Benim ortanci almadi onu çok zor buyuttum biberon büyük rahatlik belli zamandan sonra reddediyse almiyorlar gece uykusunda bile kasikla yedirirdim ne gunlerdi yaa ins. Sonrasinda alir caniminsallah alir canim , emzirmek dururken sutu memeden sagip biberona koymak zulum sana hemde uç çocukla :s
benim buzdolabinda sut kalmis kaç gbundur, su gibi olmus
benim oglan benim yuzumden biberon almayacak iyimi
Ben oğlumu bi sağa bi sola yatiriyorum ama hep sirt ustu dönmeyi basariyor gecen gece yine dönmüs sabaha karsi uyandim bi baktim kusmus agzinin kenarlarinda mama var Allah korumus ödüm koptu her gece yatarken Allaha emanet ol diye yatiriyorum bi laf var belki batil inanc ama kime Allaha emanet ol dersen ecel gelse bile o kisiyle mutlaka yine görüşürmüşsün butun bebekler Allaha emanet...Amin canim sagolasin.
Evet dusuncesi bile kotu. Yaptirmiycam canim dedigin gibi daha sonra gerekirse yaptiririm. Ilk etapta ultrason da yeterli olur herhalde.
Yok bi sure sonra saga ya da sola donuyo ama ne bileyim yine tavana doner bi anda diye korkuyorum niyeyse. Yoksa aynen dedigin gibi kafa saga hemen :))
Valla bnmki bi ara memeyi reddetti şimdi biberonu reddediyor gelgitli hatun olacak anlaşıldı. .sagmak bana da zor geliyordu ama ne yapayım baska care yoktu. .bi de uykuda emiyorlar geceleri özellikle dene mutlakaevet birde onu deniycem bakalım olmadı sagip vericem cok zor geliyor bana hazir meme varken daha önce yapmadığım bir yöntemöyle olursa makina alicam bakalim off
okey canim meerci, kullaniyoruz bizde hep unutturuyolar bana sipalaröneririm cnm Tr de sularda flor yok ama Fransada nasıldır bilmiyorum eğer sularda varsa gerek yok ama yoksa kullanılabilir. .valla bize artar tükürük diye ogrettiler ama senin dr ye de saygım sonsuz :)))))
Hamile olmayasin :))))Tövbe Yarabbi hasta mıyım neyim anlamadım en sevdiğim un helvası ikidir midemi bulandirir oldu helva dan tiksindim
hahah seninki duzeldimiValla bnmki bi ara memeyi reddetti şimdi biberonu reddediyor gelgitli hatun olacak anlaşıldı. .sagmak bana da zor geliyordu ama ne yapayım baska care yoktu. .bi de uykuda emiyorlar geceleri özellikle dene mutlaka
Tek seferde değil dörtte başlıyorum akşamüstü,sabah 11 e kadar. Tek göğüsten.tek seferde 150 çıkıyorsa çok iyi ya bnm sağinca tek göğüsten o kdr çıkmıyor ki süt artırıcı ne varsa tüketiyorm. .
herkeste olduğuna göre normal demek :))))Bu tükürük bizde de var hatta dedim niye böyle dış mi çıkacak ama çok erken
insalalh çabuk geçer canimAynen maral yaa resmen iskence kosturmaktan helak oluyorum birde sağ makla uğraş valla sıkıntı
Arkadaşla aramızda 3 ay var. 5 aylıkken diş çılarmış onunkiolurmu kız yenidoğan Hastam bile oldu :))) dişli doğmuştu da cekmistim dişini :)))) diş çıkarmak için erken ama ne bileyim neden bu kdr arttı tukrugu çok da mizmiz zaten bi kaç gündür iştahı da az tüm belirtiler tutuyor gibi
Ay allah korusun ya gece gece kötü oldumBen oğlumu bi sağa bi sola yatiriyorum ama hep sirt ustu dönmeyi basariyor gecen gece yine dönmüs sabaha karsi uyandim bi baktim kusmus agzinin kenarlarinda mama var Allah korumus ödüm koptu her gece yatarken Allaha emanet ol diye yatiriyorum bi laf var belki batil inanc ama kime Allaha emanet ol dersen ecel gelse bile o kisiyle mutlaka yine görüşürmüşsün butun bebekler Allaha emanet...
Canim gece yapabilir misin bilmem ama kuzenim kizini gece 2 saatte bir cişe kaldiriyodu öyle alisti geceleri işememeyegece temiz deil canim maallesef
wc ye gidince hemn kurtulsak keske bezden ama oyle olmuyor : (
Deniycem canım Sağol bu arada tukruk sebebi bagirsaktaki salgilarin fazlalasmasi ellerini emme sebebi ve yesil kakaninda buyuk sorumlusu bagirsaktaki salginin artmasi kati gidalara geçiş için vucutlarinin tepkisi canim diş için biraz erken gerci her bebek farklı ama büyük çoğunluk aynı şeyleri yaşıyor buda bu tezi dogruluyorValla bnmki bi ara memeyi reddetti şimdi biberonu reddediyor gelgitli hatun olacak anlaşıldı. .sagmak bana da zor geliyordu ama ne yapayım baska care yoktu. .bi de uykuda emiyorlar geceleri özellikle dene mutlaka
Ya bitane daha yapayım diyorum emzirmenin tadını alamadım eylülde. .ama ya 2. de böyle olursa diye korkuyorumokey canim meerci, kullaniyoruz bizde hep unutturuyolar bana sipalar
gecen gun kizima al dis hapîni dedim
kosarak mutfaga gitti geldi
sut içmis hapi almamak için
dogurma sakin baska çocuk falan bu çocuklar omur torpusuuuuu
insanin omrunu yiyolar ancak :)
Benimdw aklıma geldi :)Hamile olmayasin :))))
Yok ya ihtimal bile olamaz :)herkeste olduğuna göre normal demek :))))
Amin ins benimde :)insalalh çabuk geçer canim
çocugun memeyi istememesi çok fena, bazen benimkide yapiyor gazi olunca
napacagimi sasiriyorum elimde tek silahim emzirmek :)
niye alamadin daha bitmediki emzirme :)))))Ya bitane daha yapayım diyorum emzirmenin tadını alamadım eylülde. .ama ya 2. de böyle olursa diye korkuyorum
kiz şimdi de biberon almıyor ben alismisim dışarda biberonla beslemeye. .geçen gün yıktı ortalığı alisik değilim dışarda emzirmeye topu topu 5 dk emmek için terlemedik yerim kalmadı koştur koştur arabaya gittikhahah seninki duzeldimi
terapiste baska giden yokmu bi selam soyleseydin :))))))))
Benimkide tukuruyo baloncuk yapiyo ya tukurme donemleri ya hepsi ayni anda dis cikaracak :)))) yrnidogan bebegin disini neden cektirdiler bi zarari mi oluyomus?herkeste olduğuna göre normal demek :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?