2015 Şubat Anneleri

Ev aldık dedinya ondan dedim.
Evet çok çalışıyor adam bir yıldır ders vere vere perişan oldu.
Anadan yok babadan yok bacim ne yapsin adam calismayip.. Haklisin hafta sonu bile bizimle geçirdiği saat sahilidir 3 4 saati geçmez..cumartesi güya alisveris yapalim diye ciktik 6 da Kosa kosa geldik eve derse yetişecek diye. Bi basina herşeye yetmeye calisiyor Allah razi olsun
çok sasirdim.. Kocan a ayri senin tepkisizligine ayri sasiriyorum ben tuba. Sadece buradayken değil güniiçinde aklima geliyorsun bir turlu aklim. Kesmiyor bebekli hayat a adapte olamadin mi? Esin nasil biri ? Sanki ayni evin içinde ayri ayri yasiyirmussunuz gibi geliyor birbirinizden habersi

Ne diyecegimi bilemedom gercekten.Allah yardimcin olsin.saglikli bi evlat sahibisin cok sukur.bundan iyisi mi var?

Seninki en tehlikelisinden kiskanc kv
ne kadar iyi olursa olsun olmuyomus kv anne gibi bunu anlamis oldum.

bnmkinin ağzı laf dolu dr bol bol konuşun dedi diye ben brz abarttim sanırım sürekli onla konuşuyorum o da cvp vermeye çalışıyor çok komik gormen lzm :))))
Allah gulucuklerini eksik etmesin :) benimki de baslasa da doya doya sevsek :)

Evet acilen 2. çocuğu yapmak istiyorum ilkinden bişi anlamadim :))))

günaydın kızlar
sabah 5 de ağlayarak uyanan kızımı 8 de zor uyuttum
ama babası kapının üzerindeki anahtarı yere atarak yine uyandırdı hala uyumuyor
yahu kocalarından dertli olan bizden başka topik varmı acaba

Benim kocam hamileyken bana dogursana artik biraz erken dogsa nolur derdi. sanirim bi hevestir gecer diye dusunuyodum. Gerci cocuk yapmayi da hep o istedi bana kalsa daha beklerdim.

Simdi memesinde sut olsa onu da verir. o kadar ilgili ki ben kiskaniyorum artik cocuk gibi bebegi paylasamiyoruz. bak o kadar ilgili ama aglamasi biraz uzun sursun o da darlaniyo. Erkekler ne olursa olsun aglayan bebege dayanamiyolar bi yerden sonra :)

deme kzz
anaaaa yasmin di galiba tarif veren
pardon canim hatlar karisti bende :)))
Anlasilan keki begenmissin sevindim :)))

Canim okurken o kadar uzuldum ve sinirlendim ki. Ne olur beni yanlis anlama ama neden daha erkenden hayatindan cikarmadin? Dedigine gore kac senedir cekiyosun. Gencsin daha cekip gitseydin ailen de destek madem.

cocuk da yapmazdin o adamdan hem. su an sana ilac gibi yavrun anliyorum ama o da babasi oldu. Bi gun ayrilsaniz bile hep hayatinda olacak bi sekilde. ve evladin da etkilenecek bundan ayrilsan da ayrlmasan da huzursuz bi ortam olmayacak mi? Niye katlandin bunca zaman gercekten merakimi mazur gor ama cok sinirlendim adamin sana yaptiklarina.

Erkekler ikincide biraz ogreniyorlar da gec oluyor yani.
Ani seslere hic alisik degil tabi seninki. Bebek tam uyudu oglum bir ses yapti irkildi gozunu acti ama geri kapatti uyudu. Anne karnindan beri hep bu seslere maruz kaliyor cunku.

Aman erkek degil mi hepsi ayni mantikla buyumus. Benimki yardim eder eder bunaldiginda annesigil olsaydi bu yuku tasimazmis der. Yuk mudur insanin kendi cocugu kendine. Sanki anasina babasina diye dogurduk

Erkekler ikincide biraz ogreniyorlar da gec oluyor yani.
Ani seslere hic alisik degil tabi seninki. Bebek tam uyudu oglum bir ses yapti irkildi gozunu acti ama geri kapatti uyudu. Anne karnindan beri hep bu seslere maruz kaliyor cunku.

ya birde benim yerler hep kalebodur terlikle gezerken bile ses çıkıyor oda çat diye anahtarı atınca korktu kuzum zaten akşam deli gibi hapşurup korkutmuştu buda üstüne tuz biber oldu bütün gece uyumadı kuzucum hep irkilerek uyandı

Aman erkek degil mi hepsi ayni mantikla buyumus. Benimki yardim eder eder bunaldiginda annesigil olsaydi bu yuku tasimazmis der. Yuk mudur insanin kendi cocugu kendine. Sanki anasina babasina diye dogurduk
bende akşam yemek yerken ona verdim topu topu 5 dk durdu hadi kızın anneannen geliyor rahat edeceğiz hepimiz nedi
ne kadar ayıp bu söylediğin bir damla çocuk ağırlık mı yaptı günde 5 dk tutuyorsun altı üstü dedim
senin için söyledim dinlenirsin biraz diyor
ben halimden memnunum o benim herşeyim yük olmuyor bana dedim bende

Canım benim tepkim biraz fazla büyük oldu dünden beri böyle bişeyi nasıl yaptım diye düşünüyırum. Bebekli hayat tabii ki çok güzel onda bir Sıkıntım yok tek başıma bakabilirim bebişime. Ama biz hep böyleydik eşimin yoğun stresli işi var evde çok zaman geçiremiyor evde olunca da haliyle dinlenmek kafa dağıtmak istiyor. Bu iki ay özellikle ilk zamanlar benimle bebişle ilgilenmek zorunda kaldı o yüzden böyle.

Benim Hafıza balık gibi Yaşadığım köyü şeyleri çabuk unutuyorum bana söylediği sözleri unutuveriyırum ama o direk yazıyor kelimesi kelimesine söylüyor. Sen çok iyi demişsin o şekilde konuşup zaten Hakk'ını kaybedeceğini anlamıştır. Ben yemiyorsa yapmıycaktın demiştin diyemedim bile o kadar laf söyleyemez durumdayım.

krizantemcikşeyi yapiyirst: 40585415 .!.:
Evet acilen 2. çocuğu yapmak istiyorumlütuf etmiyornden bişi anlamadim :))))
Oğlan doğdu iki gece hastanede araliksiz agladi .ben ne halt yedim Allahim dedim Sonra eve gelip birbirimize alisinca eEE bide daha evvelinden dunyanin en zor cocugunu buyuterek antreman yapmis olunca simdi ci en tadini cikariyorum..ama essek kizim onada tas koyuyor :)
Ama ben ogluma resmen asigim.sarkilar turkuler besteliyorum ona icime icime sokuyorum dove dove seviyirum.. Oda beni cok seviyo esime gidince agliyi bana gelince gulucuk saciyo .. 2. De anladim anneligi saka maka iyiki dogurmusum..oyyyhh
Kız uyuyacakta spor yapıcaz.
Bugün uyumayacağı tuttu.
Sabah oglani uyuttum bi bvaktim yumurta kalmamis..ocagada sütlü çorba koymustum ..kosa kosa markete gittim corba tasacak cocuk uyanacak diye..sporumu yapmis oldum sanirim Beynini delerim oyöyle bisey yapsa..kiz doğduğunda kapi kolunun sesine uyanirdi..1 2 kizdim adam kapiya sünger çekti kolu iptal etti :) çok tesirli delerim adamin beynini ben.
Hala ayni seyi yapiyosun.
Bizimle ilgilenmek zorunda kaldi diyorsun.
Evlenen adam cocuk yapan adam bunlara zaten mecbur lutuf etmiyor yani..

İsi yogunsa bu senin yuzunden mi de bedeli sana odetiyor. Bak benim esim 7/24 calisiyir .sabah namaz kilip bi cikiyor gece 9 10 dan once gelmiyor eve. Ve biliyomusun eve geldiginde kizini mutlu etmek icin resmen cirpiniyor..hediyeler aliyor dusun onunla oyun oynarken bacaginin liflerini oopardi ameliyat oldu yazin.. Butun gun defalarca arar bi istegin varmi diye..sohbete gidecem diyelim tenefus arasi kosa kosa gelir birakir beni oraya..ya ne biliyim.. İs bahane olamaz..vakit ayiramamak naska ilgilenmemesi baska birsey..

Son düzenleme:
[QUOolacak bacim ya deal, post: 40587169, member: 231536"]Kızlar benİm Uşak emziksiz yapamıyor, sizce bir zarar-ı olur mu[/QUOTE]

N olcak hacim ya ben kiza 1.5 yasindayken biraktirdim.. Oğlumda emiyo simdi..emsin yani no problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…