2015 Şubat Anneleri

Benim eşim birçok ünlü yalnız doğuruyor bebişlerini yalnız bakıyor onlar nasıl yapıyor demeye başladı. Geçen Emek e banyo yapturmıştın ya nasıl yapmıştım ben de bundan sonra yalnız yıkııycam

O galactago nasıl bişey eczanede mi satılıyor hemen alayım yarın

O galactago nasıl bişey eczanede mi satılıyor hemen alayım yarın
iyide esin her sikayet ettiginde sne onun istedigini mi yapacaksin
sende sikayet ediyorsun kimse seni dinlemiyor
gurur yapma bence,esin herseyden elini çekip kosede bekleyemez
onunda çocugu selin ve biseyler yapmasi lazim bakim adina ( bakici tutmak disinda )
çocukla vkit geçirirse belki baba oldugu dank eder

Güç sevgide olması gerekirken güç laf söyleyende her türlü durumda kendini HAKLI görende olmuş.
Hep haklıdır benimki de.. Geçen 2.çocuk muhabbeti oldu dedim yapamam,o zaman pılını pırtını topla git dedi.. Kıyaslamalar o biçim.. Banane başkalarından, herkesin yaşadığı kendine.. Sen kedine bakmaktan acizsin çocuğa nasıl bakacan ruh hastası dedi,dedim sayende böyle oldum.. Hele son tartışmada öyle bi cümle söyledi ki yenilir yutulur değil,dedim bunu insan eşine çocuğunun annesine nasıl söyler kendine yakıştırıp,nasıl çirkinliktir bu.. Çok hakaret işittim çok aşağılandım ama o cümle kadar yakmadı hiçbir söz beni ve asla affetmicem onu.. Şimdi ayın 25 inde raporumu alıcam,annem gelecek yine,eşyalarımı toplıcam ve defolup gidicem.. Rahat rahat yaşasın o da istediği hayatı.. Ya imtihanım buymuş ya birinin ahını almışım ya da günahlarımın bedeli.. Merhamet olacak bi insanda.. Ahh ah bi yazsam ben yaşadıklarımı,3 yılda içim çürüdü,neydim ne oldum.. Şimdi kızım var ve ona tutunup yeniden eski hayatıma döncem yeniden mutlu ve huzurlu olcam..
"Umudunu yitirme.. Tek bir kökünle bile tutunmuşsan hayata yeniden yeşerirsin.." sözünü söylüyorum kendime,köküm kızım.. Ben güçlü bi kadınım,mükemmel bi aileye sahibim,çok güzel bi evladım var.. Rabbim büyük..
Ordan burdan biraz karışık yazdım bişeyler,tutuyorum kendimi yoksa sabaha kadar yazarım bu dolulukla :)

ben masa ustunde dosyam var, onlarca da tarif var içinde
o defter yapragi bana ait deil, baskasi oyle paylasmis resmi
ama o kisi kullandigina gore kullaniliuor olmali :))))))))
Okurken ne kötü yazı dedim içimden,demek.senin yazı değil kız gunahını aldım

Bebeler 20 ki yaşlara geldigi zamanlar falan alisiyolqr çocuklu hayata zarar
hobalaaa koza makarna ne kii
kiz a yaptim makarnayi.. Benim akilli olan akilsiz telin icatlari iste... Ama bu gece son . söz verdim kendime yemeyecegim

Kizimin gozleri yasariyor neden olabilir sizce dr goturmeye gerek varmi baska bi sikintisi yok sabahtan beri yasariyor
Grip oluyor olabilir
Kız miras mı kaldı söyle valla istemiycem.
Nerden vardin o kaniya kiz? Biz de o sans ne gezsin koca kişisi 3 inşa. Gücünde calismaya devam ediyor ancak geciniyoz.. Boyle de söyleyince beni duyan da hegun havyar yediğini sanar :))))) hehe kendi dedugime kendim guldum yazarken..
:)))))))))))))) kiz sen niye di$çi oldun o nun gibi seans $eyden olsaydin koseyi donerdin :)))
O zaman idealist mis..hayatin gerceklerini oturdugu yerden sadece soru sorarak 250 lira kazanan dr u gorunce dank etmis :))))
Para harcarsam emer sandım :)))))
ahahahahah... Cok mantikliymis gercekten.. :)))

Olcak olcak 2. Cocukta cozeceksin bunlarin matematigini bebegim

B
Benim file şu dört tarafı küvete geçen filelerden suya değmiyor.
Bebeği yatırdım sırtüstü bir rafatan çok ara vermeden su döktüm diğer taraftan sabunladım.
O sırada yatarken kafasınıda şanpuanladım.
Sonra ters çevirip kolumu koltuk altına koydum.
. Bacakları dizlerden kırılmış şekilde durdu ve sırtını sabunladım
Suyu döktüm kafadan bolca hiç sesini çıkarmadı Kafası öne eğikti

Ev aldık dedinya ondan dedim.
Evet çok çalışıyor adam bir yıldır ders vere vere perişan oldu.

10 saatir uyyorsa 2 saat once nasil emdiki
aciksa uyanirdi; karni agriyablir
On saat uyumadı ki canım yedikten iki saat sonra uyudu dort bes saat uyudu tekrar yedi ama tek taraf sonra öbür taraftan giyemeden uyudu sonraki beslenmeyi bekleseydim on saat olucaktı onu sordum

Canım benim seni çok iyi Anlıyorum ben de habire kol kırılır yen içinde kalır sözü yüzünden ne olursa olsun kimseye duyurmamaya çalışıyordum. Yalnız bugun bebeğimi elimden alıp git istediğin yere ama bebeği götüremezsin diyince delirdim.

Bakıcı yutuyor ya işte o yüzden ilgilenmiş oluyor. Bir de bebişnağlamadığı altı kuru Karnı tok olduğu zamanlarda on dakika falan ilgilenebiliyor.

Tek başına yıkarken filede yıkamak en iyisi o zaman

Kol yen içinde bi yere kadar kalıyo canım,insan içinde tuta tuta çatlamaya başlıyo,konuşma ihtiyacı hissediyo,hele de senin benim gibi onlar karşısında hakkını savunamayan insanlar.. Biz onlar gibi kusamıyoruz içimizdekileri.. Ben bakarım kızıma deyince ben de delirdim,nerden senin kızın oluyo dedim bütün sıkıntısını ben çektim tek başıma maddi manevi,o zaman bile merhamet göstermedin,sayende b.k gibi geçti hamileliğim.. Herkesin oğlu olcak benim kız şansa bak,hiç sevinmedim kız olduğuna derken senin kızın değildi dedim aldım elinden bebişi gık diyemedi,ilk defa sesimi yükselttim,dellendim çünkü.. Tehdit eder gibi bebişleri kullanıyolar bi de nasıl bakacaklarsa,rahatları bozulur paşaların.. Allah ıslah etsin hepsini..

tiramisu nerelerde acep gorunmuyor
vahide zaten hayalet gibi :)) sessiz sessiz takip ediyor galiba :)
baska kim kaldi uç çocuklu
Günaydın.bu hafta sonu eşimin koyundeydim de.normalde de gece 10dan sonra oturamiyorum ya.çocuklar uyuyunca ben de uyuyorum.biraksalar onlardan önce uyucam.gece emzirirken bile kafami zor tutuyom.

Kız değil erkek olsaydı farklı davranacaktı o zaman sanki cinsiyeti sen belirliyorsun evlat ya canının parçası... kızlar babalarına ayrıca düşkün olur bu hediyenin farkında değil...
ilk defa yazacak bir şey bulamadım 100 yaşındaki babaanemle aynı zihniyet.
Sen çok güçlüsün canım Rabbim kızından güldürür yüzünü inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…