- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Ooo kızlar yeğenler büyümüşler maşallah onlara ayy ben nasıl sabırsızlıkla bekliyorum şimdi 23 ağustosta randevumuz daha çok var ama gittiğim de 13. Hafta bitmiş olacak cinsiyetini söyler mi acaba doktor ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah'ım teyzeleriiiiiiiii biz bugün doktora gidiyoruzHeyecan dorukta en son 15 gün önce gitmiştik vakit geçmek bilmedi resmen.. İkili test yaptırıcaz aynı zamanda. Dua edin bir sorun çıkmasın..Güzel haberlerle sağ ssalim gelelim aranıza. Hepinizi öpüyoruz
benimde 13:15 randevum var. 15 gün önce gitmiştim.. her gittiğimde korku ile gidiyorum yine aynı durumdayım. benimde 2 li test yapacak ondan da korkuyorum kötü bir şey derse diye.
inşallah güzel haberlerle döneriz. Allah korusun bu sefer olsun .
bebek kıyafetlerine baktıkça gözlerim doluyor hepsini alasım geliyor.
benimde 13:15 randevum var. 15 gün önce gitmiştim.. her gittiğimde korku ile gidiyorum yine aynı durumdayım. benimde 2 li test yapacak ondan da korkuyorum kötü bir şey derse diye.
inşallah güzel haberlerle döneriz. Allah korusun bu sefer olsun .
bebek kıyafetlerine baktıkça gözlerim doluyor hepsini alasım geliyor.
Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz merak etmebenden daha öndesin bebişini daha büyük görüceksin şanslısın hayırlı haberlerle gelelim inşallah...
İnşallah hepiniz güzel haberlerle dönersiniz arkadaşlar, içinizi ferah tutun :)
valla ben göremiycem üniversite hastanesi bana monitörü çevirmiyor kendisi bakıyor :))
inşallah sen net görürsün. iyi olsun görmesem de olur.
valla ben göremiycem üniversite hastanesi bana monitörü çevirmiyor kendisi bakıyor :))
amin cümlemizin inşallah. en sıkıntılı günlerdeyiz şu testlerimizi yaptıralım sonra hem enerjimiz gelecek hem mide bulantıları geçecek ayrıca cinsiyetler öğrenilecek ohh güzel günler bızı bekliyor.
Herkeze merhabalar bende subat annesi olucam insallah 11 mayis sat tarihim bikacgundur okuyorum ama uyeligim yeni aktif oldugundan yrni yazabildim allah hepimizi hayirli hamilelik saglikli evlatlar nasip etsin
Kızlar birsey sorcam tam genital bölgemin üstünde ortada bi şişlik var avzumun içini doldurur büyüklükte o cıktı cıkalı dik oturamaz oldum cok agrıobebekmi o yoksa kötü birsey olabilirmi kafamdaa deli sorular :18::18:
amaa amaa olmazkii seninde görmen lazımm cingar cıkar bencee bebişimi görmek istiorumm bananeee dee
Herkeze merhabalar bende subat annesi olucam insallah 11 mayis sat tarihim bikacgundur okuyorum ama uyeligim yeni aktif oldugundan yrni yazabildim allah hepimizi hayirli hamilelik saglikli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?