Kolum morarmis sanki biri dovmus gibi dagiliyor bir deBende de var tatlım zaten normaldede morarır tenim hassastır ama dikkat ettm iğneden sonra bi yere çarptığımı bile hatırlamadığım bölgelerde morluklar var
Var canim. 2 dusukten sonra tespit edildi. Oglumda sonuna kadar igne yaptm. Hamile kalmadan once folik asit kullanmam onemli. O eksik oluyormus pihtilasmadan oturuBu arada sende pıhtılaşma var mı canım? Daha önceki hamileliğinde mi tespit edildi?
Kasa ben yapamorun zaten aciyor. Gobegin yagli kismina yapiyorumama iç tarafa yapılmalı diye biliyorum kol içinde öyle geçerli kasa değil yağ dokusuna enjekte etmemiz gerekiyor diye biliyorum ben dış taraf bacak ta kas olmuyormu ben doktora sordum göbekten sonra nereye yapayım diye oda kolumun altını gösterdi dedim tek başıma yapamam sonuçta sıkıp yapıyorum iğneyi. oda dedi bacak arana yapıcaksın ozaman dedi. :S ben ilk haftalar hep kasa yapmışım eczacı gördü kollarımı dedi sen yanlış yapıyorsun iğneyi boşuna acı çekiyorsun bunca zamandır bende göbeğe geçtim acı yoktu ama büyüdükçe acımaya başladı. şimdide bacağa geçicem .
Beyaz degilim ama mor mor benekli gobegim. Gecip giduyor dogumdan sonrakasa vurduğumuzda morarır canım ben kötü tecrübeyle onaylattım eczacıyayağ dokusuna vurduğun sürece sıkıntı yok. bende göbeğe belli biyere kadar devam edicem şimdi bile zorlanıyorumda o yüzden ilk önce göbek ve sonra apış arasına devam edicem :)
ben beyaz tenliyim hemde baya böyle süt gibi peynir gibiyani morarma bende de oluyor ve geçmiyor malesef. haftalarca göbeğimde mor kalan izler duruyor.
Su icemiyorsan doktora git canim. Ishal onemli degil de vucudun susuz kalmasin amanKızlar benim ishal aldı başını gitti elim ayağım kesildi resmen hastaneye gitmek istemiyorum haşlanmış patates ve muz dışında önerisi olan varmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar birsey sormak istiyorum
Fazla miktarda sari renkte akintim vardi ve doktor gyno canesten fitil verdi kullanan kimse var mi veya benimle ayni durumu yasayan var mi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla bu kadar olur :) bugun esime aldirdim mantar kasinti icin simdilik disina suruyorum diktora gidince gosterip icinede kullanacaktim. Canim prospektusu okusana benimki italyanca hata olmasin yinede dedim sadece disina kullaniyirum
Canim o fitili bende kullandim iyi geliyo kullanabilirsin rahatlikla
selamm kızlar.bayadır bakamadım.hiçbişe yapasım gelmiyor.10.haftama gircem bitmedi bulantım kusmam tukuruk salgım ağzımda acı tat ve kokular.dün o kadar kötüydüm.balkondan kendimi atasım geldi o derece ...büyük konuşmayayım ama bir daha cocuk yapmak yok anacım .sağlıkla doğsun başka bişe istemiyorum.
Kozlar bu arada uç ayda iki kilo almisim suppeerrr kendinle gurur duydum oğlunda ayda 4 kg en az alirdim. Dr bu sefer çok iyi gidiyoruz dedi inşallah boyle devam eder.
Canim bana hem gyno canesten isimli fitil hem de trosyd isimli krem verdi fitili henuz kullanmadim ama dedigin gibi kremi kullaniyorum.kremin kullanim sekli sadece disini surun diye yaziyor.senin de ayni sekilde fazla miktarda mi ben cok endiselendim hamile kalmadan once de hic bu tarz sikayetlerim olmamisti.
kızlar geçen doktor bana bir test söyledi adını unuttum ama Amerikada yapılıyormuş anneden kan örneği alınıp yollanıyormuş eğer bu testi yaparsan 2li 3lü 4lü ye gerek yokmuş çünkü hepsinde yanılma payı varmış bunun güvenilirliği %99 muş ücreti biraz pahalı 2300 tl doktor karar verin bir sonraki randevuya kadar ona göre 2li yada bunu yaptıracağız şimdi eşimle konuşuyoruz karar vermeye çalışıyoruz.Siz hiç duydunuz mu? ben daha önce duymuştum bir arkadaşımdan ama bütün hastanelerde yok galiba ??
Tam olarak ismini ne acaba ?? Guzelmis valla :) hic duymadim
Anaa ilk senden duydum bilmemki kasa vursam morarir bide insülin gibi deri altı diye biliyorum nere denk gelirse ama soyle bisi geçende ağladım kıpkırmızı oldum yani etki etmiş belli 1 ayı geçti 5-6 tane kol ve göbek yapmusimdir hep bacak yani yaptım bi bakayım video falan seyretmiştim olmadı aradan yapam bende ne degisirki
Sen boyuna gore zaten zayifmissin canim senin boydan dolayi kilonda cok abest durmaz zaten benim boy 1.63:) temennim dogumdan sonra cabuk vrrmek insallah bide ilk kizimda sutum yoktu bundada olmazsa yandim emzirmek ciddi kilo verdiriyo cunku
Eslaa baktım enjeksiyonla prospektuse falan subkutan enjeksiyonmus yaptığım yer doğru benimde ama bu tip enjeksiyonda bacak arası görünmüyor bir kac makale indirdim kol arkası göbek ve benim gibi baldır ( femur başı ve diz kapağı aradı yan yüz ) yazıyor gonderebilirsem makaleyi gindereyim sanada
canım progestan ağızdan alınınca çok fena bulantı yapıyor
ben 4 gün ağızdan kullandım ölüyorum sandım
sonra vajinal kullanmaya başladım hiç bulantı olmadı
doktoruna sor sende vajinal kullan
günaydın canım ama sen niye progestanı ağızdan alıyorsun. ağızdan almak hem kötü hemde etkisini düşürüyor. ben hamile kaldığımdan beridir vajinal kullanıyorum. daha rahat oluyor. hiç bir belirtide hissetmiyorum. doktoruna sor bir istersen daha rahat olur senin için
oh cok sukur yillik iznim basladi kizlar ya.. 16 gun boyunca tatil, dinlenmece mis gibi gecer umarim.
Oh hadi gönlünce dinlenir tadini çıkarabilirsin inşallah canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?