Benim eşim birçok ünlü yalnız doğuruyor bebişlerini yalnız bakıyor onlar nasıl yapıyor demeye başladı. Geçen Emek e banyo yapturmıştın ya nasıl yapmıştım ben de bundan sonra yalnız yıkııycamOnlar gerçek düşünceleri değil kızgınlıkla söylüyorlar.
O sırada senin canını ne acıtırsa onu söylemek istiyor. Yoksa elbet bebeklerini seviyor düşünüyorlar ama bazıları alışamıyor sanırım yük ağır geliyor.
Kimi erkek daha meraklı oluyor belki de güçlü oluyorlar ilk günden adapte oluyorlar.
Yavaş yavaş alışacaklar sanırım.
O galactago nasıl bişey eczanede mi satılıyor hemen alayım yarınBen boba 4G aldim bugun canim bakalim bikacgune gelir deneyimlerimi yazarim sana da ben de cok arastirip bunda karar kildim .
Kizlar bir de Ben dogumdan beri Galactago damla kullaniyordum emziren anne icin bitkisel destek bu suya sute veya meyve suyuna karistirilip iciliyor
Masallahi vardi sutumun
Ne zaman ki sise bitti eczane bulup getirtemedim sutum nispeten azalmisti
Dun gelmis eczaneye aldim ictikten sonra resmen hemen sut yapiyor tavsiye ediyorum siddetle
10 saatir uyyorsa 2 saat once nasil emdikiZor zahmet uyandırdım ama öbür taraftan yiyeli iki saat olmamış Karnı ağrır mı?
iyide esin her sikayet ettiginde sne onun istedigini mi yapacaksinO galactago nasıl bişey eczanede mi satılıyor hemen alayım yarın
Bazanın baş kısmındaki amortisöre ve oradaki vidalara sıktık.yaglayinca geçti mi neresine surdun yağı
Hep haklıdır benimki de.. Geçen 2.çocuk muhabbeti oldu dedim yapamam,o zaman pılını pırtını topla git dedi.. Kıyaslamalar o biçim.. Banane başkalarından, herkesin yaşadığı kendine.. Sen kedine bakmaktan acizsin çocuğa nasıl bakacan ruh hastası dedi,dedim sayende böyle oldum.. Hele son tartışmada öyle bi cümle söyledi ki yenilir yutulur değil,dedim bunu insan eşine çocuğunun annesine nasıl söyler kendine yakıştırıp,nasıl çirkinliktir bu.. Çok hakaret işittim çok aşağılandım ama o cümle kadar yakmadı hiçbir söz beni ve asla affetmicem onu.. Şimdi ayın 25 inde raporumu alıcam,annem gelecek yine,eşyalarımı toplıcam ve defolup gidicem.. Rahat rahat yaşasın o da istediği hayatı.. Ya imtihanım buymuş ya birinin ahını almışım ya da günahlarımın bedeli.. Merhamet olacak bi insanda.. Ahh ah bi yazsam ben yaşadıklarımı,3 yılda içim çürüdü,neydim ne oldum.. Şimdi kızım var ve ona tutunup yeniden eski hayatıma döncem yeniden mutlu ve huzurlu olcam..Güç sevgide olması gerekirken güç laf söyleyende her türlü durumda kendini HAKLI görende olmuş.
Okurken ne kötü yazı dedim içimden,demek.senin yazı değil kız gunahını aldımben masa ustunde dosyam var, onlarca da tarif var içinde
o defter yapragi bana ait deil, baskasi oyle paylasmis resmi
ama o kisi kullandigina gore kullaniliuor olmali :))))))))
Bebeler 20 ki yaşlara geldigi zamanlar falan alisiyolqr çocuklu hayata zararOnlar gerçek düşünceleri değil kızgınlıkla söylüyorlar.
O sırada senin canını ne acıtırsa onu söylemek istiyor. Yoksa elbet bebeklerini seviyor düşünüyorlar ama bazıları alışamıyor sanırım yük ağır geliyor.
Kimi erkek daha meraklı oluyor belki de güçlü oluyorlar ilk günden adapte oluyorlar.
Yavaş yavaş alışacaklar sanırım.
kiz a yaptim makarnayi.. Benim akilli olan akilsiz telin icatlari iste... Ama bu gece son . söz verdim kendime yemeyecegimhobalaaa koza makarna ne kii
Grip oluyor olabilirKizimin gozleri yasariyor neden olabilir sizce dr goturmeye gerek varmi baska bi sikintisi yok sabahtan beri yasariyor
Nerden vardin o kaniya kiz? Biz de o sans ne gezsin koca kişisi 3 inşa. Gücünde calismaya devam ediyor ancak geciniyoz.. Boyle de söyleyince beni duyan da hegun havyar yediğini sanar :))))) hehe kendi dedugime kendim guldum yazarken..Kız miras mı kaldı söyle valla istemiycem.
O zaman idealist mis..hayatin gerceklerini oturdugu yerden sadece soru sorarak 250 lira kazanan dr u gorunce dank etmis :)))):)))))))))))))) kiz sen niye di$çi oldun o nun gibi seans $eyden olsaydin koseyi donerdin :)))
ahahahahah... Cok mantikliymis gercekten.. :)))Para harcarsam emer sandım :)))))
Benim file şu dört tarafı küvete geçen filelerden suya değmiyor.Benim eşim birçok ünlü yalnız doğuruyor bebişlerini yalnız bakıyor onlar nasıl yapıyor demeye başladı. Geçen Emek e banyo yapturmıştın ya nasıl yapmıştım ben de bundan sonra yalnız yıkııycam
Ev aldık dedinya ondan dedim.Bebeler 20 ki yaşlara geldigi zamanlar falan alisiyolqr çocuklu hayata zarar
kiz a yaptim makarnayi.. Benim akilli olan akilsiz telin icatlari iste... Ama bu gece son . söz verdim kendime yemeyecegim
Grip oluyor olabilir
Nerden vardin o kaniya kiz? Biz de o sans ne gezsin koca kişisi 3 inşa. Gücünde calismaya devam ediyor ancak geciniyoz.. Boyle de söyleyince beni duyan da hegun havyar yediğini sanar :))))) hehe kendi dedugime kendim guldum yazarken..
O zaman idealist mis..hayatin gerceklerini oturdugu yerden sadece soru sorarak 250 lira kazanan dr u gorunce dank etmis :))))
ahahahahah... Cok mantikliymis gercekten.. :)))
Olcak olcak 2. Cocukta cozeceksin bunlarin matematigini bebegim
On saat uyumadı ki canım yedikten iki saat sonra uyudu dort bes saat uyudu tekrar yedi ama tek taraf sonra öbür taraftan giyemeden uyudu sonraki beslenmeyi bekleseydim on saat olucaktı onu sordum10 saatir uyyorsa 2 saat once nasil emdiki
aciksa uyanirdi; karni agriyablir
Canım benim seni çok iyi Anlıyorum ben de habire kol kırılır yen içinde kalır sözü yüzünden ne olursa olsun kimseye duyurmamaya çalışıyordum. Yalnız bugun bebeğimi elimden alıp git istediğin yere ama bebeği götüremezsin diyince delirdim.Hep haklıdır benimki de.. Geçen 2.çocuk muhabbeti oldu dedim yapamam,o zaman pılını pırtını topla git dedi.. Kıyaslamalar o biçim.. Banane başkalarından, herkesin yaşadığı kendine.. Sen kedine bakmaktan acizsin çocuğa nasıl bakacan ruh hastası dedi,dedim sayende böyle oldum.. Hele son tartışmada öyle bi cümle söyledi ki yenilir yutulur değil,dedim bunu insan eşine çocuğunun annesine nasıl söyler kendine yakıştırıp,nasıl çirkinliktir bu.. Çok hakaret işittim çok aşağılandım ama o cümle kadar yakmadı hiçbir söz beni ve asla affetmicem onu.. Şimdi ayın 25 inde raporumu alıcam,annem gelecek yine,eşyalarımı toplıcam ve defolup gidicem.. Rahat rahat yaşasın o da istediği hayatı.. Ya imtihanım buymuş ya birinin ahını almışım ya da günahlarımın bedeli.. Merhamet olacak bi insanda.. Ahh ah bi yazsam ben yaşadıklarımı,3 yılda içim çürüdü,neydim ne oldum.. Şimdi kızım var ve ona tutunup yeniden eski hayatıma döncem yeniden mutlu ve huzurlu olcam..
"Umudunu yitirme.. Tek bir kökünle bile tutunmuşsan hayata yeniden yeşerirsin.." sözünü söylüyorum kendime,köküm kızım.. Ben güçlü bi kadınım,mükemmel bi aileye sahibim,çok güzel bi evladım var.. Rabbim büyük..
Ordan burdan biraz karışık yazdım bişeyler,tutuyorum kendimi yoksa sabaha kadar yazarım bu dolulukla :)
Bakıcı yutuyor ya işte o yüzden ilgilenmiş oluyor. Bir de bebişnağlamadığı altı kuru Karnı tok olduğu zamanlarda on dakika falan ilgilenebiliyor.iyide esin her sikayet ettiginde sne onun istedigini mi yapacaksin
sende sikayet ediyorsun kimse seni dinlemiyor
gurur yapma bence,esin herseyden elini çekip kosede bekleyemez
onunda çocugu selin ve biseyler yapmasi lazim bakim adina ( bakici tutmak disinda )
çocukla vkit geçirirse belki baba oldugu dank eder
Tek başına yıkarken filede yıkamak en iyisi o zamanB
Benim file şu dört tarafı küvete geçen filelerden suya değmiyor.
Bebeği yatırdım sırtüstü bir rafatan çok ara vermeden su döktüm diğer taraftan sabunladım.
O sırada yatarken kafasınıda şanpuanladım.
Sonra ters çevirip kolumu koltuk altına koydum.
. Bacakları dizlerden kırılmış şekilde durdu ve sırtını sabunladım
Suyu döktüm kafadan bolca hiç sesini çıkarmadı Kafası öne eğikti
Kol yen içinde bi yere kadar kalıyo canım,insan içinde tuta tuta çatlamaya başlıyo,konuşma ihtiyacı hissediyo,hele de senin benim gibi onlar karşısında hakkını savunamayan insanlar.. Biz onlar gibi kusamıyoruz içimizdekileri.. Ben bakarım kızıma deyince ben de delirdim,nerden senin kızın oluyo dedim bütün sıkıntısını ben çektim tek başıma maddi manevi,o zaman bile merhamet göstermedin,sayende b.k gibi geçti hamileliğim.. Herkesin oğlu olcak benim kız şansa bak,hiç sevinmedim kız olduğuna derken senin kızın değildi dedim aldım elinden bebişi gık diyemedi,ilk defa sesimi yükselttim,dellendim çünkü.. Tehdit eder gibi bebişleri kullanıyolar bi de nasıl bakacaklarsa,rahatları bozulur paşaların.. Allah ıslah etsin hepsini..Canım benim seni çok iyi Anlıyorum ben de habire kol kırılır yen içinde kalır sözü yüzünden ne olursa olsun kimseye duyurmamaya çalışıyordum. Yalnız bugun bebeğimi elimden alıp git istediğin yere ama bebeği götüremezsin diyince delirdim.
Günaydın.bu hafta sonu eşimin koyundeydim de.normalde de gece 10dan sonra oturamiyorum ya.çocuklar uyuyunca ben de uyuyorum.biraksalar onlardan önce uyucam.gece emzirirken bile kafami zor tutuyom.tiramisu nerelerde acep gorunmuyor
vahide zaten hayalet gibi :)) sessiz sessiz takip ediyor galiba :)
baska kim kaldi uç çocuklu
Yok cnm ya giden gitmiştir ona takılmiyorum da içimde bi sıkıntı varniyee kiz bekleidm tabiki
klasik bi sey deilmi
sende bugun bi durgunluk var ama ne acaba
250 liraya mi dusunuyon hala
iki paket bez az sattiniz say bosver canin saolsun
Kol yen içinde bi yere kadar kalıyo canım,insan içinde tuta tuta çatlamaya başlıyo,konuşma ihtiyacı hissediyo,hele de senin benim gibi onlar karşısında hakkını savunamayan insanlar.. Biz onlar gibi kusamıyoruz içimizdekileri.. Ben bakarım kızıma deyince ben de delirdim,nerden senin kızın oluyo dedim bütün sıkıntısını ben çektim tek başıma maddi manevi,o zaman bile merhamet göstermedin,sayende b.k gibi geçti hamileliğim.. Herkesin oğlu olcak benim kız şansa bak,hiç sevinmedim kız olduğuna derken senin kızın değildi dedim aldım elinden bebişi gık diyemedi,ilk defa sesimi yükselttim,dellendim çünkü.. Tehdit eder gibi bebişleri kullanıyolar bi de nasıl bakacaklarsa,rahatları bozulur paşaların.. Allah ıslah etsin hepsini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?