2015 Şubat Anneleri

Sabahtan beri 6 ya da 7 oldu kaka yaptigi. Cok kaka yapinca da kilo almaz mi yoksa tam tersi mi

Sabahtan beri 6 ya da 7 oldu kaka yaptigi. Cok kaka yapinca da kilo almaz mi yoksa tam tersi mi
Benim kiz bu zamana kadar 7 8 kere nnormal kaka birde gunde 2 kere taşan kaka yapiyordu ilkbay 1.1 2. Ay 1.2 kilo almisti. Ama 3 gundur dogru duzgun kaka yok . bugun geceden beri hic yok. Karni taş gibi. Bende kaka yapsin diye bekliyorum.

benimkide 2 gün oldu yine yapmıyor bakalım bugün yapacakmı

Beynini delerim oyöyle bisey yapsa..kiz doğduğunda kapi kolunun sesine uyanirdi..1 2 kizdim adam kapiya sünger çekti kolu iptal etti :) çok tesirli delerim adamin beynini ben.

ay benimki daha çocuk yaa bağırsam olmuyor sevsem olmuyor bıraktım kendi haline sabah 4 de uyandı kız bana diyor uykumu böldünüz
sen korkuttuğun için uyuyamıyor işte dedim mazeret hazır hemen
az önce arıyor uyudumu yoksa korkuyormu hala diye
kıyamadım uyudu dedim kandıramadım

Kızlar benİm Uşak emziksiz yapamıyor, sizce bir zarar-ı olur mu

bence olmaz hatta faydası olur sana benimki emzik almıyor beni emzik niyetine kullanıyor pes ettim artık ben

Ilgisiz demek ki. Vicdanlı olmak başka bişey eşine maşallah. Benim babam da böyle değildir annem sürekli söylerdi arkadaşlarının eşlerini. Düşünemez illa yapması gerekeni Söylemek lazım. Kızlar da Babalarına benzer Eşleri bulurmuş zaten.

sabah ups kargoyu aradım sürekli meşgul sinir oldum ebebek e msj attım şikayet ettim
yetmedi ups genel merkezi aradım müşteri temsilcisine çemkirdim
kargom geldi şimdi

canbebe comfortdry numunesi göndermişler 1 numara
onu deneyeceğim az sonra

Dejavu oldum resmen

Kızlar konuyla ilgisi yok ama tesettürlü hanımlar Armine'nin sitesinde indirim var haberiniz olsun. Dün biraz alışveriş yaptım ben. Daha öncedende yaptım memnun kaldığım bi site yani. Arada bakın:)

[QKocama mnfth, post: 40589026, member: 233052"]Kızlar konuyla ilgisi yok ama tesettürlü hanımlar Armine'nin sitesinde indirim var haberiniz olsun. Dün biraz alışveriş yaptım ben. Daha öncedende yaptım memnun kaldığım bi site yani. Arada bakın:)[/QUOTE]

Kocamin basina kaka kaka aciyorum adama bazen..aha geldim gidiyom armineden bi çulum çaputum olmadi diye :)) oda diyoki ben seni gitursem yalvarsam al diye sen gene o kadar para verip almazsin diyo.. Gözüm kor olmasin bu iktisadi beni öldürecek

Kocaman

Kuzumun asilarini yaptirdik bir agizdan iki bacak bir kol, agizdan olani şapur şupur emdi de digerlerinde cok agladi simdi uyuyo cok sukur, paranox s fitil atacaktim ama osurukla ikinarak disari atiyo kac tane fitil eridi ziyan oldu basaramadim ins atesi cikmaz agrisi olmaz, olmadi babasina attiricam aksama bu gece ates olcmekten uyku yok bize ((

Amin canım inşallah.. Şimdi çok ilgileniyo evdeyken,çok şaşırttı beni.. Şaşırdığımı söylediğimde de o bi bebek bakıma muhtaç demişti,evladı olduğu için ilgilenmiyo herhalde anlamadım bende..

Bende ilk defa cevap verebildim söz konusu kızım olunca.. Benim hafızam çok güçlüdür malesef,kolay kolay unutmam hiçbi şeyi,bu yüzden de çok acı çekiyorum ne yazıkki..

Çünkü sevdim hem de çok sevdim.. Dillere destan derler ya herkesin imrenerek baktığı bi sevgiydi ama tek taraflı.. Hesapsız kitapsız olunca bu noktaya kadar geldi işte.. Ben mantığıyla hareket edebilen bi insan olamadım hiçbi zaman.. Pişman mıyım,hayır.. Ben güzel duyguları onunla yaşadım çünkü.. Pişman olduğum tek şey onun uğruna ziyan olan güzel duygular,umutlar,hevesler.. Bu şerr'in hayr'ı kızım.. Bundan sonrası güzel olsun hayırlı olsun inşallah..

Atesi cikmaz belki. Bence oncesinde ilac verme ates cikarsa verirsin.

arkadas h&m den çok guzel boydan elbise bulmus
rahat biseye benzioyor ama onla emzirilmez ki soyunmak lazim hepden, disardada giyilmez
ufffff giyimime bile burnunu sokuyor bu benim sipamm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…