yok bence sakin olsam daha iyi. gözlerim yaş dolu akmaya yer arıyor bir de orda sinirlenirsem birbirine katarım orayı. fenaa sinirliyimdir.
dün minibüse bindim perişanım ayakta duramıyorum .minibüs hep erkek dolu. göbeğime baktım çıkmışta ama kimse bana yer vermedi ağlaya ağlaya eve geldim yer vermediler diye.
Rahmini hissediyorsundur yukarı çıkıyor ya artik korkma bos yere
Gunaydin kizlar dun de benim kontrolum vardi.11+6 haftalikmisiz :) ikili testi yaptik sonuclari on gun sonra cikcakmis.ozelde biraz uzun geldi ama olsun.cinsiyeti de tam olarak belli degil ama cok buyuk ihtimal erkek dedi:) hayirlisi olsun insallah
net bilgi vermezler galiba 14.haftanda bende 13. haftama girdiğim gün gitcem net olmasada belki söylerler bi arkadasım var kız dedi doktor arkadasım herseyini aldı erkek olabilir dedi hala net bişi demio 7. aydalar :S ben ölürüm herhalde meraktanbebek hep sırtını dönüo doktor net göremiomuş
Kızlar birsey sorcam tam genital bölgemin üstünde ortada bi şişlik var avzumun içini doldurur büyüklükte o cıktı cıkalı dik oturamaz oldum cok agrıobebekmi o yoksa kötü birsey olabilirmi kafamdaa deli sorular :18::18:
valla ben göremiycem üniversite hastanesi bana monitörü çevirmiyor kendisi bakıyor :))
inşallah sen net görürsün. iyi olsun görmesem de olur.
Melikee yengec burcu musun yoksa
ayy benimkisi inşallah o kadar uzun sürmez yaaBenim ablam da hamile oda 6. Ayında daha dün belli olmuş kız demiş doktor bana diyor senin de kızın olur diye bakalım nasip :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde elim orda sürekli dün eşime gösterdim baak bu bebişimiz die yok ya orda bişi dedi duygusuzzCanim benimde oyle ayni senin gbi tas gbi sert olmus dun farkettim artik hissetmeye basliyoruz korkmaya gerek yok elim orda valla surekli:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar çok şükür hersey yolunda ve bir oğlum daha oluyor
Bu arada selamlar allahım sabah bir yelden kalktım abdest aldım yasın okudum, allahım doktor desinki herşey yolunda ve bir erkek desin dedim)) cinsiyet işin şakası aslında içimden geçen öyleydi çok şükür bide kan temiz çıkarsa Bayram Bayram gibi geçsin.
Darısı size inşallahiçim içime sığmıyor :))
Bu arada selamlar allahım sabah bir yelden kalktım abdest aldım yasın okudum, allahım doktor desinki herşey yolunda ve bir erkek desin dedim)) cinsiyet işin şakası aslında içimden geçen öyleydi çok şükür bide kan temiz çıkarsa Bayram Bayram gibi geçsin.
Gunaydin kizlar dun de benim kontrolum vardi.11+6 haftalikmisiz :) ikili testi yaptik sonuclari on gun sonra cikcakmis.ozelde biraz uzun geldi ama olsun.cinsiyeti de tam olarak belli degil ama cok buyuk ihtimal erkek dedi:) hayirlisi olsun insallah
bende 13. haftamda gitcem yaa inşallah banada söylerrrbişiler alasım var cinsiyeti bilmeyince alamıorum :) bu arada hayırlı olsun Allah gönlüne göre vermiş sağlıgıyla kucagına alırsın inşallaahh :)
benim 13. haftam bitti bana söylemedi. eşimde bayramdan sonra özele gider öğreniriz dedi. eğer devlete gidiyorsan söylemiyorlar. ama özelse söyleme ihtimalleri yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?