- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
nerde o elberet onun yuzunden bugun yarim tepsi kek yedim
seherin hesap az aldiysam iki kg aldim valla bugun bu islak kek yuzundenn
helal olsun şekerim :)) doya doya harca :))hadi ya
bana pesin odeme mi yapican
kiz olur molursem hakkini helal et oteki tarafta bide senle ugrasmayim
niyee kiz bekleidm tabikiBu saatte bu bağlantıyı kurmami beklemiyordun benden di mi :)))
deme kzzBenimle kekin ne ilgisi var kız ben kek mek demedim kiiben 2 aydır kek de yapmadım
sen yenimi evlisin kiz :)
ben eskidim annemin deftrride yokdu zaten :))
hahahah once desene sekerim, sen daha cicim ayi sayilirsin eniste ondan kibar sana karsi :)))))))))))20 ay doldu dün :))
deme kzz
anaaaa yasmin di galiba tarif veren
pardon canim hatlar karisti bende :)))
Yok güvenemiyorum artık.sallama karnı toksa at kucağına git yat ciddiyim. ben yaptım valla o da kızıyla muhabbet edecek diye açtı uykusunu 1 saat uğraştım suratıma bakıp sırıtıyordu hala yağmur salondan horlama sesi geldi gittim yatıyordu da göğsüne koydum çocuğu afalladı bir an "karnı tok gazı yok alt temiz nasıl açtıysan uykusunu uyut öyle ben yatıyorum" dedim ve gittim yattım. uyuttu geldi yattı sonra o da...
düşünemiyorsa emrivaki sonunda düşünecek illa ki...
arada alıntı yapmıştım ama gitti; o lafına sessiz kalmamışsındır inşallah
:)))))))))) ay ben bugun çoik yedim içim disim kek oldu, bi ay yemesem aramiycam o derece :)))))))))Hahah ben hazırını aldım mutfakta 1 dilip hüplettim de geldim okuyunca dedim taaa nerelerden hissediyor
hahahah once desene sekerim, sen daha cicim ayi sayilirsin eniste ondan kibar sana karsi :)))))))))))
haydaa çocukluga inilmesi iyi birşey değil mi şimdi. yani illa rahatsız eder ama rahatlatmaz mıgittim de kadın sürekli bnm çocukluğuma iniyor sinir oldum daha da gitmicem eylulun emmemesinin bnm çocukluğumla ne ilgisi var
Sarılalım ama içimi boşaltmaya gerekyok canım yawsuan sana sarilasim geldi ya..birine sarılıp içini boşaltmaya ihtiyacın var senin
kiz iyide sorun krizantemcuik deilki eylul bebekhaydaa çocukluga inilmesi iyi birşey değil mi şimdi. yani illa rahatsız eder ama rahatlatmaz mı
:)))))))))) ay ben bugun çoik yedim içim disim kek oldu, bi ay yemesem aramiycam o derece :)))))))))
Zor zahmet uyandırdım ama öbür taraftan yiyeli iki saat olmamış Karnı ağrır mı?kiz iyide sorun krizantemcuik deilki eylul bebek
anne karnina inebiliyormuyduki
Yok güvenemiyorum artık.
hiçbişey yapmadım çok su içmekten oluyor sanırım hamileykende günde 4 litreye yakın su içiyordum kilo pek almamıştım
annemle konuştum o bakacak büyük ihtimal
daha yarın belli olacak çalışıp çalışmayacağım ama ben bakarım diyor
keşke banada 6 ay verseler ücretsiz izin
ama 4 ay zor sabrettiler onlara kalsa 40 ım çıkınca dönmeliydim işe
başka içtiğim bişey yok canım birde hergün kayısı kompostosu içiyorum marmelat şeklinde hazırlamıştı annem yazdan onu sulandırıp içiyorum
kanguru henüz almadım ben araştırıyordum boba 4g ve momfortbaby arasındayım şuan
en sağlıklıları onlar kullanıcı yorumlarına göre
hayırlı olsun canım allah utandırmasın
Ben herşeye sessiz kalıyorum ki dişimi sıkıyorum işte kendime yapıyorum.Sessiz kaldim deme sakin bu lafa. Ensevdigimiz de olsalar tepemize cikmaya bayilir insanlar.
Ogrenir babaligi da bu lafi sen unutabilecek misin.
Erkeklerin lohusaligi yani bebekli hayata alismalari daha zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?