2015 Şubat Anneleri

Kumandaları kaynattıktan sonra çalıştı mi bari

Bence taktir ne olur ne olmaz.benim iki kiz korunduğumuz halde oldular.demek ki tam korunma olmuyormus.
haklısın ama spiralede güven olmuyorki
arkadaşım geçen yaz spiralle hamile kaldı

Estağfurullah canım,saçların uzunnus zaten bi salsan,bi kalemle rimel, oldu bitti iste. 5 dkni almaz aslinda.ama yine de ilgisizliğini mazur görmeye sebep olamazzzz

saçlarım indi belime düzleştirince yine havalı oluyor biraz
tabiki öyle ama ilgisizlikte değil bu sanırım ben hamileiğim boyunca riskli olduğum için adam başımdan ayrılmadıya ondan şimdide aynısı olsun istiyorum

özgü namal nefesle fotoğrafını paylaşmış
ulan kadının lohusa hali benim en makyajlı baımlı halimden daha güzel be

Gecenlerde tvde bi doktor ilk 1 yil bebeklerin elleri ve ayaklarindaki damarlar dardir boylece beyne daha fazla kan gider eger siz el ve ayaklari isitirsaniz damarlar genisler beyine giden kandan calarsiniz demisti.

Anne sutune tadi en yakin mama diye googleda falan arat bi onu dene bakalim..

iyi bi dr un varmis kiymetini bil cnm :)
yesil kakanin sebebinin çok yeme oldugunu her dr bilmiyor

Sevgili kaka uzmani bebenin kakasi sari ama cok sulu hatta mukuslu. Puturlluk hiç yok :/ neden acaba?

Ayni beni anlatmissin.son cümle hariç.

ikra şimdide üst dudağını emmeye alıştı cork cork emiyor akşam eşim bu çıt çıt ses çıkarıyor diyor güldüm dudağını emiyor dedim ama çok sık yapmaya başladı normalmi bu

Esimle benim Aramda bi anlaşma var.evlenmeden once kararlastirmistik.atisirsak ilk adımı o atacak.ben de nazlanip uzatmicam.simdiye kadar ise yaradı.

Biz de yarin yola cikacaz, elimden gelse odasinş bile goturecem :)

Ben taktirdim.40 bitiminde sağlık ocağına.sağlık ocağı sadece adetliyken takıyı.Dr kontrol etti.herşey normal dedi.istedigin zaman takabiliriz dedi.ama ben 150 lira vermiyim diye taktirmadim.3ay bekletmedi beni.yalniz biraz daha ağrılı geçer ilk gün dedi adet olmadan takılırsa.

Teyzelerim ben Ahmet Tuna...
Gece 3.5 tan beridir annenin beyninin contalarini söktüm yerinden..ama durmak yok yola devam.annem yemek yapabilmek için beni buraya koydu ..ablam yemek yesin diye annenin yapistirdigi resimler pek hoauma gitti..ama ondan da sıkıldim ..

An be an...
#direnanne

Eklentiler

• IMG_20150421_111741.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 105

Oyyyhsss cirkinnnn teyzesi kurban olsun ona.

Ben 1 aylıkken gittim ama rahmim henüz toparlanmamisti yerinden oynayabilir dedi doktor. Bizimki de 140 lira aman neyse ne canım para önemli değil çalışır kazanır insan. Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin üç çocuk yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…