2015 Şubat Anneleri

bende sevmiyorum ama kuaföre gidemiyorumki kendimde kesemem daha çok kırılır
argan yağının kalitesi önemli her marka aynı değil bazıları normal madem yağını argan yağı diye kakalıyor millete
sağolasın canım dükkan aldık onun kredisi bitti üzerine şimdi yeni bir iş daha kurduk bir 5 sene zorlanacağız ama sonra inşallah daha güzel olacak

Geçen bir arkadaş burada yazmıştı galactago bitkisel damla ben de almayı düşünüyorum.int Yorumları güzel.

biri de ben kullandım hiç faydası olmadı yazmıştı ama

sorma birde akşam arkadaş diyor artık gece vardiyasında 1 hafta çalışacaksınız rahat edersin sende çocukla diyor
bende bakarız bakalım o işler öyle olmaz dedim
çanakkale güzel yaa sakin istanbul kalabalığından kaçan herkes oraya geliyor
sebze meyve ucuz hayat pahalı değil burada
kiralar yüksektir dükkan alırlarsa kirası güzel olur

perdeleri makineye attim
çocuklarin yemegi hazir sayilir
bebis uyyor
okula gidip geliyim bes dk, perdeler çikana kadar camlari silicem insallah uyanmaz hakan efendi
Cam silinceye kadar mi ben daha yeni kahvalti yapiyorum kahvalti dedigimde yumurta ve ekmek

Otobüsle uçak için erken diye biliyorum
Ben 2 aylikken binicem ucaga. Eskidendi tehlikesi artik ucaklarin kabin ici basinclari ayarlaniyo cok etkilemiyo canim. 40i cikmamis bebeler bile biniyo :)

perdeleri makineye attim
çocuklarin yemegi hazir sayilir
bebis uyyor
okula gidip geliyim bes dk, perdeler çikana kadar camlari silicem insallah uyanmaz hakan efendi
Ya sen bebegi yalniz mi birakuyosun gercekten hayatta cesaret edemem :/

off sütüm azalıyormu ne
sağdım 70 ml çıktı
dolaba koymaya başlayayım diyordum ama bu gidişle yetmezki bu

malt kullanan varmıydı yaa ondan alsammı acaba
aksam yatmadan 1-2 klasik iyiainden bir pekmez iç.. Doğal malt

çocuk aglamiyorsa bekle bence
kaka uzmani ne yawssss
Kaka uzmani: mokcu bBask:))))
iremguzum veriyormus
ben hiç vermedim bilmiyorum

ball verdim ben ondan olmuyorsa seninkindende olmaz
bentarcin disindakilerden verdim canim ölmedik yasiyiz ikimizde :))

[QUOÇocukta scon8isikost: 40609229, member: 208392"]Cam silinceye kadar mi ben daha yeni kahvalti yapiyorum kahvalti dedigimde yumurta ve ekmek[/QUOTE]
2. Cocukta sende isik hizina erisirsinmerak etme.. simdi normal

Son düzenleme:
Biz de arabayla gidiyoruz esya cok olunca
Ben 2 aylikken binicem ucaga. Eskidendi tehlikesi artik ucaklarin kabin ici basinclari ayarlaniyo cok etkilemiyo canim. 40i cikmamis bebeler bile biniyo :)

Ya sen bebegi yalniz mi birakuyosun gercekten hayatta cesaret edemem :/

[QUOemziğin ucunazantemcik, post: 40604566, member: 380312"]yav niye veriyorsunuz canim yaa yazık değil mi hadi meyve falan tamam da nutella nedir
Kiz emzigin ucuna degdirdim ben kasikla yedirmedik ya ne kiziyon [/QUOTE]
Haa seninki tamam hashande nin yüzü gözü nutella içindeydi :)))

bizde de bun
Hahaha aynen, biz bir de ev ici ana kucagini, salincagini ve hamagini da aliyoruz pusetiyle araba anakucagi da var dedim ya sadece oda takimi kaldi almadigim

Sen baya evi sırtlanmış gidiyorsun :))
bizde de bunlardan pusetle onun ana kucağı da var tabi ek olarak

mamayı değiştirmeyi denesene canım hipp güzel diyorlar

kizimi emzirirken normal uzum pekmezi icerdim gece yatmadan dolu bir kasik..gece sütle dolardi giguslerim...

Dun bir veli eşime ev yapimi dut pekmezi vermiş gece 12 de 1 kasik içip yattim gece 3 te şutu sağmak zorunda kaldim normalde dolmayan gogsumden sut siziyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…