Hanımlar son günlerde özellikle sabah uyanır uyanmaz iğrenç bir balgam oluyor mu sizde de?
Mide bulantım kusmam vs olmadı çok şükür ama son günlerde yoğun bir balgamla uyanıyorum
Sizde de oluyorsa ne yapıyorsunuz ?
zaten ondan sonra bulantı benim durmuyor. ben kalktığım gibi ağzımı yıkayıp bol bol fırçalıyorum arada gargara yapıyorum. yani bende de var o yoğun balgam kalkınca ki sadece hasta olacağım zamanlar çoğalırdı bende zaten bademcik sorunu var. ama hiç olmuyordu şimdiye kadar 1 haftadır baya yoğun.
Canım bende hibor kullanıyorum ama benim kan pıhtılaşma ve trombofilide hiçbişi çıkmadı senin böyle bir problemin var mı? Bdnin gibi tedbir amaçlı mı verdiler?
sakın bırakma iğneni. hiç bir zararı yok bebek için bu iğnelerin sadece önlem amaçlı. bilemezsin ki. ben rapor çıkarttırıcam doktora bu iğneyi almak çok eziyet. illa hafta sonuna denk geliyor gelincede cumadan yazdırınca iğne gününde sarkma oluyor. eczacı tanıdıkta allahtan veriyor. bana doktor doğuma yakın bıraktırıcam dedi. her gittiğimde özellikle onu soruyor kullanıyormusun diye.30 tane pıhtı testi var bize yapılan en fazla 10 tanesi . ya diğer testlerde çıkarsa pıhtı. o yüzden doktorlar önlem amaçlı veriyor kimseye aldırış etme sen kötü bir zararı olsa hiç verilmezdi baştan beridir. kaç tane insan tanıyorum düşük yapıp yapıp sonrasında böyle iğnelerle çocuğunu kucağına alan :)
Önlem amaçlı ancak eslaanin dediği gibi bu testler çok yönlü dr istediğimizi anlatmamız uygulatmamiz mümkün değil dedi testler eksik yapılıyormuş çık yüksek çıkmamıştı degerim ama dr kullanalım dedi çok sukur şimdilik iğneden yana bir şikayetim yok ben göbeği tek seferde çok fena morartmistim bacaktan çok rahat yapıyorum hiç morarmiyor sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aman bırak evin işini senden kıymetlimi :) ben yapamıyorum o enerji hala gelmedi bana. halbuki hamileliğin en iyi ikinci 3 ayına girdim ama hani yok
Hanımlar son günlerde özellikle sabah uyanır uyanmaz iğrenç bir balgam oluyor mu sizde de?
Mide bulantım kusmam vs olmadı çok şükür ama son günlerde yoğun bir balgamla uyanıyorum
Sizde de oluyorsa ne yapıyorsunuz ?
Son iki gundu iyin ben ya.hava.serin, yemegimide iyi yiyorum :)
Önlem amaçlı ancak eslaanin dediği gibi bu testler çok yönlü dr istediğimizi anlatmamız uygulatmamiz mümkün değil dedi testler eksik yapılıyormuş çık yüksek çıkmamıştı degerim ama dr kullanalım dedi çok sukur şimdilik iğneden yana bir şikayetim yok ben göbeği tek seferde çok fena morartmistim bacaktan çok rahat yapıyorum hiç morarmiyor sukur
Arkadaşlar bu arada doktorum bana artık folik asit kullanmamamı artık vitamine geçmemiz gerektiğini söyledi ve previt positive önerdi şimdi onu kullanıyorum folic iodu bıraktım
bana hala devam dedi. ama ben folibolum bittiği için decavite geçtim. yoksa hala kullandırmaya niyetleri yok
Cnm zaten hepsinin içeriği aynı adı farketmiyor bence �� ayrıca folik asidin yeterli olduğunu düşünüyorum bende çünkü 1 yıldır nerdeyse kullanıyordum :) sen kaç haftalık oldun? Biz 11+1 deyiz bugün
kızlar annesinin güzelliğini alır hamile kadın çirkinleşir erkekler güzellik katar derler aslında
ama nedense ben hep erkek gibi hissediyorum
sanırım bunun sebebi uzayan erkeksi kıllarım
midem çok bulanıyor duşa girerken
akşamdan beri zor girdim yaa
ama sanırım sebebini çözdüm
ben yatak odamdaki küçük duşu kullanıyorum diğeri wc ile aynı yerde
temiz dursun diye onu kullanmıyorum
bu yüzden küçük olduğu için sıcak suyun etkisiyle oluşan nemli hava midemi bulandırıyor
ben şampuan olarak restorex in saç dökülmesine karşı olanını kullanıyorum
allah tan karşı. birde başka birşey olsa kafamda saç kalmayacak heralde
Eşim hayatta tavır almaz ama hata bende daha sevgiliyken ailesi beni istemediğinde kapıyı vurup çıkmıştı daha da dönmem o eve dedi ben ikna ettim o senin ailen diye yalvardım geri dönsün evine diye ama ben yine kötü oldum
Var var.oda var bende 2 aydir bogazim. Gicik bazen hasta misin diyorlar :)
slm güzel göbişliler
şuan 9.haftamdayım ve saçlarım çok dökülüyor bakım yaptım evde zeytinyağı yumurta sarısı biraz durdu dökülmesi ama yinede var sizdede olmuşmuydu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?