2015 Şubat Anneleri

Bilemedimki cinsiyet konusunda eksi aserenlerde erkek doguranlar cogunlukta baktim burdan foruma 😀
Sorma kesmedi bi tane ya 😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy bu aşermeler. Bende bu ara peynire taktım. Habire peynir yiyorum. Canım çok istiyor.

Ben de sabah birtek peynir yiyebiliyorum. Ama bundan 1 hafta oncesine kadar sabah sadece hatta tum gun bir tane meyve yiyebiliyordum. Demek bizler tuzlu eksi aci aserenleriz bakalim beybitolarin cinsiyeti ne cikicak :))

Bende sürekli belgesellerde aslanlara, kaplanlara bakıyorum diyorum bunlar hemen doğuruyor ve yavruları hemen yürüyor bizde böyle olsak diye. Kardeşim diyor onlar kısa yaşıyor sen uzun herkesinki yaşına göre. Bekledik hamilelik kısalır diye kısalmadı valla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bundan sonra boyle kocaman ele sigmayan limonlar varya onlardan alip bir tane yedim dicem kendimi kandiricam sonucta limon bu boy boy degisiyo 😀😀😀

:- patronlardan çok çekince iyi Patron oluyorsun. Gel alayım seni de işe ama bizim iş ömür bitirir.
Ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri eski kıyafet gitmedim hiç.direkt bol şeyler aldım.şimdide hamile kıyafeti alıyorum.zaten hergün bir kilo alıyorum.

Oy kıyamam ya çok fena bu aşerme işi valla. Benimde birşeye çok oldu valla baş etmeyi öğrendim. Eger nefsime yenik düşsem 80 olurdum rahatt...

Limonu bizzat bebek asertirmis diye okudum biyerde. C vitamini gereksinimi olurmus. Canin mi cekiyo aseriyor musun? Canimin cektiklerini ekarte edebiliyorum ama aserince gozum donuyo zarari olmadikca sen de ye tatlim kilo bu elbet erir :))

Hahahah o da iyiymiş😄

Bugün ilk dega bende bişy aşerdim böyle resm. Kokusu gitmiyo nası canım çekti kışın olan bişy ama bulduk şükür yedim sonra canım
bida bişy istedi ama hep kış yemekleri sebzelri falan yazın olmayan şeyler

Benimde aynı çok fazla ve kokulu dr söyledim şu anda ilaç vermek için çok erken 3 hafta sonra yazalım dedi.12. Haftadayım. İdrar yollarında enfeksiyon varsa oluyormuş bol su iç diyorlar ama su çözüm değil sanırım çünkü ben kendimi bildim bileli 5-6 lt su içerim günde.

Progestan değil mi.ben de 200 mg kullanıyorum hem ağızdan hem vajinal kullanılıyor. Bana vajinal al erken gebelikte daha etkili dedi bir süre aldım midem bulandı kullanırken sonra ağızdan içmeye başladım. Bende şaşırdım öyle olduğuna ama eczacıya ısrarla sordum öyle dedi.

Canim bende 13. Haftamdayim ozellikle doktoruma zarari olur mu diye sordum ama gonul rahatligiyla kullanabilecegimi soyledi.gercekten sadece su icmek cozum degil bende senin soyledigin gibi cok su icmeme ragmen atlatamadim bu durumu.

Bulabildikten sonra sorun yok kuzum sen bir de 3 canlisin :)

Ahh kiyamam canim ya doktorunun arasına ya asariyosun sonuçta bekletilmez de :)) bebisin saglikli beslenmeye önem veriyor yerim onu :))

Can çekmesi değil cnm. Bu hamileligimde herşeye as erdim desem yalan değil deli gibi canim istedi azcik sadece tadimlik hep. Tadimlik aldim eşime götür dedim o da mideye götür dedim sahip hop ekarte etti zaten. Can çekmesi hallolur da as erme çok sikinti .

Esler sagolsun kalanlari yok etmede ciddi basarilari var 😊😊

Ahh kiyamam canim ya doktorunun arasına ya asariyosun sonuçta bekletilmez de :)) bebisin saglikli beslenmeye önem veriyor yerim onu :))

Kendimi peynirle avuttum gecti asermem :)) bebisim boyle devam etsin o zaman 😊😊

Benim bi arkadasim yaptirmisti. Doktoru bahsetmis bu testten.yeni cikan bir testmis. Ikili uclu testten farkliymis. Turkiyeye de gelebilir 2li 3lu test gibi rutin bir test olabilir, Odeyebilecek durumdaysaniz tavsiye ederim demis. Sanirim bursadaydin sende .arkadasimin doktoru ART de prof. Osman Hocaydi. Soyadini hatirlayamadim. Testi onun araciligiyla yaptirmisti.

Bende fitil olarak kullaniyorum. Hic yan etkisini gormuyorum. Doktorum hem daha etkili hem de yan etkisi daha az demisti.

Günaydınlar efendim gerci uykudasinizdir muhtemelen ama olsun; ) hala yollardayiz kaldi 2-3saatlik kadar bişey su ana dek bekledgmden iyi gotrduk derken asiri bulantı ile günü karsiladik yine her sabah bulanti ile uyaniyorum zaten de smdi bi de arac tuttu sanirim berbat haldeyim oyy
bacaklarim uzatmama ragmen cok agriyinca nöbetçi eczane bulup parol aldık hemen de sonrasi biraz daha iyi gitti bi de icim
duzelse;(
Umarım bulantısiz bigune uyanirsiniz hepiniz

Peki sende pıhtılaşma var mıydı canım? Daha önceki gebeliğinde kullandın mı bu arada bendd pkoluyum metformin kullandın mı sende ?

Tatlım liseden beridir pkosluydum 2012 de azmettim 30 kg verdim ondan sonra herşey duzeldi, kan pihtilasmam yok önlem amaçlı devam ediyoruz. 11 sene bilumum ilaç kullandım sol yumurtaligimda tembellik oluştu ama dedigim gibi ben sıfatı kilo vermekte buldum

Hayırlı yolculuklar amman dikkat et bacaklari yüksek tutmaya çalış bizde bugün antalyaya gitcez hoş 2 saat sürmüyor bile ama olsun yastıklar hazir :)

günaydın kızlar nasılsınız
hepinize bulantısız şeker tadında bir bayram diliyorum
hayırlı bayramlar olsun şimdiden.
bebeklerimizle geçireceğimiz ilk bayram
ben çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…