2015 Şubat Anneleri

Bacaktan hic yapamiyorum ya. Elim aliskin morartmiyorum gobekten yapiyorum. Ilk hamilelikte de doguma kadar gobekten yaptim ama bazen yer kalmiyor. Gobek buyudukce stres oluyor insan ama bacaklarim sert geliyor cok aciyor.
Bir de ben bacagimi bi yere vursam kucuk morarsa uzun sure gecmiyor morluk dagiliyor. Kanim sulandigi icin sanirim. Boyle bisey yasayan var mi igne yapanlardan

Kozlar bu arada uç ayda iki kilo almisim suppeerrr kendinle gurur duydum oğlunda ayda 4 kg en az alirdim. Dr bu sefer çok iyi gidiyoruz dedi inşallah boyle devam eder.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende de var tatlım zaten normaldede morarır tenim hassastır ama dikkat ettm iğneden sonra bi yere çarptığımı bile hatırlamadığım bölgelerde morluklar var

Bu arada sende pıhtılaşma var mı canım? Daha önceki hamileliğinde mi tespit edildi?

A.slm cnm hosgeldin saglikla kucagina almayida nasip etsin allah ne guzel 2. Bebisin benimde nasip olursa 2. Bebegim olicak

Amin hepimizinkiyi insallah ilkine gör e kolay ama iki si birdenn zor olacak galiba

Amin hepimizinkiyi insallah ilkine gör e kolay ama iki si birdenn zor olacak galiba

Benim 5 yasinda bi kizim var biraz kiskancliklari olucaktir ama oda buyuyunce rahat edicez insallah:)

İnsan beş saat önce yediği şeyi kusar mı yaa demekki durup duruyo midede açlıktan ölecem az kaldı blackbaryy çok sevndm senin adına canım . Rüyamda ikizlerim olmştu çok tatlılardı biri kız biri oğlandı yaa bu hamilelik süreci daha kısa olmalıydı hemen doğmalıydı bebekler :/ keşke toplam dört ayda fln doğursaydık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ama iç tarafa yapılmalı diye biliyorum kol içinde öyle geçerli kasa değil yağ dokusuna enjekte etmemiz gerekiyor diye biliyorum ben dış taraf bacak ta kas olmuyormu ben doktora sordum göbekten sonra nereye yapayım diye oda kolumun altını gösterdi dedim tek başıma yapamam sonuçta sıkıp yapıyorum iğneyi. oda dedi bacak arana yapıcaksın ozaman dedi. :S ben ilk haftalar hep kasa yapmışım eczacı gördü kollarımı dedi sen yanlış yapıyorsun iğneyi boşuna acı çekiyorsun bunca zamandır bende göbeğe geçtim acı yoktu ama büyüdükçe acımaya başladı. şimdide bacağa geçicem .

uvv sen çok kilo almışın sanki :S ben 58 ile hamile kaldım şimdi 62 63 değişiyor . birde boy çok önemli kiloda mesela ben 58 kilo idim ama boyum 175 zayıftım yani. şimdide görünürde kilom yok ama göğüslerim ve belim çok genişledi. olan tişörtlerim olan pantolonlarım hiç bir şekilde olmuyor. aman sağlıklı olsunlarda kilo işini doğunca zaten baya verilir onun telaşına :)

kasa vurduğumuzda morarır canım ben kötü tecrübeyle onaylattım eczacıya yağ dokusuna vurduğun sürece sıkıntı yok. bende göbeğe belli biyere kadar devam edicem şimdi bile zorlanıyorumda o yüzden ilk önce göbek ve sonra apış arasına devam edicem :)

ben beyaz tenliyim hemde baya böyle süt gibi peynir gibi yani morarma bende de oluyor ve geçmiyor malesef. haftalarca göbeğimde mor kalan izler duruyor.

Kızlar benim ishal aldı başını gitti elim ayağım kesildi resmen hastaneye gitmek istemiyorum haşlanmış patates ve muz dışında önerisi olan varmı

Sen boyuna gore zaten zayifmissin canim senin boydan dolayi kilonda cok abest durmaz zaten benim boy 1.63:) temennim dogumdan sonra cabuk vrrmek insallah bide ilk kizimda sutum yoktu bundada olmazsa yandim emzirmek ciddi kilo verdiriyo cunku

Canim bi cay kasigina turk kahvesi al bikac danla limon sik ustune agzina al suyla yut onu iyi gelir bide bol sivi tuket

Kızlar bende hali hazır kilodan azcık göbeğim olduğundan bebiş göbeği ne kadar çıktı kestiremiyorum. Ama bi sertlik var göbek deliğimin altında artık onu hissedebiliyorum. 10+5 iz ama iki gun onden gittiginden 11 olduk. Bu haftalardaki zayif annisler gobus fotolarinizi yollasaniza cook merak ediyorum ne kadar cikti gobekleriniz :)

aynen bende aynı durumdayım deli oldum turşu yiyorum sonra agzım tatlımsak tat kalmıs ben teeeee 15 agustosta gidecegim doktora çözüm bulursan bana da bilgi ver cici annecik :18::18:

Hahaha tamam kiz :)esim diyor ne.sormak istiyorsan sor kurtulalim :)

İyiymiss canim bende kilo vermiştim sanirim aldim simdi. Evime gidince kendi tartimda belli olur bakalim. En azindan ilk uç ay kilo sorunumuz olmasin sonrasında alacagiz muhtemel.

Anaa ilk senden duydum bilmemki kasa vursam morarir bide insülin gibi deri altı diye biliyorum nere denk gelirse ama soyle bisi geçende ağladım kıpkırmızı oldum yani etki etmiş belli 1 ayı geçti 5-6 tane kol ve göbek yapmusimdir hep bacak yani yaptım bi bakayım video falan seyretmiştim olmadı aradan yapam bende ne degisirki

Canim bi cay kasigina turk kahvesi al bikac danla limon sik ustune agzina al suyla yut onu iyi gelir bide bol sivi tuket

Deneyeyim canım çok sağol

Kizlar birsey sormak istiyorum
Fazla miktarda sari renkte akintim vardi ve doktor gyno canesten fitil verdi kullanan kimse var mi veya benimle ayni durumu yasayan var mi ?

Valla bu kadar olur :) bugun esime aldirdim mantar kasinti icin simdilik disina suruyorum diktora gidince gosterip icinede kullanacaktim. Canim prospektusu okusana benimki italyanca hata olmasin yinede dedim sadece disina kullaniyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…