2015 Şubat Anneleri

Haha süpermiş. Neden acaba ağza yakın diye mi acaba?
Dikkat ⚠ heran öpebilir!
Fikret diyince türk fikmlerindeki jönler geldi aklıma.
Valla jon gibi çocuktu hey gidi hey :)))eskiden asistanlar sınavla alınmazdi..şimdi dus geldi de adalet geldi..mülakatla alınırdi..cerrahiye de hep yakışıklı çocuklar girerdi ne alaka bilmem hocalar da erkek genelde :)))

regl 1 senenin sonunda olmuştum ben ilk doğumda.
şişkinlik gidiyor ama kilo vermek için adet olmayı beklersek zor. benim gibiler yani.
benim daha lohusalık lekesi bitmedi

Benim babam muhasebeci aynı zamanda avukat. eskiden çok sivilcesi varmış ondan yüzü biraz bozuk. Hep yskışıklı değilim diye şu işimi bu işimi yapmadılar der.
Demek onun gibi bir şey.

Benim babam muhasebeci aynı zamanda avukat. eskiden çok sivilcesi varmış ondan yüzü biraz bozuk. Hep yskışıklı değilim diye şu işimi bu işimi yapmadılar der.
Demek onun gibi bir şey.
Aynen onun gibi..mulakatlarda zaten yazın nerelere gidersin hangi sporlarla ilgilenirsin falan filan muhabbetleri yapilirdi..Ay o günler geldi aklıma sinir oldum

Zayiflicaz ins. Daha hic zayiflamadim. 11 kilo almistim. 6kilo dogumda gitti. Sonra gram zayiflamadim
Sen.yine iyisin. Ben 11 kilo aldim 2 kilo kaldi, ben ustune iki kilo daha aldim. Bgnden itibaren vitamin ve demiri birakiyorum. Zaten kan degerlerim iyi cikti, b12 yuksek bile.

D vitamini için ne diyor szin doktor ? Veriyorum ama fuzulimi acaba ? Her gün dışarı çıkıyoruz hemen hemen. Güneş alıyor yani

evet canim hastalik yapan viruslere doping oluyor demir
hem ezbere ilaç veriyolar her çocuga hemde aileyi bilgilendirmiyolar
herkes bilmiyorki bunu
Çocuk doktoru edinicem kendime. Ama ilaç fuzuli veriyormu vermiyormu nasıl anlıycam ben ? Fuzuli ilaç versin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…