- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Ama çok tatlı ya maşallah :)Teyzelerim ben Ahmet Tuna...
Gece 3.5 tan beridir annenin beyninin contalarini söktüm yerinden..ama durmak yok yola devam.annem yemek yapabilmek için beni buraya koydu ..ablam yemek yesin diye annenin yapistirdigi resimler pek hoauma gitti..ama ondan da sıkıldim ..
An be an...
#direnanne
ben malt kullanıyorum da onunla beraber tonla şey kullanıyorum hangisi ise yariyor bilmiyorum ama bence en güzeli düzenli sagmak acayip artırıyor hsonu hep gezdik misafir vardı falan derken sagamadim ptesi hemen azaldioff sütüm azalıyormu ne
sağdım 70 ml çıktı
dolaba koymaya başlayayım diyordum ama bu gidişle yetmezki bu
malt kullanan varmıydı yaa ondan alsammı acaba
Evet.uyyorBen 2 aylikken binicem ucaga. Eskidendi tehlikesi artik ucaklarin kabin ici basinclari ayarlaniyo cok etkilemiyo canim. 40i cikmamis bebeler bile biniyo :)
Ya sen bebegi yalniz mi birakuyosun gercektenhayatta cesaret edemem :/
mamayı değiştirmeyi denesene canım hipp güzel diyorlar
ben malt kullanıyorum da onunla beraber tonla şey kullanıyorum hangisi ise yariyor bilmiyorum ama bence en güzeli düzenli sagmak acayip artırıyor hsonu hep gezdik misafir vardı falan derken sagamadim ptesi hemen azaldi
Sizin yazılarınızdan sonra bende adet olmuyorum acaba hamilemiyim demiştim ki adet olmuşumrahatladım valla
Canım 70 cc yi kaç dakikada sağdın bende bikaç gün önce sagayim dedim 6 dk da 60 cc çıktı bu arada ben Malt içmiştim ise yariyoaynen canım bizdede anadan yok babadan yok ama çok şükür düğün masraflarımızı kendimiz ödedik üstüne düğünden 1 yıl sonra dükkan aldık şimdide yeni bir iş kurduk Allah veriyor sen çalışırsan
bende uzasınlar diye bişey yapmak istemiyorum ama uçları çok kurudu keçi kılı gibi oldular birde kepeklenme başladı bari düzleştireyim diyorum bakımlı dursun azıcık diye
ne bilim öyle dedilerya az önce
ağlamıyor çok şükür keyfi yerinde
poponun içine sıkılıyor yağlı sıvı
acımıyor çünkü hissetmiyorsun anında tuvalete gitme ihtiyacın oluyor
bana doğumda sıkmışlardı
sizin oralarda yokmu öyle
Yani süt olmayınca ne verecekler.Benimde annem babam calistigi icin ananem Buyutmus bizi 102yasinda hala yasiyi bu arada :) onceden mamami vardi diyo meyveyi rendeleyip tulbentle sıkıp suyunu falan veriyoduk hep diyo
Bebek uyurken okula mı gidicenperdeleri makineye attim
çocuklarin yemegi hazir sayilir
bebis uyyor
okula gidip geliyim bes dk, perdeler çikana kadar camlari silicem insallah uyanmaz hakan efendi
Deme kız öyle ben gelsinler istemiyorum kötülersin sandımbende sevmiyorum ama kuaföre gidemiyorumki kendimde kesemem daha çok kırılır
argan yağının kalitesi önemli her marka aynı değil bazıları normal madem yağını argan yağı diye kakalıyor millete
sağolasın canım dükkan aldık onun kredisi bitti üzerine şimdi yeni bir iş daha kurduk bir 5 sene zorlanacağız ama sonra inşallah daha güzel olacak
biri de ben kullandım hiç faydası olmadı yazmıştı ama
sorma birde akşam arkadaş diyor artık gece vardiyasında 1 hafta çalışacaksınız rahat edersin sende çocukla diyor
bende bakarız bakalım o işler öyle olmaz dedim
çanakkale güzel yaa sakin istanbul kalabalığından kaçan herkes oraya geliyor
sebze meyve ucuz hayat pahalı değil burada
kiralar yüksektir dükkan alırlarsa kirası güzel olur
Ohh hava da güzeldir orda şimdi gezersiniz bol bolAdanaya canim :)
3 çocukla nasıl herşeyin üstesinden geliyorsun ya. Normal çamaşırı atsam yerleri silebilsem mutlu oluyorum. Oooooy oyyy. Ne zaman pratik bi hatun olcam ben.perdeleri makineye attim
bebis uyyor
okula gidip geliyim bes dk, perdeler çikana kadar camlari silicem insallah uyanmaz hakan efendi
Banada ebe onu onermisti benimki kendi yapinca vermedim kullandinmi ise yaradimi[/QUOTE]Ilcede oturuyorum doktorum ilde ve cook yogun zar zor ulastim bugun fitil verdi telefondan sup gliserin kansuk diye bisey yarinda bekle 7 gun olsun yapmazsa oyle ver dedi
Sende ablanin patronusun o da sana dememeliArabamız yoktu eşimin patronunun yeni bebeği oldu araba almışlar kraftın şu ön tekerlekleri bitişik olandan. Eşi yokuşları çıkamamış diye hiç kullanmamış.Eşim dedi alayım mı al dedim.
Dün evde içine koydum kıyamet koptu.
Acaba yattığını zannetti diye mi öyle yaptı bilmiyırum.
Bu çocuğu dışarı çıkaramıycaz sanırım
Sıpasinko.
Yani ablamın işi çıkınca gitmiyorum ama bana hiç sormadı işin var mı diye.
Yarın gelmiycem dedi.
Tabii bir yerde çalışsam patronuma ben gelmiyorum diyemezdim.
Ama çok tatlı ya maşallah :)
Ay annem de perdelerime taktı dün gece geldi bgn evi kirkliyor :)) bgn perdelerden başladık bakalım :)))perdeleri makineye attim
bebis uyyor
Asi zayiflatilmis bir virüs canim vucuda enjekte edildikten sonra diskiyla atiliyor grip asisi gibi dusun asiyi vuruluyosun ama yine grip oluyosun sadece vurulmayanlara gore daha hafif atlatiyosun her bebek ishal oluyo ama asiyi vurulmayanlarin Allah korusun zehirli ishalle olum riski olabiliyor maral yazdimi bilmiyorum ama bagirsak dugumlenmesi riski 8 ay ustu bebeklere yapilinca oluyormusanladim canim. Ben ebeye bi sorayim o zaman 8 mayista ikinci ay asisi var gitmeden sorayim. Bunun icin de doktoru aramama gerek yok herhalde ailenin tercihine kalmis yaptirmak. Ucuncu ay derse o zaman istanbulda annemin yaninda olcam ya ondan. Orda da yaparlar herhalde ya nolcak.
Anladim tatlim sagolasin. Ben de bi sorayim ebeye bakalim. Yalniz virusu atinca dedin ya orayi anlamadim kaka yapinca niye viruslu oluyo ki icinde o virusten mi var asinin ay hic anlamadim cok cahilim
artik noluyosa bnde anlamiyorum. Bugun yaptirdij aglamadi cok sukur. Hemen emzik verdim sustu. Bi ani bi anini tutmuyo bebeklerin.
gel instagrama şekerim boy boy fotoları var :)))))Tesekkur ederiz teyzesi ,, bide eylül kizani gorseydik orasindan burasindan :)
Evet eczanelerde satılıyor :))))Keciboynuzu pekmezi daha iyi, harnup diye geciyor
Bende esoba gibi hayati tehlikem olmadigi surece o koltuga oturmak ve oramla oynatmak istemiyorum cok canim acimisti aklima geldikce kendimi kasiyorum ikinciyi dogururken esimle konusurum baska cocuk yapmicaksak baglatirim gerci tip ilerledi baglandiktan sonra tekrar aciliyormus sanirim...Operasyon gibi geliyor onu taktirmak sonra kayiyor fln.
Bir de dollenmeyi engellemiyor dollenme oluyor ama tutunma olmuyor. En bastan yumurta spermi bulusturmayan bir yontem olmali gibi birseyler okumustum
Benimde aklım çıkar o sırada ölür giderim yolda. Ben odada otururken bilr her dk gidip bakıyorum.Ben 2 aylikken binicem ucaga. Eskidendi tehlikesi artik ucaklarin kabin ici basinclari ayarlaniyo cok etkilemiyo canim. 40i cikmamis bebeler bile biniyo :)
Ya sen bebegi yalniz mi birakuyosun gercektenhayatta cesaret edemem :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?