Valla sana rağmen şumarıyorsa bravo.buyuk konusma valla basina gelir soyleyim :)
ikiside tam senin elinde deil
sen vermzezsin babasi ebesi dedesi verir
sen almazsin babasi atasi alir sadece bizim elimizde olsa keske
senin o sevdigin benim iki numara varya tam bi haydut, babasi simartti,adami tekme tokat dovuyor, istedigiolmasin eti koparilmis gibi agliyor ben yapmam istedugini ama babasi yapiyor
Hani drama yapacakti dogumu, ne alaka hakketten senin cocukluk ben dun ne yedigimi hatirlamam 30 sene oncesini ne bilim, cocuk ne bilsingittim de kadın sürekli bnm çocukluğuma iniyor sinir oldum daha da gitmicem eylulun emmemesinin bnm çocukluğumla ne ilgisi var
dramayi haftaya yapacakmis hee dedim bulursan yaparsınHani drama yapacakti dogumu, ne alaka hakketten senin cocukluk ben dun ne yedigimi hatirlamam 30 sene oncesini ne bilim, cocuk ne bilsin
Bizim baba odun, trafikte kornaya asiliyor, ondekine kufur ediyor. Aferin dedim zor uyuyan kizi uyandirdin, ozurdilerim hayatim diyor ilk kirmizi isikta geri basliyor.
Bende abur cubur yedirene ve cocugun her dediğini yapana çok sinir oluyorum
allahım güç kuvvet verde yapmayayım.
Anne gel evi sil ben de dayimlari agirlayim deseydin keske :)
bana deil zaten babaya simariyorValla sana rağmen şumarıyorsa bravo.
Erkek çocuklarıyla pek anlaşamıyorum 4-5 yaşına kadar seviyorum sonra çok uyuz oluyorlar.
Ben drama yapsam nolur acaba once yarim saatlik normal dogum denemesi sonra da sezeryan. Ayilirken de benim cocugum yok goturun bunu demisim, heralde buna alindi Dila :))dramayi haftaya yapacakmis hee dedim bulursan yaparsın
:)))))) drama ne kidramayi haftaya yapacakmis hee dedim bulursan yaparsın
hissetmistir belkiii eylulgittim de kadın sürekli bnm çocukluğuma iniyor sinir oldum daha da gitmicem eylulun emmemesinin bnm çocukluğumla ne ilgisi var
O zaman cok seviyorum da demesinler kusura bakmasinlar torun sevmekle olmuyo sadece. sende sikma canini bende sikmayayim.napalim degistirwmeyiz bu duzeni. Ama lafimi soyleyecwgim artik at icine at nereye kadar. Soylemek lazim kirginliklari.aynen benimkide çok titiz evine temizlikçi gelir kendiside yapar ama
bana hep bakacak insan buluruz olmazsa bakıcı tutarız ikinizede bakar diyordu
bende marifetmiş gibi ağzım kulaklarımda dinlerdim
meğer kadının kendine güveni yokmuş
bana dokunma sakın diyormuş alttan alttan
zaten şimdi bıraksam altını alamaz
Sen dila hanimi gorsen emerken birden memeden cekiyor kendini aglar gibi yapip bana bakiyor sonra da memeye saldiriyor, dedigin gibi agiz yuz sut icinde, cok guluyorum o hallerine :)
Bu gece krizi tutmadi tutacak gibi oldu da sakinlestirdim sac kurutma makinasiyla. Uyudu simdi daldi insallah uyanmaz.Krizr girse de birsey olmaz annesi basedersin sen :) az kaldi yakinda balatayi siyiracan, yav he he diyeceksin :)
O zaman cok seviyorum da demesinler kusura bakmasinlar torun sevmekle olmuyo sadece. sende sikma canini bende sikmayayim.napalim degistirwmeyiz bu duzeni. Ama lafimi soyleyecwgim artik at icine at nereye kadar. Soylemek lazim kirginliklari..
Bugun 70. gunumuz artik o hayata biz de ona alisiyoruz, huy degisiyor. Krizleri degisiyor, Bugunler de elini yemek en buyuk keyfi, uykusundan kalkiyor elini emmeyinceO zaman cok seviyorum da demesinler kusura bakmasinlar torun sevmekle olmuyo sadece. sende sikma canini bende sikmayayim.napalim degistirwmeyiz bu duzeni. Ama lafimi soyleyecwgim artik at icine at nereye kadar. Soylemek lazim kirginliklari.
Aynen o kadar komik bi goruntu ki dersin gunlerce ac kalmis saldiriyo memeye bazen hizli emmekten tikaniyolar resmen :))
Bu gece krizi tutmadi tutacak gibi oldu da sakinlestirdim sac kurutma makinasiyla. Uyudu simdi daldi insallah uyanmaz.
Seninki hala ayni mi.kacinci aydasiniz 3 falandir di mi? 3 ten sonra geciyo diyolar. Insallah gecer canim. Allah da bize boyle cadilari layik gordu napalim :)) sagliklari yerinde olsun da tontislerin.
Bizimkide yumuşak ama sinirlenince fenaa olurbana deil zaten babaya simariyor
ben ondan inatim yapmam dedigini
çocuk biliyor kimin ne diycegini :)
kizinca babasina tekme tokat girisir bana elini kaldirir ama indiremez tukurur gibi purpp gibi bisey yapiyor kizinca :)))
esim pc den kaldiramayinca annen geliyor diyo
keske esim biraz otorite saglasaydida ben iyi polis o kotu plis olsaydi, erkek çocuklari ozellikle ergenlikden babalarindan çekinmeliymis ..ama o bizde yok
her gun esimi tembihliyorum kuçugude abisine benzetme diye bakalim nolucak
Ah o son sözü söylemesen mışıl mışıl uyurdu dilacik :)))Ben drama yapsam nolur acaba once yarim saatlik normal dogum denemesi sonra da sezeryan. Ayilirken de benim cocugum yok goturun bunu demisim, heralde buna alindi Dila :))
Bizimkide kırkında gelmişti.ben söylüyorum valla kimseden çekinmiyorum umrumda dğeil ne düşündüğü
en son gördüğünde 45 günlüktük şimdi 3 aylık olacağız 10 gün sonra
o zaman çok özledim demiştide ondanmı gelmiyorsun demiştim
herkes çocugun babadan korkdugunu soyluyorBizimkide yumuşak ama sinirlenince fenaa olur
Belli bir yaştan sonra anneyi takmıyorlar.baba otoritesi gerekli ya da babayla paylaşmalı.
Aman dogum anını tekrar yasatcakti falan da ben bi daha gitmicem :)):)))))) drama ne ki
hissetmistir belkiii eylul
Bosver katlanamiyosan gelmemesi daha iyi.bizimki her gun burda da noluyo sadece seviyo gidiyo. Gelmesin bosver yardimi da eksik kalsin sevmesi de bakmasi da.ben söylüyorum valla kimseden çekinmiyorum umrumda dğeil ne düşündüğü
en son gördüğünde 45 günlüktük şimdi 3 aylık olacağız 10 gün sonra
o zaman çok özledim demiştide ondanmı gelmiyorsun demiştim
El emme mevzusu oluyomus mutlaka daha sonralari ayaklarini bile emiyolarmis :))Bugun 70. gunumuz artik o hayata biz de ona alisiyoruz, huy degisiyor. Krizleri degisiyor, Bugunler de elini yemek en buyuk keyfi, uykusundan kalkiyor elini emmeyince
odullu drama olur valla gitseydin kizzzzzzzzzAman dogum anını tekrar yasatcakti falan da ben bi daha gitmicem :))
Sen ne güzel sonradan dogurdun bizden okuyorsun nelerle karsilascagini :))) ben topigin ilk doğuranlarindanim atak matak ilk bize vurdu :)))Bosver katlanamiyosan gelmemesi daha iyi.bizimki her gun burda da noluyo sadece seviyo gidiyo. Gelmesin bosver yardimi da eksik kalsin sevmesi
El emme mevzusu oluyomus mutlaka daha sonralari ayaklarini bile emiyolarmis :))
Ay her seans 250 lira bayılıyorum kızın uzun uzun emecegine inansam yine giderdim de sonuç alacagima inanmıyorum o yüzden bi daha beni zor görür :)))odullu drama olur valla gitseydin kizzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?