2015 Şubat Anneleri

ben de dün ikili testimi yaptırdım 11+4 te12 hafta göründü.prof. recep has a gittim,bence herşey yolunda dedi.cinsiyeti görürsem söylerim dedi ve erkek gibi gördüm dedi.bakalım yine erkek kıza döncek mi)

Herkeze tesekkurederim:)) bende 1 agustosta 2 li tarama icin gidicem bakalim insallah hepimiz hayirli haberlerle doneriz

ayy kıyamam cnm bende de oldu öyle eşimi aradım doğurcam valla burda ayakta kimsede yer vermio die dertlendim saolsun kalktılar .. yaa hiç umurlarında olmuo hele o yanına cocugunu oturtupta banane parasını verdim diyen teyzenler varya onların sacını basını yolasım gelio..

Rahmini hissediyorsundur yukarı çıkıyor ya artik korkma bos yere

cook agrıyor ama cıksın artık dayanamıorum paranoyayım azıcık ben hemen en kötüsünü düşünürüm hiç sevmiorum bu özelliğimi

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar dun de benim kontrolum vardi.11+6 haftalikmisiz :) ikili testi yaptik sonuclari on gun sonra cikcakmis.ozelde biraz uzun geldi ama olsun.cinsiyeti de tam olarak belli degil ama cok buyuk ihtimal erkek dedi:) hayirlisi olsun insallah

Tahminler geldikce heyecanlaniyorum bayramin ertesi randevum var memlkette de baska bir dr goruncem nasipse tam 12 olucaz acaba bişeyler belli olur mu ki icime de hicbirsey dogmuyor bu sefer ne tuhaf

Gunaydin kizlar dun de benim kontrolum vardi.11+6 haftalikmisiz :) ikili testi yaptik sonuclari on gun sonra cikcakmis.ozelde biraz uzun geldi ama olsun.cinsiyeti de tam olarak belli degil ama cok buyuk ihtimal erkek dedi:) hayirlisi olsun insallah

ayyyy ben ihtimale bile razıyım 9 agustos nası gelecek yaa

Benim ablam da hamile oda 6. Ayında daha dün belli olmuş kız demiş doktor bana diyor senin de kızın olur diye bakalım nasip :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benimde oyle ayni senin gbi tas gbi sert olmus dun farkettim artik hissetmeye basliyoruz korkmaya gerek yok elim orda valla surekli:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar çok şükür hersey yolunda ve bir oğlum daha oluyor

Bu arada selamlar allahım sabah bir yelden kalktım abdest aldım yasın okudum, allahım doktor desinki herşey yolunda ve bir erkek desin dedim )) cinsiyet işin şakası aslında içimden geçen öyleydi çok şükür bide kan temiz çıkarsa Bayram Bayram gibi geçsin.

Darısı size inşallah içim içime sığmıyor :))

valla ben göremiycem üniversite hastanesi bana monitörü çevirmiyor kendisi bakıyor :))
inşallah sen net görürsün. iyi olsun görmesem de olur.

bende üni hastanesine gidiyorum canım. nasıl çevirmiyorlar. ben dün gittiğimde kendi doktorum olmadığı halde iyimi dedim adam çevirdi monitörü yakınlaştırdı bebeğimi ellerini kollarını kalbini her biryerini gösterdi. :S doktorların insafına kalmış o benim kendi doktorum da gösteriyor bu gittiğimde gösterdi. bak birde ben randevu alırken riskli gebelike verin dedim adam bana gebe izlem vermiş bir daldım riskli gebeliğe benim bu son haftam 2li taramam için diye doktorun yok dedi gel ben bakayım dedi hiç sıra beklemeden girdim. yani tamamen doktorların insafına kalıyorsun. normal kadın doğum katındakilerden ben nefret ediyorum öyle hödükler öyle bekletiyorlar ki insanın beli kopar o derece. allaha şükür iyiki riskli gebeliğe devam ediyorum. dün çıkışta 22 ağustosa randevu alıcam yukarıdan bana diyorki kadın ne riski varda riskli gebeliğe gidiyorsun dedim hanımefendi ben 3 kere düşük yaptım daha önce zaten buraya normal kadın doğuma geliyordum ben hamile kalınca doktorlar benim riskli gebeliğe görünmemin daha iyi olucağını söylediler dedim öyle verdiler. kadın varya sırf orası tenha diye vermek istemiyor randevuyu eziyet çekmemizi istiyorlar resmen öyle berbat bir düzenleri var.

Melikee yengec burcu musun yoksa

yok oğlak burcuyum ana yükselenim yengec :)
Benim ablam da hamile oda 6. Ayında daha dün belli olmuş kız demiş doktor bana diyor senin de kızın olur diye bakalım nasip :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy benimkisi inşallah o kadar uzun sürmez yaa
Canim benimde oyle ayni senin gbi tas gbi sert olmus dun farkettim artik hissetmeye basliyoruz korkmaya gerek yok elim orda valla surekli:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde elim orda sürekli dün eşime gösterdim baak bu bebişimiz die yok ya orda bişi dedi duygusuzz

Bu arada kızlar detaylı ultrasonlarınızıda vericeklermi sizlerin merak ediyorum. benim 19 ağustosta detaylı ultrasonum var. 22 ağustostada doktor kontrolüm. doktor dün bana 4 hafta sonraya git al dedi detaylı randevusu bende gittim istedim kağıtta 18 haftalık gebelik yazıyor yani o haftalarda giriliyor sanırım.aradan onuda çıkardım. çoğu bayan alamıyor bu ultrason randevusunu. ekim kasım annelerinden çoğu insan yaptıramadı. dışarıda ücretleri yüksek dediler. devlette ise sıra vermediler. yani aklınızda bulunsun. eğer doktorun söylemez ise siz sorun yinede. çünkü 2li testten sonra detaylı randevusunu vermeleri gerekiyor sanırım.

cok sevındım canım. ne guzel haberler almışsın. darısı bızım basımıza

bende 13. haftamda gitcem yaa inşallah banada söylerrr bişiler alasım var cinsiyeti bilmeyince alamıorum :) bu arada hayırlı olsun Allah gönlüne göre vermiş sağlıgıyla kucagına alırsın inşallaahh :)

necok erkek haberı aldık bugun. allah paşalarınıza sağlık versın. sarısı basımıza benımde 5:30 da randevum bugun. sizin yazılarınızı okuyunca heyecan yaptım :) zaman gecmıyor resmen :)

benim 13. haftam bitti bana söylemedi. eşimde bayramdan sonra özele gider öğreniriz dedi. eğer devlete gidiyorsan söylemiyorlar. ama özelse söyleme ihtimalleri yüksek.

hadi hayırlı olsun :) kendine sıkıntı yaptın durdun bak bebişin gayet sağlıklı ve paşa D: allahım kucağına almayıda nasip etsin canım şu cuma saati randevusu olan herkese hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…