Anadan yok babadan yok bacim ne yapsin adam calismayip.. Haklisin hafta sonu bile bizimle geçirdiği saat sahilidir 3 4 saati geçmez..cumartesi güya alisveris yapalim diye ciktik 6 da Kosa kosa geldik eve derse yetişecek diye. Bi basina herşeye yetmeye calisiyor Allah razi olsunEv aldık dedinya ondan dedim.
Evet çok çalışıyor adam bir yıldır ders vere vere perişan oldu.
çok sasirdim.. Kocan a ayri senin tepkisizligine ayri sasiriyorum ben tuba. Sadece buradayken değil güniiçinde aklima geliyorsun bir turlu aklim. Kesmiyor bebekli hayat a adapte olamadin mi? Esin nasil biri ? Sanki ayni evin içinde ayri ayri yasiyirmussunuz gibi geliyor birbirinizden habersiCanım benim seni çok iyi Anlıyorum ben de habire kol kırılır yen içinde kalır sözü yüzünden ne olursahabersizkimseye duyurmamaya çalışıyordum. Yalnız bugun bebeğimi elimden alıp git istediğin yere ama bebeği götüremezsin diyince delirdim.
Ne diyecegimi bilemedom gercekten.Allah yardimcin olsin.saglikli bi evlat sahibisin cok sukur.bundan iyisi mi var?Kol yen içinde bi yere kadar kalıyo canım,insan içinde tuta tuta çatlamaya başlıyo,konuşma ihtiyacı hissediyo,hele de senin benim gibi onlar karşısında hakkını savunamayan insanlar.. Biz onlar gibi kusamıyoruz içimizdekileri.. Ben bakarım kızıma deyince ben de delirdim,nerden senin kızın oluyo dedim bütün sıkıntısını ben çektim tek başıma maddi manevi,o zaman bile merhamet göstermedin,sayende b.k gibi geçti hamileliğim.. Herkesin oğlu olcak benim kız şansa bak,hiç sevinmedim kız olduğuna derken senin kızın değildi dedim aldım elinden bebişi gık diyemedi,ilk defa sesimi yükselttim,dellendim çünkü.. Tehdit eder gibi bebişleri kullanıyolar bi de nasıl bakacaklarsa,rahatları bozulur paşaların.. Allah ıslah etsin hepsini..
Seninki en tehlikelisinden kiskanc kvBen
benim kv her yerde piki benim kizim der.hamilelikten beri onun yuzunden o kdr cok agladim ki.ki cok dayanikliyimdir.dogum yapinca cocuk yapmaya bile kalktiaynen ben de cok kizardim kv hm.konusanlara ama demekki varmis bise...artik o benm kizim diyince yaw he he diyip geciyorum
Allah gulucuklerini eksik etmesin :) benimki de baslasa da doya doya sevsek :)bnmkinin ağzı laf dolu dr bol bol konuşun dedi diye ben brz abarttim sanırım sürekli onla konuşuyorum o da cvp vermeye çalışıyor çok komik gormen lzm :))))
Evet acilen 2. çocuğu yapmak istiyorum ilkinden bişi anlamadim :))))Bebeler 20 ki yaşlara geldigi zamanlar falan alisiyolqr çocuklu hayata zarar
kiz a yaptim makarnayi.. Benim akilli olan akilsiz telin icatlari iste... Ama bu gece son . söz verdim kendime yemeyecegim
Grip oluyor olabilir
Nerden vardin o kaniya kiz? Biz de o sans ne gezsin koca kişisi 3 inşa. Gücünde calismaya devam ediyor ancak geciniyoz.. Boyle de söyleyince beni duyan da hegun havyar yediğini sanar :))))) hehe kendi dedugime kendim guldum yazarken..
O zaman idealist mis..hayatin gerceklerini oturdugu yerden sadece soru sorarak 250 lira kazanan dr u gorunce dank etmis :))))
ahahahahah... Cok mantikliymis gercekten.. :)))
Olcak olcak 2. Cocukta cozeceksin bunlarin matematigini bebegim
Biz de yapalım valla iyice sinirimi bozmaya başladıBazanın baş kısmındaki amortisöre ve oradaki vidalara sıktık.
Tamamen geçti bizimki.
Benim kocam hamileyken bana dogursana artik biraz erken dogsa nolur derdi. sanirim bi hevestir gecer diye dusunuyodum. Gerci cocuk yapmayi da hep o istedi bana kalsa daha beklerdim.Onlar gerçek düşünceleri değil kızgınlıkla söylüyorlar.
O sırada senin canını ne acıtırsa onu söylemek istiyor. Yoksa elbet bebeklerini seviyor düşünüyorlar ama bazıları alışamıyor sanırım yük ağır geliyor.
Kimi erkek daha meraklı oluyor belki de güçlü oluyorlar ilk günden adapte oluyorlar.
Yavaş yavaş alışacaklar sanırım.
Anlasilan keki begenmissin sevindim :)))deme kzz
anaaaa yasmin di galiba tarif veren
pardon canim hatlar karisti bende :)))
Canim okurken o kadar uzuldum ve sinirlendim ki. Ne olur beni yanlis anlama ama neden daha erkenden hayatindan cikarmadin? Dedigine gore kac senedir cekiyosun. Gencsin daha cekip gitseydin ailen de destek madem.Hep haklıdır benimki de.. Geçen 2.çocuk muhabbeti oldu dedim yapamam,o zaman pılını pırtını topla git dedi.. Kıyaslamalar o biçim.. Banane başkalarından, herkesin yaşadığı kendine.. Sen kedine bakmaktan acizsin çocuğa nasıl bakacan ruh hastası dedi,dedim sayende böyle oldum.. Hele son tartışmada öyle bi cümle söyledi ki yenilir yutulur değil,dedim bunu insan eşine çocuğunun annesine nasıl söyler kendine yakıştırıp,nasıl çirkinliktir bu.. Çok hakaret işittim çok aşağılandım ama o cümle kadar yakmadı hiçbir söz beni ve asla affetmicem onu.. Şimdi ayın 25 inde raporumu alıcam,annem gelecek yine,eşyalarımı toplıcam ve defolup gidicem.. Rahat rahat yaşasın o da istediği hayatı.. Ya imtihanım buymuş ya birinin ahını almışım ya da günahlarımın bedeli.. Merhamet olacak bi insanda.. Ahh ah bi yazsam ben yaşadıklarımı,3 yılda içim çürüdü,neydim ne oldum.. Şimdi kızım var ve ona tutunup yeniden eski hayatıma döncem yeniden mutlu ve huzurlu olcam..
"Umudunu yitirme.. Tek bir kökünle bile tutunmuşsan hayata yeniden yeşerirsin.." sözünü söylüyorum kendime,köküm kızım.. Ben güçlü bi kadınım,mükemmel bi aileye sahibim,çok güzel bi evladım var.. Rabbim büyük..
Ordan burdan biraz karışık yazdım bişeyler,tutuyorum kendimi yoksa sabaha kadar yazarım bu dolulukla :)
Erkekler ikincide biraz ogreniyorlar da gec oluyor yani.günaydın kızlar
sabah 5 de ağlayarak uyanan kızımı 8 de zor uyuttum
ama babası kapının üzerindeki anahtarı yere atarak yine uyandırdı hala uyumuyor
yahu kocalarından dertli olan bizden başka topik varmı acaba
Erkekler ikincide biraz ogreniyorlar da gec oluyor yani.
Ani seslere hic alisik degil tabi seninki. Bebek tam uyudu oglum bir ses yapti irkildi gozunu acti ama geri kapatti uyudu. Anne karnindan beri hep bu seslere maruz kaliyor cunku.
Elbet uyur. Ben aksam olacak da koca gelecek diye bakiyorum.Kız uyuyacakta spor yapıcaz.
Bugün uyumayacağı tuttu.
bende akşam yemek yerken ona verdim topu topu 5 dk durdu hadi kızın anneannen geliyor rahat edeceğiz hepimiz nediAman erkek degil mi hepsi ayni mantikla buyumus. Benimki yardim eder eder bunaldiginda annesigil olsaydi bu yuku tasimazmis der. Yuk mudur insanin kendi cocugu kendine. Sanki anasina babasina diye dogurduk
Canım benim tepkim biraz fazla büyük oldu dünden beri böyle bişeyi nasıl yaptım diye düşünüyırum. Bebekli hayat tabii ki çok güzel onda bir Sıkıntım yok tek başıma bakabilirim bebişime. Ama biz hep böyleydik eşimin yoğun stresli işi var evde çok zaman geçiremiyor evde olunca da haliyle dinlenmek kafa dağıtmak istiyor. Bu iki ay özellikle ilk zamanlar benimle bebişle ilgilenmek zorunda kaldı o yüzden böyle.Anadan yok babadan yok bacim ne yapsin adam calismayip.. Haklisin hafta sonu bile bizimle geçirdiği saat sahilidir 3 4 saati geçmez..cumartesi güya alisveris yapalim diye ciktik 6 da Kosa kosa geldik eve derse yetişecek diye. Bi basina herşeye yetmeye calisiyor Allah razi olsun
çok sasirdim.. Kocan a ayri senin tepkisizligine ayri sasiriyorum ben tuba. Sadece buradayken değil güniiçinde aklima geliyorsun bir turlu aklim. Kesmiyor bebekli hayat a adapte olamadin mi? Esin nasil biri ? Sanki ayni evin içinde ayri ayri yasiyirmussunuz gibi geliyor birbirinizden habersi
Yok iyi tabi de bnm derdim o değildihaydaa çocukluga inilmesi iyi birşey değil mi şimdi. yani illa rahatsız eder ama rahatlatmaz mı
Benim Hafıza balık gibi Yaşadığım köyü şeyleri çabuk unutuyorum bana söylediği sözleri unutuveriyırum ama o direk yazıyor kelimesi kelimesine söylüyor. Sen çok iyi demişsin o şekilde konuşup zaten Hakk'ını kaybedeceğini anlamıştır. Ben yemiyorsa yapmıycaktın demiştin diyemedim bile o kadar laf söyleyemez durumdayım.Kol yen içinde bi yere kadar kalıyo canım,insan içinde tuta tuta çatlamaya başlıyo,konuşma ihtiyacı hissediyo,hele de senin benim gibi onlar karşısında hakkını savunamayan insanlar.. Biz onlar gibi kusamıyoruz içimizdekileri.. Ben bakarım kızıma deyince ben de delirdim,nerden senin kızın oluyo dedim bütün sıkıntısını ben çektim tek başıma maddi manevi,o zaman bile merhamet göstermedin,sayende b.k gibi geçti hamileliğim.. Herkesin oğlu olcak benim kız şansa bak,hiç sevinmedim kız olduğuna derken senin kızın değildi dedim aldım elinden bebişi gık diyemedi,ilk defa sesimi yükselttim,dellendim çünkü.. Tehdit eder gibi bebişleri kullanıyolar bi de nasıl bakacaklarsa,rahatları bozulur paşaların.. Allah ıslah etsin hepsini..
Oğlan doğdu iki gece hastanede araliksiz agladi .ben ne halt yedim Allahim dedimkrizantemcikşeyi yapiyirst: 40585415 .!.:Evet acilen 2. çocuğu yapmak istiyorumlütuf etmiyornden bişi anlamadim :))))
Sabah oglani uyuttum bi bvaktim yumurta kalmamis..ocagada sütlü çorba koymustum ..kosa kosa markete gittim corba tasacak cocuk uyanacak diye..sporumu yapmis oldum sanirimKız uyuyacakta spor yapıcaz.
Bugün uyumayacağı tuttu.
Beynini delerim oyöyle bisey yapsa..kiz doğduğunda kapi kolunun sesine uyanirdi..1 2 kizdim adam kapiya sünger çekti kolu iptal etti :) çok tesirli delerim adamin beynini ben.günaydın kızlar
sabah 5 de ağlayarak uyanan kızımı 8 de zor uyuttum
ama babası kapının üzerindeki anahtarı yere atarak yine uyandırdı hala uyumuyor
yahu kocalarından dertli olan bizden başka topik varmı acaba
Canım benim tepkim biraz fazla büyük oldu dünden beri böyle bişeyi nasıl yaptım diye düşünüyırum. Bebekli hayat tabii ki çok güzel onda bir Sıkıntım yok tek başıma bakabilirim bebişime. Ama biz hep böyleydik eşimin yoğun stresli işi var evde çok zaman geçiremiyor evde olunca da haliyle dinlenmek kafa dağıtmak istiyor. Bu iki ay
özellikle ilk zamanlar benimle bebişle
ilgilenmek zorunda kaldı o yüzden böyle.[/
QUOTE]
Topugunu sık canım ayakları hassas, mıncıkla ayaklarını, altını ac uyanırUyandıramıyorum nasıl uyandırıcam biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?