sende mi suya giriyoprsunBen kucagimda yikiyorum ama. Kuvetteki suyu dökmek zor geliyor belim çok agriyor maral.
eczaneye emzik almaya gittim ama sormayi unuttum :)Sor tabi gelirse en azindan ayirsin nasil olsa alip yaptirican bitmesin yine
eczaneye emzik almaya gittim ama sormayi unuttum :)
bagirsak dugumlenmesi geç farkedilirse tehlikeliSagol canim cok aciklayici oldu. Yaptirmak lazim o zaman di mi ya. Bagirsak dugumlenmesi nasil bisey ki ya allah korusun :/
Asinin yan etkisi var deyince insan da korkuyo ister istemez.
ben ikiaventin gece parlayan ikili emziği hepsiburada da 17 tl.
mucukss kiz :)Peditus verdi doktor canim bende ilac verene kadar bal vermeyi tercih ettim ama iyi geldi tabi her bebege yaramayabilir bizde sonuc olumlu oldu:))
Ben herhalde ikinci cocugu kizim 10 yasina gelince yaparimBen de arkadasa gittim pazar , yeni bebeği oldu bi de kızı var 5 yasında . Kızın sesinden inan eve gelince direk uyumuşum gerçekten cok zor ya
Oyy icim karardi korktum yabagirsak dugumlenmesi geç farkedilirse tehlikeli
gozun açik olucak,çocukda enb ufak bi olumsuzluk gordugunde ( karin agrisindan kivranmama, ikinma solgunluk yorgunluk emmek istememe gibi , bazen kanli kaka oluyormus vs )
yani 2 ay da tanidigin çocuk degisik geliyorsa dr a gidicen
ikinci doz tarih onemi çok yok, 8. aydan once yapilmasi lazim galibaBen herhalde ikinci cocugu kizim 10 yasina gelince yaparimgercekten ben de tahammul edemiyorum o seslere. Bakalim bizimkiler nasil olacak. Insan kendi cocuguna tahammul ediyor mecbur.
Oyy icim karardi korktum yaallah korusunn ay ben nasi anne olucam dusunmek bile istemiyorum bu belirtileri ne kadar cesaretsizim :)
Son kontrolumuzde doktor bi sey demedi bu asiyla ilgili. Saglik ocagindaki ebe de 8 mayista gelin ikinck ay asisi icin dedi. O da bahsetmedi. Ben simdi kafama gore mi yapicam bu asiyi.
Doktor bi dahaki kontrol haziranin ilk haftasi dedi yani kiz 3 aylik oluyo. O zaman mi diyecek acaba. Bi de iki doz bu asi di mi? 6 ayi gecmeyecek ikinci doz. Ve dozlarin arasi bi ay olacak. Dogru anlamisim di mi?
asi yapilmamis çocukda binde sekiz misBen herhalde ikinci cocugu kizim 10 yasina gelince yaparimgercekten ben de tahammul edemiyorum o seslere. Bakalim bizimkiler nasil olacak. Insan kendi cocuguna tahammul ediyor mecbur.
Oyy icim karardi korktum yaallah korusunn ay ben nasi anne olucam dusunmek bile istemiyorum bu belirtileri ne kadar cesaretsizim :)
Son kontrolumuzde doktor bi sey demedi bu asiyla ilgili. Saglik ocagindaki ebe de 8 mayista gelin ikinck ay asisi icin dedi. O da bahsetmedi. Ben simdi kafama gore mi yapicam bu asiyi.
Doktor bi dahaki kontrol haziranin ilk haftasi dedi yani kiz 3 aylik oluyo. O zaman mi diyecek acaba. Bi de iki doz bu asi di mi? 6 ayi gecmeyecek ikinci doz. Ve dozlarin arasi bi ay olacak. Dogru anlamisim di mi?
Vallahi denedim ve olumlu sonuc aldim canim bundan sonrada jasta oldugu zaman vericem yani balin ne zarari olrkiben iki
mucukss kiz :)
ben 3 kere verdim
bal su limon karistitiyordum limonata gibi oluyordu, iki uç yudum içiriyprdum
onu içince rahat oksuruyor ya, oksururke on ve arakadan bastir cigerlere balgam kolay çikar dediler bana o sekil
Ay ben hep boyleyim ya. Hep pipirikli hep endiseli hep planli programli hep yarini dusunen.asi yapilmamis çocukda binde sekiz mis
asi olanda binde bir
niye korkdunki :)
evetAy ben hep boyleyim ya. Hep pipirikli hep endiseli hep planli programli hep yarini dusunen.
Kocam bana bosuna kontrol manyagi demiyo :) bi seye taktim mi takiyorum. Buyutuyorum cok.
Neyse ben o zaman asiyi alayim da ikinci ay asilariyla yapilsin. Eczaneden biz aliyoruz di mi? Agizdan damla seklinde bi sey bu sanirim.
seninki ni bilmiorum da benimki hakiki bal deil zaten :))Vallahi denedim ve olumlu sonuc aldim canim bundan sonrada jasta oldugu zaman vericem yani balin ne zarari olrki
arilar polen toplarken bazi bakterileri de toplayip bala karistirabiliyolar. yetiskinleri etkilemiyo ama 1 yas alti bebeklerde zehirlenmeye neden olabiliyo. O yuzden cok iyi degil bal vermek tehlikeli.Vallahi denedim ve olumlu sonuc aldim canim bundan sonrada jasta oldugu zaman vericem yani balin ne zarari olrki
iyi halt ettin :)))))))))))))Bebeğe bir ç.kaşığı armut suyu verdim.
Lıkır lıkır hüpletti.
İyi mi ettim bilmiyorum.
Neden doktorları dinlemiyoruz acep.
Eczaneden direkt alınıyor sanırım çünkü sağlık ocağı alırsın dedi kendı doktorumuzda sadece kağıda yazdı.evet
TR de nasil oluyor bilmiyorumkrizantemcik e soralim
burda reçetesiz verilmiyor
asiyi dr damaltir agzina asi kartina falan not etmesi lazim
gel senle bi deney yapalimarilar polen toplarken bazi bakterileri de toplayip bala karistirabiliyolar. yetiskinleri etkilemiyo ama 1 yas alti bebeklerde zehirlenmeye neden olabiliyo. O yuzden cok iyi degil bal vermek tehlikeli.
olabilirEczaneden direkt alınıyor sanırım çünkü sağlık ocağı alırsın dedi kendı doktorumuzda sadece kağıda yazdı.
nedir bu bebişlerin bizden çektiği :))))Göğsüm boş diyip bebişi zorla yarım saat memede tuttum süt yok diye.Sonuç güzelim sarı sütün hepsini çıkardı.Sonra uyudu aç mı uyudu tok mu şimdi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?