2015 Şubat Anneleri

Valla sana rağmen şumarıyorsa bravo.
Erkek çocuklarıyla pek anlaşamıyorum 4-5 yaşına kadar seviyorum sonra çok uyuz oluyorlar.

gittim de kadın sürekli bnm çocukluğuma iniyor sinir oldum daha da gitmicem eylulun emmemesinin bnm çocukluğumla ne ilgisi var
Hani drama yapacakti dogumu, ne alaka hakketten senin cocukluk ben dun ne yedigimi hatirlamam 30 sene oncesini ne bilim, cocuk ne bilsin

Bizim baba odun, trafikte kornaya asiliyor, ondekine kufur ediyor. Aferin dedim zor uyuyan kizi uyandirdin, ozurdilerim hayatim diyor ilk kirmizi isikta geri basliyor.

allahtan arabada son ses müziğerağmen uyuyorda brde orda sorun yaşamıyoruz
horultusuyla bile uyandırıyor çocuğu
yatak odasında yatamıyoruz bu yüzden
1 aydır salonda yatıyoruz

Bende abur cubur yedirene ve cocugun her dediğini yapana çok sinir oluyorum
allahım güç kuvvet verde yapmayayım.

abur cubur ben çok severim kesin onada yediririm gibi geliyor
ama her dediğini yapmak istemiyorum
senide görcez diyenlere inat
inşallah yapmam

Anne gel evi sil ben de dayimlari agirlayim deseydin keske :)

aman gelmesin gölge etmesin bana
şimdi gelse onların yanında yine ilgili kaynanayı oynayacak deli edecek beni

Valla sana rağmen şumarıyorsa bravo.
Erkek çocuklarıyla pek anlaşamıyorum 4-5 yaşına kadar seviyorum sonra çok uyuz oluyorlar.
bana deil zaten babaya simariyor
ben ondan inatim yapmam dedigini
çocuk biliyor kimin ne diycegini :)

kizinca babasina tekme tokat girisir bana elini kaldirir ama indiremez tukurur gibi purpp gibi bisey yapiyor kizinca :)))
esim pc den kaldiramayinca annen geliyor diyo
keske esim biraz otorite saglasaydida ben iyi polis o kotu plis olsaydi, erkek çocuklari ozellikle ergenlikden babalarindan çekinmeliymis ..ama o bizde yok

her gun esimi tembihliyorum kuçugude abisine benzetme diye bakalim nolucak

of allahım normal doğum yapsam bu kadar sorunu olmazdı
hem hemoroidim azdı hem kaşıntım başladı
yeni ergene girmiş delikanlılar gibi elim hep orda

O zaman cok seviyorum da demesinler kusura bakmasinlar torun sevmekle olmuyo sadece. sende sikma canini bende sikmayayim.napalim degistirwmeyiz bu duzeni. Ama lafimi soyleyecwgim artik at icine at nereye kadar. Soylemek lazim kirginliklari.

Sen dila hanimi gorsen emerken birden memeden cekiyor kendini aglar gibi yapip bana bakiyor sonra da memeye saldiriyor, dedigin gibi agiz yuz sut icinde, cok guluyorum o hallerine :)

Aynen o kadar komik bi goruntu ki dersin gunlerce ac kalmis saldiriyo memeye bazen hizli emmekten tikaniyolar resmen :))
Krizr girse de birsey olmaz annesi basedersin sen :) az kaldi yakinda balatayi siyiracan, yav he he diyeceksin :)
Bu gece krizi tutmadi tutacak gibi oldu da sakinlestirdim sac kurutma makinasiyla. Uyudu simdi daldi insallah uyanmaz.

Seninki hala ayni mi.kacinci aydasiniz 3 falandir di mi? 3 ten sonra geciyo diyolar. Insallah gecer canim. Allah da bize boyle cadilari layik gordu napalim :)) sagliklari yerinde olsun da tontislerin.

O zaman cok seviyorum da demesinler kusura bakmasinlar torun sevmekle olmuyo sadece. sende sikma canini bende sikmayayim.napalim degistirwmeyiz bu duzeni. Ama lafimi soyleyecwgim artik at icine at nereye kadar. Soylemek lazim kirginliklari..

ben söylüyorum valla kimseden çekinmiyorum umrumda dğeil ne düşündüğü
en son gördüğünde 45 günlüktük şimdi 3 aylık olacağız 10 gün sonra
o zaman çok özledim demiştide ondanmı gelmiyorsun demiştim

Bugun 70. gunumuz artik o hayata biz de ona alisiyoruz, huy degisiyor. Krizleri degisiyor, Bugunler de elini yemek en buyuk keyfi, uykusundan kalkiyor elini emmeyince

Bizimkide yumuşak ama sinirlenince fenaa olur
Belli bir yaştan sonra anneyi takmıyorlar.baba otoritesi gerekli ya da babayla paylaşmalı.

Bizimkide kırkında gelmişti.
Biraz önce eşime dedi görüntülü ara kızımı göreyim. Aradılar beceremediler.
İnternete bağlanamadılar eşimde bağırdı anne babasına yapamıyorlar diye.
Dedim niye bağırdın nerden bilsinler internete bağlanmayı.
O zaman çok özledilerse gelip görürlerdi dedi.

Bizimkide yumuşak ama sinirlenince fenaa olur
Belli bir yaştan sonra anneyi takmıyorlar.baba otoritesi gerekli ya da babayla paylaşmalı.
herkes çocugun babadan korkdugunu soyluyor
bizde niye deil anlamiyorumki
esim niye benden korksunlar ben ocumuyum diyor
kayinim bi bakista 6 çocugu hizaya getirtiyor benimki kime çekmis bilmiyorumkii

Bosver katlanamiyosan gelmemesi daha iyi.bizimki her gun burda da noluyo sadece seviyo gidiyo. Gelmesin bosver yardimi da eksik kalsin sevmesi de bakmasi da.

Bugun 70. gunumuz artik o hayata biz de ona alisiyoruz, huy degisiyor. Krizleri degisiyor, Bugunler de elini yemek en buyuk keyfi, uykusundan kalkiyor elini emmeyince
El emme mevzusu oluyomus mutlaka daha sonralari ayaklarini bile emiyolarmis :))

Bosver katlanamiyosan gelmemesi daha iyi.bizimki her gun burda da noluyo sadece seviyo gidiyo. Gelmesin bosver yardimi da eksik kalsin sevmesi

El emme mevzusu oluyomus mutlaka daha sonralari ayaklarini bile emiyolarmis :))
Sen ne güzel sonradan dogurdun bizden okuyorsun nelerle karsilascagini :))) ben topigin ilk doğuranlarindanim atak matak ilk bize vurdu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…