2015 Şubat Anneleri

herkes çocugun babadan korkdugunu soyluyor
bizde niye deil anlamiyorumki
esim niye benden korksunlar ben ocumuyum diyor
kayinim bi bakista 6 çocugu hizaya getirtiyor benimki kime çekmis bilmiyorumkii
İllede korkması gerekmiyor.
Abim benim hayatta en çok sevdiğim insanDı. Hiç Kızmazdı bana ama bir kere sert. Baksa olduğum yerde mum olurdum küçükken.
Otorite illede dövüp bağırıp çağırmakla da olmuyor.

seninki iyi uğraşmış benimki olsa hiç uğraşamam gelde gör derdi

Bosver katlanamiyosan gelmemesi daha iyi.bizimki her gun burda da noluyo sadece seviyo gidiyo. Gelmesin bosver yardimi da eksik kalsin sevmesi de bakmasi da.

El emme mevzusu oluyomus mutlaka daha sonralari ayaklarini bile emiyolarmis :))

katlanamıyorum valla strese sokup gidiyor beni
böyle huzurum var en azından
el emme mevzusu öyle bir haldeki
o kadar iştahlı emiyorki corklata corklata benim bile yapışasım var ellerine
birde 3 gündür dudak emme başladı

Ay her seans 250 lira bayılıyorum kızın uzun uzun emecegine inansam yine giderdim de sonuç alacagima inanmıyorum o yüzden bi daha beni zor görür :)))
Yav ne yapacak bebeğe emsin.
Ne yapabilir sen düşünüp bulabiliyor musun?
Bebek sözden laftan anlamıyor dinlesinde çok emsin.
Doyuyor demekki. Benimkide 5 dk emiyor ama normal gelişim gösteriyor..
Gece diyelim çok uyudu. Onca zaman aç kalmış şimdi uzun uzun emecek diyor. 3-4 dk.
Valla bende özeniyorum emsin memeye düşkün olsyn diye.
Obur aslında biberonu hüpletiyor hemen ama İşte.

Sen ne güzel sonradan dogurdun bizden okuyorsun nelerle karsilascagini :))) ben topigin ilk doğuranlarindanim atak matak ilk bize vurdu :)))
Aynen aynen ben de onu dusundum :) bi sey olunca dur bizim kizlara sorayim onlar tecrube etmistir diyorum :)

benimki 41+2 de gelmisti malum. Ondan bu anne karnina ozlem duyup krizlere girme zaten. baksana mumkun olsa hic gelmeyecekmis :)

Senin ama ne gizel masallah kocaman olmus guluyo bi de yerim onu benimki daha cok nadir basladi gulmelere.

Bu ha
hamilelik dogum fln mi boyle yapti yoksa hep mi boyle

Anakuzusu gittimi gelmez o.
Hihh gittim geldim bile. Yav siz nasil firsat bulupta giriyorsunuz pes diyorum. Benimki tepemden inmiyoki :) hastalandim 10 gundur yatak dosek yatigorum bi ayilamadim kocam zaten bakmaz ee bende solugu anamda aldim ozlediniz beni dimi
kizanimin asidan sonra huyu degisti herseyi Aglayarak yaptirmaya baslafi eskiden mizirdanirdi simdi basio yaygarayi bu durumda ben tuvalete bile gidemiyorum cogu zaman o yuzden anca uyuyunca girebiliyorum.
Cok sinirli bir oglum var kime cekmis bilmm

yok dovmeyi kastedmiyorum
bizde o bakis yok iste hiç bi zaman olmadi :)

Ay her seans 250 lira bayılıyorum kızın uzun uzun emecegine inansam yine giderdim de sonuç alacagima inanmıyorum o yüzden bi daha beni zor görür :)))
senin anani bilmiyorum ama benimki seansa faaln gitmemistir beni buyuturken :)
ben ne kadar eski kafayim boyle yaws :)))

sana ilk gittginde demistim çocuk ne anliucak bizim konustugumuzu diye

nerde o elberet onun yuzunden bugun yarim tepsi kek yedim
seherin hesap az aldiysam iki kg aldim valla bugun bu islak kek yuzundenn

Ben
benim kv her yerde piki benim kizim der.hamilelikten beri onun yuzunden o kdr cok agladim ki.ki cok dayanikliyimdir.dogum yapinca cocuk yapmaya bile kalktiaynen ben de cok kizardim kv hm.konusanlara ama demekki varmis bise...artik o benm kizim diyince yaw he he diyip geciyorum

Dünya'da bir sen mi doğurdun lafını ben de yedim

Benim eşim de öksürüyor bir de Kapıları açıp kaparken çarpıyor. Ben ne yapıyorum tabii ki dişlerimi sıkıyorum yawrum uyanmasın diye sallıyorum.

ya ne bileyim belki doğum anında ya da sonrasında bi anda psikolojisi bozulmuştur terapi ile düzelir falan dedım ama kadın bana odaklandı :)) sorunlu mu gördü nedir :))))

bnmkinin ağzı laf dolu dr bol bol konuşun dedi diye ben brz abarttim sanırım sürekli onla konuşuyorum o da cvp vermeye çalışıyor çok komik gormen lzm :))))

bnmkinin ağzı laf dolu dr bol bol konuşun dedi diye ben brz abarttim sanırım sürekli onla konuşuyorum o da cvp vermeye çalışıyor çok komik gormen lzm :))))
Bişi sorucam canım bebiş uyuyakalıyor bir taraftan emmese on saat kadar sorun olur mu? Sağlamıyorum şimdi

senin anani bilmiyorum ama benimki seansa faaln gitmemistir beni buyuturken :)
ben ne kadar eski kafayim boyle yaws :)))

sana ilk gittginde demistim çocuk ne anliucak bizim konustugumuzu diye
pfff ne bileyim yapabileceğim bişi varsa yapayım istedim ama sanırım yapabileceğim en iyi sey eylulu rahat bırakmak :)))

Bunu söyleyen adam kendi eliyle çocuğunu toprağa gömmüştü. Ne çabuk unuttu o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…