Yerim onu ya masallah tosunaTeyzelerim ben Ahmet Tuna...
Gece 3.5 tan beridir annenin beyninin contalarini söktüm yerinden..ama durmak yok yola devam.annem yemek yapabilmek için beni buraya koydu ..ablam yemek yesin diye annenin yapistirdigi resimler pek hoauma gitti..ama ondan da sıkıldim ..
An be an...
#direnanne
Beni gece 12'den ertesi gun oglen 13'e kadar ac birakip birde ustune lavman yaptilar oda canimi cok yakmisti Allahtan bebeklerinki sac teli kadar ince bir hortum onlarin cani acimiyor...yoo
her dogurana lavman mi yapiliyor
hiç oyle bisey hatirlamiyorum
yaptilarda alt dan benmi gormedimki :)))))))))))))
Evolvia yi çok arastirdim öncelerihem kilo yapan hem.gaz yapmayan hhem de kabizliga çok iyi geldiğini öğrendiğim bir mama..neden dusunmuyorsun?hipp burada heryerde bulamam aptamile başlayayım bari bende
anam anaya bak.. Kurban olsunlar..bende hep yüzünden is yapiyorum ta sini caz 1 aya diye ..bi basima nasil altındankalkacaksamAy annem de perdelerime taktı dün gece geldi bgn evi kirkliyor :)) bgn perdelerden başladık bakalım :)))
bilmiyom ki nasil geliniyorgel instagrama şekerim boy boy fotoları var :)))))
iphonesa apple storedan androidse play storedan instagram yükle tlfnuna hadi gel sende :))))Evolvia yi çok arastirdim öncelerihem kilo yapan hem.gaz yapmayan hhem de kabizliga çok iyi geldiğini öğrendiğim bir mama..neden dusunmuyorsun?
anam anaya bak.. Kurban olsunlar..bende hep yüzünden is yapiyorum taainicaz 1 aya diye ..bi basima nasip altındankalkacaksam
bilmiyom ki nasil geliyor
tvye bi baktirmamakta direnen ben mi kaldım..evde ses olsun diye açsam da tvnin üstünü battaniye ile örtüyorm yoksa boynu kirilircasina dönüp bakmak istiyorAyakta duracakmışım,yüzü tv ye dönük bakacakmış. Başka türlü kıyamet kopuyor
Tv izletme kiz cok kucukler daha.Ayakta duracakmışım,yüzü tv ye dönük bakacakmış. Başka türlü kıyamet kopuyor
Ben buyuge bile izletmiyrum. Gunde 20 dk o da nadirtvye bi baktirmamakta direnen ben mi kaldım..evde ses olsun diye açsam da tvnin üstünü battaniye ile örtüyorm yoksa boynu kirilircasina dönüp bakmak istiyor
ben bebelac kullaniyorum sekerli demir gibi bi tadi var onuda deneyebilirsin aptamille ayni markanin sanirimhipp burada heryerde bulamam aptamile başlayayım bari bende
helal valla o kdr buyudugunde yapabilir miyim bilmiyorum da en azından 2 yaşına kdr falan izletmek istemiyorumBen buyuge bile izletmiyrum. Gunde 20 dk o da nadir
iphonesa apple storedan androidse play storedan instagram yükle tlfnuna hadi gel sende :))))
Bu ne hız ya sanal alemin kurdu seniiii :)))))Geldim bile..Gulfem rana adim :) millet ekleyin beni ben hicbirinizi bilmiyom
Ne aliyorsun burdan
Tmm canim saolmustela şampuanı uni baby 12 li ıslak mendilleri lansinoh kremi avent ürünlerini.. bebekle ilgili kozmetik olan herşeyi burdan aldım canım
Darisi bana ya olsamda rahatlasamSizin yazılarınızdan sonra bende adet olmuyorum acaba hamilemiyim demiştim ki adet olmuşumrahatladım valla
Canım 70 cc yi kaç dakikada sağdın bende bikaç gün önce sagayim dedim 6 dk da 60 cc çıktı bu arada ben Malt içmiştim ise yariyo
Deme kız öyle ben gelsinler istemiyorum kötülersin sandım
Evolvia yi çok arastirdim öncelerihem kilo yapan hem.gaz yapmayan hhem de kabizliga çok iyi geldiğini öğrendiğim bir mama..neden dusunmuyorsun?
Ayakta duracakmışım,yüzü tv ye dönük bakacakmış. Başka türlü kıyamet kopuyor
ben bebelac kullaniyorum sekerli demir gibi bi tadi var onuda deneyebilirsin aptamille ayni markanin sanirim
mustela şampuanı uni baby 12 li ıslak mendilleri lansinoh kremi avent ürünlerini.. bebekle ilgili kozmetik olan herşeyi burdan aldım canım
Darisi bana ya olsamda rahatlasam
Ekliyorum canim:))) benim cansu zatrnGeldim bile..Gulfem rana adim :) millet ekleyin beni ben hicbirinizi bilmiyom
Ama onuda icmiyo dene en azindan onu icerse tadindan icmedigini anlarsin en azindan10 dk canım malt hangi marka bende alayım bari işe başlayınca iyice bitecek bu süt anlaşılan
4 bucuk saat aradan sonra tekrar sağdım şimdide 60 cc çıktı
sen onlara kötülemişim gibi anlat o zaman
evolvia buralarda yok canım büyük marketlerde falan varmış sanırım netten sipariş vermem gerekiyor her seferinde
sen kullandınmı evolvia
benimkide tv ye çevirince çok dikkatli bakıyor ama ben bilerek hiç döndürmüyorum ana kucağında bile tv ye ters tutuyorum alışmasın şimdiden
şekerli olmasını istemedim hiç bu yüzden sma aldım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?