Kızlar 27 ocakta doğum yaptım sezeryanla.Hala regl olamadım emziriyorum.Hastaneden eve geldiğimden beri gram veremedim.Regl olamamakla kilonun bir alakası var mı?Oyle deli gibi de yemiyorum.Ama kafayı yiyeceğim bu gidişle
Canım benim ben deli gibi yiyorum aç kalıcam diye ödüm kopuyor ben de vermedim östrojen tabii ki kilo vermede etkili. Şu anda prolaktin ostrojeni baskılıyor olabilir
Odalar doluymus. Cikacaklar bekleyin dediler. Son dk o odalara gecirdiler kapi susunu takamadan hmn taburcu ettiler. esinin gordugu belki ocak annesi grubundadir.
Canım benim ben deli gibi yiyorum aç kalıcam diye ödüm kopuyor ben de vermedim östrojen tabii ki kilo vermede etkili. Şu anda prolaktin ostrojeni baskılıyor olabilir
Allahım tez zamanda verelim şu kiloları ya.Hala hamileliğimde giydiklerimi giyiyorum hoş onlarda bol geliyor eski kıyafetlerim dapdar geliyor.Öyle tutturmuşum bir iki şey forma gibi giyiyorum.Aynaya bakasım gelmiyor resmen.Ha ama oğluma bakınca umrumda olmuyor bunlar orası ayrı
57 yaşında cnm ama bıraksan yürüyerek istanbula gelir maşallah :) çok sever yürüyüşü :)) aman gelsin de gezmesek de olur melek kızım gitti yerine sürekli Omuzda durup yurumemi isteyen bi kız geldi omuz sırt bel kalmadı bende
Dr icin turkiye gzt hastanesine gittim ilk ay. Sonra acibadem maslak hastanesine gitmeye basladim. Burdan dvm ederim gibi. 27 baska var mi ben de vilmiyorum.