2015 Şubat Anneleri

Dedim bu gelene kadar sayfalar ilerler benim yazdığımı göremez ama yakanadım
Geömiş olsun. İyi yapmışsın bakıversin annen. Şımarttınız anne kız çocuğu sonrada ağlıyor diyorsu.
Değişiyor huyları sürekli. Bizimkide fena oldu

Dünya'da bir sen mi doğurdun lafını ben de yedim
belki de ben artik çok duydugum için kulagim asina hale geldi, bunu laftan bile saymiyorum inan ben ..

oglumun sinif arkadasinin annesi subatin basinda dogurdu, kadin sabah aksam okulda yani çocugunu almaya geliyor, -(kocasi ise gidiyor heerhalde o saaten once )
vay efendim o kadin geliyormusda ben niye gitmiyormusum ,onun kirki ellisi yokmuymus .. herkes uç çocuga bakiyormus kocasi çalisiyormus falan fi$man
isin garibi haklida :))))) buradaki turkler de kadinlar ev hanimi kocalar iste ama kocalar bi br su yu kaldirmazmis,çocuk yirtinsa duymazmis falan fi$man kadinlar boyle anlatiyor ( esim bilmiyor tabi bunlari ama tahmin ediyor herhalde klasik turk ailesi )

sonuç , ben boyleyim elimden gelen bu diyorum,sende bana yardim edeceksin diyorum atiyorum çocugu kucagina, isden gelince kapida veriyorum çcougu baabsi seni çok ozlemis diye :))))))

keske oyle olmasa ama sende benim gibi zamanla alisirsin bu tur sozlere, sadece altda kalmamaya bak , o bi soyluyorsa sen iki soyle ...

nerde o elberet onun yuzunden bugun yarim tepsi kek yedim
seherin hesap az aldiysam iki kg aldim valla bugun bu islak kek yuzundenn
Ya şu senin ucu çikolu kurabiye hangi sayfadaydı acep. Bir 40 vardı ama 1340 mı 1240 mı bulamadım

Benim eşim de öksürüyor bir de Kapıları açıp kaparken çarpıyor. Ben ne yapıyorum tabii ki dişlerimi sıkıyorum yawrum uyanmasın diye sallıyorum.
Yok yav basıyorum fırçayı. Parfüm.sıkıyordu artık sıkmıyor.
Anlamıyor adam zararlı diyorum umursamıyor çünkü anneside onları umursamamış öyle büyümüşler.daha minicikken şu Eminönü halkalı treninin kapısından sarkarak eğlenirlermiş.
Hoş büyümüşler mi büyümüşler.
Tak tak kafaya nereye kadar bunlar gibi olmak gerek.

ya ne bileyim belki doğum anında ya da sonrasında bi anda psikolojisi bozulmuştur terapi ile düzelir falan dedım ama kadın bana odaklandı :)) sorunlu mu gördü nedir :))))
Heralde bu küçük bebeyi bana aldı geldiyse sorunlu diye düşündü demek

aynen firçaya devam :))

@krizantecik bazanın baş mındaki amortisör ve vidalara yağ sıktık gıcırtı geçti.
Makine yağı olsa daha iyi olurdu ama olmadığından zeytinyağı sıktık
.bilginize arz olunur...
Biz direkt yatak aldik bahane oldu
nerde o elberet onun yuzunden bugun yarim tepsi kek yedim
seherin hesap az aldiysam iki kg aldim valla bugun bu islak kek yuzundenn
Bende koza makarna yaptim tok karna bi dolu tabak yedim.sonra da kendime çüs dedim ..ben adam olmam..diyete pazartesi baslayip Şali bitirenlerden bile olamiyorum o dereceyim..
Benim eşim de öksürüyor bir de Kapıları açıp kaparken çarpıyor. Ben ne yapıyorum tabii ki dişlerimi sıkıyorum yawrum uyanmasın diye sallıyorum.
dişini sıkma çocuğu sallama.. Ver kucagina uyandirdigin gibi salla de CIK odadan.. Yada ağlama bile ... Sen kendine sahip cikmaz acimazsan kimse acimaz..bi taraflarini parcaladiginla kalirsin.. Yok ole hem çocuğu yapip hem arkasini dönüp yatmak..

ya ne bileyim belki doğum anında ya da sonrasında bi anda psikolojisi bozulmuştur terapi ile düzelir falan dedım ama kadın bana odaklandı :)) sorunlu mu gördü nedir :))))
bende seans basina 250 gayma bayilsaydim saglikli olsam bile psikolojim bozulurdu ne yalan söyleyim..

Bunu söyleyen adam kendi eliyle çocuğunu toprağa gömmüştü. Ne çabuk unuttu o günleri
erkekler kadin gibi bakmaz olaya.. Onlar icin olur ve biter o anda..sen omurluk yasarsin onlar gunluk
Uyandıramıyorum nasıl uyandırıcam biliyor musunuz?
islak mendille boynunun altini siler gibi yap..burnunu sık ayagini gidikla

Onlar gerçek düşünceleri değil kızgınlıkla söylüyorlar.
O sırada senin canını ne acıtırsa onu söylemek istiyor. Yoksa elbet bebeklerini seviyor düşünüyorlar ama bazıları alışamıyor sanırım yük ağır geliyor.
Kimi erkek daha meraklı oluyor belki de güçlü oluyorlar ilk günden adapte oluyorlar.
Yavaş yavaş alışacaklar sanırım.

hobalaaa koza makarna ne kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…