2015 Şubat Anneleri

Tam olarak yemiyosa yapmıycaktın dedi
Sessiz kaldim deme sakin bu lafa. Ensevdigimiz de olsalar tepemize cikmaya bayilir insanlar.
Ogrenir babaligi da bu lafi sen unutabilecek misin.
Erkeklerin lohusaligi yani bebekli hayata alismalari daha zor oluyor

Heralde bu küçük bebeyi bana aldı geldiyse sorunlu diye düşündü demek
Kesin ya yoksa bu kdr ugrasmazdi benle..bana sürekli ilk ne zmn mutsuz oldun ilk ne zaman kırıldın diyor ne bileyim ne zmn 30 yıldır yaşıyorum illaki bi zamanlar mutsuz olmusumdur ama nerden hatırlayım

Kız miras mı kaldı söyle valla istemiycem.

Sen resim koymuştunya iki üç tepsi o işte. Pek hamaratım bu günlerde. Keki anneme götürdüm kurabiyeleri buzluğa koydum. Kız oburum ama bazı şeyleri demek bende yemeyebiliyormuşum.
annen keke ne dedi peki, iyi yada kotu yorum yapmadimi :)

Kesin ya yoksa bu kdr ugrasmazdi benle..bana sürekli ilk ne zmn mutsuz oldun ilk ne zaman kırıldın diyor ne bileyim ne zmn 30 yıldır yaşıyorum illaki bi zamanlar mutsuz olmusumdur ama nerden hatırlayım
:)))))))))))))) kiz sen niye di$çi oldun o nun gibi seans $eyden olsaydin koseyi donerdin :)))

Benim eşim de öksürüyor bir de Kapıları açıp kaparken çarpıyor. Ben ne yapıyorum tabii ki dişlerimi sıkıyorum yawrum uyanmasın diye sallıyorum.

sallama karnı toksa at kucağına git yat ciddiyim. ben yaptım valla o da kızıyla muhabbet edecek diye açtı uykusunu 1 saat uğraştım suratıma bakıp sırıtıyordu hala yağmur salondan horlama sesi geldi gittim yatıyordu da göğsüne koydum çocuğu afalladı bir an "karnı tok gazı yok alt temiz nasıl açtıysan uykusunu uyut öyle ben yatıyorum" dedim ve gittim yattım. uyuttu geldi yattı sonra o da...

düşünemiyorsa emrivaki sonunda düşünecek illa ki...

arada alıntı yapmıştım ama gitti; o lafına sessiz kalmamışsındır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…