2015 Şubat Anneleri

Yerim onu ya masallah tosuna

yoo
her dogurana lavman mi yapiliyor
hiç oyle bisey hatirlamiyorum
yaptilarda alt dan benmi gormedimki :)))))))))))))
Beni gece 12'den ertesi gun oglen 13'e kadar ac birakip birde ustune lavman yaptilar oda canimi cok yakmisti Allahtan bebeklerinki sac teli kadar ince bir hortum onlarin cani acimiyor...

hipp burada heryerde bulamam aptamile başlayayım bari bende
Evolvia yi çok arastirdim öncelerihem kilo yapan hem.gaz yapmayan hhem de kabizliga çok iyi geldiğini öğrendiğim bir mama..neden dusunmuyorsun?
Ay annem de perdelerime taktı dün gece geldi bgn evi kirkliyor :)) bgn perdelerden başladık bakalım :)))
anam anaya bak.. Kurban olsunlar..bende hep yüzünden is yapiyorum ta sini caz 1 aya diye ..bi basima nasil altındankalkacaksam

gel instagrama şekerim boy boy fotoları var :)))))
bilmiyom ki nasil geliniyor

Ayakta duracakmışım,yüzü tv ye dönük bakacakmış. Başka türlü kıyamet kopuyor

iphonesa apple storedan androidse play storedan instagram yükle tlfnuna hadi gel sende :))))

tvye bi baktirmamakta direnen ben mi kaldım..evde ses olsun diye açsam da tvnin üstünü battaniye ile örtüyorm yoksa boynu kirilircasina dönüp bakmak istiyor

Canım 70 cc yi kaç dakikada sağdın bende bikaç gün önce sagayim dedim 6 dk da 60 cc çıktı bu arada ben Malt içmiştim ise yariyo

10 dk canım malt hangi marka bende alayım bari işe başlayınca iyice bitecek bu süt anlaşılan
4 bucuk saat aradan sonra tekrar sağdım şimdide 60 cc çıktı

Deme kız öyle ben gelsinler istemiyorum kötülersin sandım

sen onlara kötülemişim gibi anlat o zaman

Evolvia yi çok arastirdim öncelerihem kilo yapan hem.gaz yapmayan hhem de kabizliga çok iyi geldiğini öğrendiğim bir mama..neden dusunmuyorsun?

evolvia buralarda yok canım büyük marketlerde falan varmış sanırım netten sipariş vermem gerekiyor her seferinde
sen kullandınmı evolvia

benimkide tv ye çevirince çok dikkatli bakıyor ama ben bilerek hiç döndürmüyorum ana kucağında bile tv ye ters tutuyorum alışmasın şimdiden

ben bebelac kullaniyorum sekerli demir gibi bi tadi var onuda deneyebilirsin aptamille ayni markanin sanirim

şekerli olmasını istemedim hiç bu yüzden sma aldım zaten

Ama onuda icmiyo dene en azindan onu icerse tadindan icmedigini anlarsin en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…