benim de bazı pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyoöncekinde hiç böyle değildi. sağlık olsun, ne diyelim
benim de bazı pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyoöncekinde hiç böyle değildi. sağlık olsun, ne diyelim
Teyzeleeeeeer biz doktordan geldik :) bebisimiz iyi cok sukur ense kalinliginida begendi doktorumuz. Kan tahlil sonucumuzuda gosterdikmi tamamdir insallah. Fotografimizida paylasalim sizinle teyzoslar :) Eki Görüntüle 1201512
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teyzeleeeeeer biz doktordan geldik :) bebisimiz iyi cok sukur ense kalinliginida begendi doktorumuz. Kan tahlil sonucumuzuda gosterdikmi tamamdir insallah. Fotografimizida paylasalim sizinle teyzoslar :) Eki Görüntüle 1201512
Söle artık 4. Aya girdik çoğumuz 😃 çocuk daha ne kadar büyücek :)[Q UOTE=oykum8290;36300635]Kimseye hamile oldgumu soylemek istemiyorum erken diye ama gobegimiz bizi ele veriyo:)))
Söle artık 4. Aya girdik çoğumuz 😃 çocuk daha ne kadar büyücek :)
Biraz daha buyusun teyzesi sonra ogrenirler zaten.suanda kendimi soylemek icin hazr hissetmiyirum helede su sinirli zamanlarimda:))
iyi sevindim seninki iyi çıkmış bebek de net görünüyor. benim yapmadılar test . iki hafta sonra gel ikili test yapalım demişlerdi şimdide bizim 2 li test randevularımız eylüle kadar dolu deliler. dedim eylülde çocuk doğacak nerdeyse.
sinirlendim geri geldim .bayramdan sonra özelde yaptırcam. senin görüntün güzel benim görüntüden bir şey anlaşılmıyor.
folbiol ve progestanı daha kullanma dedi vitamin verdi. 11+6 imiş
Hoş geldiniz maşallah annesi kocamn olmuş inşallah kan tahlillerinde iyi çıkar
Bide tahmini doğum tarihlerimiz aynı herhalde benimkide 11/02/15 sanada yazmış ultrasonda :)
aynen yaa korkuyorum anneliğimdeenn :)
detaylıya benide sokarlarmı acaba yaa :S bende öğrenmek bebişime cicişler örmek almak istiorum kıs bebeği olcak bissürü hırkası kazagı yelegı olması lazım üşür o kıyamam kii
Canım benim gözün aydın demek bir paşa daha katılıyor ailenize. Senin oğlana arkadaş olucak oh oh ne güzel 😊
maşallah, bütün arkadaşlar böyle güzel haberlerle gelsin :)
Ilk oglumda ocak ta dogacakti :) elbiseleri hala duruyor ama alacam yinede :) erkek olursa cok sansli olir kiyafet yonunden diye dusunuyordum :) orguyu ben bilmiyorum hic keske bilsen neler yapardim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen istanbulda oturmuyorsun sanırım. ben denk gelmedim devlet ve üniv.hastanlerinde ilgiye alakaya. bugün gittim mesela yine görmedim bebişi zaten ekran berbat bir şey görünmüyor kafamı kaldırıyorum görmek için yatarmısınısz lüften dıyor.bende üni hastanesine gidiyorum canım. nasıl çevirmiyorlar. ben dün gittiğimde kendi doktorum olmadığı halde iyimi dedim adam çevirdi monitörü yakınlaştırdı bebeğimi ellerini kollarını kalbini her biryerini gösterdi. :S doktorların insafına kalmış o benim kendi doktorum da gösteriyor bu gittiğimde gösterdi. bak birde ben randevu alırken riskli gebelike verin dedim adam bana gebe izlem vermiş bir daldım riskli gebeliğe benim bu son haftam 2li taramam için diye doktorun yok dedi gel ben bakayım dedi hiç sıra beklemeden girdim. yani tamamen doktorların insafına kalıyorsun. normal kadın doğum katındakilerden ben nefret ediyorum öyle hödükler öyle bekletiyorlar ki insanın beli kopar o derece. allaha şükür iyiki riskli gebeliğe devam ediyorum. dün çıkışta 22 ağustosa randevu alıcam yukarıdan bana diyorki kadın ne riski varda riskli gebeliğe gidiyorsun dedim hanımefendi ben 3 kere düşük yaptım daha önce zaten buraya normal kadın doğuma geliyordum ben hamile kalınca doktorlar benim riskli gebeliğe görünmemin daha iyi olucağını söylediler dedim öyle verdiler. kadın varya sırf orası tenha diye vermek istemiyor randevuyu eziyet çekmemizi istiyorlar resmen öyle berbat bir düzenleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?