yılı bulucak sanırım daha tık yokseninki de anne tarafından öylee
yok yaa ben de şok oldum. ilk yağmurla tartıldım bir de nasıl yani kız zayıflayamayacağına göre dedim 5 kere çıktım indim tartıya inanmadım :))
dün adet oldum 50. günümde belki ondandır...
adet olmayı unutmuşum lohusalık farklıydı uzun sürmemişti zaten.11 ay olmuş tam son adetim 16 mayıstı dün 16 nisan
Ya bence bir forumu takip etmek, forum kültürü güzel bir şey. Hem o konuda yazışıyorsun hemde her konuda sorduğun soruya cevap alıyorsun.Konuşuyorlar ama bir Şubat Babaları diye topik açamadılar
Üşütmüş mü, besin zehirlenmrsi miogleden sonra kizin ogretmeni aradi kustu diye
gidip aldim okuldan, az oncede ishal gibi wc ye çikdi
bize geçmez ins
Konuşuyorlar ama bir Şubat Babaları diye topik açamadılar
Adettendir canım vucut ödemi de atmıştır.seninki de anne tarafından öylee
yok yaa ben de şok oldum. ilk yağmurla tartıldım bir de nasıl yani kız zayıflayamayacağına göre dedim 5 kere çıktım indim tartıya inanmadım :))
dün adet oldum 50. günümde belki ondandır...
adet olmayı unutmuşum lohusalık farklıydı uzun sürmemişti zaten.11 ay olmuş tam son adetim 16 mayıstı dün 16 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?