Madımak güzel olur bak onu yiyebiliriz. Isırgan içiyorum her gün bir de.Sen sonunda onu da yiyecen sanki ama gaz yapar bence
Biz eskiden yerden madımak toplayıp çiğ yerdik.
İneklerde taze ot süt yapuyorsa bizde De yapabilir.
Onu bile düşünmüşssün bravooo
geçmis olsun canimEvet annem iki kez geldi. Annemin bu yıl omurgasını çıkarıp yerine taktılar.onda. Daha yeni yeni yürüyor.
Hoş öyle olmasa da bizde gidip gelmeyi pek sevmezler.biz gideriz genelde.
cik yok tabi çiçeğin ismi krizantem..ama o nick varmış bende sonuna cik ekledim :)))çiçek ismimi
bilmiyordumki
yazmasi uzun, sanki yabanci bi kelime gibi duuryor :)
marul ye olmuyormu :) ikisde ayni deilmi : )Bazen çim falan yesek süt çok olur mu diye düşünüyırum
Seninki de mi bisiklet?Gelsin cihazım bakalım. Bende öyle düşündüm düşükten yükseğe
Azimle s... Dağ delermiş. Öyle bir söz vardı .
Kıvırcık yiyırum arada. Oluyordur inşallah. Fışkırttıramadım bir ama demek ki bizimki fışkırmayan Cinsten.marul ye olmuyormu :) ikisde ayni deilmi : )
ya patron dediğin geç gidip erken gelmez mi ?? kalfa gibi çalışıyor bnm eşim:) kiz olurmu oyle sey
benimkide kendi isi guya adam izin gunu almiyor kendine :)
kendi isi olunca daha çok asik oluyolar :))
Evet canım kapandım ama inan şişko olunca sıkıntıSen kapandım demiştin sanki.
Yine kapalı kıyafetleri uzun tunik şeklinde bollarıda var kiloyu kapatmak daha kolay.
Valla biri olur dese onu da yeriz :))Bazen çim falan yesek süt çok olur mu diye düşünüyırum
madimak ne olaki :))) yemligimi diyonuz?Sen sonunda onu da yiyecen sanki ama gaz yapar bence
Biz eskiden yerden madımak toplayıp çiğ yerdik.
İneklerde taze ot süt yapuyorsa bizde De yapabilir.
Onu bile düşünmüşssün bravooo
onun doğrusu azimli sıçanmış ya fare gibi olan sıçan yani :)))Gelsin cihazım bakalım. Bende öyle düşündüm düşükten yükseğe
Azimle s... Dağ delermiş. Öyle bir söz vardı .
ya evimizi seviyorum evi taşımak istemiyorum ee eczanede işlek o da tasinmaz en iyisi başka çocuk yapmamak :))))ikinci uçuncu dogumlar daha kolay oluyor :)
kocana deki ya evi tasi yada ecz yi yoksa çocuk yapmam baska de :)))))))
kiz senin sutun olsen fi$kirmaz bosuna ugrasma , her iddaya girerim senle fiskirtamazsinnnnnnn :)Kıvırcık yiyırum arada. Oluyordur inşallah. Fışkırttıramadım bir ama demek ki bizimki fışkırmayan Cinsten.
Ay gelsene yaaateq olan yazmis dr
yok sen zahmet etme asi bozulur falan ben çocugu getirym riske atmayalim
valla c iddi ben o paraya atlar uçaga Tr ye gelirim
simdi sezonu deil biletler ucuz :)
ev kolay baska sevdigin ev bulunur :)ya evimizi seviyorum evi taşımak istemiyorum ee eczanede işlek o da tasinmaz en iyisi başka çocuk yapmamak :))))
Ikinci ayda yedşyuzelli gram almış az geldi bana o yüzden bir saat tutuyorum. Oncesinde Otuzbeş dakikaya inmiştik.kiz senin sutun olsen fi$kirmaz bosuna ugrasma , her iddaya girerim senle fiskirtamazsinnnnnnn :)
çocuk 1 saat memede nasil fiskirsin birakmiyorsunuzki biriksin
bu arada selinin kilo alimi nasil ?
bnm yavrumu niye sona Attın yaa hakanla aynı anda emer bnm minigim :)))yok olmaz once benim oglum doyursun karnini :)
sonra seninki sonra eylul
o zamana bneim oglanda acikir geri onu alirimmm
yok anam ne isim var :)Ay gelsene yaaa
3. Ayda brz daha azalabiliyor yani eylulun öyle oldu hareketlendikce azalacak heralde kilo alımı bizimki kivir kivir nereye alacak kiloyuIkinci ayda yedşyuzelli gram almış az geldi bana o yüzden bir saat tutuyorum. Oncesinde Otuzbeş dakikaya inmiştik.
sen tut da o çocuk niye kendini çekmiyor ben onu merak ediyirumIkinci ayda yedşyuzelli gram almış az geldi bana o yüzden bir saat tutuyorum. Oncesinde Otuzbeş dakikaya inmiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?