2015 Şubat Anneleri

Ama çok tatlı ya maşallah :)

off sütüm azalıyormu ne
sağdım 70 ml çıktı
dolaba koymaya başlayayım diyordum ama bu gidişle yetmezki bu

malt kullanan varmıydı yaa ondan alsammı acaba
ben malt kullanıyorum da onunla beraber tonla şey kullanıyorum hangisi ise yariyor bilmiyorum ama bence en güzeli düzenli sagmak acayip artırıyor hsonu hep gezdik misafir vardı falan derken sagamadim ptesi hemen azaldi

Ben 2 aylikken binicem ucaga. Eskidendi tehlikesi artik ucaklarin kabin ici basinclari ayarlaniyo cok etkilemiyo canim. 40i cikmamis bebeler bile biniyo :)

Ya sen bebegi yalniz mi birakuyosun gercekten hayatta cesaret edemem :/
Evet.uyyor

ben malt kullanıyorum da onunla beraber tonla şey kullanıyorum hangisi ise yariyor bilmiyorum ama bence en güzeli düzenli sagmak acayip artırıyor hsonu hep gezdik misafir vardı falan derken sagamadim ptesi hemen azaldi

bende sağamadım birkaç gündür ondan azaldı heralde

Sizin yazılarınızdan sonra bende adet olmuyorum acaba hamilemiyim demiştim ki adet olmuşum rahatladım valla

ya ben niye olamadım hala oofffff

Canım 70 cc yi kaç dakikada sağdın bende bikaç gün önce sagayim dedim 6 dk da 60 cc çıktı bu arada ben Malt içmiştim ise yariyo

Deme kız öyle ben gelsinler istemiyorum kötülersin sandım

perdeleri makineye attim
çocuklarin yemegi hazir sayilir
bebis uyyor
okula gidip geliyim bes dk, perdeler çikana kadar camlari silicem insallah uyanmaz hakan efendi
3 çocukla nasıl herşeyin üstesinden geliyorsun ya. Normal çamaşırı atsam yerleri silebilsem mutlu oluyorum. Oooooy oyyy. Ne zaman pratik bi hatun olcam ben.

Ilcede oturuyorum doktorum ilde ve cook yogun zar zor ulastim bugun fitil verdi telefondan sup gliserin kansuk diye bisey yarinda bekle 7 gun olsun yapmazsa oyle ver dedi
Banada ebe onu onermisti benimki kendi yapinca vermedim kullandinmi ise yaradimi[/QUOTE]

7. gün yapmazsa vereyim demiştim 7. gün kendiliğinden zorlana zorlana yaptı vermedim henüz

Sende ablanin patronusun o da sana dememeli Aslinda ablam tecrubeli diyosun emek'i goturse ya disari güne falan sende ona gore cesaret edersin...

perdeleri makineye attim
çocuklarin yemegi hazir sayilir
bebis uyyor
okula gidip geliyim bes dk, perdeler çikana kadar camlari silicem insallah uyanmaz hakan efendi
Ay annem de perdelerime taktı dün gece geldi bgn evi kirkliyor :)) bgn perdelerden başladık bakalım :)))

Asi zayiflatilmis bir virüs canim vucuda enjekte edildikten sonra diskiyla atiliyor grip asisi gibi dusun asiyi vuruluyosun ama yine grip oluyosun sadece vurulmayanlara gore daha hafif atlatiyosun her bebek ishal oluyo ama asiyi vurulmayanlarin Allah korusun zehirli ishalle olum riski olabiliyor maral yazdimi bilmiyorum ama bagirsak dugumlenmesi riski 8 ay ustu bebeklere yapilinca oluyormus

Operasyon gibi geliyor onu taktirmak sonra kayiyor fln.
Bir de dollenmeyi engellemiyor dollenme oluyor ama tutunma olmuyor. En bastan yumurta spermi bulusturmayan bir yontem olmali gibi birseyler okumustum
Bende esoba gibi hayati tehlikem olmadigi surece o koltuga oturmak ve oramla oynatmak istemiyorum cok canim acimisti aklima geldikce kendimi kasiyorum ikinciyi dogururken esimle konusurum baska cocuk yapmicaksak baglatirim gerci tip ilerledi baglandiktan sonra tekrar aciliyormus sanirim...

Ben 2 aylikken binicem ucaga. Eskidendi tehlikesi artik ucaklarin kabin ici basinclari ayarlaniyo cok etkilemiyo canim. 40i cikmamis bebeler bile biniyo :)

Ya sen bebegi yalniz mi birakuyosun gercekten hayatta cesaret edemem :/
Benimde aklım çıkar o sırada ölür giderim yolda. Ben odada otururken bilr her dk gidip bakıyorum.
Bu y.dışında yaşayan kişilere rahatlık hapı mı veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…