2015 Şubat Anneleri

Sabah kalktım kahvaltı yaptım. Bayramda birazcık olsun ev temiz olsun süpüreyim dedim ama yattım kalkmıyorum.enerji enerji enerji

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya o his bana da geliyor bastırınca pıt pıt atıormuş gibi kuruyormuyum ne :)

o banada oluyor ama annem damarın atıodur dio biz hemen hissetmek istediğimiz için kuruyor olabiliriz

Ya o his bana da geliyor bastırınca pıt pıt atıormuş gibi kuruyormuyum ne :)

O pit pit atar damar canim. Rahime kan gittigi icin cok calisiyor.

o cok cabuk gecer inş yaa diş saglıgı cok önemli cünkü Allah korusun bişi olursa ilaç alamıosun tedavi olmıosun
Ogure ogure fircaliyorum mecbur. Ama gargara yapamiyorum o da cok faydalu disler icin

Sabah kalktım kahvaltı yaptım. Bayramda birazcık olsun ev temiz olsun süpüreyim dedim ama yattım kalkmıyorum.enerji enerji enerji

ben bugünde calısıorum ya özelden nefret ediorum ne gereksizler boş boş oturmaya adam getiriolar buraya
temizliğim yarına kaldıda sen gibi pek kalkıp yapabilceğimi sanmıorum bide yarın oruç tutmayı düşünüorum bakalım hayırlısı valla ben yenide evliyim ya pek gelenim olmaz galiba o sebeple yapamazsam kalsın diorum valla kendimi yormucam sende öyle yap olmuosa zorlama en son dip bucak temizlik yaptıgımda doktora tasınmıştım

Ay ben iyi ki evde degilim. Evi mutfagi dusundukce midem kalkiyor. Temizledim de aslinda. Bir odayi supur oyle yat sonra gerisi gelir zaten :) ama yorma kendini.

O pit pit atar damar canim. Rahime kan gittigi icin cok calisiyor.

Ogure ogure fircaliyorum mecbur. Ama gargara yapamiyorum o da cok faydalu disler icin

ya ben işte ağzımdaki tat yüzünden sürekli yapmak zorundayım.. işyerinde bile yapıorum yoksa huzursuz oluorum..

Gunaydin herkese

Bence uğraşma yapamiyorsan. Yada sadece oturduğun odayi yap ki gözüne temiz gorunsun için içini yemesine otururken. Ama zorlama kendini hala riskli zamanlardayiz.

Canım bende hibor kullanıyorum ama benim kan pıhtılaşma ve trombofilide hiçbişi çıkmadı senin böyle bir problemin var mı? Bdnin gibi tedbir amaçlı mı verdiler?

Bana da elle biraz bastrinca kalp gibi pit pit atan bişey hissi geldi dun ama bebisin hareketine ihtimal veremiom daha

benimde hafif göbeğim çıkmaya başladı zaten sertleşti ben bastıramıyorum korkudan
geçen gün bi video seyrettim kadın karnındaki bebeğe çekiçle vuruyordu pislik
ben yüz üstü yatmaya bile korkuyorum

canım progestan ağızdan alınınca çok fena bulantı yapıyor
ben 4 gün ağızdan kullandım ölüyorum sandım
sonra vajinal kullanmaya başladım hiç bulantı olmadı
doktoruna sor sende vajinal kullan olmazsa

Vitamin enerjiyi yerine getirir mi acaba?

bizim enerjimizi hiçbir vitamin getiremez kuzucum anca kontrole gidip bebşleri görürsek iyi hissediyoruz kendimizi

o tat herkeste var sanırım
bende de var
küp şeker yesemde ağzımın içi acı acı
su içiyorum yine acı

olabilir o zaman canım ben sanırım tekmeleri dışardan görmeden inanmayacağım kendime

aman bırak evin işini senden kıymetlimi :) ben yapamıyorum o enerji hala gelmedi bana. halbuki hamileliğin en iyi ikinci 3 ayına girdim ama hani yok

Canım bende hibor kullanıyorum ama benim kan pıhtılaşma ve trombofilide hiçbişi çıkmadı senin böyle bir problemin var mı? Bdnin gibi tedbir amaçlı mı verdiler?

sendemi hiboru önlem amaçlı kullanıyorsun canım. bende biraz sonra yapıcam nedense daha çok acımaya başladı karnım büyüdükçe. öyle zor geliyoki o iğneyi yapmak :) ama bebiş için değer nabalım :)

günaydın canım ama sen niye progestanı ağızdan alıyorsun. ağızdan almak hem kötü hemde etkisini düşürüyor. ben hamile kaldığımdan beridir vajinal kullanıyorum. daha rahat oluyor. hiç bir belirtide hissetmiyorum. doktoruna sor bir istersen daha rahat olur senin için

Evet tatlım 0,2 ml yapıyorum ama başka bi doktor da eğer pıhtılsşma yoksa bu tarz iğneler kullanmayın dedi. Eğer kanamalı bir durum olursa seni zora sokar dedi. Walla napacağımızı şaşırdık ama en azından 12. Haftaya kadar kullanayım diyorum işte. Bide dediğin gibi göbek çıkıpta gerilmeye başlayınca daha çok acıtmaya başladı

sakın bırakma iğneni. hiç bir zararı yok bebek için bu iğnelerin sadece önlem amaçlı. bilemezsin ki. ben rapor çıkarttırıcam doktora bu iğneyi almak çok eziyet. illa hafta sonuna denk geliyor gelincede cumadan yazdırınca iğne gününde sarkma oluyor. eczacı tanıdıkta allahtan veriyor. bana doktor doğuma yakın bıraktırıcam dedi. her gittiğimde özellikle onu soruyor kullanıyormusun diye.30 tane pıhtı testi var bize yapılan en fazla 10 tanesi . ya diğer testlerde çıkarsa pıhtı. o yüzden doktorlar önlem amaçlı veriyor kimseye aldırış etme sen kötü bir zararı olsa hiç verilmezdi baştan beridir. kaç tane insan tanıyorum düşük yapıp yapıp sonrasında böyle iğnelerle çocuğunu kucağına alan :)

Yok canım ne dip bucağı süpürsem yeter. Bize de kimse gelmez zaten herkes tatilde ama pis dağınık eve sinir oluyorum ev pis ise mümkün değil mutlu olmam.sen zorlandınsa bırak bence yapma sakın sonra pişman oluyor. İnsan.başlarım eve diyosun.
Ya o herkes tatilken çalışma meselesi beni de deli ederdi.bilerek çalışmazdım işim olsa bile.şimdi kendi işim benimde stajyerim var asla bana yapılanı yapmıyorum. Oruç tutuyor geçen uyukluyordu dedim yat koltuğa uyu biraz.

o banada oluyor ama annem damarın atıodur dio biz hemen hissetmek istediğimiz için kuruyor olabiliriz

Bende geçen heveslendim kalp diye sonra baktım damar atıyor sanki.herkes hissediyorum diyince elim orda duruyor. Yıldız kaymasını bekler gibi. Sonra diyorum kilo aldım heralde duymuyorum.

Ay ben iyi ki evde degilim. Evi mutfagi dusundukce midem kalkiyor. Temizledim de aslinda. Bir odayi supur oyle yat sonra gerisi gelir zaten :) ama yorma kendini.

Bende şimdiye tatilde olacaktım maalesef dr izin vermedi.herkes gitti sıcak istanbul bize kaldı

yaa taşınmıcak olsam kadın tutcaktım bayram sonu taşınma tantanası var napcaksam beni işe alsana sen yaa çay corba yaparım hiç olmazsa böyle işverenler varmı yaaa
az kaldı hissetmemize ama sabredelim cnm :) yaa benim karnım cıktı sanki sert baya küçücük top gibi gibi ama bebiş daha asagıda hissedebiliorum da bu göbük neyin nesi :) dün bisssürü cici aldım kendime bol bol eski kıyafetlerimi giyince kendimi şişko hissediorum

Herkeze merhaba arkadaslar biraz gecmisi okudum kusan arkadaslarin ins tez zamanda gecer bulantilari bebislerede selam:)

Hanımlar son günlerde özellikle sabah uyanır uyanmaz iğrenç bir balgam oluyor mu sizde de?
Mide bulantım kusmam vs olmadı çok şükür ama son günlerde yoğun bir balgamla uyanıyorum
Sizde de oluyorsa ne yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…