Çocuk gelişimi de var demek çok güzelmiş gercekten. Benim ablam da sosyoloji okuyor şimdi.ilki Kayseri den çocuk gelişimi
ikinci üçüncü aöf den
Sosyal hizmetler -Sosyoloji
bir ara uzaktan eğitim coğrafya okuyaayım dedim onada sınavlar için istanbula gitmek gerekiyordu vazgeçtim belki bi çılgınlık yapar onuda okurum
ama tuvalete gitmek lüks olmuşken ders çalışmak imkansız
Buyuklerin basimin ustunde yeri var sadece sevdigim adamin anne babasi olmasi yeter. Ama bazi seyler dokunuyo insana ister istemez bi kin birikiyo icinde.Bizimki gelmiş istanbula o günde kırk yılın başı annem.bize gelmişti. 2 yıldır bu evdeyiz 2 sokak ötemizde ama 2 kez geldi.
Annem bizde diye uğramadan gitmiş.
Sonra arıyor ayşemi çok özledim diye. Duyda inanma
Evet annem iki kez geldi. Annemin bu yıl omurgasını çıkarıp yerine taktılar.onda. Daha yeni yeni yürüyor.annen mi sana ki kez geldi
Zor ama uzak durcaksin stresten cnmBana izin vermediler diye yine stres yaptım canım tam dişim geçiyor dişliğimi çıkarayım derken üç gündür dişimi sıkıyorum gece dün ve bugün yine ağrımaya başladıne yapıcam ben yaw
:) kiz olurmu oyle seysüt anne buldum yavruma yasasiiiinnnn :)))) mis gibi işi var hala gözü başka işlerde :) ben onun yerinde olcam geç giderim erken gelirim umrumda Olmaz eczane :) 2 ay sonra da batiririm gerçi :))
Bazen çim falan yesek süt çok olur mu diye düşünüyıruminek biziz tabi süt veriyoruz :))))
Çocuk gelişimi de var demek çok güzelmiş gercekten. Benim ablam da sosyoloji okuyor şimdi.
Gelsin cihazım bakalım. Bende öyle düşündüm düşükten yükseğedaha yenı oldugu için etkisi oldumu bilemiyorum dün biraz sıkılaşmış gibi hissettim
ilk başta 5 dk zor yapıyordum bir hafta sonunda 20 dk cıkabildim
zorlanmadan 20 dk yapıorum
birden yüklenmek istemiyorum
günde 1 saat yapsak eminim faydası olur
teşvik edelim birbrimizi
ikinci uçuncu dogumlar daha kolay oluyor :)taşıyıcı anne bulsam daha iyi değil mi ? tüp bebeği de ben dogurcm sonuçta :))) gerçi ben sevdim doğumu dogurabilirim sonrası zor
MaRaL aynı anda 2 bebis emzirebilir gibime geliyor :))))Önce benimki olursa sizinkiler zor bekler en az bir saat sürüyor
Sen kapandım demiştin sanki.En kısa zamanda başlıycam inş. Protein ağırlıklı yiycem et yumurta vs. Benimde hiçbişey olmuyor bir dünya kıyafet var yaa
Üç günlük rapor aldım şimdilik. Pazartesi de beş günlük. Böyle böyle yıllık izinle birlikte götürmeye çalışıcam. Gündüzleri bebişle dışarı çıkmaya karar verdim yürüyüş yapıcam en az bir saat. Belki azaltır stresimi.Zor ama uzak durcaksin stresten cnmBi de onu hep tak geçti diye bırakma o bi alışkanlık çünkü farkında olmadan sikarsin yine dişlerini rapor mu alıyorsun şimdi nedir son durum
bnm kv 7 diploma sahibi ozaman :))Benim hocam da öyle demişti bebek de bir diploma demişti
teq olan yazmis drben göndereyim aşıları şekerim hangisini istersen burda 2 çesit var :))
yok olmaz once benim oglum doyursun karnini :)Önce benimki olursa sizinkiler zor bekler en az bir saat sürüyor
senin kaynanna ordinaryus prof olmus o zamnbnm kv 7 diploma sahibi ozaman :))
Sen sonunda onu da yiyecen sanki ama gaz yapar benceBazen çim falan yesek süt çok olur mu diye düşünüyırum
Ablam da aynını diyır. Benim sosyolojiden liseden aklımda kalan sadece Emile Durkheim. Onu da sosyoloji HOCASI masaya vura vura söylerdi.ben cok sevdim sosyolojiyi
bi dünya sosyoloji kitabı var evde okunmayı bekleyen
mezun olunca başlayım diyordum
ne yapalım tv izleyemiyorz kendi programımizi kendimiz sunuyoruz :))) suan cnm oyuncu sunucu falan olmak istedi :))Eşime dedim fikreti diyor kadınlar kulübü mü esra erolun programımı belli değil
kafani karistirdim simdi ben senin yawsNe bileyim bnmki hep kivir kivir emerken bile solucan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?