Dedim bu gelene kadar sayfalar ilerler benim yazdığımı göremez ama yakanadımHihh gittim geldim bile. Yav siz nasil firsat bulupta giriyorsunuz pes diyorum. Benimki tepemden inmiyoki :) hastalandim 10 gundur yatak dosek yatigorum bi ayilamadim kocam zaten bakmaz ee bende solugu anamda aldim ozlediniz beni dimi
kizanimin asidan sonra huyu degisti herseyi Aglayarak yaptirmaya baslafi eskiden mizirdanirdi simdi basio yaygarayi bu durumda ben tuvalete bile gidemiyorum cogu zaman o yuzden anca uyuyunca girebiliyorum.
Cok sinirli bir oglum var kime cekmis bilmm
Uyandıramıyorum nasıl uyandırıcam biliyor musunuz?10 saat çok uzun cnm ya en fazla 4 saatte bir bari sağ azalır sonra sutun
belki de ben artik çok duydugum için kulagim asina hale geldi, bunu laftan bile saymiyorum inan ben ..Dünya'da bir sen mi doğurdun lafını ben de yedim
Ya şu senin ucu çikolu kurabiye hangi sayfadaydı acep. Bir 40 vardı ama 1340 mı 1240 mı bulamadımnerde o elberet onun yuzunden bugun yarim tepsi kek yedim
seherin hesap az aldiysam iki kg aldim valla bugun bu islak kek yuzundenn
altini açinca uyanmazmi?Uyandıramıyorum nasıl uyandırıcam biliyor musunuz?
Açtım uyanmadıaltini açinca uyanmazmi?
altindan basla uyanaana kadar soy :))
çatal kurabiyemi ?Ya şu senin ucu çikolu kurabiye hangi sayfadaydı acep. Bir 40 vardı ama 1340 mı 1240 mı bulamadım
Bebişe tüm ilgimizi gösterip onlara gösteremediğimiz için mi böyle oldular kiAynı nedenden.
Yok yav basıyorum fırçayı. Parfüm.sıkıyordu artık sıkmıyor.Benim eşim de öksürüyor bir de Kapıları açıp kaparken çarpıyor. Ben ne yapıyorum tabii ki dişlerimi sıkıyorum yawrum uyanmasın diye sallıyorum.
o zaman bodysni çikarAçtım uyanmadı
Heralde bu küçük bebeyi bana aldı geldiyse sorunlu diye düşündü demekya ne bileyim belki doğum anında ya da sonrasında bi anda psikolojisi bozulmuştur terapi ile düzelir falan dedım ama kadın bana odaklandı :)) sorunlu mu gördü nedir :))))
sana ilgi gostren varmi ?Bebişe tüm ilgimizi gösterip onlara gösteremediğimiz için mi böyle oldular ki
Sen omdun mu bazanın gıcırtısı gitti yazmıştım sana.ya ne bileyim belki doğum anında ya da sonrasında bi anda psikolojisi bozulmuştur terapi ile düzelir falan dedım ama kadın bana odaklandı :)) sorunlu mu gördü nedir :))))
aynen firçaya devam :))Yok yav basıyorum fırçayı. Parfüm.sıkıyordu artık sıkmıyor.
Anlamıyor adam zararlı diyorum umursamıyor çünkü anneside onları umursamamış öyle büyümüşler.daha minicikken şu Eminönü halkalı treninin kapısından sarkarak eğlenirlermiş.
Hoş büyümüşler mi büyümüşler.
Tak tak kafaya nereye kadar bunlar gibi olmak gerek.
Ya şu senin ucu çikolu kurabiye hangi sayfadaydı acep. Bir 40 vardı ama 1340 mı 1240 mı bulamadım
Biz direkt yatak aldik bahane oldu@krizantecik bazanın baş mındaki amortisör ve vidalara yağ sıktık gıcırtı geçti.
Makine yağı olsa daha iyi olurdu ama olmadığından zeytinyağı sıktık
.bilginize arz olunur...
Bende koza makarna yaptim tok karna bi dolu tabak yedim.sonra da kendime çüs dedim ..ben adam olmam..diyete pazartesi baslayip Şali bitirenlerden bile olamiyorum o dereceyim..nerde o elberet onun yuzunden bugun yarim tepsi kek yedim
seherin hesap az aldiysam iki kg aldim valla bugun bu islak kek yuzundenn
dişini sıkma çocuğu sallama.. Ver kucagina uyandirdigin gibi salla de CIK odadan.. Yada ağlama bile ... Sen kendine sahip cikmaz acimazsan kimse acimaz..bi taraflarini parcaladiginla kalirsin.. Yok ole hem çocuğu yapip hem arkasini dönüp yatmak..Benim eşim de öksürüyor bir de Kapıları açıp kaparken çarpıyor. Ben ne yapıyorum tabii ki dişlerimi sıkıyorum yawrum uyanmasın diye sallıyorum.
bende seans basina 250 gayma bayilsaydim saglikli olsam bile psikolojim bozulurdu ne yalan söyleyim..ya ne bileyim belki doğum anında ya da sonrasında bi anda psikolojisi bozulmuştur terapi ile düzelir falan dedım ama kadın bana odaklandı :)) sorunlu mu gördü nedir :))))
erkekler kadin gibi bakmaz olaya.. Onlar icin olur ve biter o anda..sen omurluk yasarsin onlar gunlukBunu söyleyen adam kendi eliyle çocuğunu toprağa gömmüştü. Ne çabuk unuttu o günleri
islak mendille boynunun altini siler gibi yap..burnunu sık ayagini gidiklaUyandıramıyorum nasıl uyandırıcam biliyor musunuz?
bencede :)pfff ne bileyim yapabileceğim bişi varsa yapayım istedim ama sanırım yapabileceğim en iyi sey eylulu rahat bırakmak :)))
hobalaaa koza makarna ne kiiBiz direkt yatak aldik bahane oldu
Bende koza makarna yaptim tok karna bi dolu tabak yedim.sonra da kendime süs dedim ..ben adam olmam..diyete pazartesi baslayip Şali bitirenlerden bile olamiyorum o dereceyim..
dişini sıkma çocuğu sallama.. Ver kucagina uyandirdigin gibi salla de CIK odadan.. Yada ağlama bile ... Sen kendine sahip cikmaz acimazsan kimse acimaz..bi taraflarini parcaladiginla kalirsin.. Yok ole hem çocuğu yapip hem arkasini dönüp yatmak..
bende seans basina 250 gayma bayilsaydim saglikli olsam bile psikolojim bozulurdu ne yalan söyleyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?