- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Esimle benim Aramda bi anlaşma var.evlenmeden once kararlastirmistik.atisirsak ilk adımı o atacak.ben de nazlanip uzatmicam.simdiye kadar ise yaradı.
Ee o zaman neden kaynatti ki direkt atsqydi çöpe
Hem bahar geldi, hem kocanin y,disi projesi basladi gidiyor hem artik daral geldi dort duvar icinde insan icine karisayim biraz :)Hepinize ne oldu bahar geldi gezmeler,yolculuklar falan
Kumandalarla oynamak istiyordu bebek. O da kaynattı verdi eline.Ee o zaman neden kaynatti ki direkt atsqydi çöpe
Karış tabii.sen nereye gidiyorsun.Hem bahar geldi, hem kocanin y,disi projesi basladi gidiyor hem artik daral geldi dort duvar icinde insan icine karisayim biraz :)
b çocuklarin kakasiyla ne kdr çok ugrasiyorsunuz :)Gecenlerde tvde bi doktor ilk 1 yil bebeklerin elleri ve ayaklarindaki damarlar dardir boylece beyne daha fazla kan gider eger siz el ve ayaklari isitirsaniz damarlar genisler beyine giden kandan calarsiniz demisti.
Anne sutune tadi en yakin mama diye googleda falan arat bi onu dene bakalim..
Sevgili kaka uzmanibebenin kakasi sari ama cok sulu hatta mukuslu. Puturlluk hiç yok :/ neden acaba?
Yok canım allah isteyene versin yeter artık bize adetliyken gidicem inş. OlursamTopicte 4 çocuklu yok yoksa sen mi olcanya ben anlamadım n zaman spiral takılabilir.doktorum önce adetliyken gel dedi,sonra dedi sen üç doğum yaptın normalde de takabiliriz uç aylıkken gel dedi.ne yapiyim acaba.ben de çok korkuyorum yeter artik su spirali taktirsam da rahatalsam.
haklısın ama spiralede güven olmuyorki
arkadaşım geçen yaz spiralle hamile kaldı
saçlarım indi belime düzleştirince yine havalı oluyor biraz
tabiki öyle ama ilgisizlikte değil bu sanırım ben hamileiğim boyunca riskli olduğum için adam başımdan ayrılmadıya ondan şimdide aynısı olsun istiyorum
benim dr sut azalica olursun dediBenim doktor baktı kontrolde uzun zaman bekleme adet olmayı dedi.8.ay gibi oluyorum ben.
Adanaya canim :)Karış tabii.sen nereye gidiyorsun.
Bende bugün işe gitmedim.Ablamın günü varmış. Tam da ay sonu iş zamanı ama el mahkum ne yapayım
ben adetsiz takdirdim cnm daha onceYok canım allah isteyene versin yeter artık bize adetliyken gidicem inş. Olursam
Yok canım allah isteyene versin yeter artık bize adetliyken gidicem inş. Olursam
Karış tabii.sen nereye gidiyorsun.
Bende bugün işe gitmedim.Ablamın günü varmış. Tam da ay sonu iş zamanı ama el mahkum ne yapayım
b çocuklarin kakasiyla ne kdr çok ugrasiyorsunuz :)
sadece rengi ve kivami onemli , kivam dedugimde seert se sorun var aç kaliyor demek
suluysa bisey olmaz, simdi putursuzdir bi dahasina puturlu olur
ben hiç bilmiyorum putur lumu bakmadim yani dikkat etmedim, iki çocuk daha dogurun da bakayim kakayla ugrasip kaybedecek zamaniniz oluyormu :))))))))
çocuk aglamiyorsa bekle bencebenimki yine 3 gün oldu yapmıyor
doktor 3 günü geçirme dedi lavman verdi ama yapmasam beklesemmi
kaka uzmanı
Hem bahar geldi, hem kocanin y,disi projesi basladi gidiyor hem artik daral geldi dort duvar icinde insan icine karisayim biraz :)
lavman nasil bi his kibenimki yine 3 gün oldu yapmıyor
doktor 3 günü geçirme dedi lavman verdi ama yapmasam beklesemmi
kaka uzmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?