2015 Şubat Anneleri

Teyzeleeeeeer biz doktordan geldik :) bebisimiz iyi cok sukur ense kalinliginida begendi doktorumuz. Kan tahlil sonucumuzuda gosterdikmi tamamdir insallah. Fotografimizida paylasalim sizinle teyzoslar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim de bazı pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyo öncekinde hiç böyle değildi. sağlık olsun, ne diyelim

Pantolon hic gyemiyorum bunaliyorum valla hep rahat olmak istiyorum.saclarimi da kestrdim hersey bunaltiyo beni.sutyende kullanmiyorum o bile sinir ediyo yarim atletlerden giyiyorum oh rahat rahat:)) alt kiyafetlerim kaldrdim hicbiri olmuyo.bnde lastikli etekler aldim gy cik:)

Canım gözün Aydın Allah nazardan saklasın hep böle iyi haber alalım inşallah

benim de bazı pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyo öncekinde hiç böyle değildi. sağlık olsun, ne diyelim

ben pantolonlara veda edelı cok oldu. sureklı elbıse gıyıyrum. allahtan yaz oldugu ıcın elbısem var. gecen gıttım 3 tane daha aldım ucuz ucuz buldum dıye. cevır cevır onları gıyıyorum valla napıyım :)

Bide tahmini doğum tarihlerimiz aynı herhalde benimkide 11/02/15 sanada yazmış ultrasonda :)

[Q UOTE=oykum8290;36300635]Kimseye hamile oldgumu soylemek istemiyorum erken diye ama gobegimiz bizi ele veriyo:)))

Söle artık 4. Aya girdik çoğumuz 😃 çocuk daha ne kadar büyücek :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Biraz daha buyusun teyzesi sonra ogrenirler zaten.suanda kendimi soylemek icin hazr hissetmiyirum helede su sinirli zamanlarimda:))

Söle artık 4. Aya girdik çoğumuz 😃 çocuk daha ne kadar büyücek :)

Biraz daha buyusun teyzesi sonra ogrenirler zaten.suanda kendimi soylemek icin hazr hissetmiyirum helede su sinirli zamanlarimda:))

Sen ne zaman hazır hissedersen o zaman söle tabi canım ama artık saklamak zorlaşıyor :)

Hoş geldiniz maşallah annesi kocamn olmuş inşallah kan tahlillerinde iyi çıkar

Sen ne zaman hazır hissedersen o zaman söle tabi canım ama artık saklamak zorlaşıyor :)

Valla oyle canim ya bazilari karnimi gectim yuzumden anliyo yok artik diyorum ya:))

iyi sevindim seninki iyi çıkmış bebek de net görünüyor. benim yapmadılar test . iki hafta sonra gel ikili test yapalım demişlerdi şimdide bizim 2 li test randevularımız eylüle kadar dolu deliler. dedim eylülde çocuk doğacak nerdeyse.
sinirlendim geri geldim .bayramdan sonra özelde yaptırcam. senin görüntün güzel benim görüntüden bir şey anlaşılmıyor.
folbiol ve progestanı daha kullanma dedi vitamin verdi. 11+6 imiş

canim sen cidden ozele git ya benim gittigim hastane cok uygun fiyatli her ozel pahali degil.arastir bul bi yer o ne oyle cidden sapitmislar.

Hoş geldiniz maşallah annesi kocamn olmuş inşallah kan tahlillerinde iyi çıkar

tesekkurler.. İnsallah cok sagol.Allah hepimizinkine saglik versin..

Bide tahmini doğum tarihlerimiz aynı herhalde benimkide 11/02/15 sanada yazmış ultrasonda :)

benimki her gittigimde farkli cikiyor valla artik cok bakmiyoruz biz esimle ona:)doguma yakin tarihe odaklanalim dedik.su an kucuk oldugu icin cok degiskenlik gosteriyormus.:)

maşallah, bütün arkadaşlar böyle güzel haberlerle gelsin :)

Ilk oglumda ocak ta dogacakti :) elbiseleri hala duruyor ama alacam yinede :) erkek olursa cok sansli olir kiyafet yonunden diye dusunuyordum :) orguyu ben bilmiyorum hic keske bilsen neler yapardim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim gözün aydın demek bir paşa daha katılıyor ailenize. Senin oğlana arkadaş olucak oh oh ne güzel 😊

Sagol canim insallah sizde guzel.haberler alirsiniz :) detayli usgler profulden var ekleyebilirsem atarim simdi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yarında biz doktora gideceğiz
ay inşallah bu sfeer alttan bakmaz ... pek bı hevesli alttamnbekmaya ığğ

inşallah sağlıklıdır sanırım 2.li testi bu hafta yapamazlar daha 10.haftalığız
bayram sonrasına kalacak muhtemelen...
bu arada yaptıranlar fiyat aralığı ne durumdaydı...
benım bu hastane cok kazık öğrenmem lazım

benimki her gittigimde farkli cikiyor valla artik cok bakmiyoruz biz esimle ona:)doguma yakin tarihe odaklanalim dedik.su an kucuk oldugu icin cok degiskenlik gosteriyormus.:)

Benimde farklı farklı çıkıyor canım en son gittiğimde 11 i demişti bakalım bayramdan sonra gidicem o zaman ne dicek

Ben arkadasıma örüyordum bayaa olmustu agustos sonu dogumu onu bıraktım artık bi kac beyaz yeşil ördüm ama bakalımpembeyemi maviyemi devam etcez :):)

sen istanbulda oturmuyorsun sanırım. ben denk gelmedim devlet ve üniv.hastanlerinde ilgiye alakaya. bugün gittim mesela yine görmedim bebişi zaten ekran berbat bir şey görünmüyor kafamı kaldırıyorum görmek için yatarmısınısz lüften dıyor.
kavga edecek halim gücüm yok. daha gitmiycem ama sanırım özele devam edeceğim. ben de orda ameliyat oldum onların takip etmesi iyi olur dıye gıttım ama maalesef insan hayatına kıymet veren kimse yok. paran varsa kıymetlisin.
kendim için değilde ülkemde genel olarak herkes için üzülüyorum gördüğümüz muameleden ve değersizliğimizden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…