2015 Şubat Anneleri

Sen sonunda onu da yiyecen sanki ama gaz yapar bence
Biz eskiden yerden madımak toplayıp çiğ yerdik.
İneklerde taze ot süt yapuyorsa bizde De yapabilir.
Onu bile düşünmüşssün bravooo
Madımak güzel olur bak onu yiyebiliriz. Isırgan içiyorum her gün bir de.

Evet annem iki kez geldi. Annemin bu yıl omurgasını çıkarıp yerine taktılar.onda. Daha yeni yeni yürüyor.
Hoş öyle olmasa da bizde gidip gelmeyi pek sevmezler.biz gideriz genelde.
geçmis olsun canim
saglikli olsunda siz gidin nolucak ..

Kıvırcık yiyırum arada. Oluyordur inşallah. Fışkırttıramadım bir ama demek ki bizimki fışkırmayan Cinsten.
kiz senin sutun olsen fi$kirmaz bosuna ugrasma , her iddaya girerim senle fiskirtamazsinnnnnnn :)
çocuk 1 saat memede nasil fiskirsin birakmiyorsunuzki biriksin
bu arada selinin kilo alimi nasil ?

kiz senin sutun olsen fi$kirmaz bosuna ugrasma , her iddaya girerim senle fiskirtamazsinnnnnnn :)
çocuk 1 saat memede nasil fiskirsin birakmiyorsunuzki biriksin
bu arada selinin kilo alimi nasil ?
Ikinci ayda yedşyuzelli gram almış az geldi bana o yüzden bir saat tutuyorum. Oncesinde Otuzbeş dakikaya inmiştik.

Ikinci ayda yedşyuzelli gram almış az geldi bana o yüzden bir saat tutuyorum. Oncesinde Otuzbeş dakikaya inmiştik.
3. Ayda brz daha azalabiliyor yani eylulun öyle oldu hareketlendikce azalacak heralde kilo alımı bizimki kivir kivir nereye alacak kiloyu

sen tut da o çocuk niye kendini çekmiyor ben onu merak ediyirum
bugun benimki memeyi diliyle itip siritti durdu valla :)) doyunca çekildi yani
senin kiz çok çakal seni emzik yerine kullaniyor sende aglamasin diye seslenmiyorsun yakinda 24 saate çiakcak emme isin soyleyim sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…