2015 Şubat Anneleri

Esimle benim Aramda bi anlaşma var.evlenmeden once kararlastirmistik.atisirsak ilk adımı o atacak.ben de nazlanip uzatmicam.simdiye kadar ise yaradı.

O iyiymis. Neden benim aklıma gelmedi ki. Ya aslında çoğu zaman atışma da olmuyor biseye gıcık olup birbirimizden uzaklasiyoruz konusmuyoruz.

off sütüm azalıyormu ne
sağdım 70 ml çıktı
dolaba koymaya başlayayım diyordum ama bu gidişle yetmezki bu

malt kullanan varmıydı yaa ondan alsammı acaba

Hem bahar geldi, hem kocanin y,disi projesi basladi gidiyor hem artik daral geldi dort duvar icinde insan icine karisayim biraz :)
Karış tabii.sen nereye gidiyorsun.
Bende bugün işe gitmedim.Ablamın günü varmış. Tam da ay sonu iş zamanı ama el mahkum ne yapayım

b çocuklarin kakasiyla ne kdr çok ugrasiyorsunuz :)
sadece rengi ve kivami onemli , kivam dedugimde seert se sorun var aç kaliyor demek
suluysa bisey olmaz, simdi putursuzdir bi dahasina puturlu olur
ben hiç bilmiyorum putur lumu bakmadim yani dikkat etmedim, iki çocuk daha dogurun da bakayim kakayla ugrasip kaybedecek zamaniniz oluyormu :))))))))

Yok canım allah isteyene versin yeter artık bize adetliyken gidicem inş. Olursam

Vahide de sanırım spiralle hamile kalmıştı.ne yapayım canım bi şeylere güvenmek zorundayım.hadi sen hamile kalırsan neyse de benim 4. Olur kafayı yirim artikk ya sadece olay bakmak da değil çocuğa iyi bi gelecek sağlamak lazim bak benim anadan yok babadan yok eşim desen yine öyle çocuk güzel evin neşesi ama geleceğini de düşünmeliyiz ilerde ne verebiliriz çocuklara artik eskisi gibi değil durumlar sen çocuğuna birşeyler vereceksin ki çocuk da üzerine birşeyler koyup yaşamına devam edecek yoksa bizim gibi tirmalar durur... Çok şükür halimize.
Ben maşa filan yapmiyorum güzelce uzasinlar diye.bi gün or bigun topuz yap değişiklik iyidir her zaman

Benim doktor baktı kontrolde uzun zaman bekleme adet olmayı dedi.8.ay gibi oluyorum ben.
benim dr sut azalica olursun dedi
ilk kizda 10 ayda oldum oglanda 15
çita gittikçe yukseliyor , kendi birakana kdr emzirmeyi dusunuyorum bakalim 2 yasi bulabilcekmiyiz

Yok canım allah isteyene versin yeter artık bize adetliyken gidicem inş. Olursam
ben adetsiz takdirdim cnm daha once
dr once bekleyelim dedi , ben israr ettim deneyelim diye denedi takdi çokda kolay olmus
takdikdan 5 ay sonra fln adet oldum

Karış tabii.sen nereye gidiyorsun.
Bende bugün işe gitmedim.Ablamın günü varmış. Tam da ay sonu iş zamanı ama el mahkum ne yapayım

ne şanslısın gitmeyebiliyorsun işe kendi işin olması çok iyi
havalar düzelince onuda götürürsün yanında arabada uyur

benimki yine 3 gün oldu yapmıyor
doktor 3 günü geçirme dedi lavman verdi ama yapmasam beklesemmi
kaka uzmanı

Ya hem bebe hem de ben soğuk almışız. Ihlamur tarçın kuşburnu çayı yaptım. Bebeye de 1-2 çay kaşığı versem bi şe olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…