2015 Şubat Anneleri

aynen canım bizdede anadan yok babadan yok ama çok şükür düğün masraflarımızı kendimiz ödedik üstüne düğünden 1 yıl sonra dükkan aldık şimdide yeni bir iş kurduk Allah veriyor sen çalışırsan

bende uzasınlar diye bişey yapmak istemiyorum ama uçları çok kurudu keçi kılı gibi oldular birde kepeklenme başladı bari düzleştireyim diyorum bakımlı dursun azıcık diye

çocuk aglamiyorsa bekle bence
kaka uzmani ne yawssss

ne bilim öyle dedilerya az önce
ağlamıyor çok şükür keyfi yerinde

lavman nasil bi his ki
yani kendimoze yapilsa nasil hossederiz( utanmayi demiyorum )
acirmiki

poponun içine sıkılıyor yağlı sıvı
acımıyor çünkü hissetmiyorsun anında tuvalete gitme ihtiyacın oluyor
bana doğumda sıkmışlardı
sizin oralarda yokmu öyle

Bence taktir ne olur ne olmaz.benim iki kiz korunduğumuz halde oldular.demek ki tam korunma olmuyormus.
Kondomla mi korunuyordunuz. Dikkat ettiginiz halde mi oldu yoksa arada erkekler takmiyor fln oyle mi oldu. Spiral dusunmuyorum. Hap da kullanamiyorum pihtilasma oldugundan. Ama hep kaza oldu deniyor kondomla kullanici hatasi mi yoksa yontemin kendisi nasil kazaya yol aciyor

o zaten sma
ben sma kullanıyorum tadı buruk anne sütüne en yakın mama buymuş

Hadi ya :/ tatlı bi mama ver o zaman :)

Ahahaha :) ne ikisi 1 tane bile doğurur muyum bilmiyom. Bol bol kaka izlemeye devam ahahaha :)

ne şanslısın gitmeyebiliyorsun işe kendi işin olması çok iyi
havalar düzelince onuda götürürsün yanında arabada uyur
Arabamız yoktu eşimin patronunun yeni bebeği oldu araba almışlar kraftın şu ön tekerlekleri bitişik olandan. Eşi yokuşları çıkamamış diye hiç kullanmamış.Eşim dedi alayım mı al dedim.
Dün evde içine koydum kıyamet koptu.
Acaba yattığını zannetti diye mi öyle yaptı bilmiyırum.
Bu çocuğu dışarı çıkaramıycaz sanırım
Sıpasinko.
Yani ablamın işi çıkınca gitmiyorum ama bana hiç sormadı işin var mı diye.
Yarın gelmiycem dedi.
Tabii bir yerde çalışsam patronuma ben gelmiyorum diyemezdim.

Yok canım takvim ve geri cekmeyle korunuyorduk ama pek korumuyormus

Ben öyle saçı hic sevmem benim de biraz öyleydi kestim gecen gün uçlarından.bi de argan yagi aldım banyodan sonra suruyorum uçlarına hem güzel kokuyor hem de elektriklenmeyi filan önlüyor.bakım için de iyiymis ama yeni aldığım için tam yorumlayamayacagim.
Ne güzel dükkân almissiniz hayırlı olsun canım biz de istiyoruz ama alınacak gibi değil 750 binden falan bahsediliyor buralarda.. Napalim kiraya devam

Spiral neden dusunmuyorsun tatlım.

Ana kucagiyla koy arabaya bizimki de yatmiyordu ana kucagiyla oturunca seviyor, etrafi da izliyor ya

pusetin içinde de durmuyormu
benimki pusete bayılıyor
evde durmuyor ama evde oturtayım içine kıyamet kopuyor
arabaya binsin susuyor
yada dışarıdayken
balkon varsa balkonda bir dene belki dışarıda duracaktır
biz mesela giyinince hemen çıkmak zorundayız
2 dk geçmeden avazı çıktığı kadar bağırıyor dışarı çıkınca susuyor
ablan keşke baştan söyleseydi şu gün işim var diye ona göre ayarlardın işini
bak bana patron başkası 1 haftadır hergün arıyorlar
dün gece eve göndermiş arkadaşları gelecekmi kesin diye

rotayi 2. ay diyen de var 3. ay diyen de, bizim gittigimiz hastane 3. ay yaptirin dedi, 9 mayis 3. ayimiz o zaman yaptiriciiimm
anladim canim. Ben ebeye bi sorayim o zaman 8 mayista ikinci ay asisi var gitmeden sorayim. Bunun icin de doktoru aramama gerek yok herhalde ailenin tercihine kalmis yaptirmak. Ucuncu ay derse o zaman istanbulda annemin yaninda olcam ya ondan. Orda da yaparlar herhalde ya nolcak.

Anladim tatlim sagolasin. Ben de bi sorayim ebeye bakalim. Yalniz virusu atinca dedin ya orayi anlamadim kaka yapinca niye viruslu oluyo ki icinde o virusten mi var asinin ay hic anlamadim cok cahilim

Benimkide kafasini yikayinca giydirirken agliyo hemen yediriyorum sakinlesiyo banyodan hemen once yediriyorum oysa yoksa krize giriyo yikarken su hemen aciktiriyo galiba
artik noluyosa bnde anlamiyorum. Bugun yaptirdij aglamadi cok sukur. Hemen emzik verdim sustu. Bi ani bi anini tutmuyo bebeklerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…