yok oğlak burcuyum ana yükselenim yengec :)
ayy benimkisi inşallah o kadar uzun sürmez yaa
benimde elim orda sürekli dün eşime gösterdim baak bu bebişimiz die yok ya orda bişi dedi duygusuzz
ayy özele gidiyorum ben inşallah öğrenirim yaa :)
Kızlar çok şükür hersey yolunda ve bir oğlum daha oluyor
Bu arada selamlar allahım sabah bir yelden kalktım abdest aldım yasın okudum, allahım doktor desinki herşey yolunda ve bir erkek desin dedim)) cinsiyet işin şakası aslında içimden geçen öyleydi çok şükür bide kan temiz çıkarsa Bayram Bayram gibi geçsin.
Darısı size inşallahiçim içime sığmıyor :))
Bnde esime gosterdim bak bak dokun dedim oda gelir gelmez elini oraya koyuyo.su durum bile cok cok guzel bisey:) bu ardda bnde oglak burcuyum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim bebişim usludur annesini üzmezz (inşallah)ozaman bebişinin insafına kaldın hayatım :) poposunu dönerse işin yaş :)
ya uyurken falan elini koyuyor cok güzel bi duyguda odunluk yaptı dün canım sıkıldı :) oğlak burcu anneleri cok otoriter olur diyolllaa ama bakalımm :)
benim bebişim usludur annesini üzmezz (inşallah)
cok sevındım canım. ne guzel haberler almışsın. darısı bızım basımıza
bende 13. haftamda gitcem yaa inşallah banada söylerrrbişiler alasım var cinsiyeti bilmeyince alamıorum :) bu arada hayırlı olsun Allah gönlüne göre vermiş sağlıgıyla kucagına alırsın inşallaahh :)
hadi hayırlı olsun :) kendine sıkıntı yaptın durdun bak bebişin gayet sağlıklı ve paşa D: allahım kucağına almayıda nasip etsin canım şu cuma saati randevusu olan herkese hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin.
Sıkılmasin canin oda inanamadigi icin oyle demistir:) valla cnm bn burcumun ozelliklerini cok tasiyorum.suanda bile etrafimdaki cocuklara otoriterlik kurmaya calisiyorum. Elimde degil bakalim kendi yavrumada oylemi olucam.herkez degisirsin diyolar ama bakalim hayrlisi
Amin canım hepimiz inşallah :) valla cinsiyetini yüzelsel baksa inanmayacaktın ama detaylı ultrasyon olunca inandım zaten kendisi dedi, Buda erkek dedi ben anlamadım eşim dediki herhalde erkekmiş dedi, sorsana dedim yüzümüze döndü erkek dedi:)
Hatta üzüldüm zannettiler hevan korku içinde olunca, dedim hiç önemi yok sağlıklı olsunda gerisi boş
Eki Görüntüle 1200851 Eki Görüntüle 1200852
Yorumları alalım :)
Amin canım hepimiz inşallah :) valla cinsiyetini yüzelsel baksa inanmayacaktın ama detaylı ultrasyon olunca inandım zaten kendisi dedi, Buda erkek dedi ben anlamadım eşim dediki herhalde erkekmiş dedi, sorsana dedim yüzümüze döndü erkek dedi:)
Hatta üzüldüm zannettiler hevan korku içinde olunca, dedim hiç önemi yok sağlıklı olsunda gerisi boş
Masallah masallah pek guzel/ yakisikli olcak annesi. Bu arada cinsiyetiyle ilgili bisey soyledi mi doktor? Ne kadarlik oldu? Ayrica telefondan fotolari nasil yukledin canim ?
Kimseye hamile oldgumu soylemek istemiyorum erken diye ama gobegimiz bizi ele veriyo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?