2015 Şubat Anneleri

ya çok komiksin gülüp duruyorum eşim ne okuyorsun diyor :)))))

ay bu aksam çok guldum siz çok yasayin emi
hakan efendi uyudu ama yatakda kivranip duruyor
bu hafta içinde rota yapilmis olsaydi bu gece hastaneye gotururdum ama oyle biseyde yok pi$pi$a devam

Cok duruyor. Birkerede içeyim demiyor ondan o kadar kalıyor sanırım. Haz duygusunu geliştiriyoruz :)

Kızlar cok acil yanıtlarınıza ihtiyacım var.Oğlum az evvel kaka yaptı bezini açtığımda yeşil ve ipliğe benzeyen ama sümüksü şeyler vardı bezinde.Lütfen bilenler yanıt versin yarın doktora da götüreceğiz ancak şu an napacağımı şaşırmış vaziyetteyim.Bugüne dek hep sarı renk ve pütürlüydü.

Cok duruyor. Birkerede içeyim demiyor ondan o kadar kalıyor sanırım. Haz duygusunu geliştiriyoruz :)
ama sendeki de büyük sabır eylül bgn ilginç bi şekilde 15 dk emip bi 10 dk falan da oynadı sıkıldım ben :)))) emziğini verdim ağzına :)))

Doktora bunun için mi gideceksiniz? Sen bugün hiç salata yedin mi? Ispanak falan? Onlar da yeşil yapıyor. Sümüksü şeyler arada olduğu sürece sorun yok dedi Dr. Sürekli olursa götürmek gerekiyor.

çok emdigi Iiçin canim
ayni zamnda sancisida olur çok yedigi için,ve taze sut gibi kusar ..
emzirme aralariniz çokmu yakin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…