Ya o his bana da geliyor bastırınca pıt pıt atıormuş gibi kuruyormuyum ne :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O pit pit atar damar canim. Rahime kan gittigi icin cok calisiyor.Ya o his bana da geliyor bastırınca pıt pıt atıormuş gibi kuruyormuyum ne :)
Ogure ogure fircaliyorum mecbur. Ama gargara yapamiyorum o da cok faydalu disler icino cok cabuk gecer inş yaa diş saglıgı cok önemli cünkü Allah korusun bişi olursa ilaç alamıosun tedavi olmıosun
Sabah kalktım kahvaltı yaptım. Bayramda birazcık olsun ev temiz olsun süpüreyim dedim ama yattım kalkmıyorum.enerji enerji enerji
Sabah kalktım kahvaltı yaptım. Bayramda birazcık olsun ev temiz olsun süpüreyim dedim ama yattım kalkmıyorum.enerji enerji enerji
O pit pit atar damar canim. Rahime kan gittigi icin cok calisiyor.
Ogure ogure fircaliyorum mecbur. Ama gargara yapamiyorum o da cok faydalu disler icin
Merhaba tiramisu35 ve litchi, işte bakabildiğim ve evde paşadan müsait olabildiğimce artık yazacağım çok teşekkür ederim. Litchi cleaxenle hibor arasında bir fark yokmuş şöyleki trombofili paneli testi yapılmadan önce dr muayenehanesinde cleaxane vurmuştu testi tıp fakültesinde yaptırdım mecburen uzman bir dr dan giriş yaptırmam gerekiyordu burdaki dr a cleaxen kullanıyorum dememe rağmen hibor için rapor çıkarmış kendi drm muhteviyatlarının aynı olduğunu söylemişti.
Bana da elle biraz bastrinca kalp gibi pit pit atan bişey hissi geldi dun ama bebisin hareketine ihtimal veremiom daha
Gecmise dalip gunaydin demeyi unutmusum
Gununuz aydin ve saglikli ola güzel annisler
mide bulantisindan uyandim erkenden biraz iyi oldum derken progestanin saati geldi yine saftim kayicak. Kuzucum ac kahvaltı bekler hic mutfaga yanasasim yok ama el mahkum
hala yola ne zaman cikicaz belli değil bu erkeklerin genisligi bitiriyor beni zaten gozumde buyuyor nsl dayancam bulantiyla diye bi de belirsizlik daha canta vb bile hazir degil cok tembel oldum cok
Vitamin enerjiyi yerine getirir mi acaba?
bikaçgundur çok fenayım ben ya ağzımda çok kötü bir tat var anlamadım nedir bu.ilaç da içmiyorum yanı oyle olsa ilaçtandır dicem ama değil.sizdede varmı böyle bir problem.tam bulantım geçti yemek yıyebiliyorum derken şimdide bu yuzden bişey yemek istemıyorum.çok fazla bakamıyorum bu aralar evde değilim birkaçgun çiflikte kalıp arada iniyorum eve o yuzden herkez iyidir inşallah.
Alinti yapamadim yaw.
Cimcime benim oglum oldugundan biliyorm hateketi bebekti ama cok kisaydi o yuzden benzettim mi acaba diyorum.
Serefraz keseyi zaten hissediyorum. Dr gobek deliginin ordan bakti yukari da cikiyor artik rahim.
Esoba vitamin miden alirsa iyi gelir tabi de midemi kaldiriyor benim.
Abcdbetul metalik bi tat mi? Bende de var ama azaliyor artik. Umursama sen o tadi yedikce gecer :)
Canım bende hibor kullanıyorum ama benim kan pıhtılaşma ve trombofilide hiçbişi çıkmadı senin böyle bir problemin var mı? Bdnin gibi tedbir amaçlı mı verdiler?
Gecmise dalip gunaydin demeyi unutmusum
Gununuz aydin ve saglikli ola güzel annisler
mide bulantisindan uyandim erkenden biraz iyi oldum derken progestanin saati geldi yine saftim kayicak. Kuzucum ac kahvaltı bekler hic mutfaga yanasasim yok ama el mahkum
hala yola ne zaman cikicaz belli değil bu erkeklerin genisligi bitiriyor beni zaten gozumde buyuyor nsl dayancam bulantiyla diye bi de belirsizlik daha canta vb bile hazir degil cok tembel oldum cok
sendemi hiboru önlem amaçlı kullanıyorsun canım. bende biraz sonra yapıcamnedense daha çok acımaya başladı karnım büyüdükçe. öyle zor geliyoki o iğneyi yapmak :) ama bebiş için değer nabalım :)
Evet tatlım 0,2 ml yapıyorum ama başka bi doktor da eğer pıhtılsşma yoksa bu tarz iğneler kullanmayın dedi. Eğer kanamalı bir durum olursa seni zora sokar dedi. Walla napacağımızı şaşırdıkama en azından 12. Haftaya kadar kullanayım diyorum işte. Bide dediğin gibi göbek çıkıpta gerilmeye başlayınca daha çok acıtmaya başladı
ben bugünde calısıorum ya özelden nefret ediorum ne gereksizler boş boş oturmaya adam getiriolar buraya
temizliğim yarına kaldıda sen gibi pek kalkıp yapabilceğimi sanmıorum bide yarın oruç tutmayı düşünüorum bakalım hayırlısı valla ben yenide evliyim ya pek gelenim olmaz galiba o sebeple yapamazsam kalsın diorum valla kendimi yormucam sende öyle yap olmuosa zorlama en son dip bucak temizlik yaptıgımda doktora tasınmıştım
o banada oluyor ama annem damarın atıodur dio biz hemen hissetmek istediğimiz için kuruyor olabiliriz
Ay ben iyi ki evde degilim. Evi mutfagi dusundukce midem kalkiyor. Temizledim de aslinda. Bir odayi supur oyle yat sonra gerisi gelir zaten :) ama yorma kendini.
Yok canım ne dip bucağı süpürsem yeter. Bize de kimse gelmez zaten herkes tatilde ama pis dağınık eve sinir oluyorum ev pis ise mümkün değil mutlu olmam.sen zorlandınsa bırak bence yapma sakın sonra pişman oluyor. İnsan.başlarım eve diyosun.
Ya o herkes tatilken çalışma meselesi beni de deli ederdi.bilerek çalışmazdım işim olsa bile.şimdi kendi işim benimde stajyerim var asla bana yapılanı yapmıyorum. Oruç tutuyor geçen uyukluyordu dedim yat koltuğa uyu biraz.
az kaldı hissetmemize ama sabredelim cnm :) yaa benim karnım cıktı sanki sert baya küçücük top gibi gibi ama bebiş daha asagıda hissedebiliorum da bu göbük neyin nesi :) dün bisssürü cici aldım kendime bol bol eski kıyafetlerimi giyince kendimi şişko hissediorumBende geçen heveslendim kalp diye sonra baktım damar atıyor sanki.herkes hissediyorum diyince elim orda duruyor. Yıldız kaymasını bekler gibi. Sonra diyorum kilo aldım heralde duymuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?