2015 Şubat Anneleri

zaten ondan sonra bulantı benim durmuyor. ben kalktığım gibi ağzımı yıkayıp bol bol fırçalıyorum arada gargara yapıyorum. yani bende de var o yoğun balgam kalkınca ki sadece hasta olacağım zamanlar çoğalırdı bende zaten bademcik sorunu var. ama hiç olmuyordu şimdiye kadar 1 haftadır baya yoğun.

ağzımı çalkalıyorum bende hemen koşup ama çalkalayınca iyice birikiyor gibi oluyor
bi ekmek parçası atıyorum ağzıma hemen, o balgamdan kurtulana kadar akla karayı seçiyorum yav

Canım bende hibor kullanıyorum ama benim kan pıhtılaşma ve trombofilide hiçbişi çıkmadı senin böyle bir problemin var mı? Bdnin gibi tedbir amaçlı mı verdiler?

Önlem amaçlı ancak eslaanin dediği gibi bu testler çok yönlü dr istediğimizi anlatmamız uygulatmamiz mümkün değil dedi testler eksik yapılıyormuş çık yüksek çıkmamıştı degerim ama dr kullanalım dedi çok sukur şimdilik iğneden yana bir şikayetim yok ben göbeği tek seferde çok fena morartmistim bacaktan çok rahat yapıyorum hiç morarmiyor sukur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kime neye inanacağımızı şaşırdık zaten neyse devam ediyorum zaten bu arada bende senin gibi pkosluyum bizim için bi kat daha zor her şey 😒

Kizlar bende tatli yemis gibi agzim hep tatli, igreniyorum bazen arkadas gibi gargara yapiyorum disimi fircaliyya fircaliya damaklarim sisti.. doktora gidince soracam..

aman bırak evin işini senden kıymetlimi :) ben yapamıyorum o enerji hala gelmedi bana. halbuki hamileliğin en iyi ikinci 3 ayına girdim ama hani yok

Son iki gundu iyin ben ya.hava.serin, yemegimide iyi yiyorum :)

Var var.oda var bende 2 aydir bogazim. Gicik bazen hasta misin diyorlar :)

Son iki gundu iyin ben ya.hava.serin, yemegimide iyi yiyorum :)

hava sıcak bunalıyorum ve ben terlemeyen insan tuvalete gidene kadar ter sucuk içinde kalıyorum o derece kötüyüm . ama allaha şükür mide bulantım azaldı baya. biticek sanırım :)

Arkadaşlar bu arada doktorum bana artık folik asit kullanmamamı artık vitamine geçmemiz gerektiğini söyledi ve previt positive önerdi şimdi onu kullanıyorum folic iodu bıraktım

evet canım haklısın bende doktordan öğrendim hepsinin yapılmadığını testlerin. ama genelde hep pıhtı problemi olan yerlere baktıkları için gerisini önemsemiyorlar. sen bacaktanmı yapıyorsun ben göbekten yapıyorum ama çok acımaya başladı artık göbeğim büyüdükçe. peki bacağın nasıl acımıyormu. bende yakında oraya geçicem.

Arkadaşlar bu arada doktorum bana artık folik asit kullanmamamı artık vitamine geçmemiz gerektiğini söyledi ve previt positive önerdi şimdi onu kullanıyorum folic iodu bıraktım

bana hala devam dedi. ama ben folibolum bittiği için decavite geçtim. yoksa hala kullandırmaya niyetleri yok

bana hala devam dedi. ama ben folibolum bittiği için decavite geçtim. yoksa hala kullandırmaya niyetleri yok

Cnm zaten hepsinin içeriği aynı adı farketmiyor bence 😊 ayrıca folik asidin yeterli olduğunu düşünüyorum bende çünkü 1 yıldır nerdeyse kullanıyordum :) sen kaç haftalık oldun? Biz 11+1 deyiz bugün

evet ama decavittede folik asit var o yüzden içiyorum.ben şimdi usg ye göre 13+1 satıma göre 12+6 yani artık 14. haftama girdim ben ama hala kullan da kullan diyorlar D:

Son düzenleme:

Allah seni napmasın kız Ben değiştirmedim şampuanımı ama böyle giderse düşnebilirim.İşin ilginci kızıma hamile kaldığımı öğrenmeden önce saçlarımı küt kestirmiştim kısacıklardı.Sonra kızıma hamile kaldığımı öğrendim.Amanın saçlarım bir uzadı bir uzadı maaşallah Kulak hizasında olan saçlarım 8 ayda omuzlarımın aşağısına indi Kİ benim saçlarım çok yavaş uzarlardı.Artı kızımda kan düşüklüğüm bile vardı bana mısın dememişti saçlar.
Oğluma hamileyken saçlarım dökülüyordu ama sivilcem filan yoktu güzelleşmiştim cildim parlıyordu.Yani bu belirtilere bakarak kız mı erkek mi cinsiyet tahmini yapamıyorum Randevum 6 ağustosa belki o zamana belli olur

Kızlar bende de bir hafta öncesine kadr ağzımda sürekli bir soğan tadı vardı ki gebeliğim boyunca hiç soğan yemedim soğanlı yemek bile yemedim. Şimdi geçti ama soğandan tiksiniyorum artık tahammülüm yok görmeye bile.
Balgam bende de yoğunlaştı ki gebelik öncesi sigara çok içersem olurdu. Şimdi hanire yutkunuuorum ve arada bademciklerim şişip dilimde yara oluşuyor. Sanırım vitamin depolarım tükendi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz de sevgiliyken anası ben istemiom bu kızı die bigün msj attı eşim annelikten reddetti onu o derece. 1 sene konuşmadılar ben bu sürede hep eşime yapma hayatım annen o senin herkes hata yapar affet belki bi anlık sinir bozukluğuyla söylemiştir vs diye diye barıştırdım anneler gününde. Ve bu konu hiiç açılmadı hiç bişey olmamış gibi hayatımıza devam ettik. Sonra düğün yapmadılar nikah sonrası yemek vermediler eşya almadılar para yok dediler sona gittiler kendilerine lcd tv aldılar. Benim anneme sürekli bir terslenmeler falan. Daha ağzımı açıp tek şaf etmedim. Ama mesla bende bardak taştı bir konuşursam pir konuşucam ve silicem hayatımdan. Neyseki benim eşimde benden yana ben sana dedim bunlar benim çocukluğumdan beri cins barışmicam dedim zorla barıştırdın dio. Ben ne bilim sonuçta onlarda anne baba die düşünmştüm ama yok kardeşim doğurmakla ana baba olunmadığını gördüm. Nikah günü beni evden almaya bile gelmediler terbiyesizler. Sen o yüzden önce eşinin kafasına gircen sonra zaten yzaklaşmak zorunda kalıyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam arkadaşlar bende yeniyim ikinci gebelik aslinda Martin basinda olacak ama sezeryan oldugu icin dr subatin yirmilerii gibi dedo

slm güzel göbişliler
şuan 9.haftamdayım ve saçlarım çok dökülüyor bakım yaptım evde zeytinyağı yumurta sarısı biraz durdu dökülmesi ama yinede var sizdede olmuşmuydu ???

slm güzel göbişliler
şuan 9.haftamdayım ve saçlarım çok dökülüyor bakım yaptım evde zeytinyağı yumurta sarısı biraz durdu dökülmesi ama yinede var sizdede olmuşmuydu ???

Burdada sen ha:) benm olk hamilelik te bir tel bile dokulmedi o kadar sağlıklı idi saclarim ama bunda dökülüyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…