iremguzum veriyormusYa hem bebe hem de ben soğuk almışız. Ihlamur tarçın kuşburnu çayı yaptım. Bebeye de 1-2 çay kaşığı versem bi şe olur mu?
çocuklara ne yemek yapsammmm
kafam durdu aklima bisey gelmiyor
lavman nasil bi his ki
yani kendimoze yapilsa nasil hossederiz( utanmayi demiyorum )
acirmiki
Ooo sıcaktır orası giyersiniz artık yazlıklarıAdanaya canim :)
Vahide de sanırım spiralle hamile kalmıştı.ne yapayım canım bi şeylere güvenmek zorundayım.hadi sen hamile kalırsan neyse de benim 4. Olur kafayı yirim artikkya sadece olay bakmak da değil çocuğa iyi bi gelecek sağlamak lazim bak benim anadan yok babadan yok eşim desen yine öyle çocuk güzel evin neşesi ama geleceğini de düşünmeliyiz ilerde ne verebiliriz çocuklara artik eskisi gibi değil durumlar sen çocuğuna birşeyler vereceksin ki çocuk da üzerine birşeyler koyup yaşamına devam edecek yoksa bizim gibi tirmalar durur... Çok şükür halimize.
Ben maşa filan yapmiyorum güzelce uzasinlar diye.bi gün or bigun topuz yap değişiklik iyidir her zaman
çocuk aglamiyorsa bekle bence
kaka uzmani ne yawssss
lavman nasil bi his ki
yani kendimoze yapilsa nasil hossederiz( utanmayi demiyorum )
acirmiki
Kondomla mi korunuyordunuz. Dikkat ettiginiz halde mi oldu yoksa arada erkekler takmiyor fln oyle mi oldu. Spiral dusunmuyorum. Hap da kullanamiyorum pihtilasma oldugundan. Ama hep kaza oldu deniyor kondomla kullanici hatasi mi yoksa yontemin kendisi nasil kazaya yol aciyorBence taktir ne olur ne olmaz.benim iki kiz korunduğumuz halde oldular.demek ki tam korunma olmuyormus.
o zaten sma
ben sma kullanıyorum tadı buruk anne sütüne en yakın mama buymuş
b çocuklarin kakasiyla ne kdr çok ugrasiyorsunuz :)
sadece rengi ve kivami onemli , kivam dedugimde seert se sorun var aç kaliyor demek
suluysa bisey olmaz, simdi putursuzdir bi dahasina puturlu olur
ben hiç bilmiyorum putur lumu bakmadim yani dikkat etmedim, iki çocuk daha dogurun da bakayim kakayla ugrasip kaybedecek zamaniniz oluyormu :))))))))
Arabamız yoktu eşimin patronunun yeni bebeği oldu araba almışlar kraftın şu ön tekerlekleri bitişik olandan. Eşi yokuşları çıkamamış diye hiç kullanmamış.Eşim dedi alayım mı al dedim.ne şanslısın gitmeyebiliyorsun işe kendi işin olması çok iyi
havalar düzelince onuda götürürsün yanında arabada uyur
Kondomla mi korunuyordunuz. Dikkat ettiginiz halde mi oldu yoksa arada erkekler takmiyor fln oyle mi oldu. Spiral dusunmuyorum. Hap da kullanamiyorum pihtilasma oldugundan. Ama hep kaza oldu deniyor kondomla kullanici hatasi mi yoksa yontemin kendisi nasil kazaya yol aciyor
Valla kaka renk uzmaNıçocuk aglamiyorsa bekle bence
kaka uzmani ne yawssss
Happy centerın internet sitesinde bi ara indirim vardı bi bak istersen..Prima premium u internetten uygun aldiginiz bir site var mi
Dun kiza aldim yazlik ciciler :)Ooo sıcaktır orası giyersiniz artık yazlıkları
aynen canım bizdede anadan yok babadan yok ama çok şükür düğün masraflarımızı kendimiz ödedik üstüne düğünden 1 yıl sonra dükkan aldık şimdide yeni bir iş kurduk Allah veriyor sen çalışırsan
bende uzasınlar diye bişey yapmak istemiyorum ama uçları çok kurudu keçi kılı gibi oldular birde kepeklenme başladı bari düzleştireyim diyorum bakımlı dursun azıcık diye
ne bilim öyle dedilerya az önce
ağlamıyor çok şükür keyfi yerinde
poponun içine sıkılıyor yağlı sıvı
acımıyor çünkü hissetmiyorsun anında tuvalete gitme ihtiyacın oluyor
bana doğumda sıkmışlardı
sizin oralarda yokmu öyle
Kondomla mi korunuyordunuz. Dikkat ettiginiz halde mi oldu yoksa arada erkekler takmiyor fln oyle mi oldu. Spiral dusunmuyorum. Hap da kullanamiyorum pihtilasma oldugundan. Ama hep kaza oldu deniyor kondomla kullanici hatasi mi yoksa yontemin kendisi nasil kazaya yol aciyor
Ana kucagiyla koy arabaya bizimki de yatmiyordu ana kucagiyla oturunca seviyor, etrafi da izliyor yaArabamız yoktu eşimin patronunun yeni bebeği oldu araba almışlar kraftın şu ön tekerlekleri bitişik olandan. Eşi yokuşları çıkamamış diye hiç kullanmamış.Eşim dedi alayım mı al dedim.
Dün evde içine koydum kıyamet koptu.
Acaba yattığını zannetti diye mi öyle yaptı bilmiyırum.
Bu çocuğu dışarı çıkaramıycaz sanırım
Sıpasinko.
Yani ablamın işi çıkınca gitmiyorum ama bana hiç sormadı işin var mı diye.
Yarın gelmiycem dedi.
Tabii bir yerde çalışsam patronuma ben gelmiyorum diyemezdim.
Arabamız yoktu eşimin patronunun yeni bebeği oldu araba almışlar kraftın şu ön tekerlekleri bitişik olandan. Eşi yokuşları çıkamamış diye hiç kullanmamış.Eşim dedi alayım mı al dedim.
Dün evde içine koydum kıyamet koptu.
Acaba yattığını zannetti diye mi öyle yaptı bilmiyırum.
Bu çocuğu dışarı çıkaramıycaz sanırım
Sıpasinko.
Yani ablamın işi çıkınca gitmiyorum ama bana hiç sormadı işin var mı diye.
Yarın gelmiycem dedi.
Tabii bir yerde çalışsam patronuma ben gelmiyorum diyemezdim.
Ikinciye boyle hamile kaldin ama yine ayni yonteme devam mi ettin. Cok cocuk seviyorsun demek ki :)Yok canım takvim ve geri cekmeyle korunuyorduk ama pek korumuyormus
anladim canim. Ben ebeye bi sorayim o zaman 8 mayista ikinci ay asisi var gitmeden sorayim. Bunun icin de doktoru aramama gerek yok herhalde ailenin tercihine kalmis yaptirmak. Ucuncu ay derse o zaman istanbulda annemin yaninda olcam ya ondan. Orda da yaparlar herhalde ya nolcak.rotayi 2. ay diyen de var 3. ay diyen de, bizim gittigimiz hastane 3. ay yaptirin dedi, 9 mayis 3. ayimiz o zaman yaptiriciiimm
Bu hastalik erken yasta krese gonderilen cocuklarda ve pis sularda oluyomus bugun eczaci kadin onceden olsaydi yaptirma derdim ama yurtdusindan gelen multeciler bircok hastalik getirdi iyi oldu yaptirman dedi bagirsak dugumlenmesi siddetli gaz sıkısmasinda da oluyo Allah korusun olume yol acabiliyor...
Anladim tatlim sagolasin. Ben de bi sorayim ebeye bakalim. Yalniz virusu atinca dedin ya orayi anlamadim kaka yapinca niye viruslu oluyo ki icinde o virusten mi var asinin ay hic anlamadim cok cahilimBazi drlar bu asiyi onemsemiyorlar belki ondan soylememistir bizim ebe 2. Ay asilarindan 1 ay sonra yapariz agir gelir dedi ama dr o zaman 3 aylik olacak 3 ayi birgun bile gecmemeli etkisi olmaz diger asilarla birlikte yaptir atesinin takip edersin cok yukselirse getirirsin dedi oyle yapirdim bide rota asisindan sonraki kakayi cok iyi temizlemen ve ellerini cok iyi yikaman gerekiyo virusu kakayla attigi icin sanada bulasabilir
artik noluyosa bnde anlamiyorum. Bugun yaptirdij aglamadi cok sukur. Hemen emzik verdim sustu. Bi ani bi anini tutmuyo bebeklerin.Benimkide kafasini yikayinca giydirirken agliyo hemen yediriyorum sakinlesiyo banyodan hemen once yediriyorum oysa yoksa krize giriyo yikarken su hemen aciktiriyo galiba
Operasyon gibi geliyor onu taktirmak sonra kayiyor fln.Spiral neden dusunmuyorsun tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?