sen tut da o çocuk niye kendini çekmiyor ben onu merak ediyirum
bugun benimki memeyi diliyle itip siritti durdu valla :)) doyunca çekildi yani
senin kiz çok çakal seni emzik yerine kullaniyor sende aglamasin diye seslenmiyorsun yakinda 24 saate çiakcak emme isin soyleyim sana :)
ay bu aksam çok guldum siz çok yasayin emi
hakan efendi uyudu ama yatakda kivranip duruyor
bu hafta içinde rota yapilmis olsaydi bu gece hastaneye gotururdum ama oyle biseyde yok pi$pi$a devam
sen tut da o çocuk niye kendini çekmiyor ben onu merak ediyirum
bugun benimki memeyi diliyle itip siritti durdu valla :)) doyunca çekildi yani
senin kiz çok çakal seni emzik yerine kullaniyor sende aglamasin diye seslenmiyorsun yakinda 24 saate çiakcak emme isin soyleyim sana :)
yok anam ne isim var :)
esim izin istiyor ama Allahtan bi is karismadikça istemiyorum
sadece seni gorecek olsam neyse de daha gorecek birsuru kisi çikar gelince :!)
Kızlar cok acil yanıtlarınıza ihtiyacım var.Oğlum az evvel kaka yaptı bezini açtığımda yeşil ve ipliğe benzeyen ama sümüksü şeyler vardı bezinde.Lütfen bilenler yanıt versin yarın doktora da götüreceğiz ancak şu an napacağımı şaşırmış vaziyetteyim.Bugüne dek hep sarı renk ve pütürlüydü.
Kızlar cok acil yanıtlarınıza ihtiyacım var.Oğlum az evvel kaka yaptı bezini açtığımda yeşil ve ipliğe benzeyen ama sümüksü şeyler vardı bezinde.Lütfen bilenler yanıt versin yarın doktora da götüreceğiz ancak şu an napacağımı şaşırmış vaziyetteyim.Bugüne dek hep sarı renk ve pütürlüydü.
Doktora bunun için mi gideceksiniz? Sen bugün hiç salata yedin mi? Ispanak falan? Onlar da yeşil yapıyor. Sümüksü şeyler arada olduğu sürece sorun yok dedi Dr. Sürekli olursa götürmek gerekiyor.