Dizkapaginin 4 parmak yukarusindan dis tarafa doğru yapıyorum göbekten bir kez denedim beceremedik simsiyah oldu ultrasona girerken drum cok kötü olmuş dedi bacaktan devam edeyimmi dedim olur dedi. Benim bacaklarim ince olduğu için sıkıp enjekte etmek az zor ama yinede kol ve göbeğe oranla daha az açıyor.
Black hayırlı olsun her kontrolün böyle güzel geçsin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bacaktan hic yapamiyorum ya. Elim aliskin morartmiyorum gobekten yapiyorum. Ilk hamilelikte de doguma kadar gobekten yaptim ama bazen yer kalmiyor. Gobek buyudukce stres oluyor insan ama bacaklarim sert geliyor cok aciyor.
Bir de ben bacagimi bi yere vursam kucuk morarsa uzun sure gecmiyor morluk dagiliyor. Kanim sulandigi icin sanirim. Boyle bisey yasayan var mi igne yapanlardan
Bacaktan hic yapamiyorum ya. Elim aliskin morartmiyorum gobekten yapiyorum. Ilk hamilelikte de doguma kadar gobekten yaptim ama bazen yer kalmiyor. Gobek buyudukce stres oluyor insan ama bacaklarim sert geliyor cok aciyor.
Bir de ben bacagimi bi yere vursam kucuk morarsa uzun sure gecmiyor morluk dagiliyor. Kanim sulandigi icin sanirim. Boyle bisey yasayan var mi igne yapanlardan
A.slm cnm hosgeldin saglikla kucagina almayida nasip etsin allah ne guzel 2. Bebisin benimde nasip olursa 2. Bebegim olicak
Amin hepimizinkiyi insallah ilkine gör e kolay ama iki si birdenn zor olacak galiba
Dizkapaginin 4 parmak yukarusindan dis tarafa doğru yapıyorum göbekten bir kez denedim beceremedik simsiyah oldu ultrasona girerken drum cok kötü olmuş dedi bacaktan devam edeyimmi dedim olur dedi. Benim bacaklarim ince olduğu için sıkıp enjekte etmek az zor ama yinede kol ve göbeğe oranla daha az açıyor.
Black hayırlı olsun her kontrolün böyle güzel geçsin insallah
Vallahi bende goturuyorum zaten istahim cok acildi bide 65 kiloyken tatilde 5 kilo aldim 70 kiloyla hamile kaldim simdide cok yiyorum bulanti falanda olmadi bende bide ilk kizimda 26 kilo aldim 64 le hamile kalmistim 90 la doguma gitmistim simdi napicam dogumdan sonra nasil vericem onu dusunuyorum esimden dogum hrdiyesi kosu bandi istedim:))
uvv sen çok kilo almışın sanki :S ben 58 ile hamile kaldım şimdi 62 63 değişiyor . birde boy çok önemli kiloda mesela ben 58 kilo idim ama boyum 175 zayıftım yani. şimdide görünürde kilom yok ama göğüslerim ve belim çok genişledi. olan tişörtlerim olan pantolonlarım hiç bir şekilde olmuyor. aman sağlıklı olsunlarda kilo işini doğunca zaten baya verilironun telaşına :)
Kızlar benim ishal aldı başını gitti elim ayağım kesildi resmen hastaneye gitmek istemiyorum haşlanmış patates ve muz dışında önerisi olan varmı
aynen bende aynı durumdayım deli oldum turşu yiyorum sonra agzım tatlımsak tat kalmıs ben teeeee 15 agustosta gidecegim doktora çözüm bulursan bana da bilgi ver cici annecik:18::18:
Kozlar bu arada uç ayda iki kilo almisim suppeerrr kendinle gurur duydum oğlunda ayda 4 kg en az alirdim. Dr bu sefer çok iyi gidiyoruz dedi inşallah boyle devam eder.
ama iç tarafa yapılmalı diye biliyorum kol içinde öyle geçerli kasa değil yağ dokusuna enjekte etmemiz gerekiyor diye biliyorum ben dış taraf bacak ta kas olmuyormu ben doktora sordum göbekten sonra nereye yapayım diye oda kolumun altını gösterdi dedim tek başıma yapamam sonuçta sıkıp yapıyorum iğneyi. oda dedi bacak arana yapıcaksın ozaman dedi. :S ben ilk haftalar hep kasa yapmışım eczacı gördü kollarımı dedi sen yanlış yapıyorsun iğneyi boşuna acı çekiyorsun bunca zamandır bende göbeğe geçtim acı yoktu ama büyüdükçe acımaya başladı. şimdide bacağa geçicem .
Canim bi cay kasigina turk kahvesi al bikac danla limon sik ustune agzina al suyla yut onu iyi gelir bide bol sivi tuket
Kizlar birsey sormak istiyorum
Fazla miktarda sari renkte akintim vardi ve doktor gyno canesten fitil verdi kullanan kimse var mi veya benimle ayni durumu yasayan var mi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?