2015 Şubat Anneleri

net bilgi vermezler galiba 14.haftanda bende 13. haftama girdiğim gün gitcem net olmasada belki söylerler bi arkadasım var kız dedi doktor arkadasım herseyini aldı erkek olabilir dedi hala net bişi demio 7. aydalar :S ben ölürüm herhalde meraktan bebek hep sırtını dönüo doktor net göremiomuş

benimde 13:15 randevum var. 15 gün önce gitmiştim.. her gittiğimde korku ile gidiyorum yine aynı durumdayım. benimde 2 li test yapacak ondan da korkuyorum kötü bir şey derse diye.
inşallah güzel haberlerle döneriz. Allah korusun bu sefer olsun .
bebek kıyafetlerine baktıkça gözlerim doluyor hepsini alasım geliyor.

Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz merak etme benden daha öndesin bebişini daha büyük görüceksin şanslısın hayırlı haberlerle gelelim inşallah...

İnşallah hepiniz güzel haberlerle dönersiniz arkadaşlar, içinizi ferah tutun :)

Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz merak etme benden daha öndesin bebişini daha büyük görüceksin şanslısın hayırlı haberlerle gelelim inşallah...

valla ben göremiycem üniversite hastanesi bana monitörü çevirmiyor kendisi bakıyor :))
inşallah sen net görürsün. iyi olsun görmesem de olur.

İnşallah hepiniz güzel haberlerle dönersiniz arkadaşlar, içinizi ferah tutun :)

amin cümlemizin inşallah. en sıkıntılı günlerdeyiz şu testlerimizi yaptıralım sonra hem enerjimiz gelecek hem mide bulantıları geçecek ayrıca cinsiyetler öğrenilecek ohh güzel günler bızı bekliyor.

valla ben göremiycem üniversite hastanesi bana monitörü çevirmiyor kendisi bakıyor :))

Bizimki de çok yakınlaştırmıyo ya uzaktan anlayabiliceğim kadar işte ama bu sefer rica edicem daha net görebilir miyim falan diye

amaa amaa olmazkii seninde görmen lazımm cingar cıkar bencee bebişimi görmek istiorumm bananeee dee

inşallah, az kaldı bakalım :) bu arada ben ikili test yaptırmıyorum. umarım yaptıran herkes güzel sonuçlar alır

Kızlar birsey sorcam tam genital bölgemin üstünde ortada bi şişlik var avzumun içini doldurur büyüklükte o cıktı cıkalı dik oturamaz oldum cok agrıo bebekmi o yoksa kötü birsey olabilirmi kafamdaa deli sorular :18::18:

Herkeze merhabalar bende subat annesi olucam insallah 11 mayis sat tarihim bikacgundur okuyorum ama uyeligim yeni aktif oldugundan yrni yazabildim allah hepimizi hayirli hamilelik saglikli evlatlar nasip etsin

Hayirli cumalar herkese bebis resimlerini görmek ne hoş maşallah hepsine.kontrolu olan hatunlar gözünüz aydın güzel haberler eksik olmasın hic. Kanamasi olan arkadasm gecmis olsun dinlen bol bol rabbim korur inşallah

bulanip duran mideyle cok şükür bugunumuze kivamindayim bugun.hapin sersemligi baslayinca dunyadan kopuyorum resmen kizim sersefil kaliyor ortada cocukla gebelik cok daha zormus onu anladim

Herkeze merhabalar bende subat annesi olucam insallah 11 mayis sat tarihim bikacgundur okuyorum ama uyeligim yeni aktif oldugundan yrni yazabildim allah hepimizi hayirli hamilelik saglikli evlatlar nasip etsin

Allah sağlıgıyla kucagına almayı nasip etsin inş cnm :)

Rahmini hissediyorsundur yukarı çıkıyor ya artik korkma bos yere

amaa amaa olmazkii seninde görmen lazımm cingar cıkar bencee bebişimi görmek istiorumm bananeee dee

yok bence sakin olsam daha iyi. gözlerim yaş dolu akmaya yer arıyor bir de orda sinirlenirsem birbirine katarım orayı. fenaa sinirliyimdir.
dün minibüse bindim perişanım ayakta duramıyorum .minibüs hep erkek dolu. göbeğime baktım çıkmışta ama kimse bana yer vermedi ağlaya ağlaya eve geldim yer vermediler diye.

Icini ferah tut esobam mübarek saat dualarla git gel hayirli haberlerini alicaksin kuzunun inşallah
yer vermeyen hoduk cok bu zamanda aliscaz o tabloya insanlik olmus sanki

Hosgeldin cnm umarim sen de sag salim kucagna alirsin bebisini :)

Bu arada 11 haftalik hamileyim ama ultrasonda 12 haftalik cikiyo hep bir hafta onde doktor erken yumurtalama olabilir demisti benimde bir kizim var ikinci hamileligim ilk kizimda ve suanki hamileligimdede hic sorun yasamadim normal hayatimi surduruyorum bulantisi ve agrisi olan arkadaslara allahtan sifa dilerim umarim en kisa zamanda gecixektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…