sen hanı spora dıyete başlıyordun. bende ıkı gundur canının çekecek ama yazmam gerek cezeryeye taktım.Benim oglan sokmadi ayaklarini agzina. 6 aylikken yuvarlanarak geziyordu yerde. Ozaman konussun buyusun diye bekledim simdi sussa der oldum. Sabrim tukendi benim. Tatil matil birsey lazim bana
Bende içiyorumBen ictim ya baska icen varmi acaba hamileykende arada icmistim hergun olmasada ama canim cok istiyodu simdide basladim sayilir her gun iciyorum nerdeyse cok kiziyorum kendime ya nekdr iradesizim su konuda
ablamda oyle dıyor ama paradan degıl bence cunku babamda aynı param olmasa bıle aynı olurdumkiz ona kontes deil zengin denir :)))))
parasi az olsun bak nasil hesapliyor kurusunu
olabılır belkı. benım kızım dogdugundan berı kafasını tutuyor. kılolu doğru belkı ondan.benim kuzen çocuk doktorun yanıda calişiyor özel hastanede kesinlike ver ve unutma demişti ben farkını çok gördum dedi onu kullanan bebişler kafasini rahat tutıyor onu kullanmayan da dondermiyor bile ve gerçektende benim komşu ile 9 gün farkimiz var o kullanmiyordu kimse birşey demedi onun oğlu zor kaldırıyor kafayı
neden orda duruyorsunuz.Haa dunyadan kopmuşum ben ya! Şuan antrede elektrik süpürgesi esliginde oturuyorum, Dila hanim uykuya gectiler. Bugunku mekanimiz kapı girişi
telden yazılan mesaj sayısı gorunmuyordu . uzun zamandan berı ılk kez pc den gırdım işyerınde.Ben de yiyorum tatlı.
Kiz bnmki 1 aydir bakio tabi normalkızlar benım bebek emzirirken gözüme bakmaya başladı sankı ıkı gundur.
şimdi bakar mı ben mı yanlış anladım acaba=
başka bakan var mı?
başlıcam bakalım eşim eve uğrarsa. benim canım birşey istemiyor aslında hani sinirlenirsin hızlı hızlı sigara içersin birşey anlamadan ya öyle yiyorum.sen hanı spora dıyete başlıyordun. bende ıkı gundur canının çekecek ama yazmam gerek cezeryeye taktım.
bende sabah düşündüm bunlar bırde büyüyecek kedı kopek merakı olacak. miyav miyav dıye dolaşacaklar.
sonra kızıma telden kedı sesı açtım nasıl şaşırdı merakla dınledı.
yerrler bunları.özledım mı ne.
bakıyor hatta gülersem ya da konuşursam emmeyi bırakıp cevap vermeye çalışıyor.kızlar benım bebek emzirirken gözüme bakmaya başladı sankı ıkı gundur.
şimdi bakar mı ben mı yanlış anladım acaba=
başka bakan var mı?
Açıyorum canım. Havalar biraz ısınsa da daha çok açık bıraksamAcaba evde arada bir acik biraksan da hava mi alsa azicik
AHH kıyamam annesını tanıdı demek. çok içli gerçekten.başlıcam bakalım eşim eve uğrarsa. benim canım birşey istemiyor aslında hani sinirlenirsin hızlı hızlı sigara içersin birşey anlamadan ya öyle yiyorum.
bebekle konuşamıyorum oğlandan. arada kaldım. arası yakın iki çocuk zormuş
hava sıcak diye cam açtım ya sinek girmiş oğlum sineği garipsedi. daga yerleşmeli yazık çocuga ya
bakıyor hatta gülersem ya da konuşursam emmeyi bırakıp cevap vermeye çalışıyor.
doğunca ilk gün küvözde kaldı ertesi gün emzirdim orda o zaman da gözümün içine baktı. aklımdan çıkmaz o bakış artık.
senın eşin ne ıs yapıyor. o öğretmen degıl degıl mı?başlıcam bakalım eşim eve uğrarsa. benim canım birşey istemiyor aslında hani sinirlenirsin hızlı hızlı sigara içersin birşey anlamadan ya öyle yiyorum.
bebekle konuşamıyorum oğlandan. arada kaldım. arası yakın iki çocuk zormuş
hava sıcak diye cam açtım ya sinek girmiş oğlum sineği garipsedi. daga yerleşmeli yazık çocuga ya
bakıyor hatta gülersem ya da konuşursam emmeyi bırakıp cevap vermeye çalışıyor.
doğunca ilk gün küvözde kaldı ertesi gün emzirdim orda o zaman da gözümün içine baktı. aklımdan çıkmaz o bakış artık.
yok 8-5 çalışıyorsenın eşin ne ıs yapıyor. o öğretmen degıl degıl mı?
Evet kırmızıPissik Nasil bir sey. Sadece kirmizilik ni var. Ben islak mendille silmeye basladim kizardi simdi bide uzeri beyaz beyaz olmaya basladi. Ama ilik suyla siliyorum artik gecmiyor bir turlu. Bezden mi acaba
Bence askersenın eşin ne ıs yapıyor. o öğretmen degıl degıl mı?
Yeşil iyiymiş beyaza göreEvet cnm markete huggies yoktu bunu aldik mecbur
çocukluğumuza inmek lazım bizim. oral dönemde bişey eksik mi olmuş nedir.AHH kıyamam annesını tanıdı demek. çok içli gerçekten.
bende sıkıntıdan yıyorum. durup düşünüyorum sımdı ne yesem canım ne cekıyor dıye. bır sey cekmıyor ama zorakı yıyorum.
benımkı sıgaradan kalma bır sey.
yok memurBence asker
Yesil prima mi daha iyi, basini kacirdimYeşil iyiymiş beyaza göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?