2015 Şubat Anneleri

Çocuk gelişimi de var demek çok güzelmiş gercekten. Benim ablam da sosyoloji okuyor şimdi.

Buyuklerin basimin ustunde yeri var sadece sevdigim adamin anne babasi olmasi yeter. Ama bazi seyler dokunuyo insana ister istemez bi kin birikiyo icinde.

Seninkiyle anlasamiyosan bence bosver evine gelmiyo olmasi en guzeli. ozledim desin en fazla telefonda. Bizimkiler gelince yine her gun gelirler sevmekten baska da bisey yapmazlar.

Bana izin vermediler diye yine stres yaptım canım tam dişim geçiyor dişliğimi çıkarayım derken üç gündür dişimi sıkıyorum gece dün ve bugün yine ağrımaya başladı ne yapıcam ben yaw
Zor ama uzak durcaksin stresten cnm Bi de onu hep tak geçti diye bırakma o bi alışkanlık çünkü farkında olmadan sikarsin yine dişlerini rapor mu alıyorsun şimdi nedir son durum

süt anne buldum yavruma yasasiiiinnnn :)))) mis gibi işi var hala gözü başka işlerde :) ben onun yerinde olcam geç giderim erken gelirim umrumda Olmaz eczane :) 2 ay sonra da batiririm gerçi :))
:) kiz olurmu oyle sey
benimkide kendi isi guya adam izin gunu almiyor kendine :)
kendi isi olunca daha çok asik oluyolar :))

Gelsin cihazım bakalım. Bende öyle düşündüm düşükten yükseğe
Azimle s... Dağ delermiş. Öyle bir söz vardı .

taşıyıcı anne bulsam daha iyi değil mi ? tüp bebeği de ben dogurcm sonuçta :))) gerçi ben sevdim doğumu dogurabilirim sonrası zor
ikinci uçuncu dogumlar daha kolay oluyor :)
kocana deki ya evi tasi yada ecz yi yoksa çocuk yapmam baska de :)))))))

En kısa zamanda başlıycam inş. Protein ağırlıklı yiycem et yumurta vs. Benimde hiçbişey olmuyor bir dünya kıyafet var yaa
Sen kapandım demiştin sanki.
Yine kapalı kıyafetleri uzun tunik şeklinde bollarıda var kiloyu kapatmak daha kolay.

Zor ama uzak durcaksin stresten cnm Bi de onu hep tak geçti diye bırakma o bi alışkanlık çünkü farkında olmadan sikarsin yine dişlerini rapor mu alıyorsun şimdi nedir son durum
Üç günlük rapor aldım şimdilik. Pazartesi de beş günlük. Böyle böyle yıllık izinle birlikte götürmeye çalışıcam. Gündüzleri bebişle dışarı çıkmaya karar verdim yürüyüş yapıcam en az bir saat. Belki azaltır stresimi.

ben göndereyim aşıları şekerim hangisini istersen burda 2 çesit var :))
teq olan yazmis dr
yok sen zahmet etme asi bozulur falan ben çocugu getirym riske atmayalim

valla c iddi ben o paraya atlar uçaga Tr ye gelirim
simdi sezonu deil biletler ucuz :)

Bazen çim falan yesek süt çok olur mu diye düşünüyırum
Sen sonunda onu da yiyecen sanki ama gaz yapar bence
Biz eskiden yerden madımak toplayıp çiğ yerdik.
İneklerde taze ot süt yapuyorsa bizde De yapabilir.
Onu bile düşünmüşssün bravooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…