Ben de cok guldum trajikomik halimegunde iki icicen dedi cani kadin yok yere bana eziyet olsun.ay malesef bu gece de son kez yuttum agizdan yoldayız ya araçta fitil olarak kullanamam deyu yuttum gitti son kez
Ye eksiyi al ayseyi mi yoksa)
Kıyamam ay kesmedi mi bitane
Ayyy bu aşermeler. Bende bu ara peynire taktım. Habire peynir yiyorum. Canım çok istiyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsan beş saat önce yediği şeyi kusar mı yaa demekki durup duruyo midede açlıktan ölecem az kaldıblackbaryy çok sevndm senin adına canım . Rüyamda ikizlerim olmştu çok tatlılardı biri kız biri oğlandı yaa bu hamilelik süreci daha kısa olmalıydı hemen doğmalıydı bebekler :/ keşke toplam dört ayda fln doğursaydık
Yooo niye zararı olsun olmaz sadece tansiyonunu düşürür bi kereden bişy olmaz canın istyosa ye bence geçen bende aynı şeyi yaptım ama bi tanesi yetti:)
yaa taşınmıcak olsam kadın tutcaktım bayram sonu taşınma tantanası var napcaksambeni işe alsana sen yaa çay corba yaparım hiç olmazsa böyle işverenler varmı yaaa
az kaldı hissetmemize ama sabredelim cnm :) yaa benim karnım cıktı sanki sert baya küçücük top gibi gibi ama bebiş daha asagıda hissedebiliorum da bu göbük neyin nesi :) dün bisssürü cici aldım kendime bol bol eski kıyafetlerimi giyince kendimi şişko hissediorum
Oy kıyamam ya çok fena bu aşerme işi valla. Benimde birşeye çok oldu valla baş etmeyi öğrendim. Eger nefsime yenik düşsem 80 olurdum rahatt...
Ben bundan sonra boyle kocaman ele sigmayan limonlar varya onlardan alip bir tane yedim dicem kendimi kandiricam sonucta limon bu boy boy degisiyo 😀😀😀
Kizlar birsey sormak istiyorum
Fazla miktarda sari renkte akintim vardi ve doktor gyno canesten fitil verdi kullanan kimse var mi veya benimle ayni durumu yasayan var mi ?
Ay ne biliyim kızlar ya doktora iyiden iyiye kil olmaya başladım zaten o an tedirginlikle vajinali istemek aklima gelmedi kizimda vajinal yoldan aliyordum biliyorum onun etkisi daha az.kutuyu bitir dedi ya smdi arasam da ulaşmak guc çekecez bitene kadar el mahkum mahvediyor beni igrenc bi hap
200mg olani sabah akşam içiyorum kafama göre ezcaneye gidip vajinali alsam hangi dozda denkliycem siz nasil kullaniyonuz bi diyin bakalim
Benimde aynı çok fazla ve kokulu dr söyledim şu anda ilaç vermek için çok erken 3 hafta sonra yazalım dedi.12. Haftadayım. İdrar yollarında enfeksiyon varsa oluyormuş bol su iç diyorlar ama su çözüm değil sanırım çünkü ben kendimi bildim bileli 5-6 lt su içerim günde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün ilk dega bende bişy aşerdim böyle resm. Kokusu gitmiyo nası canım çekti kışın olan bişy ama bulduk şükür yedim sonra canım
bida bişy istedi ama hep kış yemekleri sebzelri falan yazın olmayan şeyler
Internette arastiriyorum bi yerde okusam bi gunde iki limon yenebilir diye buzdolabina isinlanicam salondan 😀 ama yok anacim sadce bi kadina doktoru 2 gunde 1 limon yiyebilirsin demisbebegim c vitamini istiyo ben napiyim demi 😊 ama limon asitli mideye zarar fazlasi ve tansiyonu dusurup kani sulandiriyormus. En iyisi ikinciyi yemiyim 😞 suan cok huzunluyum
Limonu bizzat bebek asertirmis diye okudum biyerde. C vitamini gereksinimi olurmus. Canin mi cekiyo aseriyor musun? Canimin cektiklerini ekarte edebiliyorum ama aserince gozum donuyo zarari olmadikca sen de ye tatlim kilo bu elbet erir :))
Can çekmesi değil cnm. Bu hamileligimde herşeye as erdim desem yalan değil deli gibi canim istedi azcik sadece tadimlik hep. Tadimlik aldim eşime götür dedim o da mideye götür dedim sahip hop ekarte etti zaten. Can çekmesi hallolur da as erme çok sikinti .
Ahh kiyamam canim ya doktorunun arasına ya asariyosun sonuçta bekletilmez de :)) bebisin saglikli beslenmeye önem veriyor yerim onu :))
kızlar geçen doktor bana bir test söyledi adını unuttum ama Amerikada yapılıyormuş anneden kan örneği alınıp yollanıyormuş eğer bu testi yaparsan 2li 3lü 4lü ye gerek yokmuş çünkü hepsinde yanılma payı varmış bunun güvenilirliği %99 muş ücreti biraz pahalı 2300 tl doktor karar verin bir sonraki randevuya kadar ona göre 2li yada bunu yaptıracağız şimdi eşimle konuşuyoruz karar vermeye çalışıyoruz.Siz hiç duydunuz mu? ben daha önce duymuştum bir arkadaşımdan ama bütün hastanelerde yok galiba ??
Deme yaa hic öyle bir şey demedi ya dr kizimda jel seklinde olani kullaniyordum ben vajinal olani o şekilde biliyorum yoksa bunun sadece hap oldugunu vajinalinin farkli oldugunu sanıyordum biyasima daha girdim hahaha sinirden gülüyorum bosa mi cekiyorum bunca sıkıntıyi hey yarabbm:)
Smdi fitil gibi sabah aksam aynı zikkimi iceri atti mi bitecek mi olay hiç sormaya ugrasmiim böyle yapaym madem. Ay allah razı olsun dua edicem valla sana
Peki sende pıhtılaşma var mıydı canım? Daha önceki gebeliğinde kullandın mı bu arada bendd pkoluyum metformin kullandın mı sende ?
Günaydınlar efendim gerci uykudasinizdir muhtemelen ama olsun; ) hala yollardayiz kaldi 2-3saatlik kadar bişey su ana dek bekledgmden iyi gotrduk derken asiri bulantı ile günü karsiladik yine her sabah bulanti ile uyaniyorum zaten de smdi bi de arac tuttu sanirim berbat haldeyim oyy
bacaklarim uzatmama ragmen cok agriyinca nöbetçi eczane bulup parol aldık hemen de sonrasi biraz daha iyi gitti bi de icim
duzelse;(
Umarım bulantısiz bigune uyanirsiniz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?