- 17 Haziran 2014
- 343
- 190
- 53
Ama onuda icmiyo dene en azindan onu icerse tadindan icmedigini anlarsin en azindan
Akrep burcu günlük ve haftalık yorumunu okudum bak şöyle yazıyor:Araniz Nasil konuşuyor mu esin seninle yoksa benimkisi gibi inat mo ediyor?
Kiyamam yaa olmeyecek kadar ictigine gore sevmemis belli biliyorum emzirmek istiyosun ama gunah ya ac birakma hangi mamayi severse onu ver yerler onu annesiiiiiişte bende onu düşündüm bugün bebelac alıp deneyeceğim
az önce 60 ml hazırladım mama bilerek 3 saat emzirmedim
mamayı içti ama 20 ml içti bıraktı ölmeyecek kadar içiyor sonra emzirdim deli gibi emdi
Yavrum ya kiyamam ona meme istiyo sut var ama kilo alamiyoişte bende onu düşündüm bugün bebelac alıp deneyeceğim
az önce 60 ml hazırladım mama bilerek 3 saat emzirmedim
mamayı içti ama 20 ml içti bıraktı ölmeyecek kadar içiyor sonra emzirdim deli gibi emdi
Yavrum ya kiyamam ona meme istiyo sut var ama kilo alamiyoAllah sütünün yaramasını sağlasın inşallah..
değiştireyim en iyisi mamayıKiyamam yaa olmeyecek kadar ictigine gore sevmemis belli biliyorum emzirmek istiyosun ama gunah ya ac birakma hangi mamayi severse onu ver yerler onu annesiiiii
Tecrübeli ama aşırı evhamlı ık dese altında milyonlarca şey arıyor.Sende ablanin patronusun o da sana dememeliAslinda ablam tecrubeli diyosun emek'i goturse ya disari güne falan sende ona gore cesaret edersin...
İzletmiyorum evde kucağımda dolaşıyorum ama tv den uzaklaşınca çığlık kopuyor.Tv izletme kiz cok kucukler daha.
Ikisi de uyuyor giydim spor ayakkabimi bakalim kac dk surecek
Tecrübeli ama aşırı evhamlı ık dese altında milyonlarca şey arıyor.
Bir kez gençken birisiyle sinemaya gitmiştim doğal olarak telim kapalı 3 saat ulaşamayınca çocuk beni öldürecek diye polisi falan aramaya kalkışmış, 100 rekat namaz kılmış, onlarca yasin okumuş.
İşte durumu sen düşün.
Paranoya yüksek biraz.
gözüne değil de beynine zararlı. sesine rahatlıyordur belki. şimdi daha küçük zaten izlese ne izleyebilirİzletmiyorum evde kucağımda dolaşıyorum ama tv den uzaklaşınca çığlık kopuyor.
Gözüne zararlı di mi?
Bir şey olunca annemi arıyor annem onu sakinleştiriyor sonra annem beni arıyor Sakince anlatıyor.aabooooww
senin işin zor şimdi çocukta da aynı şeyi yaparsa senide panik yaptırır
Ben diye baskasini mi ekledin:) basi kapali elinde kitap olan bir hanim resmi varEkliyorum canim:))) benim cansu zatrn
Tövbeler tovbesiTecrübeli ama aşırı evhamlı ık dese altında milyonlarca şey arıyor.
Bir kez gençken birisiyle sinemaya gitmiştim doğal olarak telim kapalı 3 saat ulaşamayınca çocuk beni öldürecek diye polisi falan aramaya kalkışmış, 100 rekat namaz kılmış, onlarca yasin okumuş.
İşte durumu sen düşün.
Paranoya yüksek biraz.
ölmuyonda saclarin beyaz liyor bol bol..Bu çocuk büyüyene kadar ben ölürüm.
Her ikinizi de eklefşm kizlar fsimlerEkliyorum canim:))) benim cansu zatrn
hep gidiyorum kizBebek uyurken okula mı gidicen
kiz herseyin ustesinden gelemiyomki3 çocukla nasıl herşeyin üstesinden geliyorsun ya. Normal çamaşırı atsam yerleri silebilsem mutlu oluyorum. Oooooy oyyy. Ne zaman pratik bi hatun olcam ben.
emzirmeden sonrami bu 60 ml?Canım 70 cc yi kaç dakikada sağdın bende bikaç gün önce sagayim dedim 6 dk da 60 cc çıktı bu arada ben Malt içmiştim ise yariyo
bana gonder anani, seksenlese yetmez :))))))Ay annem de perdelerime taktı dün gece geldi bgn evi kirkliyor :)) bgn perdelerden başladık bakalım :)))
haha niye kiz :)))Bu çocuk büyüyene kadar ben ölürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?