- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
onu bende taktırmak istiyordum ama ev arkadaşı gibi olduk zaten daha 2 defa oldu gerek yok diyorum bir yandan da
Canım zaten doymasa ağlar ama gündüz biberonu çok iştahlı çekiyormuş ondan öyle düşünüyor.
Ablamında senın gibi 3 çocuğu var.15-10-9 yaşlarında.
Aşırı pipirikli. Emziklerin desenleri hep soldu kaynamaktan.
Emzik battaniyesine bile düşşe kaynatıyor.
Büyük kızı doğunca üç ay odadan çıkmamıştı.
Bebek başka odaları görünce şaşırmıştı.
Sonrada bebek kumandaları alıyor diye evdeki bütün kumandaları kaynattı .
Var gerisini sen düşün ama senin gibi ilaca karşı.
haklısın ama spiralede güven olmuyorkiBence taktir ne olur ne olmaz.benim iki kiz korunduğumuz halde oldular.demek ki tam korunma olmuyormus.
Estağfurullah canım,saçların uzunnus zaten bi salsan,bi kalemle rimel, oldu bitti iste. 5 dkni almaz aslinda.ama yine de ilgisizliğini mazur görmeye sebep olamazzzz
Bide bişi sorcam benim oğlanın vücudu sıcak olsa bile eller ayaklar buz gbi oluyo. Eldiven tak diyorlar. 2 aylık bebeğe eldiven taksam ellerini keşfedemez diye düşünüp takmıyorum. E bide burnu vücudu sıcak. İyimi ediyorum kötümü ediyorum deyin bi bana.
günaydın kızlar
2 de yatıp 5 de uyandık biz hala çok mutluyuz çığlık atıyoruz sevinçten
ama mamayı ağzımıza aldığımız an morarana kadar ağlıyoruz
3 saat emzirmedim mama yesin diye ama yok yemiyor
acaba mamayımı beğenmedi anlamıyorumki
iyi bi dr un varmis kiymetini bil cnm :)
yesil kakanin sebebinin çok yeme oldugunu her dr bilmiyor
Hamile değilim ya artık değiştireyim dedim. Telefonla beni arıyormuş gbi yapıp çocukkarını korkutan yemek yedirenler var canım :) çok iyi göz teması kurarım. Fena tırsar çocuklar. Ama çokta sever kucağımdan inmezler.
Anne sutune tadi en yakin mama diye googleda falan arat bi onu dene bakalim..
Tövbe daha yeni doğurdun az sabır canımZayıflatmaktan 150 kilo olup öyle öleceğim
Esimle benim Aramda bi anlaşma var.evlenmeden once kararlastirmistik.atisirsak ilk adımı o atacak.ben de nazlanip uzatmicam.simdiye kadar ise yaradı.Ne bileyim tatlım ayin etkisi altında filan mi kalıyorlar astrolojiden pek anlamam sen daha iyi bilirsin o konuları. Siz kaç yıllık evlisiniz ben diyorum yılların birikimi mi oluyor acaba.eşimle aram kotu olduğunda bütün günüm mok gibi geçiyor ne yediğimden ne ictigimden Bisey anlamıyorum halbuki Bisey demeden bi kerecik sarilsa bana unutucam herşeyi ama konu uzadıkça uzuyor.. Dun bi konuşma geçti aramızda daha da kötüydü çok üzüldüm gecem çok kotu geçti sıkıntıdan panik atak geçirdim zar zor Uyudum en sonunda.. Cabuk geçsin bu günler nolur
Yok çocuğa.feda olsun dediKumandaları kaynattıktan sonra çalıştı mi bari
Bizde koca korunuyor :)Yaa oluyorda hemen mi!? Daha kimse adet görmedi herkes hamile mi kalacak korunmazsa
Biz de yarin yola cikacaz, elimden gelse odasinş bile goturecem :)Yarın istanbul a gidiyoruzzz :)) bakalım yol nasıl gececek
çanta hazırlıyorum şimdi. Babam çamaşır deterjanlarını küvet tk. Bez Almış annem de sabun şampuan vs. Bir şey taşımayalım diye Pek heyecanlı bekliyorlar :)))
Hepinize ne oldu bahar geldi gezmeler,yolculuklar falanBiz de yarin yola cikacaz, elimden gelse odasinş bile goturecem :)
Ben taktirdim.40 bitiminde sağlık ocağına.sağlık ocağı sadece adetliyken takıyı.Dr kontrol etti.herşey normal dedi.istedigin zaman takabiliriz dedi.ama ben 150 lira vermiyim diye taktirmadim.3ay bekletmedi beni.yalniz biraz daha ağrılı geçer ilk gün dedi adet olmadan takılırsa.Topicte 4 çocuklu yok yoksa sen mi olcanya ben anlamadım n zaman spiral takılabilir.doktorum önce adetliyken gel dedi,sonra dedi sen üç doğum yaptın normalde de takabiliriz uç aylıkken gel dedi.ne yapiyim acaba.ben de çok korkuyorum yeter artik su spirali taktirsam da rahatalsam.
Teyzelerim ben Ahmet Tuna...
Gece 3.5 tan beridir annenin beyninin contalarini söktüm yerinden..ama durmak yok yola devam.annem yemek yapabilmek için beni buraya koydu ..ablam yemek yesin diye annenin yapistirdigi resimler pek hoauma gitti..ama ondan da sıkıldim ..
An be an...
#direnanne
Benim doktor baktı kontrolde uzun zaman bekleme adet olmayı dedi.8.ay gibi oluyorum ben.ben hiç beklemiyorum adet olmayi :)
Ben taktirdim.40 bitiminde sağlık ocağına.sağlık ocağı sadece adetliyken takıyı.Dr kontrol etti.herşey normal dedi.istedigin zaman takabiliriz dedi.ama ben 150 lira vermiyim diye taktirmadim.3ay bekletmedi beni.yalniz biraz daha ağrılı geçer ilk gün dedi adet olmadan takılırsa.
Yok çocuğa.feda olsun dedi
Biliyorsun çocuklar sahtesini almak istemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?