İllede korkması gerekmiyor.herkes çocugun babadan korkdugunu soyluyor
bizde niye deil anlamiyorumki
esim niye benden korksunlar ben ocumuyum diyor
kayinim bi bakista 6 çocugu hizaya getirtiyor benimki kime çekmis bilmiyorumkii
Bizimkide kırkında gelmişti.
Biraz önce eşime dedi görüntülü ara kızımı göreyim. Aradılar beceremediler.
İnternete bağlanamadılar eşimde bağırdı anne babasına yapamıyorlar diye.
Dedim niye bağırdın nerden bilsinler internete bağlanmayı.
O zaman çok özledilerse gelip görürlerdi dedi.
Bosver katlanamiyosan gelmemesi daha iyi.bizimki her gun burda da noluyo sadece seviyo gidiyo. Gelmesin bosver yardimi da eksik kalsin sevmesi de bakmasi da.
El emme mevzusu oluyomus mutlaka daha sonralari ayaklarini bile emiyolarmis :))
Yav ne yapacak bebeğe emsin.Ay her seans 250 lira bayılıyorum kızın uzun uzun emecegine inansam yine giderdim de sonuç alacagima inanmıyorum o yüzden bi daha beni zor görür :)))
Aynen aynen ben de onu dusundum :) bi sey olunca dur bizim kizlara sorayim onlar tecrube etmistir diyorum :)Sen ne güzel sonradan dogurdun bizden okuyorsun nelerle karsilascagini :))) ben topigin ilk doğuranlarindanim atak matak ilk bize vurdu :)))
hamilelik dogum fln mi boyle yapti yoksa hep mi boyleKeşke içime atsaymışım söyledim daha çok sorun oldu herşeyden suçlanıyorum yoruldum artık. Eşim bir ara silik bir tipsin demişti alınmıştım gerçekten silik biriyim. İstediğimi masaya vurup yaptıramıyorum, hep susuyorum kim ne derse tamam diyorum. Insanları kırmamaya üzmemeye çalışıyorum ama bana böyle davranan yok. Bu ruh hâlimle bebeğimi de etkilemek istemiyorum. Sabahtan beri ağlıyorum başım çok ağrıyor.
Hihh gittim geldim bile. Yav siz nasil firsat bulupta giriyorsunuz pes diyorum. Benimki tepemden inmiyoki :) hastalandim 10 gundur yatak dosek yatigorum bi ayilamadim kocam zaten bakmaz ee bende solugu anamda aldim ozlediniz beni dimiAnakuzusu gittimi gelmez o.
yok dovmeyi kastedmiyorumİllede korkması gerekmiyor.
Abim benim hayatta en çok sevdiğim insanDı. Hiç Kızmazdı bana ama bir kere sert. Baksa olduğum yerde mum olurdum küçükken.
Otorite illede dövüp bağırıp çağırmakla da olmuyor.
senin anani bilmiyorum ama benimki seansa faaln gitmemistir beni buyuturken :)Ay her seans 250 lira bayılıyorum kızın uzun uzun emecegine inansam yine giderdim de sonuç alacagima inanmıyorum o yüzden bi daha beni zor görür :)))
benim kv her yerde piki benim kizim der.hamilelikten beri onun yuzunden o kdr cok agladim ki.ki cok dayanikliyimdir.dogum yapinca cocuk yapmaya bile kalktiyani hic mi dusunmez insan bu iiza da ayip olur bari oyle demeyeyim lafta da olsa yardim edeyim demez mi insan. Cidden anlamiyorum lafa gelince kendi cocuklarindan ayirmiyorlar. Cidden kv icin kotu dusunenlere herseyinden kil kapanlara kizardim sonucta sevdigi adamin annesi.
Ama cidden bazen insani o kadar kirip dokuyolar ki insanin kin beslememesi mumkun degil. hic mi akli ermiyo yani sen orda cocukla ne markete ne baska biseye gidebilirsin. Kocan da bi yere kadar. Ben de seni cok iyi anliyorum su konuda. Ben sekiz aylik hamileyken on gunde bi ararsa beni anca arardi. Bigun napiyosun dedi temizlik yapicam ama belim sirtim cok agriyo dedim. Yapma kizim bosver senden onemli mi dedi. Olur mu oyle sen olsan durabilir miydin dedim. (Kendisi acaip titizdir) haklisin kizim o zaman acelen yok yavas yavas yap dedi :/ dusun artik.
ya o ne ki ben hastaneye seker yuklemesi yapmaya tek basima otobusle gittim ki bilirler benim tansiyonum dusuktur bayilirim hemen. O sekerli suyu ictim bayiliyodum az kalsin yollarda. Bilmelerine ragmen goturelim demedi ne kayinvalide ne gorumce. Ay boyle insanin aklina geldikce yazdikca yazasi geliyo di mi vallahi su an sinirimi telefonun klavyesinden cikariyorum.
Bu erkek olmak ne kolaymis ya. yaziklar olsun deseydin ya. Birlikte yaptiniz onu lafa gelince onun da cocugu olur ama kadin bakar sadece.
Sikma sen canini bak saglikli evladin var allaha cok sukur. Ona saril onun gulucugu moral olsun sana.
Dünya'da bir sen mi doğurdun lafını ben de yedimdesin canim
altinda kalma, uzulup aglama
babamin evinden getirmedim ben bu çocugu de
hatta ona sorma ver kucagina direk ; soylensin dursun
benimkide bakan nasil bakiyor , bi senmi dogurdun bi senmi çocuk bakiyon diyor
hiçde oturup aglamiyorum, iki fazla veriyorum çocugu kucagina ,kaç kere inatdan wc den çikmadim isim bitince
onu duymazdan gel sen bildigini oku , yardim iste , rica etme direk soyle napacagini ...
bunlar tam odun yawss
Benim eşim de öksürüyor bir de Kapıları açıp kaparken çarpıyor. Ben ne yapıyorum tabii ki dişlerimi sıkıyorum yawrum uyanmasın diye sallıyorum.Benimkide sabah işe giderken bebeğin yanında öksürüp gidiyor.
Geçen annemin yanında ona öksürme dedim annem diyor, abu kız delü mü nee adamın öksürüğü geldiyse tutsun mu?
seninkide ona benzedi adam nereye gitsin hapşururken ama insan uyuz oluyor.
ya ne bileyim belki doğum anında ya da sonrasında bi anda psikolojisi bozulmuştur terapi ile düzelir falan dedım ama kadın bana odaklandı :)) sorunlu mu gördü nedir :))))Yav ne yapacak bebeğe emsin.
Ne yapabilir sen düşünüp bulabiliyor musun?
Bebek sözden laftan anlamıyor dinlesinde çok emsin.
Doyuyor demekki. Benimkide 5 dk emiyor ama normal gelişim gösteriyor..
Gece diyelim çok uyudu. Onca zaman aç kalmış şimdi uzun uzun emecek diyor. 3-4 dk.
Valla bende özeniyorum emsin memeye düşkün olsyn diye.
Obur aslında biberonu hüpletiyor hemen ama İşte.
Hep böyle habire insanlara kendimden çok değer veriyorum. Yalnız bebişim için tırnaklarımı göstermeye HAZIRIM onu farkettim. Onda da sırf bebişimi korumak için.Bu ha
hamilelik dogum fln mi boyle yapti yoksa hep mi boyle
bnmkinin ağzı laf dolu dr bol bol konuşun dedi diye ben brz abarttim sanırım sürekli onla konuşuyorum o da cvp vermeye çalışıyor çok komik gormen lzm :))))Aynen aynen ben de onu dusundum :) bi sey olunca dur bizim kizlara sorayim onlar tecrube etmistir diyorum :)
benimki 41+2 de gelmisti malum. Ondan bu anne karnina ozlem duyup krizlere girme zaten. baksana mumkun olsa hic gelmeyecekmis :)
Senin ama ne gizel masallah kocaman olmus guluyo bi de yerim onu benimki daha cok nadir basladi gulmelere.
Evden çıkamadım güvenemedim bebişi emanet etmeyeCocugu kucagina atar he sana guvendim der evden cikarim.
Bizimki cocuguna bak dedigi zaman babamin evinden getirmedim, ceyizimden degil bebek diyorum, susuyor :)
Bişi sorucam canım bebiş uyuyakalıyor bir taraftan emmese on saat kadar sorun olur mu? Sağlamıyorum şimdibnmkinin ağzı laf dolu dr bol bol konuşun dedi diye ben brz abarttim sanırım sürekli onla konuşuyorum o da cvp vermeye çalışıyor çok komik gormen lzm :))))
pfff ne bileyim yapabileceğim bişi varsa yapayım istedim ama sanırım yapabileceğim en iyi sey eylulu rahat bırakmak :)))senin anani bilmiyorum ama benimki seansa faaln gitmemistir beni buyuturken :)
ben ne kadar eski kafayim boyle yaws :)))
sana ilk gittginde demistim çocuk ne anliucak bizim konustugumuzu diye
Bunu söyleyen adam kendi eliyle çocuğunu toprağa gömmüştü. Ne çabuk unuttu o günlerisen kuluçkaya yatıp mı yaptın o çocuğu
o mantıkla gidersek o da istemiyorsa korundaydı
erkekler neden böyle işlerine geldiği gibi davranıyorlar
günebakan çiçeği gibiler güneş ne taraftaysa o tarafa eğiliyorlar
sakın cnaını sıkma Allah sana sabır eşinede insaf versin
aslında hepimize sabır eşlerimize mantık versin
10 saat çok uzun cnm ya en fazla 4 saatte bir bari sağ azalır sonra sutunBişi sorucam canım bebiş uyuyakalıyor bir taraftan emmese on saat kadar sorun olur mu? Sağlamıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?