- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Valla jon gibi çocuktu hey gidi hey :)))eskiden asistanlar sınavla alınmazdi..şimdi dus geldi de adalet geldi..mülakatla alınırdi..cerrahiye de hep yakışıklı çocuklar girerdi ne alaka bilmem hocalar da erkek genelde :)))Haha süpermiş. Neden acaba ağza yakın diye mi acaba?
Dikkat ⚠ heran öpebilir!
Fikret diyince türk fikmlerindeki jönler geldi aklıma.
Kolunun üzerine sanırım az miktar aşı enjekte ettiler etrafını kalemle çizip test ettiler.aa ilk defa duydum. nasıl bi test yaptılar peki
regl 1 senenin sonunda olmuştum ben ilk doğumda.Kızlar 27 ocakta doğum yaptım sezeryanla.Hala regl olamadım emziriyorum.Hastaneden eve geldiğimden beri gram veremedim.Regl olamamakla kilonun bir alakası var mı?Oyle deli gibi de yemiyorum.Ama kafayı yiyeceğim bu gidişle
Hahahaha okur falan kız yazmasaydin :))haha kiz o bilmez oyle aratmak fln
sus duymasin yerin kulagi var
Adını yayazamıyorum ullivia gibiDr icin turkiye gzt hastanesine gittim ilk ay. Sonra acibadem maslak hastanesine gitmeye basladim. Burdan dvm ederim gibi. 27 baska var mi ben de vilmiyorum.
Benim babam muhasebeci aynı zamanda avukat. eskiden çok sivilcesi varmış ondan yüzü biraz bozuk. Hep yskışıklı değilim diye şu işimi bu işimi yapmadılar der.Valla jon gibi çocuktu hey gidi hey :)))eskiden asistanlar sınavla alınmazdi..şimdi dus geldi de adalet geldi..mülakatla alınırdi..cerrahiye de hep yakışıklı çocuklar girerdi ne alaka bilmem hocalar da erkek genelde :)))
Aynen onun gibi..mulakatlarda zaten yazın nerelere gidersin hangi sporlarla ilgilenirsin falan filan muhabbetleri yapilirdi..Ay o günler geldi aklıma sinir oldumBenim babam muhasebeci aynı zamanda avukat. eskiden çok sivilcesi varmış ondan yüzü biraz bozuk. Hep yskışıklı değilim diye şu işimi bu işimi yapmadılar der.
Demek onun gibi bir şey.
Dr aratmak kotu biseymiki.sende yazdin fikret nolcak:)))krizantemcik .!.:Hahahaha okur falan kız yazmasaydin :))
ben dişimi çektirmedim ki fikrete :)))hain ablam çekmişti :)) Bileydim Ünv de Fikret olcak ablama cektirir miydim :)))Dr aratmak kotu biseymiki.sende yazdin fikret nolcak:)))
Bilmeden aldim, bakalim neler olacak. Beyaz olanda azicik kaka bile leş gibi kokuyorÖyleymiş de ben daha denemedim
Sen.yine iyisin. Ben 11 kilo aldim 2 kilo kaldi, ben ustune iki kilo daha aldim. Bgnden itibaren vitamin ve demiri birakiyorum. Zaten kan degerlerim iyi cikti, b12 yuksek bile.Zayiflicaz ins. Daha hic zayiflamadim. 11 kilo almistim. 6kilo dogumda gitti. Sonra gram zayiflamadim
Ewt prima yeşil kullanıyorum. Bende ayrıca siliyorum ama tam kurumadığını görüyorumBen de kurutmak için ayrıca siliyorum şimdi. Ama yine de üç numara beze geçmeye cesaret edemedim Prima yeşil düşünüyorum sen yesil mi kullanıyırsun?
ablanda mi di$ dr u :) demedimi sana orda fikret var diyeben dişimi çektirmedim ki fikrete :)))hain ablam çekmişti :)) Bileydim Ünv de Fikret olcak ablama cektirir miydim :)))
D vitamini için ne diyor szin doktor ? Veriyorum ama fuzulimi acaba ? Her gün dışarı çıkıyoruz hemen hemen. Güneş alıyor yaniBizim dr ( kadir bey) bebeklerdeki kan değeri referans araligiyla yetiskinlerdeki bir olmaz o yüzden de bebeklerin kan değerinin bakilmasi anlamsizdir diyor.. Turkiyede boyle değerlendirildiği için kansizligi olmayan bebeklere çocuklara fazladan kab ilaci stokluyorlar diyor..
Oğluma kullanmicam kan ilaci bu yüzden ..
Ben grip olunca kullanma diyordu doktorum demir ilacını. İyileşmiyordu çünkü gribim.birde kan ilacini hastayken gripken verdinizmi mikroplari besliyor ustelik
evet canim hastalik yapan viruslere doping oluyor demirBen grip olunca kullanma diyordu doktorum demir ilacını. İyileşmiyordu çünkü gribim.
Ben 3 kullanıyorum fakat berbat bütün çiş üzerinde yawBen de kurutmak için ayrıca siliyorum şimdi. Ama yine de üç numara beze geçmeye cesaret edemedim Prima yeşil düşünüyorum sen yesil mi kullanıyırsun?
d vit verin diyor ..gunde dort damlaD vitamini için ne diyor szin doktor ? Veriyorum ama fuzulimi acaba ? Her gün dışarı çıkıyoruz hemen hemen. Güneş alıyor yani
Çocuk doktoru edinicem kendime. Ama ilaç fuzuli veriyormu vermiyormu nasıl anlıycam ben ? Fuzuli ilaç versin istemiyorumevet canim hastalik yapan viruslere doping oluyor demir
hem ezbere ilaç veriyolar her çocuga hemde aileyi bilgilendirmiyolar
herkes bilmiyorki bunu
bizim çis deilde kaka geçiyorBen 3 kullanıyorum fakat berbat bütün çiş üzerinde yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?