2015 Şubat Anneleri

Bende de var tatlım zaten normaldede morarır tenim hassastır ama dikkat ettm iğneden sonra bi yere çarptığımı bile hatırlamadığım bölgelerde morluklar var
Kolum morarmis sanki biri dovmus gibi dagiliyor bir de
Napalim gecer bu gunlerde

Bu arada sende pıhtılaşma var mı canım? Daha önceki hamileliğinde mi tespit edildi?
Var canim. 2 dusukten sonra tespit edildi. Oglumda sonuna kadar igne yaptm. Hamile kalmadan once folik asit kullanmam onemli. O eksik oluyormus pihtilasmadan oturu

Kasa ben yapamorun zaten aciyor. Gobegin yagli kismina yapiyorum

Beyaz degilim ama mor mor benekli gobegim. Gecip giduyor dogumdan sonra

Su icemiyorsan doktora git canim. Ishal onemli degil de vucudun susuz kalmasin aman

Canim o fitili bende kullandim iyi geliyo kullanabilirsin rahatlikla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eslaa baktım enjeksiyonla prospektuse falan subkutan enjeksiyonmus yaptığım yer doğru benimde ama bu tip enjeksiyonda bacak arası görünmüyor bir kac makale indirdim kol arkası göbek ve benim gibi baldır ( femur başı ve diz kapağı aradı yan yüz ) yazıyor gonderebilirsem makaleyi gindereyim sanada

Son düzenleme:

Canim bana hem gyno canesten isimli fitil hem de trosyd isimli krem verdi fitili henuz kullanmadim ama dedigin gibi kremi kullaniyorum.kremin kullanim sekli sadece disini surun diye yaziyor.senin de ayni sekilde fazla miktarda mi ben cok endiselendim hamile kalmadan once de hic bu tarz sikayetlerim olmamisti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim o fitili bende kullandim iyi geliyo kullanabilirsin rahatlikla

Ecicansu tesekkur ederim canim rahatlamaya ihtiyacim var bu konuda 2 gun sonrada tatile gidicem malum denize girmek istiyorum ama boyle bir problemle karsilasinca hem endiselendim hemde uzuldum fitilin ise yaramasina sevindim

Allah korusun kiz daha dur kac tane daha yapacan :) bende.migrenim tutunca ayni senin dedigin.gibi yapasim geliyor. Oglede tuttu dedim esime git dayanamiyorum aklima kotu kotu seyler geliyor bu nasil agri bir yandanda midem bulaniyor. Sukur aldida gecti, kadinin biri disi agriyormus intihar etmis yemek yaparken aklima geldi. Bir an benimdw aklimdan gecti yaaaaa

Gozun aydin olsun canim, saglikli gebelikler diliyorum :)

Ekim'de kürtaj oldum ondan sonra başladı ayıptır söylemesi balgam gibi geliyordu dedim eyvah içim dışım iltihap oldu
Benim daha çocuğum olmaz :) hamile kalınca su gibi sapsarı akıntı günde 6-7 çamaşır değiştiriyorum işte hamile kalmadan kullanım doktora gidene kadar idare edeyim dedim...

kızlar geçen doktor bana bir test söyledi adını unuttum ama Amerikada yapılıyormuş anneden kan örneği alınıp yollanıyormuş eğer bu testi yaparsan 2li 3lü 4lü ye gerek yokmuş çünkü hepsinde yanılma payı varmış bunun güvenilirliği %99 muş ücreti biraz pahalı 2300 tl doktor karar verin bir sonraki randevuya kadar ona göre 2li yada bunu yaptıracağız şimdi eşimle konuşuyoruz karar vermeye çalışıyoruz.Siz hiç duydunuz mu? ben daha önce duymuştum bir arkadaşımdan ama bütün hastanelerde yok galiba ??

Tam olarak ismini ne acaba ?? Guzelmis valla :) hic duymadim

Tam olarak ismini ne acaba ?? Guzelmis valla :) hic duymadim

Ya işte adını unuttum presental gibi kalmış aklımda ama bilemiyorum tam. Bayramdan sonra gidicem doktora tam olarak öğrenip söylerim testin adını biz de düşünüyoruz napalım diye aslında mantıklı geldi

oh cok sukur yillik iznim basladi kizlar ya.. 16 gun boyunca tatil, dinlenmece mis gibi gecer umarim.

dik açıyla vuruyorsun deri altına değil dik açıyla sapla iğneyi ve sık iki elinle yoksa çok acır ve canın yanar. kasa değil yağ dokusuna vurucaksın yani bacakların yan taraları kaslı iç apış arası tarafı yağlı onu demek istedim :) videoda da aynı şekilde dik açıyla iki elinle sıkıp vuruyorsun :)

olsun canım ya verilir yeterki nefsimize hakim olalım.ekmek tüketmediğin sürede zaten veriyorsun ben ekmeği çok sevmem o yüzden ekmek tarafından kilo almıyorum. tatlıda sevmem . sadece düzensiz beslendiğim için bu aralar çok çabuk acıkıyorum ne bulursam yeme tarzındayım D:

ya bende senin dediğin gibi vuruyordum :) doktora sorunca bana yapılacak yerleri gösterdi. kasa da yapabiliyosun yani önemli değil ama doktor acı çekmemem için direk orayı söyledi çoğu yere yapılıyor vücutta önemli olan nasıl vurduğun. iki parmağınla sıkıp vuruyorsun değilmi. çünkü bana ilk eczacı vurdu gösterdi bende öyle devam ettim. heralde biliyorlardır diye. acıma yoktu şimdiye kadar şimdilerde başladı acıma karnım büyüdükçe. o yüzden bacak yanı değilde ben bacak arasının acımayacağını düşündüğüm için öyle söyledim :)

Yolculuk başladı canlar. Uc saat kadar yol gidip mola verdik uzunca fakat benim bacaklar iptal duruma gecti bile sanki spor hamligi ya da dayak yemis gibi sizliyor ağrıyor kramp giriyor.bunca zaman uzun yol yaptik ilk kez böyle oldum gebelik adamin tüm ayarlarini bozuyor galiba:/ dizdim yastiklari diktim bacaklari küçük cadimdan yer kaldığınca uzanmaya caliscam aksi gibi agri kesicimi almayi unutmusum iyi mi. Hayırlısı ile kalan 10saati de devirebilseydik bir

Ay ne biliyim kızlar ya doktora iyiden iyiye kil olmaya başladım zaten o an tedirginlikle vajinali istemek aklima gelmedi kizimda vajinal yoldan aliyordum biliyorum onun etkisi daha az.kutuyu bitir dedi ya smdi arasam da ulaşmak guc çekecez bitene kadar el mahkum mahvediyor beni igrenc bi hap

200mg olani sabah akşam içiyorum kafama göre ezcaneye gidip vajinali alsam hangi dozda denkliycem siz nasil kullaniyonuz bi diyin bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…