2015 Şubat Anneleri

Evet canim enjeksiyonu dediğin gibi yapiyorum hedef alıyorum sıkiyorum ve saplayip ince ince zerk ediyorum :)
3 pkt + 2 eşantiyon bitti 4. Paketteyim 5 falanda bundan vurdum oyyy delik desigiz ya olsun canlar beslendikleri ii olsun yeter oğluma diyecektik dünden dolayı demedik daha eşim cinsiyeti bekleyelim dedi bugün ama böyle bulut gibiydi sanırım korkuyor
Rabbim kucaklarimizda omurlerine bismillah dedirtmeyi nasip etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım onun vajinali ağızdan olanı yokki progestan 200 mg olanı fitil olarak kullanıyorum. doktorum etkisi daha fazla dediiği için. yani sende elindeki ilacı vajinal kullanabilirsin. ben vajinal günde 3 defa 200 mglık kullanıyorum.ama çoğu zaman dışarıdyasam 2 defa yapıyorum yani bir gece yatarken birde gün içinde. sende doktoruna sormayabilirsin. sonuçta ha ağızdan ha vinadan pek bir değişikliği yok etki ve belirti haricinde :) birde 15 dakika mutlaka yatıyorum.sonrasında çıksada etki eden ediyor.

Maşallah inşallah bir kiz bir erkek olsun ikisi de cikar aradan tatlim. Tesekkur ederim cumleten guzel haberler gelsin inşallah.
İnşallah devamında da çok olmaz tatlim. Kilo hamilelikleri hantallik yapıyor çok.

Gozun aydin olsun canim, saglikli gebelikler diliyorum :)

Tesekkur ederim tatlim. Cumlemiz saglikla bitirelim bu sureci inşallah.
Doktora gidip guzel haber alan kuzucanlarini gören herkese selam olsun maşallah subhanallah

Hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah cnm. Asil güzel zamanlar yeni basliyor.

aynı şekilde bende öyle yavaştan yavaştan acı çeke çeke D: nasıl yakıyor dimi eşim artık sen bağımlı gibi oldun diyor zıplatıyo valla o heparin :) ben rapor çıkarttırıcam yoksa eczacıyla papaz olucaz. her defasında hafta sonuna denk gelince ilacı pazartesi gişriyor sarkma oluyor. her defasında unutuyorum doktora söylemeyi rapor için. birde günün bitmeden ilacı vermiyor allahtan eczacı tanıdıkta sağolsun veriyor. parayla almaya kalksan 90 tl. 10 günde bir koyar adama D:

amin canım benim inşallah bende kısmet olursa bayram sonu bir özele gidip öğrenmek istiyorum cinsiyeti sırf meraktan. :) ona hitap etmek istiyorum kızım veya oğlum diye.rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin hayırlı evlat etsin inşallah hepsini

Peki sende pıhtılaşma var mıydı canım? Daha önceki gebeliğinde kullandın mı bu arada bendd pkoluyum metformin kullandın mı sende ?

Kizlaaaar herkesin evinde olan bisey die soyluyorum. Bir butun limonu tuzlaya tuzlaya yedim ama yok nefsim korelmedi agzimin sulari akiyo hala 😞 bi limon daha yesem nolur? Mideme bebege bi zarari olurmu ki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yooo niye zararı olsun olmaz sadece tansiyonunu düşürür bi kereden bişy olmaz canın istyosa ye bence geçen bende aynı şeyi yaptım ama bi tanesi yetti:)

Aşırı limon tansiyon düşüklüğü yapar tatlım. Yine de dikkatli ol. Kararında ye nefsini körle kaafii..

Deme yaa hic öyle bir şey demedi ya dr kizimda jel seklinde olani kullaniyordum ben vajinal olani o şekilde biliyorum yoksa bunun sadece hap oldugunu vajinalinin farkli oldugunu sanıyordum biyasima daha girdim hahaha sinirden gülüyorum bosa mi cekiyorum bunca sıkıntıyi hey yarabbm:)
Smdi fitil gibi sabah aksam aynı zikkimi iceri atti mi bitecek mi olay hiç sormaya ugrasmiim böyle yapaym madem. Ay allah razı olsun dua edicem valla sana

:)) afiyet olsun tuzla limon birbirini dengeler herhalde. Limon c vitamini bende çok tuketiyorum valla.

kız allah snei nasıl güldüm ya allahta seni güldürsün aynı şekilde o zıkkımı vajinal olarak kullan sormana gerek yok doktorunda bir tuhaf yani mg o kadar yüksek bide ağızdan al demiş hey allam hadi bakayım bu gece at içeri uyu

Aşırı limon tansiyon düşüklüğü yapar tatlım. Yine de dikkatli ol. Kararında ye nefsini körle kaafii..

Evet ustelik asittir limon ama gelde icime anlat salyamda bogulcam simdi bu aserme isi ikinci kez basima geliyor. Insan kendini kaybediyor :)

ayrıca kanı fena sulandıran bir şey limon dikkat etmeni öneririm :)

:)) afiyet olsun tuzla limon birbirini dengeler herhalde. Limon c vitamini bende çok tuketiyorum valla.

Internette arastiriyorum bi yerde okusam bi gunde iki limon yenebilir diye buzdolabina isinlanicam salondan 😀 ama yok anacim sadce bi kadina doktoru 2 gunde 1 limon yiyebilirsin demis bebegim c vitamini istiyo ben napiyim demi 😊 ama limon asitli mideye zarar fazlasi ve tansiyonu dusurup kani sulandiriyormus. En iyisi ikinciyi yemiyim 😞 suan cok huzunluyum

ayrıca kanı fena sulandıran bir şey limon dikkat etmeni öneririm :)

Oyleymis tatlim arastirdim ve sonuclar benim dunyami yikti bu gece 😞 sonuc olarak ikinciyi yoyemicemi anladim aglicam simdi 😢

Oy kıyamam ya çok fena bu aşerme işi valla. Benimde birşeye çok oldu valla baş etmeyi öğrendim. Eger nefsime yenik düşsem 80 olurdum rahatt...

Oyleymis tatlim arastirdim ve sonuclar benim dunyami yikti bu gece 😞 sonuc olarak ikinciyi yoyemicemi anladim aglicam simdi 😢

:) aynen öyle 2.yi unut bence sen farklı şeyler dene bende bir tek hayatımda sevmediğim bir yiyeceğe aşerdim nasıl koktu burnuma eşim hemen sabah aldı geldi. insan gerçekten nefsini köreltemiyor böyle durumda anlıyorum seni ama sende en olmayacak seye aşermişin az yesen olmaz çok yesen zarar :)

Ben de cok guldum trajikomik halime gunde iki icicen dedi cani kadin yok yere bana eziyet olsun.ay malesef bu gece de son kez yuttum agizdan yoldayız ya araçta fitil olarak kullanamam deyu yuttum gitti son kez

Evet ustelik asittir limon ama gelde icime anlat salyamda bogulcam simdi bu aserme isi ikinci kez basima geliyor. Insan kendini kaybediyor :)

Ye eksiyi al ayseyi mi yoksa)

Kıyamam ay kesmedi mi bitane

Ayyy bu aşermeler. Bende bu ara peynire taktım. Habire peynir yiyorum. Canım çok istiyor.

Ben de ilk asermemde 2 senedir yemedigim biseyi istedim gece 2 de 😊 neyseki yemeksepetinden bulup soyledik. Bu ikinci asermem, nese en azindan mide bulantim vardi limon yiyince gecti rahatladi midem :) bebisimle konuscam artik daha makul seyler istesin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…