dr acidimi dediAcımadımı ben taktıramam acır yaaa
hahah bayiliyor vallaOnları yemeyip kabak yemeği mi yiyor
Bir ara ceyrek altin vereceklerdi bana gelmediArkadaslar basbakan tv de diyoki dogum yapan kadinlarimiza cok guzel haklar verdik.ne verdi ben mi atladim?
Ben öyle saçı hic sevmem benim de biraz öyleydi kestim gecen gün uçlarından.bi de argan yagi aldım banyodan sonra suruyorum uçlarına hem güzel kokuyor hem de elektriklenmeyi filan önlüyor.bakım için de iyiymis ama yeni aldığım için tam yorumlayamayacagim.
Ne güzel dükkân almissiniz hayırlı olsun canım biz de istiyoruz ama alınacak gibi değil 750 binden falan bahsediliyor buralarda.. Napalim kiraya devam
Geçen bir arkadaş burada yazmıştı galactago bitkisel damla ben de almayı düşünüyorum.int Yorumları güzel.
Önceden haber verse bile bizim işler zamanlı. Hergün bir şeyin son günü.bizim mart,nisan,mayıs çok yoğun.
Senin yerine iyiki başkasını almıyorlar.
Taktılar sana.
Ablamlarda Çanakkaleden ev arıyorlar deli gibi. Orda yaşamak istiyorlarmış.
Evlerini satmaya çalışıyorlar,satınca ordan bir ev birde işyeri alacaklarmış.
Burda hayat zor ve pahalıymış.
Sanki orda elek.D.gaz ucuz.
Belki sebze ucuzdur sadece.
Eğer giderlerse kızım yine ortada kalacak
Bana dr yaptirmadi, ikinmam icin gerekliymis hos 16 saat bekeldim sonra da sezeryan oldumGormemen imkânsız akabinde tuvalete cikiyorsun zaten.bence her dogurana yapılmalı çünkü çok ikiniyor insan tatsız şeyler yasanmasin
Nefes alma hakki
su hikayr diyosunuzBir ara ceyrek altin vereceklerdi bana gelmedi
Cam silinceye kadar mi ben daha yeni kahvalti yapiyorum kahvalti dedigimde yumurta ve ekmekperdeleri makineye attim
çocuklarin yemegi hazir sayilir
bebis uyyor
okula gidip geliyim bes dk, perdeler çikana kadar camlari silicem insallah uyanmaz hakan efendi
Ben 2 aylikken binicem ucaga. Eskidendi tehlikesi artik ucaklarin kabin ici basinclari ayarlaniyo cok etkilemiyo canim. 40i cikmamis bebeler bile biniyo :)Otobüsle uçak için erken diye biliyorum
Ya sen bebegi yalniz mi birakuyosun gercektenperdeleri makineye attim
çocuklarin yemegi hazir sayilir
bebis uyyor
okula gidip geliyim bes dk, perdeler çikana kadar camlari silicem insallah uyanmaz hakan efendi
aksam yatmadan 1-2 klasik iyiainden bir pekmez iç.. Doğal maltoff sütüm azalıyormu ne
sağdım 70 ml çıktı
dolaba koymaya başlayayım diyordum ama bu gidişle yetmezki bu
malt kullanan varmıydı yaa ondan alsammı acaba
Kaka uzmani: mokcu bBask:))))çocuk aglamiyorsa bekle bence
kaka uzmani ne yawssss
bentarcin disindakilerden verdim canim ölmedik yasiyiz ikimizde :))iremguzum veriyormus
ben hiç vermedim bilmiyorum
ball verdim ben ondan olmuyorsa seninkindende olmaz
Dut pekmezi miaksam yatmadan 1-2 klasik iyiainden bir pekmez iç.. Doğal malt
Kaka uzmani: mokcu bBask:))))bentarcin disindakilerden verdim canim ölmedik yasiyiz ikimizde :))
Ben 2 aylikken binicem ucaga. Eskidendi tehlikesi artik ucaklarin kabin ici basinclari ayarlaniyo cok etkilemiyo canim. 40i cikmamis bebeler bile biniyo :)
Ya sen bebegi yalniz mi birakuyosun gercektenhayatta cesaret edemem :/
Biz de yarin yola cikacaz, elimden gelse odasinş bile goturecem :)
Keciboynuzu pekmezi daha iyi, harnup diye geciyorDut pekmezi mi
Hahaha aynen, biz bir de ev ici ana kucagini, salincagini ve hamagini da aliyoruz pusetiyle araba anakucagi da var dedim ya sadece oda takimi kaldi almadigimeşimle ikimizin valizi yağmur unkinden küçük
Kiz emzigin ucuna degdirdim ben kasikla yedirmedik ya ne kiziyon[QUOemziğin ucunazantemcik, post: 40604566, member: 380312"]yav niye veriyorsunuz canim yaa yazık değil mi hadi meyve falan tamam da nutella nedir
Ben 2 aylikken binicem ucaga. Eskidendi tehlikesi artik ucaklarin kabin ici basinclari ayarlaniyo cok etkilemiyo canim. 40i cikmamis bebeler bile biniyo :)
Hahaha aynen, biz bir de ev ici ana kucagini, salincagini ve hamagini da aliyoruz pusetiyle araba anakucagi da var dedim ya sadece oda takimi kaldi almadigim
mamayı değiştirmeyi denesene canım hipp güzel diyorlargünaydın kızlar
2 de yatıp 5 de uyandık biz hala çok mutluyuz çığlık atıyoruz sevinçten
ama mamayı ağzımıza aldığımız an morarana kadar ağlıyoruz
3 saat emzirmedim mama yesin diye ama yok yemiyor
acaba mamayımı beğenmedi anlamıyorumki
Dut pekmezi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?