2015 Şubat Anneleri

Sagol canim cok aciklayici oldu. Yaptirmak lazim o zaman di mi ya. Bagirsak dugumlenmesi nasil bisey ki ya allah korusun :/

Asinin yan etkisi var deyince insan da korkuyo ister istemez.
bagirsak dugumlenmesi geç farkedilirse tehlikeli
gozun açik olucak,çocukda enb ufak bi olumsuzluk gordugunde ( karin agrisindan kivranmama, ikinma solgunluk yorgunluk emmek istememe gibi , bazen kanli kaka oluyormus vs )
yani 2 ay da tanidigin çocuk degisik geliyorsa dr a gidicen

aventin gece parlayan ikili emziği hepsiburada da 17 tl.
ben iki
Peditus verdi doktor canim bende ilac verene kadar bal vermeyi tercih ettim ama iyi geldi tabi her bebege yaramayabilir bizde sonuc olumlu oldu:))
mucukss kiz :)
ben 3 kere verdim
bal su limon karistitiyordum limonata gibi oluyordu, iki uç yudum içiriyprdum
onu içince rahat oksuruyor ya, oksururke on ve arakadan bastir cigerlere balgam kolay çikar dediler bana o sekil

Ben de arkadasa gittim pazar , yeni bebeği oldu bi de kızı var 5 yasında . Kızın sesinden inan eve gelince direk uyumuşum gerçekten cok zor ya
Ben herhalde ikinci cocugu kizim 10 yasina gelince yaparim gercekten ben de tahammul edemiyorum o seslere. Bakalim bizimkiler nasil olacak. Insan kendi cocuguna tahammul ediyor mecbur.

Oyy icim karardi korktum ya allah korusunn ay ben nasi anne olucam dusunmek bile istemiyorum bu belirtileri ne kadar cesaretsizim :)

Son kontrolumuzde doktor bi sey demedi bu asiyla ilgili. Saglik ocagindaki ebe de 8 mayista gelin ikinck ay asisi icin dedi. O da bahsetmedi. Ben simdi kafama gore mi yapicam bu asiyi.

Doktor bi dahaki kontrol haziranin ilk haftasi dedi yani kiz 3 aylik oluyo. O zaman mi diyecek acaba. Bi de iki doz bu asi di mi? 6 ayi gecmeyecek ikinci doz. Ve dozlarin arasi bi ay olacak. Dogru anlamisim di mi?

ikinci doz tarih onemi çok yok, 8. aydan once yapilmasi lazim galiba
ilk yapilmasi onemli , en temizi ikinci ay ama sen bilirsin tabi
aileye birakiyolar bu karari

benim dr da bisey dememisti,ben sorunca asi lazim dedi sana dediklerimi dedi
yaptiricam

asi yapilmamis çocukda binde sekiz mis
asi olanda binde bir
niye korkdunki :)

ben iki

mucukss kiz :)
ben 3 kere verdim
bal su limon karistitiyordum limonata gibi oluyordu, iki uç yudum içiriyprdum
onu içince rahat oksuruyor ya, oksururke on ve arakadan bastir cigerlere balgam kolay çikar dediler bana o sekil
Vallahi denedim ve olumlu sonuc aldim canim bundan sonrada jasta oldugu zaman vericem yani balin ne zarari olrki

asi yapilmamis çocukda binde sekiz mis
asi olanda binde bir
niye korkdunki :)
Ay ben hep boyleyim ya. Hep pipirikli hep endiseli hep planli programli hep yarini dusunen.

Kocam bana bosuna kontrol manyagi demiyo :) bi seye taktim mi takiyorum. Buyutuyorum cok.

Neyse ben o zaman asiyi alayim da ikinci ay asilariyla yapilsin. Eczaneden biz aliyoruz di mi? Agizdan damla seklinde bi sey bu sanirim.

evet
TR de nasil oluyor bilmiyorum krizantemcik e soralim
burda reçetesiz verilmiyor
asiyi dr damaltir agzina asi kartina falan not etmesi lazim

Vallahi denedim ve olumlu sonuc aldim canim bundan sonrada jasta oldugu zaman vericem yani balin ne zarari olrki
seninki ni bilmiorum da benimki hakiki bal deil zaten :))
bende zararsiz olacagina inaniyoirum diye verdim
ama kimseye ver demem herkesin kendi karari :)

arilar polen toplarken bazi bakterileri de toplayip bala karistirabiliyolar. yetiskinleri etkilemiyo ama 1 yas alti bebeklerde zehirlenmeye neden olabiliyo. O yuzden cok iyi degil bal vermek tehlikeli.

Bebeğe bir ç.kaşığı armut suyu verdim.
Lıkır lıkır hüpletti.
İyi mi ettim bilmiyorum.
Neden doktorları dinlemiyoruz acep.

bugun arkadasimin iki oglunu ben aldim okuldan yemege bendelerdi

kuçuk kanguruda uyudu durdu çocuklar bisey yapar diye korkumdan indiremedim hiç

kizim la oteki buyugun pek sesi çikmadi
ama oglumla arkadasi beynimi yediiiiiii
kendimi okulun parkina zor attim, okul saatinden 45 dk once çikdik evden :))))))))))
Allah ikiz erkek çocugu sahiplerine sabir versin yardim etsin dayanilcak gibi deil

Bebeğe bir ç.kaşığı armut suyu verdim.
Lıkır lıkır hüpletti.
İyi mi ettim bilmiyorum.
Neden doktorları dinlemiyoruz acep.
iyi halt ettin :)))))))))))))
saka sakaa asiriya kaçmadigin surece bisey olmaz herhalde
ben 6 ay bisey vermiyorum bu konuda azcuk takintiliyimda :)

arilar polen toplarken bazi bakterileri de toplayip bala karistirabiliyolar. yetiskinleri etkilemiyo ama 1 yas alti bebeklerde zehirlenmeye neden olabiliyo. O yuzden cok iyi degil bal vermek tehlikeli.
gel senle bi deney yapalim
iki bebek alalim elimize
birine peditus birine bal verelim hangisi daha çabuk iyileiscek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…